Νέα

Humiliation - Εξευτελισμός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ritaki Piperaki
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 294
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Ρε συ Ρίτα τί ακριβώς προσπαθείς να μας πεις; Πως επειδή γαμάμε χωρίς να "δέρνουμε" ταυτόχρονα, είμαστε ξενέρωτοι; Κάτι τέτοιο σαν να κατάλαβα πως εννοείς.

Και σε κάθε περίπτωση ο σκοπός του παρόντος θρεντ (αν δεν είσαι επαγγελματίας που αυτοπρομοτάρεται, οπότε πάσο) ποιός ακριβώς είναι;
Αν θέλεις μου εξηγείς διότι είμαι λίγο παλαιομοδίτης και δεν τα καταλαβαίνω αυτά...

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.616
Πόντοι
2.637
βοηθαω λιγο το στορυ :dancing:
Το συμπεριφορα εινα αυτη Δημητρη? Τι σου εκανε η Βελβι και μιλας κατ'αυτον τον τροπο?
Εκτος και αν το κανεις για να εισα και ον τοπικ. Αν ειναι ετσι , πασο.
ωχ αρχισε ηδη η ανταλλαγη ρολων. εγινες Δημητρης  :S :2funny:
Ξερετε και οι τρεις σας οτι εχω προβλημα βαρυκοιας το εχω πει εγω και δεν νιωθω καθολου μειονεκτικα απεναντι σε κανεναν...
Εχω δεχτει ολα μου τα προβληματα και ζω με αυτα χωρις να με εμποδιζουν να κανω οτιδηποτε και τα εχω παλεψει ωστε να γινω καλα πληρως !!!!!

Αν εσεις νιωθετε πετωντας μου σποντες γιαυτα καλυτερα συνεχιστε ετσι....
Μπας και καλυψετε τα οποια κομπλεξ σας γιατι περι κομπλεξ προκειται.

Ομως να σας τονισω οτι το επιπεδο ωριμοτητας σας απο αυτη την συμπεριφορα
φανταζει δημοτικου στις πρωτες 2 ταξεις και θλιβομαι γιατι εισαστε πανω απο 20 ετων !!!

Εσυ ροχαλα εχεις και παιδι που αυριο (χτυπαω ξυλο και το απευχομαι) δεν ξερεις τι μπορει να τυχει.... (Μηχανακι αυτοκινητο ατυχημα)

Εσυ Βελβυ αργοτερα θα εισαι υποψηφια μητερα θα επρεπε να καταλαβαινεις μερικα πραγματα (σου ευχομαι οτι καλυτερο σε πιθανη εγκυμοσυνη σου).

Οσο για σενα Εκτωρα πραγματικα εισαι για λυπηση......
Εισαι απο τους ανθρωπους που μονο ειρωνευονται και εισαι τοσο λουγκρας
που μονο απο μακρια μπορεις να τα κανεις αυτα....
Και δεν το λεω με υποτιμητικο τροπο προς τους ομοφυλλοφιλους γιατι εχω γνωρισει τετοιους που εχουν απειρως μεγαλυτερη νοημοσυνη και καλυτερη ψυχη απο σενα και ειναι τιμη μου να τους γνωριζω.

ΕΣΥ πρεπει να εχεις απιστευτο κομπλεξ με τον ιδιο σου τον εαυτο ποσον μαλιστα με τα υπολοιπα ατομα ....

Επεισης εισαι απο τους χαμηλοτερης νοημοσυνης ανθρωπους που εχω γνωρισει στο νετ και πολυ σκατοψυχος συναμα ...

ΛΥΠΑΜΑΙ ΟΠΟΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ......

Οι λογοι ?
ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ.......... και σοβαροι
και σιγουρα δεν κατσω να τους αναλυσω εδω γιατι πολυ απλα δεν με ενδιαφερει....

ΤΕΛΟΣ....
Θα σας παρακαλεσω να μην μου ξανα απευθυνεται τον λογο σε τιποτα και ποτε για τελευταια φορα....
Βλεπετε οτι δεν απανταω σε τιποτα με την παρτη σας και συνεχως προκαλουμαι
κοφτε το λοιπον να ησυχασουμε ολοι.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Μαγκιτες το αλλο thread της αγαπητης Ριτας που ελεγε οδηγος του bdsm για αρχαριους διαγραφηκε?

OP
OP
Ritaki Piperaki

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Ρε συ Ρίτα τί ακριβώς προσπαθείς να μας πεις; Πως επειδή γαμάμε χωρίς να "δέρνουμε" ταυτόχρονα, είμαστε ξενέρωτοι; Κάτι τέτοιο σαν να κατάλαβα πως εννοείς.

Και σε κάθε περίπτωση ο σκοπός του παρόντος θρεντ (αν δεν είσαι επαγγελματίας που αυτοπρομοτάρεται, οπότε πάσο) ποιός ακριβώς είναι;
Αν θέλεις μου εξηγείς διότι είμαι λίγο παλαιομοδίτης και δεν τα καταλαβαίνω αυτά...
Άκουσες εμένα να πω ότι είστε ξενέρωτοι? Ο κάθε ένας όπως την βρίσκει, όπως του αρέσει πως το λένε... Στο κρεβάτι του ο άλλος κάνει ότι θέλει. Δεν θα κατακρίνω εγώ κανέναν για τις επιλογές και τα γούστα του...

Να το κάνω ξεκάθαρο...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΧΩΡΟΥ... Κατανοητό?

Ο λόγος που άνοιξα το παρών νήμα είναι απλά ενημερωτικός για όσους/ες έχουν επαφή με αυτόν τον χώρο ή και για όλους τους υπόλοιπους που θέλουν να μάθουν πέντε πράγματα για τον χώρο.

Δεν τιμά κανέναν σας όμως αυτή η συμπεριφορά. Είμαστε σε ένα site με Κύρια θεματολογία το sex σε οποιαδήποτε μορφή του. Καταλαβαίνω την πλακίτσα άλλωστε και εγώ πλακατζού είμαι αλλά εως ένα σημείο. Μην τα κάνετε όλα ίσα και όμοια. Μεγάλοι άνθρωποι είστε...ενήλικες. Υπάρχουν άτομα που ενδιαφέρονται να μάθουν πέντε πράγματα γι αυτόν τον χώρο. Άλλωστε το section λέγεται Fetish / Bdsm...όποιος δεν ενδιαφέρεται δεν μπαίνει...τόσο απλό.

Υ.Γ. Δημήτρη ας τους να λένε μην δίνεις σημασία...άλλωστε τόσα χρόνια έχω μάθει να καταλαβαίνω ποιος μου την πέφτει και ποιος όχι. Αυθαίρετα συμπεράσματα μπορούν να βγάζουν όσα θένε...σημασία έχει τι ισχύει και πίστεψε με δεν με ενδιαφέρει καν τι και πως σκέφτονται ορισμένοι οι οποίοι στο μυαλό τους έχουν κουκούτσια.

OP
OP
Ritaki Piperaki

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Μαγκιτες το αλλο thread της αγαπητης Ριτας που ελεγε οδηγος του bdsm για αρχαριους διαγραφηκε?
Έχει συγχωνευτεί με το νήμα Τι είναι το BDSM/ Οδηγός για αρχάριους  ...ρίξε μια ματιά...

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Έχει συγχωνευτεί με το νήμα Τι είναι το BDSM/ Οδηγός για αρχάριους  ...ρίξε μια ματιά...

εμένα μ'αρέσει να σας τραβάω μαλλιά, να τραβάω χαστούκια βυζιά, κώλους, πρόσωπο, να τραβάω χέρια σας προς τα πίσω, κανάς πνιγμός είτε με την πούτσα είτε με τα χέρια αναλόγως την τύπισσα, κανά δεσιματάκι, τέτοια...μπαίνω στο κλαμπ?

OP
OP
Ritaki Piperaki

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
εμένα μ'αρέσει να σας τραβάω μαλλιά, να τραβάω χαστούκια βυζιά, κώλους, πρόσωπο, να τραβάω χέρια σας προς τα πίσω, κανάς πνιγμός είτε με την πούτσα είτε με τα χέρια αναλόγως την τύπισσα, κανά δεσιματάκι, τέτοια...μπαίνω στο κλαμπ?
Είδες κανά κλαμπ εδώ γύρω? Πούντο?

Ταξίδι είναι αυτός ο χώρος..ένα ατελείωτο ταξίδι. Αν πράγματι σου αρέσουν αυτά που λες ζήσε το... μόνο κλαμπ μην ψάχνεις..ψάξε για υποτακτικούλα που ΔΕΝ έχει γνώση του τι είναι. Βλέπεις η όλη φιλοσοφία του χώρου δεν έχει να κάνει με τραβήγματα, μπατσάκια και ότι λογής ωμά βασανιστήρια. Πρώτα μαθαίνεις να σέβεσαι την γυναίκα που έχεις απέναντι σου και που θα εξευτελίσεις (με αγάπη και σεβασμό) μετά τίθεται το θέμα ασφάλειας που αν ξέρει η υποτακτική τι είναι η ίδια θα το απαιτήσει, μετά έρχεται η σύνεση και τέλος η συναίνεση...χωρίς την συναίνεση φίλε μου της υποτακτικής ούτε ένα χαστουκάκι δεν μπορείς να ρίξεις...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

αντε ρε βλακα αντρακλα. αν ειχες τσιπα θα αξιζε τον κοπο να βγαλουν φορα παρτιδα ολες οι κοπελες το τι βοθρο και απειλη τους εχεις γραψει σε πμ, να βγαλω και γω το τι κλαφτικο μουχεις στειλει. αλλα παλι εδω θα εισαι, τσιπα μηδεν.
ακου κει να λεει για τροχαιο για το παιδι της αλλης... :jerking:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

:rockon:

Επισκέπτης
Ξερετε και οι τρεις σας οτι εχω προβλημα βαρυκοιας το εχω πει εγω και δεν νιωθω καθολου μειονεκτικα απεναντι σε κανεναν...
Εχω δεχτει ολα μου τα προβληματα και ζω με αυτα χωρις να με εμποδιζουν να κανω οτιδηποτε και τα εχω παλεψει ωστε να γινω καλα πληρως !!!!!

φανταζει δημοτικου στις πρωτες 2 ταξεις και θλιβομαι γιατι εισαστε πανω απο 20 ετων !!!

Εσυ ροχαλα εχεις και παιδι που αυριο (χτυπαω ξυλο και το απευχομαι) δεν ξερεις τι μπορει να τυχει.... (Μηχανακι αυτοκινητο ατυχημα)

Εσυ Βελβυ αργοτερα θα εισαι υποψηφια μητερα θα επρεπε να καταλαβαινεις μερικα πραγματα (σου ευχομαι οτι καλυτερο σε πιθανη εγκυμοσυνη σου).

Και δεν το λεω με υποτιμητικο τροπο προς τους ομοφυλλοφιλους γιατι εχω γνωρισει τετοιους που εχουν απειρως μεγαλυτερη νοημοσυνη και καλυτερη ψυχη απο σενα και ειναι τιμη μου να τους γνωριζω.

ΕΣΥ πρεπει να εχεις απιστευτο κομπλεξ με τον ιδιο σου τον εαυτο ποσον μαλιστα με τα υπολοιπα ατομα ....

Επεισης εισαι απο τους χαμηλοτερης νοημοσυνης ανθρωπους που εχω γνωρισει στο νετ και πολυ σκατοψυχος συναμα ...

Οι λογοι ?

ΤΕΛΟΣ....
Θα σας παρακαλεσω να μην μου ξανα απευθυνεται τον λογο σε τιποτα και ποτε για τελευταια φορα....

Εγω Δημητρη δεν σου ευχομαι να κουφανεις και απο το αλλο αυτι , να παθει γαγγραινα η ψωλη και να σου κοπει και γεννικα να πας στο διαολο. Προς Θεου . Το απευχομαι :birdman:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Εγω Δημητρη δεν σου ευχομαι να κουφανεις και απο το αλλο αυτι , να παθει γαγγραινα η ψωλη και να σου κοπει και γεννικα να πας στο διαολο. Προς Θεου . Το απευχομαι :birdman:

αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααα πιο to the point δε γινόταν λέμεεεεε  :rockon:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Τι γινεται εδω μεσα ρε πουτη μου???χαχαχαχαχαχαχαχαχ

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Οι φαντασιωσεις δεν μετρανε, πρεπει να τα κανεις και σε πραγματικη γυναικα αυτα  :dancing:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Οι λογοι ?

ΤΕΛΟΣ....

βλαμμενος εισαι?

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Ξεκιναει..
(εκτροχιαζεται)
(εκτροχιαζεται)
(εκτροχιαζεται)
(εκτροχιαζεται)
(εκτροχιαζεται)
(εκτροχιαζεται)

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ααααχαχααχα... υπαρχουν και πιο καμμενοι απο μενα!!  :helpplea:

OP
OP
Ritaki Piperaki

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
αν ειναι ετσι να το δοκιμασουμε τοτε...  :o
δεν το συνιστώ αν δεν υπάρχει στο είναι σου κάτι από όλο αυτό...δεν είναι εύκολος δρόμος ούτε στρωμένος με ροδοπέταλα.
Θέλει κόπο, θέλει αντοχές σε πολλά σημεία του.
Συμπέρασμα...μόνο αν το έχεις μέσα σου...και μόνον τότε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom