Νέα

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.501
Πόντοι
206
Μήπως μπαίνεις σε επικίνδυνα ανελεύθερα μονοπάτια ;
Προληπτικός εγκλισμός σε ψυχιατρείο ;;;
Χωρίς να έχει εκδηλώσει βίαια συμπεριφορά ;

Πόσες χιλιάδες θα κλείσεις τσάμπα, για να προλάβεις έναν φόνο ;
Και σε τι ψυχιατρεία ; Σαν τα ελληνικά, που αν έβαζαν μέσα γάτες, θα είχε γίνει της πουτάνας
ότι είναι απάνθρωπες οι συνθήκες ;

Να γαμπρός, να μάλαμα. Έχεις κόρη, ή ανιψιά να τον πάρεις σώγαμπρο; Εγώ κουμπάρος.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.103
Πόντοι
3.656
Δεν φταίω εγώ που τους ψήφισα τυπάρα.
εσύ φταις γιατί είσαι χουντοκατσαπλιάς και στο σπίτι παίζεις με τα όπλα σου και νομίζεις ότι είσαι στρατηγός και μετά πας και ψηφίζεις τα κουμούνια για να γλιτώσεις 1000 ευρώ το χρόνο

:zombie:

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.101
Πόντοι
1.056
Αυτό παίζει Ελλάδα,ο παθιασμένος άντρας που τα δίνει όλα θυσιάζεται για τη γκόμενα.Σου λέει εγώ θα δώσω και τη ζωή μου,θα πάω και φυλακή για πάρτη σου για να μη σε χάσω,το πάθος μου είναι τόσο τεράστιο που τους υποσκελίζω όλους.Οπότε γουστάρει και η γκόμενα,σου λέει να αυτός έχει πάθος,με γουστάρει χοντρά.Τώρα αν ο πρώην προέτασσε τα στήθη του και έτρωγε τις μαχαιριές θα γούσταραν όλοι.Αλλά αυτός την έκανε τρέχοντας στη θέα του μαχαιριού.Αν όμως γινόταν το αντίστροφο επετίθετο ο πρώην και ήταν μαζί της ο ψυχάκιας,θα την άφηνε ο ψυχάκιας απροστάτευτη?Οχι,θα προέτασσε τα στήθια του,για αυτό και η γκόμενα προτιμούσε τον badboy.

Γενικώς δε βγάζεις άκρη με τις γκόμενες,εγώ άμα ήμουν στη θέση του πρώην θα κατουρούσα το μουνόδουλο ψυχάκια αφού αυτοκαρφώθηκε στο λαιμό.Θα του έλεγα πάρτα μαλάκα παθιάρη μουνόδουλε,δες πόσο αξίζεις.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.103
Πόντοι
3.656
Μα ο συγκεκριμενος ειχε ιστορικο, αν εχω ενημερωθει σωστα. Δεν ηταν η πρωτη φορα. Αν οχι εγκλεισμο, αλλα τουλαχιστον υποχρεωτικη ψηχιατρικη παρακολουθηση.
είχε φουλ ιστορικό με μηνύσεις και απόπειρες ξυλοδαρμού και ήταν πρεζάκιας

αλλά στο ατ ούτε έιχαν πρόσβαση στον φάκελο του (απίστευτο....) ούτε και ασχολείται κανένας

αφού είναι δημόσιοι υπάλληλοι οι γραφιάδες....και ο άλλος στο τηλ που πήρε για το περιπολικό της λέει δεν είναι ταξί....:confused:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.417
Πόντοι
3.656
εσύ φταις γιατί είσαι χουντοκατσαπλιάς και στο σπίτι παίζεις με τα όπλα σου και νομίζεις ότι είσαι στρατηγός και μετά πας και ψηφίζεις τα κουμούνια για να γλιτώσεις 1000 ευρώ το χρόνο
Πήγαινε στήσε καμιά χημική σε κανά πανηγύρι ρε μόμολο που έχεις και άποψη ...........

Για το ποιός σνομπάρει τα 1000 και τα έχει φυστίκια .... δεν ψήνεσαι να βάλουμε καμιά φωτό ....
Όχι βέβαια την οθονούλα android auto του citroen ....

Κάτι σοβαρό ....

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
η γυναικα που σκοτωθηκε πηγε με 1 αντρα σαν αυτο που βλεπεις και αυτος τη δολοφονησε ΑΞΙΩΜΑ 1

συμφωνα με τα λεγομενα σου: οι γυναικες θελουν και γαμιουνται με (πραγματικους) ανδρες ΑΞΙΩΜΑ 2

απο τα παραπανω αξιωματα προκυπτει το συμπερασμα: ο τυπος που δολοφονησε τη γυναικα του ειναι πραγματικος αντρας

απο δω και περα εχεις 2 επιλογες:

ειτε να συνεχισεις να λες οι γυναικες θελουν αντρες οπερ εδη δειξε αυτος που σκοτωσε τη γυναικα ειναι αξιος αντρας τιγκα στο αντριλικι

ειτε να παραδεχτεις οτι οι αντρες που αναφερεσε ειναι μαιμου κολοπαιδα οπερ εδη πηδηξε φταινε οι γυναικες

αιντε γεια
checkmate-chess-gif.1137659
Κακόμοιρε μαζέτα :2funny: μόλις συνδέθηκα, έκανες δύο ποστ.
Σε έχω μουρλάνει (κι εσένα) στις φάπες, τόσο που δεν βρίσκεις να γαμήσεις ούτε
την χούφτα σου (πια).
Η εσωτερική ανάγκη που σε οδηγεί να κατασκευάζεις άχρηστες εξισώσεις είναι αυτό ακριβώς που σου έχω πετάξει στην μούρη σαν ψωλόχυμα. :2funny:
Δεν βρίσκεις να γαμήσεις γκόμενα στα θέλω σου και παριστάνεις τον ιππότη στον εαυτό σου ότι αξίζεις κάτι καλύτερο όπως και κάποιοι άλλοι. Δεν είναι απαραίτητο
να είναι δολοφόνοι οι γαμιαδες αλλά έκανες γαργάρα όταν ανέφερα ότι δεν συμβαίνουν μόνο αυτά
ως γεγονότα.
Κάτι που ξέρει όλος ο κόσμος. Μέχρι και ο βιαστής της Κέρκυρας είχε γκόμενα. Εσύ τίποτα. :confused:

Υ.Γ με αντιγράφεις ακόμα
και στα gif που βάζω διότι
σε έχω πονέσει πολύ περισσότερο από άλλους.

:rockon:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.789
Πόντοι
1.756
Το fn five seven που λες, έχει διατρητικότητα, επειδή αν δεις τις σφαίρες,
είναι σαν μικρογραφία σφαίρας τουφεκιού, όπως οι .308.
Για αστυνομική χρήση , θέλουν το αντίθετο , μικρή διατρητικότητα.
Πχ .32 acp .
Τα hr .17 που λες, παρομοίως , είναι για τυφέκια , μεγάλο βεληνεκές και διατρητικότητα.

Ακραία περίπτωση , περίστροφο .45 που ρίχνει φυσίγγια λειόκαννου .410
Μηδενικος κίνδυνος από διατρήσεις και εξωστρακισμούς .
το 380 και το 32 κριθηκαν ανεπαρκη οταν σε πανηγυρι που εγινε στην Αμερικη,οι Αστυνομικοι ενω πετυχαινανε κατι τυπους που στριμωξαν,αυτοι δεν επεφταν και συνεχιζαν να ριχνουν....καπου τελη 70,αρχες 80...μαφιοζοι...
ο μονος τροπος να μεινει η σφαιρα μεσα στο σωμα ειναι οι διαστελομενες...
φυσικα το "μαχιμι" θα εχει καποιο υποπολυβολο....οχι πιστολι...

Συνημμένα

• 45-auto-federal-230-grain-hydra-shok.jpg
    45-auto-federal-230-grain-hydra-shok.jpg
    25,6 KB · Εμφανίσεις: 13

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.103
Πόντοι
3.656
Πήγαινε στήσε καμιά χημική σε κανά πανηγύρι ρε μόμολο που έχεις και άποψη ...........

Για το ποιός σνομπάρει τα 1000 και τα έχει φυστίκια .... δεν ψήνεσαι να βάλουμε καμιά φωτό ....

Κάτι σοβαρό ....
Έχεις πάρει και στολή πατακού και κάθεσαι με τα όπλα σου μπροστά στον καθρέπτη και βγάζεις διάγγελμα στη χώρα για την διακυβέρνηση σου? :tooth:

θες και φώτο που όταν ήταν καινούρια η μερσεντές του παππού σου οι οθόνες ήταν ασπρόμαυρες :tooth::tooth:

σιτροέν δεν δίνουμε ούτε στους πωλητές να πάνε στους πελάτες τι μας πέρασες

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
Ξεδιπλώνεται σιγά σιγά η χώρα που φτιάξαμε.
Με τη μετριοκρατία, την κομματοκρατία, τα ρουσφέτια, την ελάχιστη προσπάθεια, τη διάλυση του εκπαιδευτικού συστήματος και κυρίως, με την καθημερινή νοοτροπία.
Ήρθε η ώρα να δούμε όλες αυτές οι δεκαετίες τί έχουν δημιουργήσει.
Πλήρης αποτυχία από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μέχρι τον τελευταίο πολίτη. Παντού !
Μην έρθει η ώρα να χρειαστούμε τις Ένοπλες Δυνάμεις... εκεί θα κλάψουν μανούλες

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.105
Πόντοι
9.297
είχε φουλ ιστορικό με μηνύσεις και απόπειρες ξυλοδαρμού και ήταν πρεζάκιας

αλλά στο ατ ούτε έιχαν πρόσβαση στον φάκελο του (απίστευτο....) ούτε και ασχολείται κανένας

αφού είναι δημόσιοι υπάλληλοι οι γραφιάδες....και ο άλλος στο τηλ που πήρε για το περιπολικό της λέει δεν είναι ταξί....:confused:
Η Αστυνομία στην πλειονότητα της δυστυχώς, δεν αποτελείται από μάχιμους αλλά από ένστολους γραφιαδες.
Τύπος που μπήκε στα 18-20 στην Αστυνομία επειδή ήταν καλός μαθητής χωρίς όμως να έχει περάσει από πολεμικές συνθήκες ( όπως οι Αμερικανοί) δεν έχει αντανακλαστικά και έχει γίνει σύντομα ένα με την μούχλα του γραφείου αντί να είναι έτοιμος για όλα όπως γίνεται στον δρόμο.
Οι γυναίκες κυριως πάνε εκεί για να βρουν ένστολο χρηματοδότη και να κανονίζουν από κοινού μεταθέσεις...οι πιο πολλές είναι αμαχες.

Feet Lover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2022
Like
1.306
Πόντοι
201
Θα το πω κι ας με κράξετε..! Εγώ λυπάμαι για την 22χρονη αστυνομικό και τον άλλο στο τηλεφωνικό.. για μια μαλακια μέσα σε μια στιγμή έχουν χάσει τη δουλειά τους, αμαυρώθηκε το όνομα τους και ίσως έχουν μπλέξει με την δικαιοσύνη χωρίς να το θέλουν..!!!

Κι άστε τις μαλακίες για σωστή εκτίμηση.. ξέρετε πόσα τέτοια ακούν όλοι τους και σχεδόν πάντα δεν γίνεται τίποτα; Έτυχε να γίνει τώρα..

Στο κάτω κάτω ρε μαλακισμένο κράτος έχουμε ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ άτομα με βεβαρημένο παρελθόν και είναι έξω.. είτε θα τα βάζουμε ισόβια τους ψυχακιες ή θα συνεχίσουν να υπάρχουν εν δυνάμει δολοφόνοι έξω... Και δεν μας φταίει καθόλου ο κάθε αστυνομικός υπηρεσίας! Θα μπορούσε να τύχει στον καθένα...

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96

Κάτι σοβαρό ....

ας φανε δημοκρατια τωρα Ζελικαρα μου:rockon::rockon::rockon:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.105
Πόντοι
9.297
σορυ αλλα τι σημαινει γυναικοκτονια?????? αλλαξε τον τιτλο ...μην πεφτεις στην παγιδα τους....ανθρωπο δολοφονησαν
Τώρα έχουμε μια γαλάζια συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ στα πραγματα..θα δεις κι άλλα πολλά που δεν θα το πιστεύεις .

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
αντε πνιξου ρε βρομοπρεζονι πηγαινε να αγορασεις μαυρο ξερεις εσυ

ζεις για να σε κρινουν ?
Από στρεψοδικίες και σενάρια έχω χορτάσει. Σε ενοχλεί η αλήθεια. Εμένα με βλέπουν στα Εξάρχεια και τους φτάνει η διάρροια στην κάλτσα. :2funny:Κρίνομαι και κρίνω όπως όλοι. Το ότι δέχομαι την (ότι να ναι) κριτική έχει να κάνει με το ότι νομιμοπούμαι να κρίνω.
Γι αυτό και είμαι εδώ. Χωρίς τον Αντισθένη θα είχα μείνει να γράφω μόνος μου. Τραβά άναψε του κερί.

:rockon:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.103
Πόντοι
3.656
Θα το πω κι ας με κράξετε..! Εγώ λυπάμαι για την 22χρονη αστυνομικό και τον άλλο στο τηλεφωνικό.. για μια μαλακια μέσα σε μια στιγμή έχουν χάσει τη δουλειά τους, αμαυρώθηκε το όνομα τους και ίσως έχουν μπλέξει με την δικαιοσύνη χωρίς να το θέλουν..!!!

Κι άστε τις μαλακίες για σωστή εκτίμηση.. ξέρετε πόσα τέτοια ακούν όλοι τους και σχεδόν πάντα δεν γίνεται τίποτα; Έτυχε να γίνει τώρα..
έχουν άλλη δουλειά τύπε?

από το να ακούν και να διαχειρίζονται τέτοια κάθε μέρα????

να μη τους λυπάσαι καθόλου....υπάλληλοι με νοοτροπία δημοσίου πρέπει να παίρνουν πούλο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom