Νέα

Humiliation - Εξευτελισμός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ritaki Piperaki
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 294
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Το μεγαλύτερο μου πρόβλημα είναι ότι οι επιθέσεις ειρωνείας , βρισίματος κλπ. - που δεν είναι δηλ. γνώμης , επιτίθενται στην ίδια τοην ουσία του διαλόγου και της αξιοπρέπειας του ατόμου . Εδώ αυτά που γράφονταν επιζητούσαν τον εξευτελισμό του θεματοθέτη  ...
Ζητώ επομένως να τεθούν όρια απο τον καθένα μας στο πως αντιμετωπίζει τον άλλον ...

Ακομα δεν εχετε ( εσυ και καποιοι αλλοι) καταλαβει μου φαινεται το υφος αυτου του φορουμ. Λετε συνεχεια οτι δεν ειναι εκκλησια και νιρι νιρι . Ακριβως!Δεν ειναι εκκλησια! Δεν γινονται πολιτικαλι κορεκτ και αποστειρωμενοι διαλογοι. Δεν υπαρχει εδω μεσα δημοκρατικη συζητηση. Οποιος αντεχει συζητα και εκτιθεται. Οποιος δεν αντεχει , ειπα , τα λεει στους κολλητους του και ολα καλα κι αγια.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Υπαρχουν κρατησεις μεχρι τελος οκτωβριου..αμα θες για νοεμβριο να κανονισουμε κατι :2funny:
καληνυχτωωωωωωωωωωωωωωω :)
οχι αγαπη μου
εγω θα κανω την κρατηση για αυριο κιολας
εχω βισμα
αντε την κοπαναω κ εγω
καληνυχτα σας

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Που θα πάει θα σας μάθω...και τον τρόπο σας και τα χούγια σας...
Δεν είναι όμως εύκολο στον γραπτό λόγο να μην παρεξηγηθεις...
Ειπαμε πλάκα...όχι επίθεση...αλλά οκ μπορει να κάνω και λάθος και απλά να είναι πλάκα...

Δεκτον...

Και πλάκα θα φας κι επίθεση θα φας.

Είτε αναπτύσσεις ικανότητες να ξεχωρίζεις τα δύο και ανέχεσαι το ένα και διασκεδάζεις με το άλλο, είτε θα θίγεσαι συχνά.

Δυστυχώς νομίζω πως δεν είμαστε τόσο ανοιχτόμυαλο φόρουμ όσο μπορεί να φαινόμαστε από τον τίτλο.....

Επισκέπτης
Απ'όσο θυμάμαι όχι......

Αλλά έχει χαθεί και η επιλογή του να μπαίνεις στο προφίλ κάποιου και να βλέπεις τις κριτικές που έχει γράψει.....

Σε κάνα δυο είχα γράψει ότι δε μου σηκωνόταν. Άμα θες να τις βρω να σου δώσω λινκ να με καζουριάσεις let me know! :2funny:

Πλιζ ντου!

*εγραψες τετοιο πραμα ρε ξεδιαντροπε? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Ακομα δεν εχετε ( εσυ και καποιοι αλλοι) καταλαβει μου φαινεται το υφος αυτου του φορουμ. Λετε συνεχεια οτι δεν ειναι εκκλησια και νιρι νιρι . Ακριβως!Δεν ειναι εκκλησια! Δεν γινονται πολιτικαλι κορεκτ και αποστειρωμενοι διαλογοι. Δεν υπαρχει εδω μεσα δημοκρατικη συζητηση. Οποιος αντεχει συζητα και εκτιθεται. Οποιος δεν αντεχει , ειπα , τα λεει στους κολλητους του και ολα καλα κι αγια.

Άμα το σκεφθείς δεύτερη φορά νομίζω ότι θα συμφωνήσεις μαζί μου - το όχι πολίτικαλ κορεκτ και το όχι αποστειρωμένοι διάλογοι δεν σημαίνει χουλιγκανισμό και λυντσάρισμα ...  

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Άμα το σκεφθείς δεύτερη φορά νομίζω ότι θα συμφωνήσεις μαζί μου - το όχι πολίτικαλ κορεκτ και το όχι αποστειρωμένοι διάλογοι δεν σημαίνει χουλιγκανισμό και λυντσάρισμα ...  
Εσυ πουλακι μου ξυνεσαι στην γκλιτσα του τσοπανι τωρα..δεν καθεσαι στα αυγα σου μην αρπαξεις τα μπινελικια σου και υσιχασεις...

Επισκέπτης

Γιατι ποιος λιντσαρε τη Ριτα? Επειδη την ειπε καποιος ζωον? Ε και? Πρεπει ολοι να αγαπανε την πρωτοπορα Ριτα? Πρεπει ολοι να πουνε ουαου , τι προχω που ειναι αυτο το κοριτσι? Και ξαναλεω...Ο Λιλας γαμει και δερνει εδω μεσα και δεν ειναι τυχαιο. Μονο αυτος επιασε το νοημα  ;)

Επισκέπτης
Εσυ πουλακι μου ξυνεσαι στην γκλιτσα του τσοπανι τωρα..δεν καθεσαι στα αυγα σου μην αρπαξεις τα μπινελικια σου και υσιχασεις...

Ε καλα κι εσυ...αντε να βριζουμε αλλους...σου κανει η καρδια να βριζεις και το Στεφανο? :grin:

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Και πλάκα θα φας κι επίθεση θα φας.

Είτε αναπτύσσεις ικανότητες να ξεχωρίζεις τα δύο και ανέχεσαι το ένα και διασκεδάζεις με το άλλο, είτε θα θίγεσαι συχνά.

Δυστυχώς νομίζω πως δεν είμαστε τόσο ανοιχτόμυαλο φόρουμ όσο μπορεί να φαινόμαστε από τον τίτλο.....

Υπάρχουν επιθέσεις που δεν είναι για ανοχή και διασκέδαση ...

Και μην ξεχνάτε το εξής πολύ σημαντικό . Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει τελικά στο μπου να καταλήξουν να γράφουν όποιοι βρίζουν πιο πολύ , ειρωνεύονται πιο πολύ κλπ. Υπάρχουν αξιόλογα άτομα που διστάζουν να γράψουν αυτό που θέλουν για να μην αντιμετωπίσουν χουλιγκάνικη συμπεριφορά ...

OP
OP
Ritaki Piperaki

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Γιατι ποιος λιντσαρε τη Ριτα? Επειδη την ειπε καποιος ζωον? Ε και? Πρεπει ολοι να αγαπανε την πρωτοπορα Ριτα? Πρεπει ολοι να πουνε ουαου , τι προχω που ειναι αυτο το κοριτσι? Και ξαναλεω...Ο Λιλας γαμει και δερνει εδω μεσα και δεν ειναι τυχαιο. Μονο αυτος επιασε το νοημα  ;)
Που θα πάει θα το πιάσω και εγώ...και δεν θα το αφήσω μετά όμως ε?

Υ.Γ. Καλά ρε παιδιά μην βαράτε...δεν θέλω αγαπούλες...μακρια από μένα...μπρρρρρρρρρ

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Πλιζ ντου!

*εγραψες τετοιο πραμα ρε ξεδιαντροπε? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μαλακία μου εεε???

Λες όσες γκόμενες είχαν καυλώσει με το γραφικό μου χαρακτήρα να ξενέρωσαν και να μην έστειλαν ποτέ εκείνο το πμ ερωτικής εξομολόγησης????? :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν ξέρω πως να σου στείλω το λινκι της κριτικής. Πατάω το κουμπί και δεν το βγάζει :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom