life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Μα φυσικα, επειδη ειναι γνωστρια του θεματοs....Να παω σε καμμια αγνωστη καινα μην τα καταλαβω καλα θεs???μηπως εννοας τη συγκεκριμενη κοπελα
Μα φυσικα, επειδη ειναι γνωστρια του θεματοs....Να παω σε καμμια αγνωστη καινα μην τα καταλαβω καλα θεs???μηπως εννοας τη συγκεκριμενη κοπελα
Επόμενη ερώτηση...την ιστορια της Ο την δίαβασες?
Δεν βλέπετε...βιώνεται...Καλη η ενημερωση δεν λεω......Αλλα πρεπει να υπαρχει και κοπελα απο κατω
Πωs θα δουμε το παραδειγμα??????????? Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
Οι περισσότεροι ακούγοντας τον όρο BDSM αμέσως έρχονται στο μυαλό τους μαστίγια, χειροπέδες και ξύλο. Δεν είναι αυτό το BDSM. αυτό είναι ένα μέρος του και μόνον και δεν ισχύει σε όλες τις μορφές του...
Ας εξηγήσω λοιπόν τον όρο διαχωρίζοντας τις λέξεις.
Ένα σύνθετο ακρωνύμιο για B/D (bondage & discipline), D/S dominance & submission και S/M sadomasochism. Χρησιμοποιείται όταν αναφερόμαστε σε οποιεσδήποτε συναινετικές δραστηριότητες μεταξύ ενηλίκων, οι οποίες συμπεριλαμβάνουν κάποια από ή όλα αυτά τα πράγματα. Ο όρος BDSM χρησιμοποιείται, κατά μια γενική έννοια, για να περιγράψει όποια κατάσταση ή πράξη, η οποία συμπεριλαμβάνει ερωτική ανταλλαγή δύναμης, Κυριαρχία και υποταγή, παιχνίδι πόνου, δέσιμο, παιχνίδι αισθήσεων ή oτιδήποτε σχετίζεται με αυτά.
B/D
Δέσιμο / Πειθαρχία , bondage / discipline
D/s
Κυριαρχία / υποταγή , Dominance / submission
S/M
Σαδισμός / Μαζοχισμός , Sadism / Masochism
καλα οκ κανε το κονε σου αρκει να της υποσχεθεις εκτος απο σεξ και κανενα μπουκετο για την ολοκληρωσηΜα φυσικα, επειδη ειναι γνωστρια του θεματοs....Να παω σε καμμια αγνωστη καινα μην τα καταλαβω καλα θεs???
Μάλλον τα μπέρδεψες...ξεκίνα να ξεμπερδεύεις το κουβάρι...Μα φυσικα, επειδη ειναι γνωστρια του θεματοs....Να παω σε καμμια αγνωστη καινα μην τα καταλαβω καλα θεs???
Δεν βλέπετε...βιώνεται...
Mα .....γι αυτο το ....βιωμα λεμε ολοι ετσι δεν ειναι???? Βοηθατε ρεεεεΕπόμενη ερώτηση...
Δεν βλέπετε...βιώνεται...
Τότε δεν θα είναι BDSM αλλά απλά Kinky παιχνίδια...Συμφωνω .
Υπαρχουν και ατομα που προτιμουν λιγο απο ολα αυτα αλλα σε ελαφρια μορφη διχως να φτανουν στα ακρα....
δηλαδη εσυ το εχεις βιωσηΜάλλον τα μπέρδεψες...ξεκίνα να ξεμπερδεύεις το κουβάρι...
Δεν είναι κάτι που απλά το κάνεις...είναι κάτι που το ζεις.....
Μεχρι μπουκετο θα ανταποκριθω....Μη ζητησει να με γνωρισει στη μαμα μονοκαλα οκ κανε το κονε σου αρκει να της υποσχεθεις εκτος απο σεξ και κανενα μπουκετο για την ολοκληρωση
Να υποθέσω ότι συμφωνείς απλά ή ότι είσαι γνώστης? Μίλα και λίγο...μη μου τη βγαίνεις με φατσούλες μόνο.
Θες να σπρώξουν? Τι ζήτας βοήθεια?Mα .....γι αυτο το ....βιωμα λεμε ολοι ετσι δεν ειναι???? Βοηθατε ρεεεε
Θα το ξαναπώ... Στάση ζωής, τρόπος ζωής, Ταξίδι χωρίς επιστροφή...δηλαδη εσυ το εχεις βιωση
κριμα και θα παιρνουσαμε καλα ,αλλα δε μου κανεις ουτε σου κανω ειμαι πιο σοφτ τυπος αν και για σενα θα εκανα μια εξαιρεση για μια φορα διευκρηνηση εγω δεν υποτασομαι εσυ θα ησουν η υποτακτικη,μην βρεθουμε και με σημαδια στα χερια και στο προσωποΘα το ξαναπώ... Στάση ζωής, τρόπος ζωής, Ταξίδι χωρίς επιστροφή...
Θα το ξαναπώ... Στάση ζωής, τρόπος ζωής, Ταξίδι χωρίς επιστροφή...
Γνωστης δεν ειμαι ουτε και το παιζω γνωστης...Να υποθέσω ότι συμφωνείς απλά ή ότι είσαι γνώστης? Μίλα και λίγο...μη μου τη βγαίνεις με φατσούλες μόνο.
Με κόβεις για Mistress?κριμα και θα παιρνουσαμε καλα ,αλλα δε μου κανεις ουτε σου κανω ειμαι πιο σοφτ τυπος αν και για σενα θα εκανα μια εξαιρεση για μια φορα διευκρηνηση εγω δεν υποτασομαι εσυ θα ησουν η υποτακτικη,μην βρεθουμε και με σημαδια στα χερια και στο προσωπο
Πως δεν κάνει? Σύντομα στις ιστορίες...πολύ σύντομα.η πιο συγκλονισττική εμπειρία που είχες απο bdsm??? κάνει να μας πεις?
Μόλις είπες το όλο νόημα....Γνωστης δεν ειμαι ...
Απλα αντιλαμβανομαι οτι ειναι τροπος διεγερσης.
Γουστα ειναι αυτα...
...
Παντως υποτακτικος δεν νομιζω οτι θα μου αρεσε να ημουν ποτε........
ΜΩΡΗ ΠΟΡΔΗ ΠΑΨΕ ΠΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ......γνωστο αυτο. απεχθανεσαι και το κλαμα.
εγω δε σε κοβω εσυ μη με κοψεις αιχμηρα αντικειμενα επιτρεπονταιΜε κόβεις για Mistress?
Πως δεν κάνει? Σύντομα στις ιστορίες...πολύ σύντομα.
Μόλις είπες το όλο νόημα....