apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Βαλτοι ειναι για να ανεβάζουν την τηλεθέαση
25 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Βαλτοι ειναι για να ανεβάζουν την τηλεθέαση
25 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
σαν τον αβραμη?βιλούδο? θέλω να έχει νυχάκια μακριά axaxaaxax
την ξεσφουρλιαζεις καυλεα μου!!!σε εκοψα εγω χερι να αλλαζεις μονο για καμμια τενοντιτιδα@pantremenos
καθημερινώς!!!!! και πολλάκις
Αν στην παίζει άντρας θεωρείσαι πούστης???
οχι βρε...μου την εχουν παιξει πολλοιΑν στην παίζει άντρας θεωρείσαι πούστης???
σαν τον αβραμη?
ναι αλλα αυτος γουσταρει και φαπεςρε τυποι αν εστελνε στον μειλ τσουλι δεν θα τον εξυπηρετουσε?
οχι βρε...μου την εχουν παιξει πολλοι
οχι βρε...μου την εχουν παιξει πολλοι
ρε μεγαλε μας εχει μπερδεψει και δεν μπορουμε να κανουμε διαγνωση.βιλούδο? θέλω να έχει νυχάκια μακριά axaxaaxax
βιλούδο? θέλω να έχει νυχάκια μακριά axaxaaxax
ωχ...μας πετυχαν μαγκες...ελα παμε σεμναΜετα ηθελες και τριαδα...Να επαιρνες τα αγορια και να με αφηνες να αεριζω το μουνι μονη...Αμ δε.....
βαζει και σως για να γλυστραει τυπετην ξεσφουρλιαζεις καυλεα μου!!!σε εκοψα εγω χερι να αλλαζεις μονο για καμμια τενοντιτιδα
δεν παθαίνω τπτ! χααχαχ εννοείται και θα παώ να μου την παίξει η άλλη και θα έχω παίξει και μόνος μου πριν αλλά και μετά ...... μία τα ρέστα που λένε...!
σε λιγο θα ζητησεις να σε πληρωσει και αυτη ρε τυπεθελώ να πάω σε ένα στουντίακι ρδελο καπού ρε παιδί μου και να είναι η άλλη τεχνίτισα στην μλκία και να μην παίρνει και πολλά φράγκα
λαγουδακι...............ελα κατι σε γυρευει.....................πες αλευρι.........σε πειραζει αν στην παιξει τζαμπα ο τσατσος ο αρης;μιλαμε για χερι βελουδο
τα χοντρα που λεμε δικε μου ε;δεν παθαίνω τπτ! χααχαχ εννοείται και θα παώ να μου την παίξει η άλλη και θα έχω παίξει και μόνος μου πριν αλλά και μετά ...... μία τα ρέστα που λένε...!