βοηθαω λιγο το στορυ
Το συμπεριφορα εινα αυτη Δημητρη? Τι σου εκανε η Βελβι και μιλας κατ'αυτον τον τροπο?
Εκτος και αν το κανεις για να εισα και ον τοπικ. Αν ειναι ετσι , πασο.
ωχ αρχισε ηδη η ανταλλαγη ρολων. εγινες Δημητρης :S
Ξερετε και οι τρεις σας οτι εχω προβλημα βαρυκοιας το εχω πει εγω και δεν νιωθω καθολου μειονεκτικα απεναντι σε κανεναν...
Εχω δεχτει ολα μου τα προβληματα και ζω με αυτα χωρις να με εμποδιζουν να κανω οτιδηποτε και τα εχω παλεψει ωστε να γινω καλα πληρως !!!!!
Αν εσεις νιωθετε πετωντας μου σποντες γιαυτα καλυτερα συνεχιστε ετσι....
Μπας και καλυψετε τα οποια κομπλεξ σας γιατι περι κομπλεξ προκειται.
Ομως να σας τονισω οτι το επιπεδο ωριμοτητας σας απο αυτη την συμπεριφορα
φανταζει δημοτικου στις πρωτες 2 ταξεις και θλιβομαι γιατι εισαστε πανω απο 20 ετων !!!
Εσυ ροχαλα εχεις και παιδι που αυριο (χτυπαω ξυλο και το απευχομαι) δεν ξερεις τι μπορει να τυχει.... (Μηχανακι αυτοκινητο ατυχημα)
Εσυ Βελβυ αργοτερα θα εισαι υποψηφια μητερα θα επρεπε να καταλαβαινεις μερικα πραγματα (σου ευχομαι οτι καλυτερο σε πιθανη εγκυμοσυνη σου).
Οσο για σενα Εκτωρα πραγματικα εισαι για λυπηση......
Εισαι απο τους ανθρωπους που μονο ειρωνευονται και εισαι τοσο λουγκρας
που μονο απο μακρια μπορεις να τα κανεις αυτα....
Και δεν το λεω με υποτιμητικο τροπο προς τους ομοφυλλοφιλους γιατι εχω γνωρισει τετοιους που εχουν απειρως μεγαλυτερη νοημοσυνη και καλυτερη ψυχη απο σενα και ειναι τιμη μου να τους γνωριζω.
ΕΣΥ πρεπει να εχεις απιστευτο κομπλεξ με τον ιδιο σου τον εαυτο ποσον μαλιστα με τα υπολοιπα ατομα ....
Επεισης εισαι απο τους χαμηλοτερης νοημοσυνης ανθρωπους που εχω γνωρισει στο νετ και πολυ σκατοψυχος συναμα ...
ΛΥΠΑΜΑΙ ΟΠΟΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ......
Οι λογοι ?
ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ.......... και σοβαροι
και σιγουρα δεν κατσω να τους αναλυσω εδω γιατι πολυ απλα δεν με ενδιαφερει....
ΤΕΛΟΣ....
Θα σας παρακαλεσω να μην μου ξανα απευθυνεται τον λογο σε τιποτα και ποτε για τελευταια φορα....
Βλεπετε οτι δεν απανταω σε τιποτα με την παρτη σας και συνεχως προκαλουμαι
κοφτε το λοιπον να ησυχασουμε ολοι.