Νέα

Η αγαμία στις μέρες μας

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 494
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Μηνύματα
8.672
Like
86
Πόντοι
66
...για καθε μια πουτανα, υπαρχουν ΔΕΚΑ μαλακες που θα συντηρουν την κατασταση της και τη γαιδουρια της που την κανουν να νομιζει πως ειναι τιποτα σημαντικο...

Μόνο 10; με την μουνοδουλίαση που υπάρχει σ' αυτή την χώρα δυστηχώς τούς αναλογούν ΠΟΛΛΟΙ περισσότεροι... κι αυτοί τελικά ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ (όπως έχουμε αναφερθεί αναλυτικά και σε άλλο Θέμα)...
 

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Μηνύματα
3.299
Like
12
Πόντοι
16
Φυσικά και βρίσκουν. Ιδίως μερικούς που το παίζουν μάγκες και γαμιάδες, αλλά με κάθε ευκαιρία προσπαθούν να δείξουν τι ευαίσθητοι είναι και πως υπερασπίζονται ιπποτικά τις γυναίκες.
 

vasroko

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Μηνύματα
2
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Η απαντηση ειναι μια μαγκες!!!Η μαλακια ή ετσι όπως σας τα λεει αυτο το link!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[youtube=425,350]wv2lWqbFLIY[/youtube]









Edit AssFiller : Φιλε μου θα σε παρακαλεσω να κάνεις ανάγνωση των κανόνων του site. Η γραφή μας θα πρέπει να είναι σε Ελληνικούς & μικρούς χαρακτήρες
 

kentayros

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Μηνύματα
1
Like
0
Πόντοι
0
Βασικα τα δεδομενα εχουν αλλαξει πολυ ,πριν 10 χρονια  ηταν διαφορετικα ειμαι 34 κ βλεποω σημαντικες διαφορες .
Οι αντρες εχουν φαει ηττα αντιθετος οι γυναικες εχουν γινει προικοθυρες κ πιο εκκεντρικες απο τους αντρες....... :uglystupid: :dancing: :think: :think: :think:
 

Επισκέπτης
Φυσικά και βρίσκουν. Ιδίως μερικούς που το παίζουν μάγκες και γαμιάδες, αλλά με κάθε ευκαιρία προσπαθούν να δείξουν τι ευαίσθητοι είναι και πως υπερασπίζονται ιπποτικά τις γυναίκες.

το 90% των νεοελληνων που εχουν και μεριδιο ευθυνης για την καταντια των Ελεινιδων σημερα.Κουρακομαγκες δηλαδη.


 

Prince Philip

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Μηνύματα
2
Like
0
Πόντοι
0
για την αγαμία του έλληνα φταίνε οι ελληνίδες που θέλουν μονο πλούσιο γκόμενο με z4 και σπίτι στην εκάλη

Δηλαδη πορσε gt και βιλλα στη βουλιαγμενη που ειναι και πιο ακριβη περιοχη τη χαλαει ?  ;)
 

Prince Philip

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Μηνύματα
2
Like
0
Πόντοι
0
Πιστευω οτι ειδικα στις μερες μας το προβλημμα ειναι αριβως το αντιθετο , για τους αντρες ειδικα , οτι δλδ πολλοι ψαχνουν για καποια που να εχει και μια στοιχειωδη ποιοτητα , να εχει λιγο μυαλο και σοβαροτητα . Ολοι δυσκολευονται να βρουν τετοιο τυπο γυναικας πολυ απλα γιατι κυκλοφορουν πολλα ξεκωλα. Ειναι το πιο ευκολο πραγμα του κοσμου να βρεις γκομενα και να γαμησεις σημερα . Καταρχην ειναι πολυ περισσοτερες απο μας , εδικα αν δεν υπολογισεις τους πουστηδες . Πας στα μπουζουκια και βλεπεις ολο γυναικοπαρεες , ολες ψαχνονται , πρεπει να εισαι πολυ μαλακας και ανασφαλης για να μη μπορεις να γαμησεις σημερα . Ουτε λεφτα χρειαζονται ουτε τιποτα , τροπο μονο και οχι τιποτα φοβερο , απλα μη ψαχνεις γκομενα οταν εισαι με φιλους σου μαζι , οι αντροπαρεες τις απωθουν , μονος αν βγει κανεις θα βγαλει πιο ευκολα γκομενα , αντε το πολυ με ενα φιλο , αν εχει και καμμια φιλη μαζι τοτε ακομα πιο ευκολα τα πραγματα . Το μουνι βρωμαει εξω , και οι γυναικες ψαχνουν αντρες να γαμηθουν σαν τρελλες , κυκλοφορειστε στα σωστα μερη και καλη τυχη μαγκες.



* Σύμφωνα με τους κανόνες απαγορεύεται η μονιμη χρηση βold και χρωμάτων.Παρακαλω οπως διαβάσεις τους κανονες .
 

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Μηνύματα
456
Like
1
Πόντοι
1
Prince Philip, αν μένεις επαρχία και τα λες αυτά,
τότε είσαι δάσκαλος στο καμάκι!
 

Επισκέπτης
Θα συμφωνησω και εγω με τον Prince Philip. Τη σημερον ημερα κυκλοφορουν πολλα ξεκολακια και ειναι πιο ευκολο να βγαλεις γκομενα. Στις μικρες πολεις βεβαια ειναι λιγο πιο δυσκολα τα πραμματα. Το δυσκολο πιστευω δεν ειναι να βρεις γκομενα σημετα αλλα να καταφερεις να την κρατησεις, ειδηκα τις Ελληνιδες που εχουν παρει τα μυαλα τους αερα.
 

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Μηνύματα
456
Like
1
Πόντοι
1
Τα μπερδεύεις λίγο.
Ο Prince Philip μιλάει για γυναίκες που ψάχνουν να γαμηθούν σα τρελλές. όπως λέι και ο ίδιος.
Δε μιλάει για σχεσάρες και πως να τις διατηρήσουμε στο πέρασμα των αιώνων.
Το να βάλεις στόχο να κάνεις σχεσάρα είναι εύκολο να γίνει.
Το να είσαι κυνηγός σε όλων των ειδών τις γυναίκες θέλει τέχνη.
 

Επισκέπτης
Τα μπερδεύεις λίγο.
Ο Prince Philip μιλάει για γυναίκες που ψάχνουν να γαμηθούν σα τρελλές. όπως λέι και ο ίδιος.
Δε μιλάει για σχεσάρες και πως να τις διατηρήσουμε στο πέρασμα των αιώνων.
Το να βάλεις στόχο να κάνεις σχεσάρα είναι εύκολο να γίνει.
Το να είσαι κυνηγός σε όλων των ειδών τις γυναίκες θέλει τέχνη.
Παλικάρι εσύ τα έχει μπερδεψει μαλλον.
Το να γαμήσεις είνα απλό.
Το να κάνεις σχέση θέλει τέχνη, υπομονή, ωριμότητα, συναίνεση, σύνεση, κότσια και μαγκιά.
Διότι το να δουλέψεις μία σχέση και να την διατηρήσεις απαιτεί μυαλό και ψυχή.
Ενώ το πήδημα είναι στις μέρες μας εύκολο γρήγορο και πρόχειρο. Φάστ φουντ.
Σιγά την φαιά ουσία που πρέπει να καταναλώσεις.

 

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Μηνύματα
456
Like
1
Πόντοι
1
erinal-w βλέπω ότι σε χαλάμε λίγο εμείς τα καμάκια.
Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και είναι σεβαστές.
Εγώ διάλεξα να είμαι καμακι.Μετά μπορεί να κάνω και γω σχεσάρα.Χρόνο με το χρόνο αλλάζει ο άνθρωπος.
Απλώς να ξέρεις ότι έχω δοκιμάσει και τα δύο (σχέση - καμάκι) και σε διαβεβαιώνω ότι το δεύτερο είναι πιο δύσκολο.Πίστεψε με!
Τι να κάνουμε στην ηλικία που είμαι έχω τόσο ενέργεια (28) που προτιμώ τα δύσκολα.Μόλις νιώσω να γεράζω θα κάνω κάποια σοβαρη σχέση και θα πηγαίνουμε μαζί στις ταβερνούλες και θα βλέπουμε DVD.
Τώρα τρελένομαι και δε μπορώ τέτοιους συμβιβασμούς.
 

Kalytera_na_masas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Μηνύματα
2
Like
0
Πόντοι
0
Κατά κάποιο τρόπο συμμερίζομαι τις απόψεις των "κόκκινων" φίλων μου (ξέρετε, εσείς που σαν και μένα πάτε στα στούντιο). Μπορεί να είναι ειπωμένες με κάποια πικρία ή υπερβολή αλλά με ενδιαφέρει η ουσία και η ορθότητα τους κυρίως.

Εγώ θα ήθελα να δώσω μια άλλη διάσταση -αυτό της Ελληνίδας ιερόδουλης- :headbang: με την οποία θα ήθελα να δείξω πως (κατά την ταπεινή μου γνώμη) οι Ελληνίδες ξεχωρίζουν και αποτελούν κάτι άλλο (καλό ή κακό δε με ενδιαφέρει) απ'ολες τις ξένες που έτυχε να γνωρίσω (όχι απαραίτητα ερωτικά -σε νησιά, μπουρδέλα κλπ-). Θέλω να πω απλά πως αυτή η δυστροπία που χρεώνετε στις Ελληνίδες υπάρχει ακόμη και στις ιερόδουλες, έλεος πια!!! (έχω πέσει και σε ξένες δύστροπες αλλά πολύ πολύ σπάνια).

Μόνο δυο Ελληνίδες δεν έχουν καταφέρει να μου τσιτώσουν τα νεύρα και οι δυο φυσικά πολύ  μεγάλης ηλικίας, όχι βέβαια ότι με περιποιήθηκαν απλά δε με ζάλισαν όσο οι άλλες οι νεαρές (και κάτσε, και μη μου πιάνεις το βυζί, και κάνε και ράνε, και κάτσε έτσι και αλλιώς και γενικά ο τρόπος τους ρε παιδί μου πολύ απότομος σου πέφτει με τη μια που να αυτώσεις και παρόλο που είμαι πάρα πολύ εντάξει στους τρόπους μου).

Και μετά πας στις ξένες Κούκλες + Θεϊκά Κορμιά + Ζεστές + Χαμόγελο + Περιποίηση + Κουβεντούλα + Πλάκα + Χαβαλές + Κέφι + Πολλά πολλά άλλα... επαγγελματίες ρε παιδί μου, ακόμη και θέατρο να παίζουν δεν με πειράζει γιατί το κάνουν καλά και κάνω πραγματικά κέφι. 

Κατά την άποψή μου παρακαλετό μο@νί ξινό γ@μήση! Κλείνοντας θα ήθελα να σταθώ σε μια από τις πικρότερες αλήθειες την οποία μόνος μου συνειδητοποίησα (απλά επιβεβαιώθηκα εδώ μέσα): το 10% κάνει τη δουλειά του 90%. Προσωπικά (αν θέλετε κράξτε με εγώ πάλι διατηρώ τα "συναδελφικά" συναισθήματα ακέραια απέναντί σας) ανήκω στο 90% και συνειδητά έχω εγκαταλείψει τα όπλα. Έχω φίλους που δε ξέρουν που να πρωτογ@μήσουν (στην αντρική μου τιμή και σε ότι έχω ιερό! έχω βγει για καφέ με μεγάλη παρέα στην οποία υπάρχουν 3 κουκλάρες τις οποίες είχε συγχρόνως μαζί ο φίλος μου απλά αυτές δεν το ήξεραν, αλλά τους αξίζει γιατί ένας θεός ξέρει πόσα παιδάκια έχουν φτύσει και προτιμούν να μοιράζονται 3 έναν άντρα για λίγο –είμαι σίγουρος πως κατά βάθος ξέρουν ότι δεν ήταν δικός τους αφού δεν τους έδειχνε κάτι σοβαρό ήταν ξεκάθαρος πως απλά για το σεξ...-).

Χωρίς να θέλω να είμαι πικρόχολος στις ωραίες πριγκίπισσες έχω να πω:
Μπράβο είστε αξιοζήλευτες γιατί,

- Έχω δει μια χαρά κοριτσάκια (ειλικρινά) να αρκούνται σε ένα στοματικό τη στιγμή που ζητούσαν κάτι παραπάνω (απλά ήταν ο σούπερ ο γκόμενος δεν είχαν το κότσια να πουν όχι), που είναι ο αυτοσεβασμός, οι αρχές, οι απαιτήσεις και τα μεγάλα λόγια σας;;;;;;; που;;; μόνο στον κακομοίρη που σας λατρεύει θυμάστε τον αυτοσεβασμό!!!! Στον κακομοίρη που με το ζόρι του δίνετε ένα απλό κρεβάτι ενώ σε αυτόν που σας μειώνει και σας φέρετε σκάρτα και δεν αναγνωρίζει την προσωπικότητά σας δίνετε όλο το πάθος, όλες τις στάσεις και όλες τις τρύπες!

Ας μου πουν με το χέρι στην καρδιά (όσα κορίτσια είναι εδώ) πόσο και πόσες φορές μοιάσατε σε αυτό το «μοντέλο» γυναίκας που περιγράφω παραπάνω (και ορκίζομαι δεν είναι ούτε ένα ούτε δύο τα περιστατικά αλλά πολλά)!!!     

Έχετε κολλήσει όλες με το 10% κι ας ξέρετε ότι δεν είναι δικό σας αποκλειστικά (μη γελιόμαστε δεν έχετε μόνο εσείς μάτια έχουν και οι άλλες), το ξέρετε τι συμβαίνει ξέρετε καλά επιμένετε όμως να θεωρείτε το 90% μ@λάκες και λιγούρηδες τι να πω ας το τελειώσω καλύτερα... αν εμείς είμαστε λιγούρηδες εσείς τι είστε στα μάτια του «10%», αυτά και άλλα πολλά βλέπω και έχω δηλώσει παραίτηση, ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΧΥΛΟΠΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΠΑΖΩ. Δε φταιτε εσείς βέβαια αλλά εμείς που νομίζουμε ότι βρήκαμε επιτέλους κάτι το ξεχωριστό αλλά που....       
 

bazogamias

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2008
Μηνύματα
123
Like
0
Πόντοι
1
Όπως φαίνεται, το thread έχει πάρει διαστάσεις του στύλ: "οι γυναίκες είναι πουτάνες".

Για εμένα, θα ήταν πολύ λογικό να συμφωνήσω με αύτο, στα 30 (σε λίγο 31) δέν έχω πάει με γυναίκα χωρίς να πληρώσω. Καμία δεν ήθελε να βγεί έστω μαζί μου. Ίσως άν το διατυπώσω σαν: "δεν κατάφερα να πείσω καμία να με θέλει", να φανεί οτι φταίω κυρίως εγώ. Ίσως να ισχύει, ίσως και όχι, όπως και να είναι, το αποτέλεσμα για εμένα πλέον είναι ιδιο.

Όμως νομίζω οτι μια αντιπάθεια για τις γυναίκες την έχω για άλλους λόγους. Φέρονται σαν μικρά παιδάκια (λόγω βλακείας). Το αξιοπερίεργο είναι οτι όλες φέρονται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και καμία δε το καταλαβαίνει, όλες απαντάνε στο: "όλες τα ίδια λέτε" με το εξής κλισέ: "δε ξέρω τι κάνουν οι άλλες".

Έχω να δώσω ένα όμορφο παράδειγμα.

Ρωτήστε σε μια συζήτηση μια κοπέλα ποια νομίζει οτι είναι τα αρνητικά του χαρακτήρα της. Οι απαντήσεις θα κυμαίνονται στα εξής "αρνητικά":

Είμαι περήφανη/Είμαι εγωίστρια/Είμαι ζηλιάρα (θα εννοεί οτι ζηλεύει το αγόρι της)/Είμαι τελειομανής/Είμαι γκρινιάρα/Είμαι εκκεντρική (το έχω ακούσει)/Είμαι ιδιόρυθμη/Θέλω να γίνονται όλα με τον τρόπο μου/Είμαι εγωκεντρική/Είμαι ανώριμη/Είμαι μικρό παιδάκι/Ενεργώ με το συναίσθημα και άλλες τέτοιες μπούρδες.

Όπως όλοι καταλαβαίνουμε, αυτά δεν είναι αρνητικά, αυτά είναι μπούρδες για να φανεί οτι "και καλά" είναι καλοί άνθρωποι και οτι τα αρνητικά τους είναι στην πραγματικότητα θετικά.

Θα ήθελα πολύ να ακούσω μια γυναίκα να παραδέχεται έστω και ένα απο τα εξής (πραγματικά) αρνητικά:

Απάθεια/Εγωισμός που υποθάλπτει τους άλλους/Ασέβεια/Μνησικακία/Μισαλλοδοξία/Ματαιοδοξία/Ζήλεια (όχι η παραπάνω ζήλια, η ζήλια του στύλ: "Η πουτάνα η Μαίρη, έχει καλύτερο γκόμενο απο μένα ενώ εγώ είμαι πολυ πιο όμορφη" ή "Ρε το τσουλί την Τασία, βγάζει πιο πολλά απο εμένα ενώ τελείωσε την σχολή μετά απο 10 χρόνια, α ρε που πάς αν στήνεις κώλο")/Συκοφάντία/χαιρεκακία

Για να καταλήξω, όλες θα σπεύσουν αμέσως να τονίσουν (ίσως και με "χαρά") τα ψεύδο-αρνητικά ενώ καμία δε θα σκεφτεί οτι ίσως να έχει κάποια απο τα πραγματικά αρνητικά. Αυτά τα έχω διαπιστώσει απο αρκετές "φιλίες" που έχω πιάσει με γυναίκες τα τελευταία χρόνια.

Το παράδειγμα είναι λίγο λεπτό, ίσως και να είναι λίγο εκτός θέματος, όμως, άν όλες (έλεος, όλες ρε γαμώτο; αν είναι δυνατόν) είναι έτσι, τότε λογικό ένας φυσιολογικός νέος (δεν βάζω τον εαυτό μου, είμαι χοντρός, κοντός και αρκετά άσχημος) να έχει πρόβλημα να συννενοηθεί με γυναίκες.

Συγνώμη άν σας κούρασα με το μεγάλο post.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom