gamisakias13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ε μην πας να δώσεις 50 ευρω που μπορεί να έχει το κανονικό προγραμματάκι.... ή 20 σε ρδελο που έχει το κανονικό! κάτι τετοιο.... κατάλαβες....
ποσα θες εσυ να δωσεις τυπε?ε μην πας να δώσεις 50 ευρω που μπορεί να έχει το κανονικό προγραμματάκι.... ή 20 σε ρδελο που έχει το κανονικό! κάτι τετοιο.... κατάλαβες....
ο Λαγουδάκης ξερει που του την παίζει η χοντρη!!!!!!αχχαχααχαχαχαχ! θέλει τέχνηηηη........! άμα πετύχει.....τύφλα να έχει.....!!
κάποιος που να έχει πάει συγκεκριμένα κτλπ?
ρε μαγκα οτι σου ειπε ο απολυτος σε ολα γινεταιαχχαχααχαχαχαχ! θέλει τέχνηηηη........! άμα πετύχει.....τύφλα να έχει.....!!
κάποιος που να έχει πάει συγκεκριμένα κτλπ?
με ποσα??ο Λαγουδάκης ξερει που του την παίζει η χοντρη!!!!!!
α τον μαλακαο Λαγουδάκης ξερει που του την παίζει η χοντρη!!!!!!
καθε βραδυ και αλλο στεκι που ειπε και ο απολυτος χθεςβλεπω βρηκαμε στεκι για σημερα το βραδυ...σιγα σιγα σκανε ολοι οι γνωστοι
τυπε στειλε πμ στον συναδελφο undewo.....αυτος θα σε καλυψει δωρεαν σε οτι ζηταςΚαλησπέρα. Ψάχνω ένα στούντιο? ρδελο? ότι νανε.... αλλά που να μπορεί να στον παίξουν μόνο ... χωρίς γαμίσι.... μόνο μαλακία..... και στην ανάλογη τιμή έτσι!! thanks
περιμενε λιγο να μπει ο σφερδεκλος που εχει εμπειρια σε τετοια θεματαναι ρε παιδί μου οκ....αλλά έχει πάει κανενας σε συγκεκριμένο που να το κατέχει η άλλη? γιατί είμαι δύσκολος με ξένο χέρι αχχααχ
και σκανε οι γνωστοι με την μιακαθε βραδυ και αλλο στεκι που ειπε και ο απολυτος χθες
Μονος σου την παίζεις καθόλου?ναι ρε παιδί μου οκ....αλλά έχει πάει κανενας σε συγκεκριμένο που να το κατέχει η άλλη? γιατί είμαι δύσκολος με ξένο χέρι αχχααχ