Νέα

Humiliation - Εξευτελισμός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ritaki Piperaki
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 294
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Νομίζω ότι κάνεις λάθος . Αλλά δεν είναι εδώ και τώρα η κατάλληλη στιγμή να το συζητήσουμε . Πιστεύω όμως ότι το σάιτ θα πρέπει να έχει στρατηγική κατά του χουλιγκανισμού . Αυτό είναι κάτι που μακροπρόθεσμα συμφέρει και το ίδιο το σάιτ ...

ουσττττττττττττττττ ρε φλωρε  :cheesy:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ξεκολλατε...νηπια...σαν εμενα κανετε...

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Νομίζω ότι κάνεις λάθος . Αλλά δεν είναι εδώ και τώρα η κατάλληλη στιγμή να το συζητήσουμε . Πιστεύω όμως ότι το σάιτ θα πρέπει να έχει στρατηγική κατά του χουλιγκανισμού . Αυτό είναι κάτι που μακροπρόθεσμα συμφέρει και το ίδιο το σάιτ ...

Αυτό θα συνέφερε το ίδιο το site εάν ήταν κάποιο site πολύ συγκεκριμένου περιεχομένου.

Εδώ μέσα υπάρχουν ένα κάρο θέματα εντελώς διαφορετικά από το κυρίως θέμα του φόρουμ, που είναι ο πληρωμένος έρωτας, άντε και κάποια συμπαραμαρτούντα.

Αν μπεις σε κάποιο φόρουμ που έχει ως θέμα το μπουντουσουμου και αρχίσεις τα "ανώμαλοι, τι είναι αυτά που κάνετε θα σας κάψει ο Θεός" και λοιπά θα φας μπαν καπάκι (έτσι υποθέτω τουλάχιστον). Αντίστοιχα και σε φόρουμ ομοφυλοφιλίας και πάει λέγοντας.

Δεν ανήκουμε σε αυτή την κατηγορία. Η βαβούρα φέρνει κόσμο.

Κάποια όρια τα κρατάνε και καλά κάνουνε. Και ποστ σβήνουνε, και μπαν πέφτουν.

Άλλο αυτό κι άλλο η πολιτική μηδενικής ανοχής που και κόσμο θα διώξει και θα αλλάξει εντελώς τη γραμμή του φόρουμ.

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Γιατί τι ακριβώς θα απειλήσεις ? Ότι θα βρίσεις ? Είναι απειλή αυτό ? Δεν είναι ανόητο να απειλείς ότι θα βρίσεις ?
Ναι αλλα ειναι τοσο ανοητο, οσο ανοητο ειναι να μου λες απειλες οχι σε εμενα..το επιασες τωρα??

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
να μια αξιοπρεπεστατη απειλη:θα σας πατησω με το ποδηλατακι μου
biker-102.gif

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Ναι αλλα ειναι τοσο ανοητο, οσο ανοητο ειναι να μου λες απειλες οχι σε εμενα..το επιασες τωρα??

Είναι πολύ απλό . Απείλησες ότι θα βρίσεις . Είπα όχι απειλές σε μένα , γιατί δεν μου λένε τίποτα οι βρισιές ...

Εν πάση περιπτώσει δεν ξεκίνησα εγώ αντιπαράθεση μαζί σου άλογη . Είπα απόψεις , αν διαφωνείς λες τις δικές σου ...

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Είναι πολύ απλό . Απείλησες ότι θα βρίσεις . Είπα όχι απειλές σε μένα , γιατί δεν μου λένε τίποτα οι βρισιές ...

Εν πάση περιπτώσει δεν ξεκίνησα εγώ αντιπαράθεση μαζί σου άλογη . Είπα απόψεις , αν διαφωνείς λες τις δικές σου ...
Δεν εχω κατι μαζι σου,απλα το παρακανες με το να λες τις αποψης σου.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

horseriding-034.gif
:huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom