Νέα

Humiliation - Εξευτελισμός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ritaki Piperaki
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 294
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
γαμωτο...κ πως δεν το ειχα παρει χαμπαρι
οσον αφορα για το αλλο ποστ που εκανες παραθεση στο δικο μου βαριεμαι να γραφω απαντηση γιατι υποτιθεται θα κοιμομουν εδω κ ωρα....
αντε αφηστε με επιτελους να τον παρω ρε

δε θυμαμαι ποιο ποστ σου παρεθεσα και ειλικρινα βαριεμαι να το ψαξω :2funny:

OP
OP
Ritaki Piperaki

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Όχι δεν αντιγράφω...το εγραψες πουθενα? Δεν το ειδα..πόσα να προλάβω να διαβασω η γυναικά? Ελεος...

Την δικη σου φιλοσοφια δεν εχω καταλαβει ακομα. Οτι εκανες παραθεση σε ενα μπλογκ δεν σημαινει κατι. Εκτος και κανεις διαφημιση στο σαϊτ
Καμία διαφήμιση...δεν μου ανήκει άλλωστε...απλά ως την πήγη το ανάφερα...

Υ.Γ. Ρε παιδιά την πλάκα την αντέχω και κάνω και εγώ απλά εσείς το παρακάνατε λιγάκι...όσο πατάει η γάτα δηλαδη..

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Όχι δεν αντιγράφω...το εγραψες πουθενα? Δεν το ειδα..πόσα να προλάβω να διαβασω η γυναικά? Ελεος...

Υ.Γ. Ρε παιδιά την πλάκα την αντέχω και κάνω και εγώ απλά εσείς το παρακάνατε λιγάκι...όσο πατάει η γάτα δηλαδη..
εισαι καινουρια μπρε κ δεν μας εχεις καταλαβει ακομα

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

ριτακι...δεξου οτι αυτο γινεται εδω...
αργησα κ γω αλλα συνηθισα...-με μερικα διαλλειματα νευρων βεβαια-...
αραξε και απολαυσε το...
ρε συ χαμενη,σου ειπα να μην μου την πεφτεις κ εδω μεσα γιατι θα σου δωσω περισσοτερες βουρδουλιες οταν σε δω....
γουσταρεις μου φαινεται
μαζεψου η κολλητη ειναι αγρια και δε της αρεσει να με πειραζουν.

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16

Ελα ξεκολα ειναι χαβαλες και τιποτα παραπανο..

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ριτακι...δεξου οτι αυτο γινεται εδω...
αργησα κ γω αλλα συνηθισα...-με μερικα διαλλειματα νευρων βεβαια-...
αραξε και απολαυσε το...μαζεψου η κολλητη ειναι αγρια και δε της αρεσει να με πειραζουν.
βρε κ στις 2 ξυλο

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αντε τον μπουλο
καληνυχτω

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

Τελετή μύησης είναι κοπελιά.....

Και μην αγχώνεσαι.

Όταν ο λίλας συνεχίζει να ποστάρει τότε μπορούν όλοι!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Τελετή μύησης είναι κοπελιά.....

Και μην αγχώνεσαι.

Όταν ο λίλας συνεχίζει να ποστάρει τότε μπορούν όλοι!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Τωρα που το ανεφερες...εσενα σου καναμε κανα καψονι η την εβγαλες λαδι? εεεεεεεεεεεεεεεεε? :s&m_2:

Εντιτ: Ο Λιλας ειναι ενας τυπος απο τον οποιο θα μπορουσε να παραδειγματιστει η Ριτα. Ποσταρει φατσα φορα κωλους -πουτσους- μπουκαλια- γιου νεϊμ ιτ , εχει ακουσει τα εξ'αμαξης και ομως δεν εχει κλαφτει ουτε μιση φορα!

Λιλααααααααααααααααα εγω ειμαι φαααααααααααααν! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom