Νέα

Humiliation - Εξευτελισμός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ritaki Piperaki
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 294
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Περιεργο Στεφανε? Υπαρχουν και ορια? Και ποιος τα καθοριζει? Πριν λιγο μας ξεχεζες για τη στενομυαλια μας που δεν κατανοουμε το παθος της Ριτας , αλλα ταυτοχρονα σε ξενιζει  ο τροπος εκφρασης καποιου αλλου μελους? Τελικα οντως ειμαστε σε ενα ακρως πουριτανικο σαϊτ αλλα μην βγαζεις την ουριτσα σου απ'εξω.

Το μεγαλύτερο μου πρόβλημα είναι ότι οι επιθέσεις ειρωνείας , βρισίματος κλπ. - που δεν είναι δηλ. γνώμης , επιτίθενται στην ίδια τοην ουσία του διαλόγου και της αξιοπρέπειας του ατόμου . Εδώ αυτά που γράφονταν επιζητούσαν τον εξευτελισμό του θεματοθέτη  ...
Ζητώ επομένως να τεθούν όρια απο τον καθένα μας στο πως αντιμετωπίζει τον άλλον ...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
χαρ χαρ χαρ....μαζεψε και το τραπεζι τωρα γιατι εγω βαριεμαι :2funny:
ε τωρα το θες το ξεφτιλικι σου
αλλα επειδη ειμαι καλο παιδι μαζευω το τραπεζι αλλα πλενεις τα πιατα ενω θα φορας μονο ενα λευκο μπλουζακι κ θα παιζεις με τα νερα...

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Τωρα που το ανεφερες...εσενα σου καναμε κανα καψονι η την εβγαλες λαδι? εεεεεεεεεεεεεεεεε? :s&m_2:

Απ'όσο θυμάμαι όχι......

Αλλά έχει χαθεί και η επιλογή του να μπαίνεις στο προφίλ κάποιου και να βλέπεις τις κριτικές που έχει γράψει.....

Σε κάνα δυο είχα γράψει ότι δε μου σηκωνόταν. Άμα θες να τις βρω να σου δώσω λινκ να με καζουριάσεις let me know! :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Παντως Λουκ αμα γουσταρεις ξυλο κτλ,  εγω ειμαι εδω  :cheesy:

Παντως μην ακουω βλακειες για παιδοφιλους  :headbang: :headbang: οτι σταση, και γουστα δεν τα εγκρινη η εκκλησια και γενικα τα ταμπου που εχει μια κοινωνια, γινονται ξαφνικα γουστα μονο για παιδοφιλους

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Eνα τσουρμο κακομαθημενο πιτσιρικαριο γκομενακια και αντρακια,που δεν εχουν κατι καλυτερο να κανουν και βριζουν προσβαλουν τα ξερουν ολα..θεωριτικα παντα..ααα και ειρωνευονται τους παντες.η σημερινη ελληνικη νεολαια το μελλον της χωρας,και σε ανωτερα..

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Eνα τσουρμο κακομαθημενο πιτσιρικαριο γκομενακια και αντρακια,που δεν εχουν κατι καλυτερο να κανουν και βριζουν προσβαλουν τα ξερουν ολα..θεωριτικα παντα..ααα και ειρωνευονται τους παντες.η σημερινη ελληνικη νεολαια το μελλον της χωρας,και σε ανωτερα..
με εχεις κανει ενα με το χωμα...δεν μπορω ουτα να μιλησω

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ε τωρα το θες το ξεφτιλικι σου
αλλα επειδη ειμαι καλο παιδι μαζευω το τραπεζι αλλα πλενεις τα πιατα ενω θα φορας μονο ενα λευκο μπλουζακι κ θα παιζεις με τα νερα...

μα παντα ετσι τα μαζευω....δεν καταλαβαινω τι το διαφορετικο πρεπει να κανω...

OP
OP
Ritaki Piperaki

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Που θα πάει θα σας μάθω...και τον τρόπο σας και τα χούγια σας...
Δεν είναι όμως εύκολο στον γραπτό λόγο να μην παρεξηγηθεις...
Ειπαμε πλάκα...όχι επίθεση...αλλά οκ μπορει να κάνω και λάθος και απλά να είναι πλάκα...

Δεκτον...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ο άλλος που είναι ρε?

Γιατί δεν επέστρεψε???

(μήπως είναι ο ντάλας?? έχω χαθεί από τα σπαμοθρεντ γι'αυτό ρωτάω...)
αυτος πρεπει να ειναι αρχηγε....σαν την εριναλ που το πρωι ειναι εριναλ και το βραδυ λουκρητια..... :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
μαλακιες λετε
το χεσημο ειναι οτι καλυτερο
Να τo τρως ή να τo παράγεις;;; :2funny:

Εμένα η παραγωγή με αρέσει πάντως!!! :tooth:

Πέρα από την πλάκα μέχρι μαζωχισμό(μπάτσες κτλ) δεν θεωρείται ανωμαλία...

Τώρα να καρφώνεις το σώμα σου,να τρως κοράδια κ να πίνεις ούρα εεε είναι αλλά πάλι δεν το κατακρίνεις κιόλας,περί ορέξεως...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Που θα πάει θα σας μάθω...και τον τρόπο σας και τα χούγια σας...
Δεν είναι όμως εύκολο στον γραπτό λόγο να μην παρεξηγηθεις...
Ειπαμε πλάκα...όχι επίθεση...αλλά οκ μπορει να κάνω και λάθος και απλά να είναι πλάκα...

Δεκτον...
θα σου κανω μια πολυ σοβαρη ερωτηση....στη φωτο εισαι εσυ?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom