lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
η ξεφτίλα είναι το καλύτερο
Να μη σου πω η ξΗφτίλλλλα (και στο φτ να φέυγει και λίγο σαλάκι)
η ξεφτίλα είναι το καλύτερο
ενταξει δασκαλε κομφουκιε....θα κανω τα; παντα για να ελεγξω τα παθη μου κ τις ορμες μου..να ελεγξεις τα παθη σου
Δεν είμαι της φιλοσοφίας...δεν μου πάει...δεν την γνωρίζω...Συμπερασμα.
Και σαν βουδιστης μοναχος ειπα να δοκιμασω, και δεν με ενοχλουσε που δεν θα ηταν ενας ευκολος δρομος, οτι ηθελε κοπο και αντοχες. Αλλα δεν εχει την σωματικη ηδονη και το αφησα...
Το ειναι μου δεν ξερω τι ειναι.
Anyway καμμια ανωμαλια σουρεαλ κανεις, ή απλα το φιλοσοφεις?
Αυτό που λες εσύ ένα με το χώμα εγώ το λέω εξιλέωση...άρα...περί ορέξεως κολοκυθόπιτα....γουσταρει να την κανουν ενα με το χωμα
να αισθανεται πως ειναι ενα τιποτα κ πιστευει οτι θελει πολυ θαρρος αυτο κ δυναμη κ οτι οποιος το προσπαθει πρεπει να παλεψει με το εγω του
2funny 2funny 2funny 2funny
Ποια η διαφορά μπρε?ο εξευτελισμος μαλακια ειναι Hmmm....
το ξεφτιλισμα ειναι ωραιο lheel Tongue
Κατσε να καταλαω γιατη βαριεμαι να διαβασω..εσυ γουσταρεις να σε ξεφτιλιζουνε??
Σόρι λάθος μου...νόμιζα ότι τα ξαναπα σε αυτο το νήμα....μάλλον σε άλλο τα είπα...και πάλι συγγνώμη.Δεν τα ξαναλέμε.
Αν τα έχετε ξαναπεί πάω πάσο.
Δεν έχω παρακολουθήσει....
Πάντως εντύπωση μου κάνει...
Τέσπα. Συνεχάτε!
μαλακιες λετεη ξεφτίλα είναι το καλύτερο
Να μη σου πω η ξΗφτίλλλλα (και στο φτ να φέυγει και λίγο σαλάκι)
κοπελια....εισαι αρρωστηΔεν είμαι της φιλοσοφίας...δεν μου πάει...δεν την γνωρίζω...
Αυτό που λες εσύ ένα με το χώμα εγώ το λέω εξιλέωση...άρα...περί ορέξεως κολοκυθόπιτα....
Ποια η διαφορά μπρε?
Σόρι λάθος μου...νόμιζα ότι τα ξαναπα σε αυτο το νήμα....μάλλον σε άλλο τα είπα...και πάλι συγγνώμη.
Όλα μέσα στο παιχνίδι είναι....άρα ναι το γουστάρω. Εννοείτε όχι όποιος και να είναι, δεν δέχομαι ούτε ανέχομαι να με εξευτελίσει ο οποιοσδήποτε...
Σόρι λάθος μου...νόμιζα ότι τα ξαναπα σε αυτο το νήμα....μάλλον σε άλλο τα είπα...και πάλι συγγνώμη.
Όλα μέσα στο παιχνίδι είναι....άρα ναι το γουστάρω. Εννοείτε όχι όποιος και να είναι, δεν δέχομαι ούτε ανέχομαι να με εξευτελίσει ο οποιοσδήποτε...
ριτα εσυ που τα ξερεις αυτα να σε ρωτησω κατι που εχω απορια καιρο?Μοιάζω να μπορώ να επιτάξω κάποιον? Δεν μπορώ...
Υποτακτική λοιπόν...
φυγε απο δω δεν ειναι για σενα αυτα και κλεισε τ'αυτια σουπαρολο που δε τα ξερω αυτα τα μαζοχιστικα-γαλλικα και πιανο γαρ-
δε κατανοω τον λογο που την δουλευετε...
δε τα λεει και στο σαιτ της αρχιεπισκοπης..
στο μπουρδελα το λεει...
κλαιν μαιν...
εχουμε διαβασει τρις χειροτερα...
τις θες τωρα κ εσυ τις βουρδουλιες σου νομιζω κ χωνεσαι....παρολο που δε τα ξερω αυτα τα μαζοχιστικα-γαλλικα και πιανο γαρ-
δε κατανοω τον λογο που την δουλευετε...
δε τα λεει και στο σαιτ της αρχιεπισκοπης..
στο μπουρδελα το λεει...
κλαιν μαιν...
εχουμε διαβασει τρις χειροτερα...
μετα θα της κανεις και γλυφομουνι??ριτα εσυ που τα ξερεις αυτα να σε ρωτησω κατι που εχω απορια καιρο?
αν σε μια γυναικα κοπρολαγνο χεσω και τις χωσω τα σκατα μεσα στο μουνι θα της αρεσει?
ριτα εσυ που τα ξερεις αυτα να σε ρωτησω κατι που εχω απορια καιρο?
αν σε μια γυναικα κοπρολαγνο χεσω και τις χωσω τα σκατα μεσα στο μουνι θα της αρεσει?
αμα τα χωσω πολυ βαθια...μετα θα της κανεις και γλυφομουνι??
φυγε απο δω δεν ειναι για σενα αυτα και κλεισε τ'αυτια σου
αυριο στις 8 το πρωι καμαρα.μην αργησεις!!!τις θες τωρα κ εσυ τις βουρδουλιες σου νομιζω κ χωνεσαι....
κλεισε μου ενα ραντεβου να περασω να στις δωσω
δεν σε βριζουμε καλη μουΑπλά πράγματα... Δεν σας αρέσει το νήμα...κάντε την με ελαφρά...εγώ δεν έβρισα κανέναν δεν θα κάτσω να με βρίζουν κιόλας.
Το τι κάνει ο κάθε ένας στο κρεβάτι του δικαίωμα του νομίζω...
Ε δεν θα κάτσω να απολογηθώ κιόλας για το τι γουστάρω...
δεν θα εχει πολυ κοσμο
αυριο στις 8 το πρωι καμαρα.μην αργησεις!!!