siasia έγραψε:
Ρε συ Anal... (με καθυστέρηση, αλλά τώρα το είδα) μην το ισοπεδώνεις. Εγώ πάντως ποτέ δεν επέτρεψα σε κάποιον να πληρώνει συνεχώς – ακόμα και το ρημαδοhotel το πληρώνω μισό-μισό (επί τη ευκαιρία: κανέναν δεν είδα να έχει την ευθιξία να αρνηθεί αυτή τη μοιρασιά), πάντα μου άρεσε το πρόστυχο σεξ και δεν ντρεπόμουν να το λέω, αλλά ποτέ δεν ανέχτηκα την υποκρισία, τη γυφτιά και την έλλειψη σεβασμού που τόσο καλά ξέρουν να δείχνουν οι Ελληναράδες στον πλησίον τους (άσε πια αν πρόκειται για γυναίκα). Και τι κατάλαβα νομίζεις; Το μόνο που κατάλαβα είναι ότι με τέτοια μυαλά δεν έχω ελπίδα να συνεννοηθώ με άντρα σ’ αυτή τη χώρα... τα βρίσκουν καλύτερα με τις Ελληνίδες που βλαστημάς. Άλλωστε αν δεν είχαν τέτοια αποδοχή οι κυρίες που λες θα είχαν εξαφανιστεί αντί να αυξάνονται και να πληθύνονται! Μοιρασμένες οι ευθύνες φίλε μου, μη βολευόμαστε τόσο εύκολα.
PS. Σίγουρα κάποια ρετσινιά θα βρουν να μου κολλήσουν μ' αυτά που λέω. Για να το κάνουμε πιο ενδιαφέρον, δεν είμαι ούτε αγάμητη, ούτε άσχημη, ούτε λεσβία :p
Δεν μπορεις να καταλαβεις με ποια εννοια το λεω.
Εδω πραγματικα παει αυτο που λεμε "αλλο εσυ" και αλλο εμεις που σε μια τετοια στιγμη ισως κριθει και το ενδεχομενο μελλον μιας σχεσης/φιλιας/παρεας. Και αυτο ξερεις γιατι? Γιατι μπορει καλλιστα η αλλη να σε μαυρισει πολυ ευκολα. Να πας να πληρωσεις επειδη δεν θες να αφησεις κακη εντυπωση, και να νομιζει οτι και καλα τη θεωρεις πουτανα επειδη "την πληρωσες" ( σπανιο αλλα υπαρχει και αυτο ). Η να σε πει τσιπη ξερω γω επειδη ετυχε να κανει την κινηση να πληρωσει και την αφησες.
Δεν βγαζεις ακρη με τοσες σκατομυαλες και σκατομυαλους που κυκλοφορουν.
Εγω πλεον θεωρω δεδομενο οτι για να συνεχιστει η οποια σχεση ( ειτε ερωτικη ειτε οτιδηποτε ) θα υπαρχει αλληλεγγυη, ακομα και σε αυτο το θεμα. Θα πληρωσω μια εγω, θα κερασω αλλη μια, την επομενη θα το κανει αυτη η αυτος αν προκειται για φιλο. Ετσι παει, αν δεν ειναι ετσι, τοτε τον πουλο. Μαλακας δεν ειμαι, και χαρη δεν κανω σε καμια να της δινει ο πατερας της 1000 το μηνα για διασκεδαση και να την πληρωνω και απο πανω. Να μου λειπει.
Δεν βολευομαι με την αποψη μου, τα εχουμε πει εξαλλου οτι για καθε μια πουτανα, υπαρχουν ΔΕΚΑ μαλακες που θα συντηρουν την κατασταση της και τη γαιδουρια της που την κανουν να νομιζει πως ειναι τιποτα σημαντικο. Οποτε μαλλον οι καγκουρες-αγαμητοι φταινε που γινονται ετσι τα πραγματα, και λιγοτερο οι γκομενες στην τελικη.