You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η αγαμία στις μέρες μας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 495
- Εμφανίσεις 44K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
χαιρομαι υπουργε που μετα απο πολυ καιρο αναζητησης βρηκες το thread που σου αρμοζει. μπορεις να μεινεις εδω να γραφεις και να συμβουλευεις ολους τους αγαμητους ως υπουργος τουςRespect bazogamias στο ποστ σου / αυτο ακριβως κανουν οι γυναικες / κρυβονται πισω απο το δαχτυλακι τους και κοροϊδευουν τους εαυτους τους ....
ε παιδες δεν υπαρχει αγαμια αφου μπορουμε να γαμαμε οποιο μουνι θελουμε με λιγα ευρω!ο υπουργος δεν εχει πουτσο μην τον ακουτε
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
χαιρομαι υπουργε που μετα απο πολυ καιρο αναζητησης βρηκες το thread που σου αρμοζει. μπορεις να μεινεις εδω να γραφεις και να συμβουλευεις ολους τους αγαμητους ως υπουργος τους
ε παιδες δεν υπαρχει αγαμια αφου μπορουμε να γαμαμε οποιο μουνι θελουμε με λιγα ευρω!ο υπουργος δεν εχει πουτσο μην τον ακουτε
suck my dick DIKY .....
Respect bazogamias στο ποστ σου / αυτο ακριβως κανουν οι γυναικες / κρυβονται πισω απο το δαχτυλακι τους και κοροϊδευουν τους εαυτους τους ....
Οπως εσύ που κρύβεσαι πίσω από το pc σου και βρίζεις τα βαζελάκια.
Μαγκες μου απτην καταραμενη ωρα και στιγμη που η Ελληνιδα εγινε ανεξαρτητη..απεκτισε τα δικα της λεφτακια το δικο της αμαξακι και την ανεξαρτισια της δυστηχως...Απο εκει και περα τι περιμενεις...να σου κατσει?????...απλα θα πει απο μεσα της "δεν πα να γαμηθει αυτος..θα βρω αλλον"...ιδου και η αποδειξη οτι εχουμε το μεγαλυτερο ποσοστο διαζυγιων τον τελευταιο καιρο....!
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Μαγκες μου απτην καταραμενη ωρα και στιγμη που η Ελληνιδα εγινε ανεξαρτητη..απεκτισε τα δικα της λεφτακια το δικο της αμαξακι και την ανεξαρτισια της δυστηχως...Απο εκει και περα τι περιμενεις...να σου κατσει?????...απλα θα πει απο μεσα της "δεν πα να γαμηθει αυτος..θα βρω αλλον"...ιδου και η αποδειξη οτι εχουμε το μεγαλυτερο ποσοστο διαζυγιων τον τελευταιο καιρο....!
συμφωνω ρε φιλε μαζι σου αλλα αυτα τα εχουν οι γυναικες και στο εξωτερικο αλλα δεν κανουν ετσι / ξερεις τι γινεται εδω : ειμαστε μαλακας λαος .....
jasonbecker
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
συμφωνω ρε φιλε μαζι σου αλλα αυτα τα εχουν οι γυναικες και στο εξωτερικο αλλα δεν κανουν ετσι / ξερεις τι γινεται εδω : ειμαστε μαλακας λαος .....
Φιλε υπουργε, ναι, και στο εξωτερικο οι γυναικες-και παντου και παντοτε- εξαργυρώνουν την εμφάνιση τους, αλλα στην τρεχουσα ελληνική κοινωνια το γεγονος αυτο εχει πλεον παρει τραγικες διαστασεις. Αυτο ειναι το θεμα.
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Φιλε jasonbecker το θεμα με την αγαμια και τις Ελληνιδες εχει συζητηθει τοσο πολυ και εχει εξαντληθει που μας εχει κουρασει ολους / η αληθεια ειναι μια και ολα τα αλλα ειναι πουτσες μπλε : ειμαστε μια κοινωνια συντηρητικη,φτωχη,ασχημη και οικογενειακρατουμενη / ειμαστε η Τουρκια της Ευρωπαϊκης Ενωσης και αν αλλαξει ποτε τιποτα θα ερθει με καθυστερηση δεκαετιων οταν οι αλλοι λαοι θα εχουν μετοικησει στον Αρη / αυτα και γαμω την Ελλαδα μου !!!!!
Επισκέπτης
Φιλε jasonbecker το θεμα με την αγαμια και τις Ελληνιδες εχει συζητηθει τοσο πολυ και εχει εξαντληθει που μας εχει κουρασει ολους / η αληθεια ειναι μια και ολα τα αλλα ειναι πουτσες μπλε : ειμαστε μια κοινωνια συντηρητικη,φτωχη,ασχημη και οικογενειακρατουμενη / ειμαστε η Τουρκια της Ευρωπαϊκης Ενωσης και αν αλλαξει ποτε τιποτα θα ερθει με καθυστερηση δεκαετιων οταν οι αλλοι λαοι θα εχουν μετοικησει στον Αρη / αυτα και γαμω την Ελλαδα μου !!!!!
+1000 Για αυτο ρικτε ακυρο στις φασολες κομπλεξικες σαβουρες Ελεινιδες και επενδυστε στις Ρωσιδες!Ευχομαι να εξαλειφτει το φαινομενο που λεγεται Ελεινιδα δια παντως και να ερθουν εδω περισσοτερες Ρωσιδες να τις παντρευτουμε!!!
Επισκέπτης
γεμισαμε απο δαυτους...ζητω ακροαση θεου και αλλαγη πλανητη...το 90% των νεοελληνων που εχουν και μεριδιο ευθυνης για την καταντια των Ελεινιδων σημερα.Κουρακομαγκες δηλαδη.
Να σε στείλουμε στην Αφροδίτη τότε εσένα...γεμισαμε απο δαυτους...ζητω ακροαση θεου και αλλαγη πλανητη...
Επισκέπτης
προτιμω στη μουνοδιτηΝα σε στείλουμε στην Αφροδίτη τότε εσένα...
intrceptor
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
+1000 Για αυτο ρικτε ακυρο στις φασολες κομπλεξικες σαβουρες Ελεινιδες και επενδυστε στις Ρωσιδες!Ευχομαι να εξαλειφτει το φαινομενο που λεγεται Ελεινιδα δια παντως και να ερθουν εδω περισσοτερες Ρωσιδες να τις παντρευτουμε!!!
Πες τα Χρυσόστομε! Ελλεεινίδες είναι! Πολύ αέρα τους δώσαμε ρε φίλε, τι να πω? Δε θέλω να περιαυτολογήσω, μια χαρά παλικάρι είμαι και στα 25 μου δεν έχω καταφέρει ακόμη να κάνω κάτι.Ούτε μια κοπέλα να μη μου δίνει μια ευκαιρία να την πλησιάσω? Ρε παιδια αυτές ούτε για 1 πήδημα δεν είναι ικανές!και δεν είμαι ο μόνος.από τ 97% των φίλων μου τα ίδια παράπονα και στο ίδιο τέλμα βρίσκονται. Μήπως να πουλήσω το yaris να πάρω κανα μεταχειρισμένο S-2000 σε όσο χαμηλότερη τιμή βρω για μόστρα, μπας και γαμήσω κι εκτός μπουρδέλου μια φορά στη ζωή μου???
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Να είσαι ο εαυτός σου φίλε.Πες τα Χρυσόστομε! Ελλεεινίδες είναι! Πολύ αέρα τους δώσαμε ρε φίλε, τι να πω? Δε θέλω να περιαυτολογήσω, μια χαρά παλικάρι είμαι και στα 25 μου δεν έχω καταφέρει ακόμη να κάνω κάτι.Ούτε μια κοπέλα να μη μου δίνει μια ευκαιρία να την πλησιάσω? Ρε παιδια αυτές ούτε για 1 πήδημα δεν είναι ικανές!και δεν είμαι ο μόνος.από τ 97% των φίλων μου τα ίδια παράπονα και στο ίδιο τέλμα βρίσκονται. Μήπως να πουλήσω το yaris να πάρω κανα μεταχειρισμένο S-2000 σε όσο χαμηλότερη τιμή βρω για μόστρα, μπας και γαμήσω κι εκτός μπουρδέλου μια φορά στη ζωή μου???
Τίποτα άλλο.
Ταξιδιώτης
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Να είσαι ο εαυτός σου φίλε.
Τίποτα άλλο.
Μάλλον το πρόβλημα είναι ότι είναι ο εαυτός του.
Επισκέπτης
παντως εγω πιστευω οτι οι περισσοτεροι που λενε οτι δεν βρισκουν ειναι επειδη ευφησιχαζονται επειδη γαμανε πουτανες κ δεν προσπαθουν πολυ...παιδια εαν δεν ματωσεις γκομενα δεν βρισκεις
Ταξιδιώτης
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τι καθόμαστε και λέμε τώρα αφού όλες στο ίδιο καλούπι φτιάχνονται. σου λέει στο 1ο ραντεβού να γνωριστούμε και να τα πούμε. στο 2ο επιτρέπεται να την φιλήσεις. από το 5ο και μετά σε αφήνει να την γαμήσεις.δλδ μωρή αν φας τον πούτσο σου από το 1ο ραντεβού τι θα πάθεις? θα σου πέσει βαρύ.
Η χαρακτηριστική νοοτροπία νεοέλληνα που θεωρεί ότι επιδή έχει αρχίδια είναι ανώτερος από τις κοπέλες οι οποίες απο το πρώτο ραντεβού πρέπει να του κάθονται για να αισθάνεται και πολύ άντρας.
Διάβασε και λίγο παιδί μου, μίλα με καμμιά κοπέλα προσπάθησε να καταλάβης τι θέλουν και αυτές;
Να είσαι ο εαυτός σου φίλε.
Τίποτα άλλο.
[/quot
Να εισαι ο ευατος σου, αν θελεις να παντρευτεις κ εχεις γνωρισει καποια γκομενα εκτος κυκλου star system.Αν θες να γαμησεις πρεπει να πουλας το προιον-τον ευατο σου-οσο πιο ωραια γινεται.Τωρα τελευταιο προτιμω τις ηλικιες μεχρι 23,γιατι ακομη δεν εχουν μπει στο κυκλωμα 'πορτοφολι κ πουτσα'.Οι επιτυχιες ειναι 2 στις 10 αν κ το καμακι εχει ψοφησει,σε γκομενες φυσικα ανω του μετριου.
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Κανείς δεν χάνεται φίλε.Μάλλον το πρόβλημα είναι ότι είναι ο εαυτός του.
Υπομονή και θα βρεις τον έρωτα της ζωής σου.
Στο εύχομαι απο καρδιάς.
Επισκέπτης
[/quot
Να εισαι ο ευατος σου, αν θελεις να παντρευτεις κ εχεις γνωρισει καποια γκομενα εκτος κυκλου star system.Αν θες να γαμησεις πρεπει να πουλας το προιον-τον ευατο σου-οσο πιο ωραια γινεται.Τωρα τελευταιο προτιμω τις ηλικιες μεχρι 23,γιατι ακομη δεν εχουν μπει στο κυκλωμα 'πορτοφολι κ πουτσα'.Οι επιτυχιες ειναι 2 στις 10 αν κ το καμακι εχει ψοφησει,σε γκομενες φυσικα ανω του μετριου.
μπααααααααααααααααααααααααααα κ αυτες εχουν ξυπνησει...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 99K
- Απαντήσεις
- 40
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 156
- Εμφανίσεις