Νέα

Humiliation - Εξευτελισμός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ritaki Piperaki
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 294
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Υπάρχουν επιθέσεις που δεν είναι για ανοχή και διασκέδαση ...

Και μην ξεχνάτε το εξής πολύ σημαντικό . Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει τελικά στο μπου να καταλήξουν να γράφουν όποιοι βρίζουν πιο πολύ , ειρωνεύονται πιο πολύ κλπ. Υπάρχουν αξιόλογα άτομα που διστάζουν να γράψουν αυτό που θέλουν για να μην αντιμετωπίσουν χουλιγκάνικη συμπεριφορά ...

Οι μόνες επιθέσεις που δεν είναι για ανοχή, κατ'εμέ είναι τύπου απειλητικά πμ, ή τρελή καζούρα σε άτομα που κάνουν μπαμ ότι έχουν κάποιο πρόβλημα.

Από εκεί και πέρα όλοι όσοι μπαίνουμε εδώ, είμαστε (ή έστω θα έπρεπε να ήμαστε) ενήλικοι, ξέρουμε (ή έστω θα έπρεπε να ξέραμε) τι έστί φόρουμ και ίντερνετικές κουβέντες γενικά.

Άλλοι το έμαθαν δε ίζι γουέι άλλοι δε χαρντ γουέι.

Ο καθένας έχει την επιλογή του χ πάνω δεξιά. Κι αυτό είναι (ίσως το μοναδικό) αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός!

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
η ικανοτητα προσαρμογης ειναι το μετρο της ευφυιας.....

τζιελ..... :sunglasses:

Ε ρε και να θυμόμουν ποιος το είχε πει αυτό να ξεμπρόστιαζα......

Αααα αχ... εμότικον που δαγκώνει knuckles.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Οι μόνες επιθέσεις που δεν είναι για ανοχή, κατ'εμέ είναι τύπου απειλητικά πμ, ή τρελή καζούρα σε άτομα που κάνουν μπαμ ότι έχουν κάποιο πρόβλημα.

Από εκεί και πέρα όλοι όσοι μπαίνουμε εδώ, είμαστε (ή έστω θα έπρεπε να ήμαστε) ενήλικοι, ξέρουμε (ή έστω θα έπρεπε να ξέραμε) τι έστί φόρουμ και ίντερνετικές κουβέντες γενικά.

Ο καθένας έχει την επιλογή του χ πάνω δεξιά. Κι αυτό είναι (ίσως το μοναδικό) αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός!
δεν του ριχνεις ενα γουορν που αντιμιλα;καθεσαι και γραφεις σεντονια 2 το πρωι; :2funny: :2funny:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

..."ΑΕΡΟΒΟΛΑΚΗΗΗΗΗ"....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αν καταλάβαινα και τι λες καλά θα ήτανε αλλά δεεεεεεεεεεεεν...ενιγουεη...αν είναι να ρθει θε να ρθει αλλιως θα προσπεράσει.
εγω σε παω με χιλια παντως.....οπως ολες τις φιγουρες που ξεχωριζουν στο μπου..... :P :2funny:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
δεν του ριχνεις ενα γουορν που αντιμιλα;καθεσαι και γραφεις σεντονια 2 το πρωι; :2funny: :2funny:

Τον παίρνεις...

εγω με κανα αλλο νικ.... :2funny: :2funny: :2funny: :)

Και γέρνεις...

..."ΑΕΡΟΒΟΛΑΚΗΗΗΗΗ"....

Αυτός καλή ώρα πάτησε το χ και τον χάσαμε..... Καλά μου είχε πει ο πλε αν θυμάμαι καλά να μην τονε προγκάω αλλά το παράκανα ο μαλάκας.....

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16

Νομίζω ότι κάνεις λάθος . Αλλά δεν είναι εδώ και τώρα η κατάλληλη στιγμή να το συζητήσουμε . Πιστεύω όμως ότι το σάιτ θα πρέπει να έχει στρατηγική κατά του χουλιγκανισμού . Αυτό είναι κάτι που μακροπρόθεσμα συμφέρει και το ίδιο το σάιτ ...

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Αν καταλάβαινα και τι λες καλά θα ήτανε αλλά δεεεεεεεεεεεεν...ενιγουεη...αν είναι να ρθει θε να ρθει αλλιως θα προσπεράσει.
απλα συνεχιζω να κανω οτι εκανα απο το πρωτο ποστ,χαβαλε...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
εγω σε παω με χιλια παντως.....οπως ολες τις φιγουρες που ξεχωριζουν στο μπου..... :P :2funny:
με κολακευεις,....
baby-play.gif

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Αυτός καλή ώρα πάτησε το χ και τον χάσαμε..... Καλά μου είχε πει ο πλε αν θυμάμαι καλά να μην τονε προγκάω αλλά το παράκανα ο μαλάκας.....
Οχι ειναι ακομα αναμεσα μας  :headbang: δεν μπαινει συχνα απλως  :'( :'( Κριμα παντως το <<παλικαρι>> ειχε τρελο γελιο

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
:pipa1:
Νομίζω ότι κάνεις λάθος . Αλλά δεν είναι εδώ και τώρα η κατάλληλη στιγμή να το συζητήσουμε . Πιστεύω όμως ότι το σάιτ θα πρέπει να έχει στρατηγική κατά του χουλιγκανισμού
και κατα των ναρκωτικων ,της πρεζας κλπ ..... :2funny: :2funny:

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Νομίζω ότι κάνεις λάθος . Αλλά δεν είναι εδώ και τώρα η κατάλληλη στιγμή να το συζητήσουμε . Πιστεύω όμως ότι το σάιτ θα πρέπει να έχει στρατηγική κατά του χουλιγκανισμού . Αυτό είναι κάτι που μακροπρόθεσμα συμφέρει και το ίδιο το σάιτ ...
Δεν μου απαντισατε Κυριε,γιατη οχι απειλες σς εσας??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom