mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
θες να μαζεψεις το τραπεζι?
εξαρταται...αυτο ειναι διαταγη ή ερωτηση?
θες να μαζεψεις το τραπεζι?
αντε επειδη εισαι καλη μουνιτσα θα κατσω λιγο ακομαελα κατσε λιγο ακομαααααααααα λιγοοοοοοοοο
δειχνω κατι στη μπουμπα και θα φυγω και γωωωωωωωωω
Περιεργο Στεφανε? Υπαρχουν και ορια? Και ποιος τα καθοριζει? Πριν λιγο μας ξεχεζες για τη στενομυαλια μας που δεν κατανοουμε το παθος της Ριτας , αλλα ταυτοχρονα σε ξενιζει ο τροπος εκφρασης καποιου αλλου μελους? Τελικα οντως ειμαστε σε ενα ακρως πουριτανικο σαϊτ αλλα μην βγαζεις την ουριτσα σου απ'εξω.
αντε επειδη εισαι καλη μουνιτσα θα κατσω λιγο ακομα
ε τωρα το θες το ξεφτιλικι σουχαρ χαρ χαρ....μαζεψε και το τραπεζι τωρα γιατι εγω βαριεμαι
Τωρα που το ανεφερες...εσενα σου καναμε κανα καψονι η την εβγαλες λαδι? εεεεεεεεεεεεεεεεε?
με εχεις κανει ενα με το χωμα...δεν μπορω ουτα να μιλησωEνα τσουρμο κακομαθημενο πιτσιρικαριο γκομενακια και αντρακια,που δεν εχουν κατι καλυτερο να κανουν και βριζουν προσβαλουν τα ξερουν ολα..θεωριτικα παντα..ααα και ειρωνευονται τους παντες.η σημερινη ελληνικη νεολαια το μελλον της χωρας,και σε ανωτερα..
1.ριτακι...δεξου οτι αυτο γινεται εδω...
2.αργησα κ γω αλλα συνηθισα...-με μερικα διαλλειματα νευρων βεβαια-...
ακομα και ο αντμινΤελετή μύησης είναι κοπελιά.....
Και μην αγχώνεσαι.
Όταν ο λίλας συνεχίζει να ποστάρει τότε μπορούν όλοι!!!!
Ναι τυπε με το βλεπω...με εχεις κανει ενα με το χωμα...δεν μπορω ουτα να μιλησω
ε τωρα το θες το ξεφτιλικι σου
αλλα επειδη ειμαι καλο παιδι μαζευω το τραπεζι αλλα πλενεις τα πιατα ενω θα φορας μονο ενα λευκο μπλουζακι κ θα παιζεις με τα νερα...
κ εγω γιατι δεν το ηξερα?μα παντα ετσι τα μαζευω....δεν καταλαβαινω τι το διαφορετικο πρεπει να κανω...
ακομα και ο αντμιν
αυτος πρεπει να ειναι αρχηγε....σαν την εριναλ που το πρωι ειναι εριναλ και το βραδυ λουκρητια.....Ο άλλος που είναι ρε?
Γιατί δεν επέστρεψε???
(μήπως είναι ο ντάλας?? έχω χαθεί από τα σπαμοθρεντ γι'αυτό ρωτάω...)
Να τo τρως ή να τo παράγεις;;;μαλακιες λετε
το χεσημο ειναι οτι καλυτερο
θα σου κανω μια πολυ σοβαρη ερωτηση....στη φωτο εισαι εσυ?Που θα πάει θα σας μάθω...και τον τρόπο σας και τα χούγια σας...
Δεν είναι όμως εύκολο στον γραπτό λόγο να μην παρεξηγηθεις...
Ειπαμε πλάκα...όχι επίθεση...αλλά οκ μπορει να κάνω και λάθος και απλά να είναι πλάκα...
Δεκτον...
Υπαρχουν κρατησεις μεχρι τελος οκτωβριου..αμα θες για νοεμβριο να κανονισουμε κατικ εγω γιατι δεν το ηξερα?