Επισκέπτης
είπαμε τίποτα δεν ειναι free.
Για εμένα είναι free και απολαυστικό. Οπότε καταλαβαίνω ότι αν δεν ήταν θα χαλιόμουν.
είπαμε τίποτα δεν ειναι free.
Αγαμια ωρα μηδεν!
....οχι αλλο καρβουνο..."ομως το μουνι θελει λιγακι γαμησι γιατι την γκρινια με τον κωλο θα αρχισει"...Δώσε κάρβουνο
Μωρό, αν δε γαμούσαμε, θα ποστάραμε στο Cosmopolitan
και όχι σε μπουρδελιάρικο site.
Απλώς δε γαμάμε και τόσο πολύ Ελληνίδες.
Φιλάκια.
τιποτα δεν ειναι τσαμπα σ'αυτη τη ζωη..δεν θα διαφωνησω...ομως υπαρχει η επιλογη...τίποτα δεν ειναι τσάμπα σε αυτή την ζωή.
εισαι τόσο καιρο στο φορουμ εσυ δεν θα επρεπε να τα λες αυτά!
η γκομενα σχέση θα σου στοιχισει παραπανω απο μια ιεροδουλη.
παντως οπως και να έχει και "κανονική γυναικα" δεν ειναι καθόλου δυσκολο να γαμισεις σήμερα.
Το 80% των ελληνιδων που κυκλοφορει στο δρομο...και να με πληρωνανε θα το σκεφτομουνα αν θα τις πηδαγα...Παντως erinal δωσε μου 100ε και θα λυθει το προβλημα σου ;)
και μετα θα "σπρωξω" σε κανα στουντιακι...
Το 80% των ελληνιδων που κυκλοφορει στο δρομο...και να με πληρωνανε θα το σκεφτομουνα αν θα τις πηδαγα...Παντως erinal δωσε μου 100ε και θα λυθει το προβλημα σου ;)
και μετα θα "σπρωξω" σε κανα στουντιακι...
τιποτα δεν ειναι τσαμπα σ'αυτη τη ζωη..δεν θα διαφωνησω...ομως υπαρχει η επιλογη...
η γκομενα σχεση δεν θα διαρκεσει οσο η συνευρεση με την ιεροδουλη...τουλαχιστον για μενα...
επισης...η γκομενα σχεση...δεν θα απαιτησει λεφτα για τη συνευρηση μας...ΘΕΛΩ Κ ΤΑ ΔΙΝΩ...κ αν αυτο,το οτι της πληρωνω εξοδους δωρα κλπ,την ευχαριστει ειμαι 10 φορες πιο χαρουμενος...στην πουτανα πληρωνεις υποχρεωτικα για ενα 5'-24ωρο....;)
συμφωνω επισης πως γκομενα μη πουτανα ειναι αρκετα ευκολο να γαμησει κανεις στις μερες μας...αλλα μην ξεχνας...ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΥΠΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ....;) ;) ;)
Είδες βρε παλικάρι.. Η τόσο έντονη αντίδρασή σου σχηματοποιεί και καταδεικνύει ακριβώς το μέγεθπος του προβλήματος. Κάνεις μια επίθεση που αποδεικνύει απλα τα λεγόμενά μου. Με συμφέρει συνέχισε..
τιποτα δεν ειναι τσαμπα σ'αυτη τη ζωη..δεν θα διαφωνησω...ομως υπαρχει η επιλογη...
η γκομενα σχεση δεν θα διαρκεσει οσο η συνευρεση με την ιεροδουλη...τουλαχιστον για μενα...
επισης...η γκομενα σχεση...δεν θα απαιτησει λεφτα για τη συνευρηση μας...ΘΕΛΩ Κ ΤΑ ΔΙΝΩ...κ αν αυτο,το οτι της πληρωνω εξοδους δωρα κλπ,την ευχαριστει ειμαι 10 φορες πιο χαρουμενος...στην πουτανα πληρωνεις υποχρεωτικα για ενα 5'-24ωρο....;)
συμφωνω επισης πως γκομενα μη πουτανα ειναι αρκετα ευκολο να γαμησει κανεις στις μερες μας...αλλα μην ξεχνας...ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΥΠΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ....;) ;) ;)
erinal για σενα μωρακι μου...
"αυτη τη φορα θα στο χωσω στο μουνι κι επειτα στον κωλο η ψωλη μου δινει χαρα και σε σενα ευτυχια και ηδονη"
αγαπη μου...
Mclein τι θα γινει αραγε αν σταματησεις να πληρωνεις την κοπελα σου φιλε? Θα σε βλεπει με το ιδιο ματι ?
Στην πουτανα πας για το γαμησι για αυτο πληρωνεις. Λογικοτατο ειναι, ειναι παροχη υπηρεσιων.
Το θεμα με τις ελληνιδες ειναι οτι δεν εχουν ακομα καταλαβει οτι ετσι πως φερονται ουτε για πουτανες δεν κανουν!
Πλεον πολυ λιγες αξιζουν για κατι παραπανω απο ενα απλο πηδουλο, και αυτο γιατι το μυαλο τους εχει γινει κιμας εντελως.
Αγαπητέ δεν μιλάμε για όσους έχουν κόλλημα με το θέμα ιερόδουλη γιατί έχουν ταυτοποιήσει την σεξουαλικότητά τους μέσω αυτής της οδού. Μιλάω για όσους καταφέρονται εναντίον του φύλλου που γουστάρουν γιατί ακόμα και εάν εγώ κάνω λάθος διάβασε το θρέντ αυτό και άλλα και δες πόσοι εκφέρουν την άποψη μίσους για τις γυναίκες που δεν τους κάθονται ανεξαρτήτου ήθους φύλλου κτλ. Διότι αυτή είναι για εμένα η ουσία που βλέπω να εκφράζεται. Δεν γαμάνε αυτό που θα ήθελαν.. αν γαμούσαν και μάλιστα όσο και όπως ήθελαν τζάμπα απο όποια φυλή.. δεν θα είχαν πρόβλημα..(επιτρέψε μου βέβαια να θεωρήσω ότι θα είχαν)
Γαμάτα επιχειρήματα . Στείλτα με πμ τουλάχιστον
Μακρια απο τις γαμιολες τις Ελληνιδες [size=12pt]γιατι ειναι μεγαλωμενες σαν πριγκηπισσες ενω επρεπε να μεγαλωναν μαζι με τα γουρουνια και τις αγελαδες σε σταβλους να μαθουν την γαμημενη τη θεση τους επιτελους![/size]
Μα δεν θα σταματησω να πληρωνω για την κοπελα μου...για ποιο λογο να το κανω ? Ειπα,οτι γουσταρω κ πληρωνω στις εξοδους...γουσταρω να της κανω δωρακια συχνα...κλπ..δεν μου το επεβαλε ουτε η γκομενα μου ουτε κανεις...απλα εχω μαθει ετσι κ το θεωρω ενδειξη καλης συμπεριφορας...Η κοπελα μου δεν ειναι μαζι μου επειδη την πληρωνω...ειναι επειδη με γουσταρει...σε αντιθεση με την πουτανα...που 99/100 γαμιεται με καποιον επειδη την πληρωνει...