Νέα

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.768
Πόντοι
2.816
Συμφωνήσαμε ότι το περιπολικό δεν είναι ταξί αλλά επίσης δεν είναι και ύφος απάντησης αυτό σε κάποιον που καλεί το 100 και δηλώνει ότι απειλείται άμεσα.
Αυτά συμβαίνουν όταν ο καθένας παίρνει το 100 για ψιλου πήδημα..
Και αύριο μεθαύριο θα χρειαστεί πραγματικά αλλά θα έχει πάει σε υπόθεση ψιλου πήδημα για τον φόβο των Ιουδαίων..
Έτσι είναι αυτά

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.922
Πόντοι
9.931

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.340
Πόντοι
1.056
Δεν ξέρω τι να κάνει τύπε..
Δεν μου έχει τύχει.. και ελπίζω να μη μου τύχει..
Ας βάλει τις φωνές, ας πετάξει πέτρες.. βοήθεια δεν σημαίνει βάζω το σώμα μου να σφάξει εμένα
Ακόμα και στις περιπτώσεις που είναι ψυχακιας ο άλλος αν του αποσπάσεις την προσοχή κάτι μπορεί να γίνει
Οταν δεν μπορει να κανει τιποτα η αστυνομια (λαμβανουν μισθο,κανουν καριερα,διοτι εχουν φοιτησει και εκπαιδευτει σε σχολες για αντιστοιχα φαινομενα) θεωρεις πως οφειλη ο -χ- συνοδος;

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Αυτά συμβαίνουν όταν ο καθένας παίρνει το 100 για ψιλου πήδημα..
Και αύριο μεθαύριο θα χρειαστεί πραγματικά αλλά θα έχει πάει σε υπόθεση ψιλου πήδημα για τον φόβο των Ιουδαίων..
Έτσι είναι αυτά
Ακριβώς.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όταν λέει ξηλώθηκαν εννοεί μεταθεση.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.922
Πόντοι
9.931
Το έλυσε το πρόβλημα ο Χρυσοχοΐδης:jerking:

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.501
Πόντοι
206
Πάντως όπως τον κόβω τον δολοφόνο αυτός κάποια στιγμή θα την έκανε τη ζημιά στη κοπέλα. Αυτή θα χρειζόταν ΜΟΝΙΜΗ προστασία της αστυνομίας. Και όπως αντιλαμβάνεστε αυτά δεν γίνονται - και πρακτικά είναι αδύνατα πιστεύω. Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω... Υπάρχουν αμέτρητες γυναίκες με παρόμοιο πρόβλημα. Άρα; Άρα θα εχουμε φύλαξη για όλους; Απορία εκφράζω

Το έγραψα και χτες. Υπάρχει μια χαρά λύση και την έχει η αστυνομία στα χέρια της. Αλλά ΔΕΝ ξέρω γιατί δεν τη χρησιμοποιεί. Το γνωστό φακέλωμα. Πήγε η κοπέλα και έκανε καταγγελία έστω και χωρίς μήνυση. Μόλις ο αστυνομικός δει τι μπουμπούκι είναι αυτό στην οθόνη του θα πρέπει να χτυπάνε καμπανάκια. Η τροχαία γιατί μπορεί να δει λεπτομέρειες για το αμάξι σου και το δίπλωμα; Εδώ που έχει να κάνει με κίνδυνο ζωής γιατί δεν το τηρούν;

Και δεν θέλω να φτάσουμε σε προληπτικές συλλήψεις. Όχι. Αλλά προστασία του θύματος. Κάθισε στο τμήμα για λίγες ώρες και θα ψάξουμε να τον βρούμε. Θεωρώ πως κάτι θα γίνει. Έστω και ένας φόνος να αποφευχθεί κάτι είναι.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.104
Πόντοι
6.256
Συμφωνήσαμε ότι το περιπολικό δεν είναι ταξί αλλά επίσης δεν είναι και ύφος απάντησης αυτό σε κάποιον που καλεί το 100 και δηλώνει ότι απειλείται άμεσα.
Κρατικοί λειτουργοί, τιποτα δεν αλλαξε, γτπ απαντες.

Πριν ενα μηνα εβαλαν σωσιβια στο λιμανι του πειραιά.
Δε μπορει αυτο το κράτος να εξελιχθεί , η τεμπελιά και ο ωχαδερφισμος που εβαλε στο dna του ελληνα το παλαιό πασοκ χρειαζεται πολλες γενιες για να φυγει.

• Like
Αντιδράσεις: foobar

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.340
Πόντοι
1.056
Πάντως όπως τον κόβω τον δολοφόνο αυτός κάποια στιγμή θα την έκανε τη ζημιά στη κοπέλα. Αυτή θα χρειζόταν ΜΟΝΙΜΗ προστασία της αστυνομίας. Και όπως αντιλαμβάνεστε αυτά δεν γίνονται - και πρακτικά είναι αδύνατα πιστεύω. Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω... Υπάρχουν αμέτρητες γυναίκες με παρόμοιο πρόβλημα. Άρα; Άρα θα εχουμε φύλαξη για όλους; Απορία εκφράζω
Και αντρες επισης!

Η αλλη που μαχαιρωσε εναν μαραγγο προ λιγου καιρου αγνωστο, στην ευβοια που ειχε εμμονη μαζι του;

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.364
Πόντοι
1.056
Πιστεύω απόλυτα ότι αυτό τη στιγμή διακυβέρνηση της χώρας κάνουν τα τρεντς. Μια τα Τέμπη μια αυτό. Ναι σκληρό ακούγεται αλλά είναι η αλήθεια. Ακόμα και η γαμημένη κωλοσελίδα στο facebook "Ο Τοίχος της Υστερίας" κάνει πολιτική, πότε με Τέμπη πότε τώρα.
Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά - αλλά στην Ελλάδα έχουμε μάθει να σκεφτόμαστε με όλα τα όργανα του σώματος εκτός του μυαλού... Παντού απουσιάζει η λογική.

Υ.Γ. Νομίζω δεν δολοφονήθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα αλλά μερικές δεκάδες μέτρα μακριά - απλά αιμόφυρτη έφτασε μέχρι τον σκοπό...

Υ.Γ. 2 Είναι γνωστή η ανικανότητα του κου Μιχαλη.

Καλά ρε δεν είδες το βίντεο? Στην είσοδο του αστυνομικού τμήματος την έσφαξε, ενα μετρό απο τον σκοπό!

Οι μπαγλαμαδες διοικητές της αστυνομίας, ειχαν βάλει εναν φυλακοβιο να φυλάει σκοπό εξω απο το τμήμα, ο οποίος ουτε καν βγηκε να φωνάξει ή έστω να κάνει κατι για να αποτρέψει το έγκλημα!

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.854
Πόντοι
216
Το έγραψα και χτες. Υπάρχει μια χαρά λύση και την έχει η αστυνομία στα χέρια της. Αλλά ΔΕΝ ξέρω γιατί δεν τη χρησιμοποιεί. Το γνωστό φακέλωμα. Πήγε η κοπέλα και έκανε καταγγελία έστω και χωρίς μήνυση. Μόλις ο αστυνομικός δει τι μπουμπούκι είναι αυτό στην οθόνη του θα πρέπει να χτυπάνε καμπανάκια. Η τροχαία γιατί μπορεί να δει λεπτομέρειες για το αμάξι σου και το δίπλωμα; Εδώ που έχει να κάνει με κίνδυνο ζωής γιατί δεν το τηρούν;

Και δεν θέλω να φτάσουμε σε προληπτικές συλλήψεις. Όχι. Αλλά προστασία του θύματος. Κάθισε στο τμήμα για λίγες ώρες και θα ψάξουμε να τον βρούμε. Θεωρώ πως κάτι θα γίνει. Έστω και ένας φόνος να αποφευχθεί κάτι είναι.
Υπάρχει σχετικό σύστημα, αλλά δεν γνωρίζω πότε ακριβώς το ελέγχει αυτό η αστυνομία.
Πρακτικά δεν ξέρω αν άλλαζε κάτι δυστυχώς, καθώς πάρα πολλές φορές στην αστυνομία καταφεύγουν για άτομα που υπήρξαν ήδη παραβατικά.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.913
Πόντοι
41.129
Πιστευω οτι η συγχωρεμενη δεν μετεδωσε το προβλημα της στους αστυνομικους με την ενταση που θα επρεπε , αρνηθηκε αρκετες φορες να κανει μυνηση στον πρωην της ενω και στο τηλεφωνημα προς το 100 μιλουσε ηρεμα σα να προκειται απλα για ενα ερωτικο καυγαδακι, για αυτο και την πηραν ελαφρα την υποθεση της..
Δηλαδη στο τμημα τη πηγε να κανει αν οχι μυνηση ?

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.501
Πόντοι
206
Υπάρχει σχετικό σύστημα, αλλά δεν γνωρίζω πότε ακριβώς το ελέγχει αυτό η αστυνομία.
Πρακτικά δεν ξέρω αν άλλαζε κάτι δυστυχώς, καθώς πάρα πολλές φορές στην αστυνομία καταφεύγουν για άτομα που υπήρξαν ήδη παραβατικά.

Το ξέρω ότι υπάρχει. Αλλά ένας τυπικός έλεγχος ρε αδερφέ. Πχ δούλευα σε εταιρία τηλεπικοινωνιών και πέραν του κλασικού συστήματος πληρωμών που μπορούσα να άνω και εγώ έλεγχο για παλιούς λογαριασμούς, υπήρχε και ειδικό τμήμα στα κεντρικά. Κάθε αίτηση που κάναμε πήγαινε εκεί και μέσα σε μερικά λεπτά είχαμε απάντηση για έγκριση ή όχι.

Να δουν ότι ο άλλος έχει καταδικαστεί για βία. Πόσο δύσκολο είναι;

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.768
Πόντοι
2.816
Πιστευω οτι η συγχωρεμενη δεν μετεδωσε το προβλημα της στους αστυνομικους με την ενταση που θα επρεπε , αρνηθηκε αρκετες φορες να κανει μυνηση στον πρωην της ενω και στο τηλεφωνημα προς το 100 μιλουσε ηρεμα σα να προκειται απλα για ενα ερωτικο καυγαδακι, για αυτο και την πηραν ελαφρα την υποθεση της..
Δηλαδη στο τμημα τη πηγε να κανει αν οχι μυνηση ?
Τύπε μου αν η κοπέλα ήξερε ότι είχε τόσο σοβαρό θέμα ίσως να είχε αλλάξει πόλη..
Κάνεις δεν ξέρει να μας πει.. ούτε ο συνοδός της.. τι στο διάολο πήγε να κάνει στο τμήμα..
Ίσως ήθελε να τη δει να γυρίζει με περιπολικό για να τον φοβίσει

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
εδω το θεμα ξεφευγει απο τα υπηρεσιακα ορια....να σε παρακαλαει η στεργιανου να την πας σπιτι και εσυ να αρνεισαι....
πρεπει να μπουν καποια ορια στην ανθρωπινη βλακεια....να δοθουν αμεσα στην δημοσιοτητα τα στοιχεια των αστυνομικων αυτων!!!!!
:confused::confused::confused::confused:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.424
Πόντοι
3.656
εδω το θεμα ξεφευγει απο τα υπηρεσιακα ορια....να σε παρακαλαει η στεργιανου να την πας σπιτι και εσυ να αρνεισαι....
πρεπει να μπουν καποια ορια στην ανθρωπινη βλακεια....να δοθουν αμεσα στην δημοσιοτητα τα στοιχεια των αστυνομικων αυτων!!!!!
:confused::confused::confused::confused:
Εγώ κι εσύ, θα την πηγαίναμε ακόμη και από γύθειο σουφλί να μας ζήταγε .... έτσι παιχταρά ;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.648
Πόντοι
1.706
Μια λύση θα προτείνω κι ας πέσετε να με φάτε.....
Αφοπλισμός της αστυνομίας, όπλα να φέρουν μόνο πραγματικά εκπαιδευμένοι αλλά κυρίως επιλεγμένοι.
Τι επιλογή δηλαδή??
Να δείτε για παράδειγμα τον παρακάτω......
Πάει στο περιστατικό, μιλάει ήρεμα και ωραία να κρατήσει ήρεμο τον τρελό και μόλις κάνει κίνηση τον κουφετιάζει δις.
Α ναι, έχουν και οι 2 κάμερες πάνω τους οπότε ότι κατηγορία και να ακούσουν.......μπούτσατους.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.863
Πόντοι
3.715
δεν υπάρχουν λόγια...

DmtrsxXx