Mε βαση ο,τι λες εδω αγαπητη ερινα,ειναι ευκολο να γαμησεις....με καμακι η σε ενα μπαρ...και δε χρειαζεται μυαλο γι αυτο...τοτε τι χρειαζεται?Εγω για παραδειγμα και δεν ντρεπομαι να το δηλωσω-εχω 'παει'με 4 γυναικες :oσε μια δεκαετια! :oΦαντασου τι μαλακας
δειχνω με βαση αυτο που λες!Και μαλιστα για να γαμισω μου βγηκε η πιστη!Την πρωτη μου,μα τι κανταδες με την κιθαρα της εκανα,μα τι πολιορκια κανα 3μηνο...με τη δευτερη αφου μου εριξε πρωτα ΤΙΣ χυλοπιτες αφου ημασταν φιλοι 2 χρονια,καναμε σχεση και μεσα στη σχεση εγινε ο,τι εγινε...και το μυαλο μου απο το 'στυψιμο'του να βρει τον καλυτερο τροπο για πολιορκια πηγαινε να σπασει...την τριτη μου γκομενα ευτυχως τα πραγματα ηταν πιο νορμαλ το ιδιο και στην τεταρτη,αλλα ΠΑΝΤΑ με κανα διμηνο πολιορκια και φυσικα να προσπαθω να πλασσαρω τον εαυτο μου ΧΩΡΙΣ να ειμαι ο εαυτος μου...και γι αυτο πιστεψε με θελει μυαλο....ΥΓ:Οποτε ημουν ο εαυτος μου εφαγα τον πουλο....Τωρα για αυτο που λες πω ςτο γαμησι ειναι ευκολο,περιμενω οδηγιες προς ναυτιλομενους...ειμαι ετοιμος,ντυμενος για βραδινη εξοδο,εχω φορεσει τα καλα μου και περιμενω...τι να κανω?Πες μου τα βημα βημα....
Οσο για τις σχεσεις που λες για να κρατησουν θελουν μυαλο...αλλα κατα τη γνωμη μου ειναι αμυαλος οποιος μπαινει στον κοπο να κρατησει και σχεσεις που δεν αξιζουν