Νέα

Η αγαμία στις μέρες μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 495
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Kαι εσυ αρνεισαι;;;; Βρε χαζε ,δε θες να τη βγαλεις στο τσαμπα ;  :grin:
Ειναι μικρα τα εξοδα για την κοπελα/γκομενα...ωστε να τα υπολογιζω....τι,να με κερασει ενα καφε 5€ ή ενα μπουκαλι βοτκα στα μουζουκια 200€ ? :P :P :P
Εδω παμε στα στριπ κ για χαβαλε χαλαμε 100-200-500-+++ για 2-3 ωρες....

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
... εχεις σκεφτει ποτε πως θα ηταν να υπηρχε ισοτητα και στις σχεσεις? Δηλαδη να ειχε το σθενος η γκομενα να μην ανεχοταν να πληρωνεις συνεχεια εσυ? Ολοι μας σε αρκετες φασεις γουσταρουμε να πληρωνουμε, αλλα εγω προσωπικα ξενερωνω οταν βλεπω την αλλη να το νομιζει δεδομενο οτι θα πληρωσω. Εστω να κανει την κινηση, ετσι δειχνει οτι τουλαχιστον δεν μενει μαζι μου επειδη πληρωνω.

Ρε συ Anal... (με καθυστέρηση, αλλά τώρα το είδα) μην το ισοπεδώνεις. Εγώ πάντως ποτέ δεν επέτρεψα σε κάποιον να πληρώνει συνεχώς – ακόμα και το ρημαδοhotel το πληρώνω μισό-μισό (επί τη ευκαιρία: κανέναν δεν είδα να έχει την ευθιξία να αρνηθεί αυτή τη μοιρασιά), πάντα μου άρεσε το πρόστυχο σεξ και δεν ντρεπόμουν να το λέω, αλλά ποτέ δεν ανέχτηκα την υποκρισία, τη γυφτιά και την έλλειψη σεβασμού που τόσο καλά ξέρουν να δείχνουν οι Ελληναράδες στον πλησίον τους (άσε πια αν πρόκειται για γυναίκα). Και τι κατάλαβα νομίζεις; Το μόνο που κατάλαβα είναι ότι με τέτοια μυαλά δεν έχω ελπίδα να συνεννοηθώ με άντρα σ’ αυτή τη χώρα... τα βρίσκουν καλύτερα με τις Ελληνίδες που βλαστημάς. Άλλωστε αν δεν είχαν τέτοια αποδοχή οι κυρίες που λες θα είχαν εξαφανιστεί αντί να αυξάνονται και να πληθύνονται! Μοιρασμένες οι ευθύνες φίλε μου, μη βολευόμαστε τόσο εύκολα.

PS. Σίγουρα κάποια ρετσινιά θα βρουν να μου κολλήσουν μ' αυτά που λέω. Για να το κάνουμε πιο ενδιαφέρον, δεν είμαι ούτε αγάμητη, ούτε άσχημη, ούτε λεσβία :p

SNIFsnif

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Ρε συ Anal... (με καθυστέρηση, αλλά τώρα το είδα) μην το ισοπεδώνεις. Εγώ πάντως ποτέ δεν επέτρεψα σε κάποιον να πληρώνει συνεχώς – ακόμα και το ρημαδοhotel το πληρώνω μισό-μισό (επί τη ευκαιρία: κανέναν δεν είδα να έχει την ευθιξία να αρνηθεί αυτή τη μοιρασιά), πάντα μου άρεσε το πρόστυχο σεξ και δεν ντρεπόμουν να το λέω, αλλά ποτέ δεν ανέχτηκα την υποκρισία, τη γυφτιά και την έλλειψη σεβασμού που τόσο καλά ξέρουν να δείχνουν οι Ελληναράδες στον πλησίον τους (άσε πια αν πρόκειται για γυναίκα). Και τι κατάλαβα νομίζεις; Το μόνο που κατάλαβα είναι ότι με τέτοια μυαλά δεν έχω ελπίδα να συνεννοηθώ με άντρα σ’ αυτή τη χώρα... τα βρίσκουν καλύτερα με τις Ελληνίδες που βλαστημάς. Άλλωστε αν δεν είχαν τέτοια αποδοχή οι κυρίες που λες θα είχαν εξαφανιστεί αντί να αυξάνονται και να πληθύνονται! Μοιρασμένες οι ευθύνες φίλε μου, μη βολευόμαστε τόσο εύκολα.

Πού ήσουν τόσο καιρό και σ' έψαχνα;

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
PS. Σίγουρα κάποια ρετσινιά θα βρουν να μου κολλήσουν μ' αυτά που λέω. Για να το κάνουμε πιο ενδιαφέρον, [size=12pt]δεν είμαι ούτε αγάμητη, ούτε άσχημη, ούτε λεσβία[/size] :p

Ξέχασες να πεις πως είσαι "διαφορετική" :rockon:

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Το ξέρετε το "φαινόμενο τελειότητα" που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στις γυναίκες της Ελλάδας.
Καμία δεν είναι ούτε αγάμητη, ούτε άσχημη , ούτε λεσβία ούτε διαφορετική.
Καλά που ζω;; Σε ένα όνειρο;;

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
το φαινόμενο τελειότητα είναι από τα ποιο γνωστά. ελπίζω να ξέρεις και το άλλο φαινόμενο που οι χαζογκόμενες (δλδ οι περισσότερες ελληνίδες) νομίζουν ότι θα τρέχεις από πίσω τους και θα τις παρακαλάς. Αλλά είναι και αυτοί που χαλάν την πιάτσα και τα κάνουν χειρότερα. οι γνωστοί μλκες που το παίζουν μοδάτοι οι καράβλαχοι με τα punto και τα 106 rallie το jean και την παντόφλα που μόνο και μόνο σκέφτονται πως θα κολήσουν σε καμία από αυτές τις χαζογκόμενες γτ συνήθως αυτές βλέπονται βάφονται και περιποιούνται. άσε που ξέρουν περισσότερο κόσμο από τον πληθυσμό της αθήνας και κολλάνε επίσης για να γαμήσουν και καμία άλλη στα ξώφαλτσα. δλδ με όλα αυτά αν είσαι διαφορετικής κουλτούρας+λίγο εγωκεντρικός+και δεν ακούς χατζηγιάννη αυτές θα σε φτύσουν. Άσε που πλέον επικρατεί και το σύνδρομο "όλοι μου την πέφτουν" με οτιδήποτε νομίζουν ότι τους την πέφτεις. και κάτι τελευταίο όλες σε παρεξηγούν όταν σου μιλούν και δεν τις κοιτάζεις.... και τι να δεις από κάπου θα ξεπροβάλει κανα βυζί ή κάνα μπούτι και άμα πέσει το μάτι σου πάνω σε κοιτάν με περιέργο τρόπο "πω πω κοίτα ένας λιγούρης..." -μωρή καριόλα άμα περπάτα με τον πούτσο μου έξω εσύ που θα κοίταγες στο θεό?? (σου λέει βάζει γυαλιά ηλίου για να μην καρφόνεται..... γι' αυτό είναι όλες σαν σφήκες με αυτές τισςβιτρίνες που φοράνε)

Υ.Γ. όσο ποιο μεγάλα τα γυαλιά τόσο καλύτερα γτ δεν φαίνεται η γουρουνόφατσα.... και η υπεροψία τους

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1

PS. Σίγουρα κάποια ρετσινιά θα βρουν να μου κολλήσουν μ' αυτά που λέω. Για να το κάνουμε πιο ενδιαφέρον, δεν είμαι ούτε αγάμητη, ούτε άσχημη, ούτε λεσβία :p

Κάτσε ρε συ. Από τη μία λες πως δεν καταδέχεσαι ποτέ να πληρώνει συνεχώς ο άλλος (μπράβο σου) άρα το θεωρείς λογικό και σωστό, από την άλλη «κανένας δεν είχε την ευθιξία να το αρνηθεί» άρα θα έπρεπε. Μήπως λοιπόν το κάνεις απλά για να το κάνεις και δεν το πολυπιστεύεις;

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Για γαμήσια μιλάμε ή για κουλτούρα να καταλάβω.

Μου εχει τυχει κοπελιά να κρατήσω σα φίλη κοπέλα που δε μου κατσε.Γιατι?
Γιατί
-Ηταν ΚΑΛΟΣ ανθρωποσ .Περπατάγαμε και μεχρι να παμε καφέ εδινε 1 ευρώ σε ελειμοσύνες.
-Ηταν ΑΚΟΜΠΛΕΞΑΡΙΣΤΗ.Μπορούσα να στειευτώ με οτιδήποτε με ενοχλούσε σε αυτη και αυτη να κανει το ιδιο.
-Ηταν Ευχάριστη.Ειχε πλάκα και ολοκληρωμένες απόψεις.Ακομα και αν ειχα διαφορετική γνώμη στήριζε τι δική  της με επιχειρήματα και οχι ετσι θέλω /είναι .
Ακομα μιλάμε -επιασε γκόμενο και βγαίνουμε μια το διμηνο.

Το θέμα είνι ομως οτι μονο 2-3 εχω γνωρίσε τετοιες ελληνίδες .Ποσες  εχουν πει τη φραση αφου τισ στριμωξα -ε καλα τι θες δε ξερω τι θελω εσυ τι ζορυ τραβάς (σκυλέ υφος οταν η λογικη -και η αφυια τους- τους απογοηυτευει).

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
τι καθόμαστε και λέμε τώρα αφού όλες στο ίδιο καλούπι φτιάχνονται. σου λέει στο 1ο ραντεβού να γνωριστούμε και να τα πούμε. στο 2ο επιτρέπεται να την  φιλήσεις. από το 5ο και μετά σε αφήνει να την γαμήσεις.δλδ μωρή αν φας τον πούτσο σου από το 1ο ραντεβού τι θα πάθεις? θα σου πέσει βαρύ.
Σου λέει υπάρχουν κανόνες. λες και άμα τους παραβείς θα σου κόψει κλίση ή κανένα πρόστιμο. έχει καταντήσει αηδία και μονότονο...
όσο για το γαμήσι και την κουλτούρα... πλέον πρέπει να αποδειχθείς κουλτουριάρης ή έστω κάτι συναφές και να ταιριάζεις με την άλλη αλλιώς δεν σε αφήνει... λες και δίνεις πανελλήνιες είναι. άμα έχεις καλό βαθμό θα γαμήσεις αλλιώς τη γάμησες.
υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. σου λέει ότι από την αρχή θέλω να γαμηθώ μαζί σου και μετά αι γαμήσου μόνος σου καμάρι μου. αυτές όμως αν αργότερα πουν ότι θέλουν να κάνουν οικογένεια ξέρουν ότι θέλουν να κάνουν οικογένεια πάει και τελείωσε. οι υπόλοιπες τα θέλουν όλα μόλις κάνουν οικογένεια.

ΕΕΕΕεεεεε ρε πούστη μου δεν υπάρχει κάποιος να κάνει RESET στον κόσμο.

jimmysnake

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ωραία ατάκα φίλε Τσολιά για το ρισέτ στον κόσμο...Θα τη βάλω σε ένα σενάριο...Δυστυχώς η ελληνίδα πέρασε απότομα από την απόλυτη καταπίεση στην απόλυτη ελευθερία στο μικρό χωριό της νοτιοανατολικής ευρώπης που κατοικούμε που έχουν κατακάψει οι πυρκαγιές της ανευθυνότητας. Σατ ντάουν και ρισέτ που μας χρειάζεται!!!

SNIFsnif

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. σου λέει ότι από την αρχή θέλω να γαμηθώ μαζί σου και μετά αι γαμήσου μόνος σου καμάρι μου. αυτές όμως αν αργότερα πουν ότι θέλουν να κάνουν οικογένεια ξέρουν ότι θέλουν να κάνουν οικογένεια πάει και τελείωσε. οι υπόλοιπες τα θέλουν όλα μόλις κάνουν οικογένεια.

Εμ, μια τέτοια ψάχνω κι εγώ, μπας και κόψω τις δίμηνες ξεπέτες και κρατήσω κάτι σοβαρό (με φουλ βίτσια και όλα τα κομφόρ βέβαια, αλλά σοβαρό), αλλά πούντην.

Όπως σωστά λέτε, κύριε Τσολιά, αυτές είναι εξαιρέσεις στη χώρα μας.

Όπως, για να είμαστε δίκαιοι, εξαιρέσεις είναι και οι Έλληνες άντρες που θα τις εκτιμήσουν και θα τις αγαπήσουν, αντί να τις πούν πουτάνες και τρέξουν να αποκαταστήσουν καμμιά "παρθένα" τριαντάρα των "μόνο 8 πριν από σένα, αγάπη μου".

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Όπως σωστά λέτε, [size=15pt][glow=red,2,300]κύριε Τσολιά[/glow][/size], αυτές είναι εξαιρέσεις στη χώρα μας.

όχι και κύριε.... εγώ δεν σε έβρισα...    πλάκα κάνω...  :2funny: :2funny: :2funny:

φίλε μου SNIFsnif ένα κριτήριο για να βρεις μια τέτοια είναι οι μεταλογκόμενες αλλά οι περισσότερες ξέρουν τι θέλουν αλλά θέλουν συνήθως μόνο να γαμιούνται και όχι οικογένεια αλλά τυχερά είναι αυτά. πάντως η μελλοντική μου γυναίκα αν μου είναι πιστή θα είμαι και εγώ. αν με απατήσει θα την σφάξω στο γόνατο.

Ισοτητα θες κυρά μου... θα την έχεις αλλά τα λάθη πληρώνονται πιο ακριβα σε τέτοιες περιπτώσεις.

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Είτε για γκόμενα είτε για φίλο εχω ενα κριτίριο μόνο.Με κανει να περνάω καλά?
Την κάνω παρεά και ασ μην την πηδάω.Αν οχι Αντε γεια...και συντομα...ε μη μου τρωει και το χρόνο.Οπως ειπα στα τοοοσα χρονια μονο 3 γυναικεσ εχω συναντησει που περναγα καλα μαζι τους και δε τισ πηδαγα.Ολες οι αλλες ......Ο.Γ.Τ.Π.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Το ξέρετε το "φαινόμενο τελειότητα" που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στις γυναίκες της Ελλάδας.
Καμία δεν είναι ούτε αγάμητη, ούτε άσχημη , ούτε λεσβία ούτε διαφορετική.

Υποθετω οτι οπως κανεις εδω μεσα δε θεωρει εαυτον λιγουρη, μουνοδουλο ή κοκκινιστο (με ελαχιστες εξαιρεσεις ισως??) ετσι υποθετω υπαρχουν και πολλες γυναικες που δεν θεωρουν τον εαυτο τους ιδιο με τη μαζα....αλλα τελικα αυτο θα το κρινουν καλυτερα οι αλλοι και δεν πα να τραγουδαμε εμεις οτι ειμαστε διαφορετικοι....

Όπως, για να είμαστε δίκαιοι, εξαιρέσεις είναι και οι Έλληνες άντρες που θα τις εκτιμήσουν και θα τις αγαπήσουν, αντί να τις πούν πουτάνες και τρέξουν να αποκαταστήσουν καμμιά "παρθένα" τριαντάρα των "μόνο 8 πριν από σένα, αγάπη μου".

Αμην και ποτε....απο τη μια "γιατι δεν καθεται απο το πρωτο ραντεβου" και απο την αλλη την λεμε πουτανα....ε οχι κυριος δε γινεται.....

υ.γ. σορρυ το quote δε μου δουλευει σημερις....κανει εφτα χρονια Load

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
siasia έγραψε:

Δεν μπορεις να καταλαβεις με ποια εννοια το λεω.

Εδω πραγματικα παει αυτο που λεμε "αλλο εσυ" και αλλο εμεις που σε μια τετοια στιγμη ισως κριθει και το ενδεχομενο μελλον μιας σχεσης/φιλιας/παρεας. Και αυτο ξερεις γιατι? Γιατι μπορει καλλιστα η αλλη να σε μαυρισει πολυ ευκολα. Να πας να πληρωσεις επειδη δεν θες να αφησεις κακη εντυπωση, και να νομιζει οτι και καλα τη θεωρεις πουτανα επειδη "την πληρωσες" ( σπανιο αλλα υπαρχει και αυτο ). Η να σε πει τσιπη ξερω γω επειδη ετυχε να κανει την κινηση να πληρωσει και την αφησες.

Δεν βγαζεις ακρη με τοσες σκατομυαλες και σκατομυαλους που κυκλοφορουν.

Εγω πλεον θεωρω δεδομενο οτι για να συνεχιστει η οποια σχεση ( ειτε ερωτικη ειτε οτιδηποτε ) θα υπαρχει αλληλεγγυη, ακομα και σε αυτο το θεμα. Θα πληρωσω μια εγω, θα κερασω αλλη μια, την επομενη θα το κανει αυτη η αυτος αν προκειται για φιλο. Ετσι παει, αν δεν ειναι ετσι, τοτε τον πουλο. Μαλακας δεν ειμαι, και χαρη δεν κανω σε καμια να της δινει ο πατερας της 1000 το μηνα για διασκεδαση και να την πληρωνω και απο πανω. Να μου λειπει.

Δεν βολευομαι με την αποψη μου, τα εχουμε πει εξαλλου οτι για καθε μια πουτανα, υπαρχουν ΔΕΚΑ μαλακες που θα συντηρουν την κατασταση της και τη γαιδουρια της που την κανουν να νομιζει πως ειναι τιποτα σημαντικο. Οποτε μαλλον οι καγκουρες-αγαμητοι φταινε που γινονται ετσι τα πραγματα, και λιγοτερο οι γκομενες στην τελικη.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.051
Πόντοι
42.697
Δεν βολευομαι με την αποψη μου, τα εχουμε πει εξαλλου οτι για καθε μια πουτανα, υπαρχουν ΔΕΚΑ μαλακες που θα συντηρουν την κατασταση της και τη γαιδουρια της που την κανουν να νομιζει πως ειναι τιποτα σημαντικο. Οποτε μαλλον οι καγκουρες-αγαμητοι φταινε που γινονται ετσι τα πραγματα, και λιγοτερο οι γκομενες στην τελικη.

Α γεία σου!
Μην τα ρίχνουμε όλα στο άλλο φύλο...
Να βλέπουμε και τα δικά μας χάλια.
Φταίμε και εμείς σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό για την νοοτροπία των γυναικών. Όχι μόνο το Cosmopolitan και η μάνα τους...

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Τώρα συνεννοηθήκαμε... και με την ευκαιρία έπεσαν και μια-δύο μάσκες  :2funny:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96

Το 85 θα ήσουν ι πρακτορας των Αμερικανων (Αμερικανιδων) και σήμερα εισαι "ασσυμμετρη" απειλη.
Αν πας στο hotel εισαι τσουλα (βρισια απο γυναικες για γυναικες) καριολα και πουτανα. Αν δεν πας παρθενωπη και υποκρίτρια, αγαμητη και δεν ξερω τι αλλο.

Παντως το hotel ή πληρωνε το όλο ή καθολου με το μισο-μισο θα σε παρεξηγουνε!!!
ειναι και αγενεια προς το αντρα (Zαμπουνης σελ 333). Ασε την πρωτη φορα να πληρωνει ο αντρας και την 2η πες "σου εχω ενα δωρο"!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom