Νέα

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
1000€ , είναι αρκετά ρε τύπε ... παίρνω ένα μανικετόκουμπο ....
....είπε αυτος που παθαινει καταθλιψη με το τελος επιτηδευματος και με την αυξηση της τιμης του παστουρμά και του μετσοβονε

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.407
Πόντοι
3.656
πρόσεχε γιατί άμα μάθουν ότι ψήφισες σύριζα θα έρθουν να χαιδέψουν και σένα :confused:
Γιατί ... δείραν συριζαίους ;
Μην κρίνεις από τον εαυτό σου.
Εσένα με τις μαλακίες που λες ... όλοι θέλουν να σε φαπώσουν .
Αλλά είναι προσωπικό , όχι πολιτικό !

Ήσουν το παιδί σάκος φατούρου στο σχολείο ;
Μόνιμα κόκκινος σβέρκος ;
Όποτε σε βλέπαν, σε τμήμα των 30 ... σε βάραγαν φάπες τα άλλα 14 αγόρια και 5 κορίτσια, σύνολο 19 ;

kostasgg87

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
81
Πόντοι
1
Ξέρω πολύ καλύτερα κάποιους από ότι αυτοί εμένα. Αλλά να το λες εσύ αυτό που σεναριογραφείς πάει πολύ. :2funny: Δεν αντέχεις μαζί μου σε συζήτηση. Δεν μπορείς να συγκεντρωθεις καν. Σε εξωθώ στα άκρα και μου αρέσει κιόλας. Έλα πάλι άλλη στιγμή. Τώρα σε έχυσα στο λαρύγγι. Ρέψου και άσε το κολαγόνο
να σε νανουρήσει. Τα λαικ είναι η επιβεβαίωση ότι συμφωνούν μέλη. Εσύ γιατί δεν ήρθες από κοντά να με διαψεύσεις μωρή κότα; αυτά!

:rockon:
δηλαδη παραδεχεσαι οτι κυνηγας λικε σε νοιαζει η αποψη των αλλων δηλαδη το σοσιαλ προυφ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506
1. Εσύ αναφέρθηκες πρώτος και στα οικονομικά σου και στις δραστηριότητες τις δικές μου.
2. Εσύ αναφέρεσαι πάντα πρώτος στα οικονομικά σου.
3. Προσκλήσεις έκανε μόνο ο christos savvidis στην π.α. στο τραπέζι του :rockon:
4. Δεν πίνω κανέναν ιωάννη ούτε κόκκινο ούτε μαύρο ούτε μπλέ.....υπάρχουν πολύ καλύτερα
5. Μη διαφημίζεις τους λογαριασμούς σου ενώ δε δηλώνεις ούτε το τεκμήριο για το νέο φόρο γιατί βλέπω να σου χτυπάνε την πόρτα τα τσακάλια της εφορίας :confused:
6. Αν ψαρώσεις εσύ όμως που θα βρεις τα 2Κ να πληρώσεις τα ριμπάι θα αφήσεις απλήρωτο τον φόρο??? :coffee:
Όπου ριμπαι βάλε μισό πιάτο φακές. Και ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ με αυτό το άνανδρο σκουπίδι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Denimi_kapital_vdekje.jpg
Etsi apla xoris erotiseis apantiseis 1992 albania 2 aderfia kremastikane mesa se 2eydomades diki apofasei ektelesei kai giasas....
Αυτη ειναι η τελευταια εκτελεση στην Αλβανια, το 1992.

Η τελευταία θανατική ποινή δια απαγχονισμού στην Αλβανία, σημειώθηκε το 1992 σε δημόσια θέα, στην κεντρική πλατεία της πόλης Φίερ.
Δεν είχαν περάσει 8 μήνες από την αλλαγή του δικτατορικού καθεστώτος του Χότζα στην Αλβανία, τότε που η δημοκρατία και η νομοθεσία δεν είχαν ακόμη αναθεωρηθεί. Οι δύο άνθρωποι στην εικόνα είναι οι αδελφοί Iosif και Dritebardh Cuko, από το χωριό Λιμπόφς στην πόλη Φίερ, οι οποίοι καταδικάστηκαν για τις πολλαπλές δολοφονίες που διέπραξαν στο έγγλημα που ονομάστηκε, ”Η σφαγή της Λιμπόφς".
Η ανατριχιαστική εικόνα, απεικονίζει τα δυο αδέρφια δολοφόνους στην αγχόνη, απόφαση που επέβαλε τότε το αλβανικό δικαστήριο επηρεαζόμενο από το κοινό λαϊκό αίσθημα. Το γεγονός αυτό είχε συγκλονίσει την τότε αλβανική κοινωνία η οποία εξοργισμένη ζητούσε τη θανατική ποινή των δυο κακοποιών για την στυγνή δολοφονία πενταμελούς οικογένειας που διέπραξαν οι κακοποιοί όταν είχαν εισβάλει στο σπίτι τους, προκειμένου να τους ληστέψουν.
Στις 29 Μάιου του 1992 τα δύο αδέλφια μπήκαν τα μεσάνυχτα στο σπίτι της οικογένειάς Πούτο, σκοτώνοντας δύο ηλικιωμένους, ένα νέο ζευγάρι και την μόλις λίγων μηνών κόρη τους. Μετά από 24 – ημέρες δίκης, τα δύο αδέλφια κρίθηκαν ένοχοι και καταδικάστηκαν σε θάνατο, με εκτέλεση δια απαγχονισμού στο κέντρο της πόλης.
Κρεμάστηκαν στις 25 Ιουνίου 1992 (όπως φαίνεται στη φωτογραφία) στην πλατεία της πόλης Φίερ και έμειναν να κρέμονται σε δημόσια θέα μέχρι το επόμενο βράδυ προκειμένου να τους δουν τα πλήθη που ερχόταν από άλλες πόλεις .
Το γεγονός αυτό σηματοδότησε και την τελευταία εκτέλεση των θανατικών ποινών στην Αλβανία που είχε εξοργίσει τους διεθνείς οργανισμούς αλλά είχε βρει υποστήριξη στην εγχώρια κοινή γνώμη. Ήταν η εποχή κατά την αλλαγή του κομουνιστικού καθεστώτος και σε όλη τη χώρα είχαν δημιουργηθεί δεκάδες εγκληματικές συμμορίες, που ασχολούνταν με ληστείες και συχνά σκότωναν τα θύματα. Οι μέθοδοι εκτέλεσης του κομμουνιστικού καθεστώτος, στο κέντρο της πόλης και το βίντεο από την ανατριχιαστική σκηνή απαγχονισμού που μεταδόθηκε από την αλβανική κρατική τηλεόραση, ήταν χωρίς αμφιβολία το πιο σοκαριστικό θέαμα που το αλβανικό κοινό είχε δει.
Θεωρήθηκε τότε ότι, εάν για το γεγονός αυτό δεν θα υπήρχε μια γρήγορη σκληρή απόφαση, οι εγκληματικότητα σε ολόκληρη τη χώρα θα κάλπαζε με τραγικές συνέπειες. Για το λόγο αυτό, οι αρχές απαίτησαν από την δικαιοσύνη, που ακόμα εξαρτώταν από την κεντρική εξουσία, να βρουν και να συλλάβουν γρήγορα τους κακοποιούς και να τους τιμωρήσουν το συντομότερο και παραδειγματικά σε κοινή θέα, όπως και έγινε.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.092
Πόντοι
3.656
Γιατί ... δείραν συριζαίους ;
Μην κρίνεις από τον εαυτό σου.
Εσένα με τις μαλακίες που λες ... όλοι θέλουν να σε φαπώσουν .
Αλλά είναι προσωπικό , όχι πολιτικό !

Ήσουν το παιδί σάκος φατούρου στο σχολείο ;
Μόνιμα κόκκινος σβέρκος ;
Όποτε σε βλέπαν, σε τμήμα των 30 ... σε βάραγαν φάπες τα άλλα 14 αγόρια και 5 κορίτσια, σύνολο 19 ;
στο επαλ όλοι φάπες παίζαμε

δεν γεννηθήκαμε όλοι στην κρεμ ντε λα κρεμ

στα βοσκοτόπια της ερυθραίας ρε μαλάκα στο μενίδι των ΒΠ :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
εσυ παραδεχτηκες οτι εισαι οσο αντρας ηταν αυτος εμενα λεσ να σφαξω
Στο είπα σε άλλο ποστ.
Σε κρατάω σε συζήτηση επειδή καταβάλλεις προσπάθεια να είσαι μαλάκας. :2funny: Δεν είσαι εκ φύσεως και μου αρέσει που βασανίζεσαι. Είσαι ιδανικός σάκος του μποξ.
Στα έχω απαντήσει όλα. Εσύ κάτσε στα σενάρια. Γκόμενα δεν θα βρεις ποτέ και εγώ θα έρχομαι να στο τρίβω στην μούρη για για πονάς. Πήγαινε τώρα για ύπνο. Τέλος η συζήτηση επειδή θέλω εγώ.

:2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Γιατί δεν είσαι ;
Πες μου ότι ... είσαι δεξιός !

Θα βγω γυμνός και ξυπόλητος να κάνω παρέλαση .
Με στρινγκ βίζιτας (σουβενίρ) για περικεφαλαία !
Τα αναρχοκομμουνια ψηφιζουν Συριζα τύπε, μην το αγγιξουμε το θεμα αυτο, κανει τζιζ

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.765
Πόντοι
2.306
Στην απαντηση σου συμπυκνωνεται ολη η συγχυση που εχει ο πολιτης για το πώς πρεπει να λειτουργει η αστυνομια. Η ελληνικη αστυνομια ειναι απο τις πιο επιεικείς και μαλακές της ευρωπης. Κι εσεις θεωρειτε οτι ειναι απο τις σκληρότερες. Ουδεμία απορία ομως, μιλαμε για μια χωρα που εγινε....διαδηλωση επειδη ενας τυπος εφαγε δυο ξυλιές στον κωλο με το γκλομπ την εποχη της καραντινας. Στην Ισπανια την ιδια εποχη, κυκλοφορησε βιντεο με αστυνομικους να συλλαμβανουν βιαιως κοπελα που εκανε τζοκινγκ την εποχη της καραντινας και απο τα μπαλκονια ο κοσμος χειροκροτούσε.
Εδω θα τους πεταγανε γλαστρες.
Ειναι και γνωστοι δημοκρατες οι Ισπανοι, μονο μισο αιωνα περασανε με τον Franco….

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.407
Πόντοι
3.656
Τα αναρχοκομμουνια ψηφιζουν Συριζα τύπε, μην το αγγιξουμε το θεμα αυτο, κανει τζιζ
Αυτοί που έχουν ψηφίσει ΠΑΣΟΚ, ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ , ΚΗΔΙΣΟ , τι είναι ;
Εκτός από Μρ. Μαλακας εννοώ !

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506
Ε όταν ο κουλης τους ζητάει να πληρώσουνε 2-3 μανικετόκουμπα φόρους τότε το ρίχνουν αναρχοκομμουνιστικα.

• Χαχα
Αντιδράσεις: alex71

kostasgg87

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
81
Πόντοι
1
Στο είπα σε άλλο ποστ.
Σε κρατάω σε συζήτηση επειδή καταβάλλεις προσπάθεια να είσαι μαλάκας. :2funny: Δεν είσαι εκ φύσεως και μου αρέσει που βασανίζεσαι. Είσαι ιδανικός σάκος του μποξ.
Στα έχω απαντήσει όλα. Εσύ κάτσε στα σενάρια. Γκόμενα δεν θα βρεις ποτέ και εγώ θα έρχομαι να στο τρίβω στην μούρη για για πονάς. Πήγαινε τώρα για ύπνο. Τέλος η συζήτηση επειδή θέλω εγώ.

:2funny:
βρες εσυ πρωτα γυναικα που να βλεπετε κι ασε εμενα
εσυ
εισαι ολη μερα εδω

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.892
Πόντοι
19.795
σήμερα έχω υπερένταση έχω πιει 3 φρεντο εσπρέσσο και 1 κανονικό εσπρέσσο :confused:
Πώς τα βγάζεις πέρα μόνο με ένα καφέ;
(Φρέντο Φρέντι και γκοφρετες δεν είναι καφέδες)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.407
Πόντοι
3.656
Πώς τα βγάζεις πέρα μόνο με ένα καφέ;
(Φρέντο Φρέντι και γκοφρετες δεν είναι καφέδες)
Μέχρι πρόπερσι έπινε μόνο νεσκουϊκ και μίλκο γέρο.
Βλαμμένο είναι .

Όταν εμείς πηγαίναμε στο ... χοτελ ΣΟΥΔΑΝ , αυτός έβλεπε μπομπ σφουγκαράκη.
Με πάνες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom