mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
salon kitty![]()
ΓΑΜΩ τις ταινιες
salon kitty![]()
ε χεσε μας ρε ριτα και συ...1000000000 μελη τι περιμενες?!να φτιαχτουνε ολοι;;;
θα τα ακουγες...
μπαι δε γουει πες τους καμια τετοια ιστορια μπουντουσουμου που εκανες να δεις πως θα το κανουνε γαργαρα.
με αντιγραφεις?!Λοιπόν για να εξηγηθούμε...
Ναι μου αρέσει...όχι από τον οποιοδήποτε ΜΟΝΟ από αυτόν που έχει το δικαίωμα πάνω μου.
Υ.Γ. Δεν είπα ρε παιδιά να φτιαχτεί κανείς διαβάζοντας τα...όμως πίστευα ότι σε αυτό το site υπάρχουν ανοιχτόμυαλα άτομα... μάλλον έκανα λάθος και μπήκα στο site της Αρχιεπισκοπής...Σόρι.
αχχαχαχαα έλειψες και ξέχασες ντάρλινγκ
ξεκατίνιασμα παύλα βλαχιά θα προσέθετα, αλλά όοοοοοχι, δεν το λέω![]()
Απλά πράγματα... Δεν σας αρέσει το νήμα...κάντε την με ελαφρά...εγώ δεν έβρισα κανέναν δεν θα κάτσω να με βρίζουν κιόλας.
Το τι κάνει ο κάθε ένας στο κρεβάτι του δικαίωμα του νομίζω...
Ε δεν θα κάτσω να απολογηθώ κιόλας για το τι γουστάρω...
πρωτη φορα ειναι ρε στεφ?ασε με τωρα...Δεν είναι το θέμα να φτιαχνούνε . Πρεπει να μάθουν να σέβονται τις διαφορετικές απόψεις .
Εδώ έχει διαμορφωθεί ατμόσφαιρα ψυχολογικού λυντσαρίσματος ...
εγινεσου απαντησα σκασε!!
δε θα το αντεξει κανεις μας αυτο..
που και μουναρος να μουν δε θα το κανα αλλα λεμε...
οκ!!!!12¨15 να εισαι εκει!!αλλιως....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και εσυ τι χαλιεσαι??Δεν είναι το θέμα να φτιαχνούνε . Πρεπει να μάθουν να σέβονται τις διαφορετικές απόψεις .
Εδώ έχει διαμορφωθεί ατμόσφαιρα ψυχολογικού λυντσαρίσματος ...
μη μου μιλας αποτομασου απαντησα σκασε!!
δε θα το αντεξει κανεις μας αυτο..
που και μουναρος να μουν δε θα το κανα αλλα λεμε...
οκ!!!!12¨15 να εισαι εκει!!αλλιως....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγινε
ριτακι,περα απο την πλακα,μην μασας
γουστο σου κ καπελο σου
πλακα κανουμε εδω μεσα για να περναει η ωρα κ να ξεχνιομαστε απο τα προβληματα της καθημερινοτητας μας
οκ!!!θα περασουμε λιγο και απο τα χοντος ναι?!εγινε
παω να κοιμηθω να ειμαι ορεξατος κ ξεκουραστος για αυριο
ριτακι,περα απο την πλακα,μην μασας
γουστο σου κ καπελο σου
πλακα κανουμε εδω μεσα για να περναει η ωρα κ να ξεχνιομαστε απο τα προβληματα της καθημερινοτητας μας
Ε απο την στιγμη κοπελια που καθεσαι και μας λες τι γουσταρεις και τι οχι να σου κανει ο Κυριος , ε οσο να 'ναι μας απολογεισαι. Αλλιως ας το κρατουσες για παρτη σου. Ακου τα τωρα και το κλαψομουνιασμα κρατα το για τον Κυριο![]()
![]()
αντε καλαοκ!!!θα περασουμε λιγο και απο τα χοντος ναι?!
και να πιουμε ενα καφε πρωτα...δε μαστιγωνω οταν νυσταζω...
φιλακια!!!![]()
οκ!!!θα περασουμε λιγο και απο τα χοντος ναι?!
και να πιουμε ενα καφε πρωτα...δε μαστιγωνω οταν νυσταζω...
φιλακια!!!![]()
αντε καλα
αμα θες παμε κ για φαγητο μετα για να μην παθουμε κ τιποτα απο την πεινα
τοσες θερμιδες θα καψουμε ρε αδερφε?
αντε καλα εσυβασικα ενα θρεντ ξεκινησε με bdsm και Humiliation ενημερωτικο...στην πορεια (προφανως) εγινε κατανοητο οτι γουσταρει και η ιδια....το πρωτο ή το τελευταιο μελος ειναι εδω μεσα που εχει τετοιο προσανατολισμο? δηλαδη αυτοι που γραφουν για τραβελια με προσοντα πρεπει να μπουμε και να τους δουλεψουμε επειδη εκφραζουν τα γουστα τους? Αν καποιος δεν ενδιαφερεται ας μην ασχοληθει....τι ειστε 15χρονα?
αριστοτελους.στην γεωργικης σχολης μηπως
βασικα ενα θρεντ ξεκινησε με bdsm και Humiliation ενημερωτικο...στην πορεια (προφανως) εγινε κατανοητο οτι γουσταρει και η ιδια....το πρωτο ή το τελευταιο μελος ειναι εδω μεσα που εχει τετοιο προσανατολισμο? δηλαδη αυτοι που γραφουν για τραβελια με προσοντα πρεπει να μπουμε και να τους δουλεψουμε επειδη εκφραζουν τα γουστα τους? Αν καποιος δεν ενδιαφερεται ας μην ασχοληθει....τι ειστε 15χρονα?
πρωτη φορα ειναι ρε στεφ?ασε με τωρα...
ορεξη εχουνε/με...
νταξει...
απλα η ριτα πρεπει να συμβιβαστει με το οποιο χαβαλε γινεται εδω...
θα νιωσουμε ολοι καλυτερα...