lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
πολύ αχαχουχα είναι αυτός.
πολύ αχαχουχα είναι αυτός.
ομορφαινει,δεν παχαινειβαζει και σως για να γλυστραει τυπε
ομορφαινει,δεν παχαινει
Γιατι ολο αυτο??? Αφου με 10e γαμαs κιολαs
και τι τον περασες για να θελει να γαμησει ρε τυπε?Γιατι ολο αυτο??? Αφου με 10e γαμαs κιολαs
δεν γουσταρουμε ρε φιλε να γαμαμε τα βρωμομουνα!!!!ειμαστε σιχασιαρηδεςΓιατι ολο αυτο??? Αφου με 10e γαμαs κιολαs
Αυτη μονο θα στην παίζει? θα της πιανεις βυχι κολο? τι? με δυσκολεύεις συνεχεια.θελώ να πάω σε ένα στουντίακι ρδελο καπού ρε παιδί μου και να είναι η άλλη τεχνίτισα στην μλκία και να μην παίρνει και πολλά φράγκα
θα ειναι καθημερινο το φαινομενο δικε μου απο εδω και περακαι να φανταστεις δεν ειναι κυριακη
θα ειναι καθημερινο το φαινομενο δικε μου απο εδω και περα
στειλε pm στην rythm μια και ειναι εδωδεν θέλω να γμσω..... μλκία θέλω να μου παίξει....και να το έχει.... .- άμα το κάνει και για την καυλα της ακόμα καλύτερα (Α)
η αληθεια ειναι οτι ειναι τελειως αλλη αισθηση το γαμησι και η μαλακια απο γυναικα....καμια σχεση για τους μυστεςΝαι αλλα δεν ευχαριστιεσαι μαλακια....
Ναι αλλα δεν ευχαριστιεσαι μαλακια....
μου θυμησες τον φουμαντζου που εμπαινε στα μπουρδελα με το καυλι στο χερι και τον επαιζε στο σαλονιμπαίνω μέσα..... τα βγάζω..... τον πιάνει και του δίνει πόνο....
γουσταρεις και πονο τυπε?μπαίνω μέσα..... τα βγάζω..... τον πιάνει και του δίνει πόνο....
Λαγουδάκη μας εφτιαξε το δροσερο αγορι. Πήραμε υλικο για την αποψινη μας!!!!!!!!!!μπαίνω μέσα..... τα βγάζω..... τον πιάνει και του δίνει πόνο....
αρκει να ξερει και να μην στον τραβολογαειη αληθεια ειναι οτι ειναι τελειως αλλη αισθηση το γαμησι και η μαλακια απο γυναικα....καμια σχεση για τους μυστες