SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Ε καλα κι εσυ...αντε να βριζουμε αλλους...σου κανει η καρδια να βριζεις και το Στεφανο?
Με συγκίνησες ...
Ε καλα κι εσυ...αντε να βριζουμε αλλους...σου κανει η καρδια να βριζεις και το Στεφανο?
σε αφηνω να καρφοθεις μονη σουΓια λέε......για λέε...
ησυχασα τωρα...Παντως Λουκ αμα γουσταρεις ξυλο κτλ, εγω ειμαι εδω
η ικανοτητα προσαρμογης ειναι το μετρο της ευφυιας.....μαθαινεις να προσαρμοζεσαι φιλε μου...θα προσαρμοζομαι οσο και για οσο θελω... ;)
συμφωνω γιατι με συμφερει...η ικανοτητα προσαρμογης ειναι το μετρο της ευφυιας.....
τζιελ.....
Υπάρχουν επιθέσεις που δεν είναι για ανοχή και διασκέδαση ...
Και μην ξεχνάτε το εξής πολύ σημαντικό . Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει τελικά στο μπου να καταλήξουν να γράφουν όποιοι βρίζουν πιο πολύ , ειρωνεύονται πιο πολύ κλπ. Υπάρχουν αξιόλογα άτομα που διστάζουν να γράψουν αυτό που θέλουν για να μην αντιμετωπίσουν χουλιγκάνικη συμπεριφορά ...
η ικανοτητα προσαρμογης ειναι το μετρο της ευφυιας.....
τζιελ.....
δεν του ριχνεις ενα γουορν που αντιμιλα;καθεσαι και γραφεις σεντονια 2 το πρωι;Οι μόνες επιθέσεις που δεν είναι για ανοχή, κατ'εμέ είναι τύπου απειλητικά πμ, ή τρελή καζούρα σε άτομα που κάνουν μπαμ ότι έχουν κάποιο πρόβλημα.
Από εκεί και πέρα όλοι όσοι μπαίνουμε εδώ, είμαστε (ή έστω θα έπρεπε να ήμαστε) ενήλικοι, ξέρουμε (ή έστω θα έπρεπε να ξέραμε) τι έστί φόρουμ και ίντερνετικές κουβέντες γενικά.
Άλλοι το έμαθαν δε ίζι γουέι άλλοι δε χαρντ γουέι.
Ο καθένας έχει την επιλογή του χ πάνω δεξιά. Κι αυτό είναι (ίσως το μοναδικό) αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός!
εγω με κανα αλλο νικ....Ε ρε και να θυμόμουν ποιος το είχε πει αυτό να ξεμπρόστιαζα......
Αααα αχ... εμότικον που δαγκώνει knuckles.
Οι μόνες επιθέσεις που δεν είναι για ανοχή, κατ'εμέ είναι τύπου απειλητικά πμ, ή τρελή καζούρα σε άτομα που κάνουν μπαμ ότι έχουν κάποιο πρόβλημα.
Από εκεί και πέρα όλοι όσοι μπαίνουμε εδώ, είμαστε (ή έστω θα έπρεπε να ήμαστε) ενήλικοι, ξέρουμε (ή έστω θα έπρεπε να ξέραμε) τι έστί φόρουμ και ίντερνετικές κουβέντες γενικά.
Ο καθένας έχει την επιλογή του χ πάνω δεξιά. Κι αυτό είναι (ίσως το μοναδικό) αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός!
Αν καταλάβαινα και τι λες καλά θα ήτανε αλλά δεεεεεεεεεεεεν...ενιγουεη...αν είναι να ρθει θε να ρθει αλλιως θα προσπεράσει.σε αφηνω να καρφοθεις μονη σου
εγω σε παω με χιλια παντως.....οπως ολες τις φιγουρες που ξεχωριζουν στο μπου.....Αν καταλάβαινα και τι λες καλά θα ήτανε αλλά δεεεεεεεεεεεεν...ενιγουεη...αν είναι να ρθει θε να ρθει αλλιως θα προσπεράσει.
δεν του ριχνεις ενα γουορν που αντιμιλα;καθεσαι και γραφεις σεντονια 2 το πρωι;
εγω με κανα αλλο νικ....
..."ΑΕΡΟΒΟΛΑΚΗΗΗΗΗ"....
εγω σε παω με χιλια παντως.....οπως ολες τις φιγουρες που ξεχωριζουν στο μπου.....
Οι μόνες επιθέσεις που δεν είναι για ανοχή, κατ'εμέ είναι τύπου απειλητικά πμ, ή τρελή καζούρα σε άτομα που κάνουν μπαμ ότι έχουν κάποιο πρόβλημα.
απλα συνεχιζω να κανω οτι εκανα απο το πρωτο ποστ,χαβαλε...Αν καταλάβαινα και τι λες καλά θα ήτανε αλλά δεεεεεεεεεεεεν...ενιγουεη...αν είναι να ρθει θε να ρθει αλλιως θα προσπεράσει.
με κολακευεις,....εγω σε παω με χιλια παντως.....οπως ολες τις φιγουρες που ξεχωριζουν στο μπου.....
Οχι ειναι ακομα αναμεσα μας δεν μπαινει συχνα απλως :'( :'( Κριμα παντως το <<παλικαρι>> ειχε τρελο γελιοΑυτός καλή ώρα πάτησε το χ και τον χάσαμε..... Καλά μου είχε πει ο πλε αν θυμάμαι καλά να μην τονε προγκάω αλλά το παράκανα ο μαλάκας.....
και κατα των ναρκωτικων ,της πρεζας κλπ .....Νομίζω ότι κάνεις λάθος . Αλλά δεν είναι εδώ και τώρα η κατάλληλη στιγμή να το συζητήσουμε . Πιστεύω όμως ότι το σάιτ θα πρέπει να έχει στρατηγική κατά του χουλιγκανισμού
Δεν μου απαντισατε Κυριε,γιατη οχι απειλες σς εσας??Νομίζω ότι κάνεις λάθος . Αλλά δεν είναι εδώ και τώρα η κατάλληλη στιγμή να το συζητήσουμε . Πιστεύω όμως ότι το σάιτ θα πρέπει να έχει στρατηγική κατά του χουλιγκανισμού . Αυτό είναι κάτι που μακροπρόθεσμα συμφέρει και το ίδιο το σάιτ ...