Νέα

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Τι να κάνουμε ρε μεγάλε τώρα?να τον εκτελέσουμε ?ας γίνει δική μας φάει πέντε χρόνια γιατι ήταν σε βρασμό ψυχης.
Δηλαδή αν σκοτώνουν άντρες όλα καλά..αλλά αν σκοτώνουν ελλεινιδες..να τους εκτελουμε?
Παιδι μου ποιος βρασμος ψυχης?
Εισαι βλαμμενος?

Feet Lover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2022
Like
1.306
Πόντοι
201
Ο άλλος ο βλάκας που θέλει να γίνει πρωθυπουργός άρχισε να πουλά μούρη στις φεμιναζι..

Ειδικές ποινές σε γυναικοκτονία λέει ο ρατσιστής..!

καλά ρε μαλακα, πρώτον σαν να μας λες ότι η ζωή της γυναίκας αξίζει περισσότερο, εγώ νιώθω αδικία αν με σκοτώσουν να έχουν διαφορετική ποινή παρά αν σκοτώσουν μια γυναίκα..

Και δεύτερον εγώ θα ένιωθα ντροπή αν ήμουν γυναίκα φεμιναζι διότι με το να βάζουν διαφορετική ποινή είναι σαν να παραδέχονται ότι οι γυναίκες είναι κρίμα και θέλουν άλλη μεταχείριση... Άρα που πάει η ισότητα των φύλων;;;;;

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.448
Πόντοι
1.056
Αυτό δεν τους σταματά από το να σαπίζουν στο ξύλο άσχετους πολίτες στις πορείες όμως δεν τους ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος όταν ανοίγουν κεφάλια με τις ασπίδες.

Για να μη λέμε μαλακίες αν τον είχαν πάρει χαμπάρι ότι έρχεται με μαχαίρι έπρεπε να του την ανάψουν

αλλά δεν τον πήρε χαμπάρι κανένας και λογικό είναι όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα.
Εγω παντως τωρα στα 45 μου,οταν ενας πελατης μ λεει "εγω θα σου δωσω πολλες δουλειες μετα την δική μου" και "εγω συνεχεια ολο και κατι χρειαζομαι,δεν θα χασεις ποτε απο μενα" τρεχω μακρια πιο γρηγορα και απ τον Μπολτ.

Οι μπατσοι,τοσα χρονια (θεωρητικα) και απο τα τοσα φαινομενα που λετε οτι συναντουν,δεν διακρινουν την καθε περιπτωση και διαφορετικα;

kostasgg87

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
84
Πόντοι
1
Χτυπιούνται κάποιοι ξεβράκωτοι ιθαγενείς για την κυβέρνηση του μέγιστου.
Με 41 πόντους παλαμάρι
το δήλωσε ότι δεν συγκυβερνά με κανέναν. :rockon:
Οι φίλοι μας αστυνομικοί
ήταν δίπλα μας όταν ανοίγαμε τον δρόμο διατηρώντας συνταγματικό δικαίωμα στην καλυτέρευση για να περάσει το μέτρο μέσα από το κωλάντερο των Εξαρχείων.:2funny: Από την μια λοιπόν
ο γίγαντας Κούλης κι από την άλλη κάποιοι ανίκανοι
να δοικήσουν μέχρι και περίπτερο σε μια μίζερη εσωτερική ανάγκη
να βάλουν σειρά στα πράγματα με ποστ από την βουλιαγμένη πολυθρόνα τους.

Κατάντια!

:rockon:

Κακόμοιρε μαζέτα :2funny: μόλις συνδέθηκα, έκανες δύο ποστ.
Σε έχω μουρλάνει (κι εσένα) στις φάπες, τόσο που δεν βρίσκεις να γαμήσεις ούτε
την χούφτα σου (πια).
Η εσωτερική ανάγκη που σε οδηγεί να κατασκευάζεις άχρηστες εξισώσεις είναι αυτό ακριβώς που σου έχω πετάξει στην μούρη σαν ψωλόχυμα. :2funny:
Δεν βρίσκεις να γαμήσεις γκόμενα στα θέλω σου και παριστάνεις τον ιππότη στον εαυτό σου ότι αξίζεις κάτι καλύτερο όπως και κάποιοι άλλοι. Δεν είναι απαραίτητο
να είναι δολοφόνοι οι γαμιαδες αλλά έκανες γαργάρα όταν ανέφερα ότι δεν συμβαίνουν μόνο αυτά
ως γεγονότα.
Κάτι που ξέρει όλος ο κόσμος. Μέχρι και ο βιαστής της Κέρκυρας είχε γκόμενα. Εσύ τίποτα. :confused:

Υ.Γ με αντιγράφεις ακόμα
και στα gif που βάζω διότι
σε έχω πονέσει πολύ περισσότερο από άλλους.

η ιδια εσωτερικη αναγκη που οδηγει εσενα να γραφεις μερα νυχτα εδω λες και δεν εχεις ζωη στις γυναικες πετανε χυσι ανωμαλε
απο ιντερνετ φαπες και πονους?
μολις τελεισαν τα επιχειρηματα αρχισαν οι επιθεσις ειναι αντιθετα αυτα που λες
τραβα να τη πεσις στα μπαζα που τρως και 7αρια δειξε μια φοτο να δουμε τι 7 αρια λες
εσυ παραδεχτηκες οτι μετρας τα λικε
αι πηγαινε να βαλε σημαια ουκρανιας μπαιντεν με σημα λοατκι μαζι με μητσοτακι που ψηφισες που το παιζεις εναντιον του συστηματος

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
757
Πόντοι
96
Ο άλλος ο βλάκας που θέλει να γίνει πρωθυπουργός άρχισε να πουλά μούρη στις φεμιναζι..

Ειδικές ποινές σε γυναικοκτονία λέει ο ρατσιστής..!

καλά ρε μαλακα, πρώτον σαν να μας λες ότι η ζωή της γυναίκας αξίζει περισσότερο, εγώ νιώθω αδικία αν με σκοτώσουν να έχουν διαφορετική ποινή παρά αν σκοτώσουν μια γυναίκα..

Και δεύτερον εγώ θα ένιωθα ντροπή αν ήμουν γυναίκα φεμιναζι διότι με το να βάζουν διαφορετική ποινή είναι σαν να παραδέχονται ότι οι γυναίκες είναι κρίμα και θέλουν άλλη μεταχείριση... Άρα που πάει η ισότητα των φύλων;;;;;
ο λευκος ανδρας στην δυση πλεον ειναι πιο κατω και απο μαυρους στην αμερικη του 19ου αιωνα

εξω απο τον δυση και γρηγορα:rockon::rockon::rockon:

Feet Lover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2022
Like
1.306
Πόντοι
201
έχουν άλλη δουλειά τύπε?

από το να ακούν και να διαχειρίζονται τέτοια κάθε μέρα????

να μη τους λυπάσαι καθόλου....υπάλληλοι με νοοτροπία δημοσίου πρέπει να παίρνουν πούλο...
Φίλε κι εμείς να ήμασταν στη θέση τους με χιλιάδες ψυχακιες έξω που εκατοντάδες γυναίκες κάνουν τις ίδιες καταγγελίες και μετά πάνε σπίτι τους δεν υπολογίζεις ότι ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΥΧΕΙ..

ή μήπως νομίζεις ότι δεν έτυχε ποτέ ξανά να αφήσουν να πάει μια μόνη της σπίτι μετά από απειλές; Σαφώς και έτυχε.. δεν τις σκότωσαν όλες όμως..

Το θέμα είναι να κλείσουν τους ψυχακιες μέσα και το δικαστικό σύστημα να αλλάξει..

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
18
Like
2.100
Πόντοι
1.206
Πολλες γυναικες αδερφε εχουν εναν καλο στον εγκεφαλο.Ελκονται απο προβληματικες προσωπικοτητες κ νομιζουν οτι αυτες θα τους κανουν καλα-αλλαξουν-σωσουν.
παραδειγμα τρανο τοτε ο σφαγεας στη σαντορινη που αποκεφαλισε την γκομενα του
σε καθε περιπτωση και ο μεν και η δε εχουν ψυχολογικα προβληματα...

Tzonis13

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2019
Κριτικές
2
Like
353
Πόντοι
20
Denimi_kapital_vdekje.jpg
Etsi apla xoris erotiseis apantiseis 1992 albania 2 aderfia kremastikane mesa se 2eydomades diki apofasei ektelesei kai giasas....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656
Εγω παντως τωρα στα 45 μου,οταν ενας πελατης μ λεει "εγω θα σου δωσω πολλες δουλειες μετα την δική μου" και "εγω συνεχεια ολο και κατι χρειαζομαι,δεν θα χασεις ποτε απο μενα" τρεχω μακρια πιο γρηγορα και απ τον Μπολτ.

Οι μπατσοι,τοσα χρονια (θεωρητικα) και απο τα τοσα φαινομενα που λετε οτι συναντουν,δεν διακρινουν την καθε περιπτωση και διαφορετικα;
Δεν έχει σημασία η δουλειά τους είναι να τις αντιμετωπίζουν όλες με την ίδια σοβαρότητα.

Έχεις πάει ποτέ στο γιατρό να του πεις πονάω και να σου πει ''έλα ρε μαλάκα μια μελανιά είναι τι ήρθες εδώ να μου φας το χρόνο''????

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
18
Like
2.100
Πόντοι
1.206
ο λευκος ανδρας στην δυση πλεον ειναι στην θεση των μαυρων στην αμερικη του 19ου αιωνα

εξω απο τον δυση και γρηγορα:rockon::rockon::rockon:
ξερεις ποιο ειναι το θεμα? ο λευκος ανδρας αποφασισε να χασει τα δηθεν προνομια του. η βουλη καθε χωρας απο λευκους ανδρες διοικειται που για καποιο λογο ψηφιζουν εναντιον των δικαιωματων τους... βεβαια αυτοι παραμενουν προνομιουχοι σε σχεση με την πλεμπα...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656
Φίλε κι εμείς να ήμασταν στη θέση τους με χιλιάδες ψυχακιες έξω που εκατοντάδες γυναίκες κάνουν τις ίδιες καταγγελίες και μετά πάνε σπίτι τους δεν υπολογίζεις ότι ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΥΧΕΙ..

ή μήπως νομίζεις ότι δεν έτυχε ποτέ ξανά να αφήσουν να πάει μια μόνη της σπίτι μετά από απειλές; Σαφώς και έτυχε.. δεν τις σκότωσαν όλες όμως..

Το θέμα είναι να κλείσουν τους ψυχακιες μέσα και το δικαστικό σύστημα να αλλάξει..
Όχι δεν θα φερόμασταν όλοι σαν δημόσιοι υπάλληλοι επειδή απλά έχουμε δει πολλές ίδιες καταγγελίες. Αυτό είναι ο πιο σίγουρος δρόμος για να τύχει.

Η δουλειά τους είναι να αντιμετωπίζουν επαγγελματικά τις καταστάσεις. Το ότι δεν τις σκότωσαν όλες δεν είναι επιχείρημα....σε κανένα σύμπαν.

Δεν μπορούν να κλείσουν τους ψυχάκιδες μέσα εύκολα...διότι μια καταγγελία χωρίς αποδείξεις δεν αρκεί για να σε κλέισουν μέσα προκαταβολικά.

Δεν είναι τόσο απλό...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
757
Πόντοι
96
ξερεις ποιο ειναι το θεμα? ο λευκος ανδρας αποφασισε να χασει τα δηθεν προνομια του. η βουλη καθε χωρας απο λευκους ανδρες διοικειται που για καποιο λογο ψηφιζουν εναντιον των δικαιωματων τους... βεβαια αυτοι παραμενουν προνομιουχοι σε σχεση με την πλεμπα...
μαλθουσιανες πολιτικες ονομαζονται και σχεδιο καλλεργη με σκοπο την εξαφανιση του λευκου ανθρωπου

αφου ξεζουμιζαν επι δεκαετιες οι λευκοι καπιταλιστες τους λευκους ανδρες στα εργοστασια,μετεφεραν την παραγωγη στην ανατολη και τωρα τον θανατωνουν μεχρι τελικης εξαφανισης

το κεφαλαιο δεν εχει αναγκη πλεον καθολου τον λευκο ανδρα

kostasgg87

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
84
Πόντοι
1
Από στρεψοδικίες και σενάρια έχω χορτάσει. Σε ενοχλεί η αλήθεια. Εμένα με βλέπουν στα Εξάρχεια και τους φτάνει η διάρροια στην κάλτσα. :2funny:Κρίνομαι και κρίνω όπως όλοι. Το ότι δέχομαι την (ότι να ναι) κριτική έχει να κάνει με το ότι νομιμοπούμαι να κρίνω.
Γι αυτό και είμαι εδώ. Χωρίς τον Αντισθένη θα είχα μείνει να γράφω μόνος μου. Τραβά άναψε του κερί.

εγινες και θεος τωρα που ξερι τι κανουν οι αλλοι

τι ενοεις δεχεσαι και νομομηοποιουσε συζητηση ειναι καθενας εχει αποψη

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.545
Πόντοι
3.656
Ποιούς να κλείσουν μέσα ρε ;
Πόσους ;
Δεν ξέρετε τι λέτε.
Τα γκούλαγκ του Στάλιν ζητάτε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom