Νέα

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.897
Πόντοι
41.129
Aν άνοιγαν πυρ από το Α.Τ.τωρα θα εκραζαν όλοι την Αστυνομία είτε εξουδετερωνοταν ο δράστης ( "κίνδυνος για διερχόμενους πολίτες")είτε όχι( "...μα πόσο γιωταδες είναι αυτοί οι μπάτσοι ,ούτε ελέφαντα στα δύο μέτρα δεν είναι ικανοί να χτυπήσουν").
Μονά ζυγά υπέρ της εγκληματικότητας.
ηταν και λιγο σκουρος ο θυτης, μπορει να τον περασε για ρομά ο αστυνομικος, σκοτωνεις ρομά εξω απο τμημα ? φαντασου τι θα γινοταν.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.092
Πόντοι
3.656
Τυπάρα, επειδή τρώγεσαι με τα οικονομικά μου, με συναντάς κάποια στιγμή
φέρνεις και το λαπτοπ σου και μπαίνουμε σε ένα λογαριασμό μου να σου δείξω πραγματάκια.
Όποιος ψαρώσει ... κερνάει κανα ριμπ άϊ και μπλε ιωάννη μεγάλη η χάρη του.
Ψήνεσαι ;
Θα σου φύγουν οι απορίες, να μη ζαλίζεις αρχίδια εδώ μέσα με το ... ενδιαφέρον σου για μένα.
Ούτε 2 χιλιαρικάκια δεν θα σου κοστίσει .
1. Εσύ αναφέρθηκες πρώτος και στα οικονομικά σου και στις δραστηριότητες τις δικές μου.
2. Εσύ αναφέρεσαι πάντα πρώτος στα οικονομικά σου.
3. Προσκλήσεις έκανε μόνο ο christos savvidis στην π.α. στο τραπέζι του :rockon:
4. Δεν πίνω κανέναν ιωάννη ούτε κόκκινο ούτε μαύρο ούτε μπλέ.....υπάρχουν πολύ καλύτερα
5. Μη διαφημίζεις τους λογαριασμούς σου ενώ δε δηλώνεις ούτε το τεκμήριο για το νέο φόρο γιατί βλέπω να σου χτυπάνε την πόρτα τα τσακάλια της εφορίας :confused:
6. Αν ψαρώσεις εσύ όμως που θα βρεις τα 2Κ να πληρώσεις τα ριμπάι θα αφήσεις απλήρωτο τον φόρο??? :coffee:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
η ιδια εσωτερικη αναγκη που οδηγει εσενα να γραφεις μερα νυχτα εδω λες και δεν εχεις ζωη στις γυναικες πετανε χυσι ανωμαλε
απο ιντερνετ φαπες και πονους?
μολις τελεισαν τα επιχειρηματα αρχισαν οι επιθεσις ειναι αντιθετα αυτα που λες
τραβα να τη πεσις στα μπαζα που τρως και 7αρια δειξε μια φοτο να δουμε τι 7 αρια λες
εσυ παραδεχτηκες οτι μετρας τα λικε
αι πηγαινε να βαλε σημαια ουκρανιας μπαιντεν με σημα λοατκι μαζι με μητσοτακι που ψηφισες που το παιζεις εναντιον του συστηματος
Εσυ κουβαλιέσαι να μου την πεις. Εγώ σε σβερκώνω ανελέητα με επιχειρήματα ανορθόγραφε κεφτέ που παραποιείς και στρεψοδικείς για να αποκτήσεις οντότητα. :confused: Πήγαινε τώρα σε πουτάνες κλώνε του ορεος24 με την κοιλιά μέχρι το πάτωμα :2funny:(όπως έλεγε ο χοντρός) κι άσε με εμένα σε ποιοτικά γαμήσια με επτάρια. Βρες εσύ τριάρι πρώτα και κρατά το σφιχτά μην σου φύγει και το σφάξεις. Ξέρεις πολύ καλά τι λέω. Έτσι κι αλλιώς είσαι στην κατηγορία μια γκόμενα ανά ολόκληρη ζωή.

:2funny:

Τελευταία τροποποίηση:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Μηπως πριν απο την καταστολη πρεπει να υπαρχει προληψη;
Μηπως ο τυπος που μαχαιρωσε την κοπελα δεν επρεπε να κυκλοφορει, αλλα να ηταν κλεισμενος σε κανενα ιδρυμα, ψυχιατρικο, η, σωφρονιστικο;
Μηπως αμεσως οταν καταγγελλονται παρομοια περιστατικα, να υπαρχουν καποιες υπηρεσιες που θα επιλαμβανονται και θα μεριμνουν για τετοιου ειδους ατομα, πριν συμβει το μοιραιο;
Λεω εγω τωρα:embarrased:
Τρεις φορες ειχε νοσηλευθει στο ψυχιατρειο.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.407
Πόντοι
3.656
μαλθουσιανες πολιτικες ονομαζονται και σχεδιο καλλεργη με σκοπο την εξαφανιση του λευκου ανθρωπου

αφου ξεζουμιζαν επι δεκαετιες οι λευκοι καπιταλιστες τους λευκους ανδρες στα εργοστασια,μετεφεραν την παραγωγη στην ανατολη και τωρα τον θανατωνουν μεχρι τελικης εξαφανισης

το κεφαλαιο δεν εχει αναγκη πλεον καθολου τον λευκο ανδρα
Δεν είναι δεν τον έχει ανάγκη. ΤΟΝ ΦΟΒΑΤΑΙ.
Οι ημίαιμοι απόγονοι ιθαγενών αποικιών ... δεν βγάζουν επικίνδυνους ηγέτες !
Ο ευρωπαίος λευκός άνδρας κυριαρχούσε την ανθρωπότητα από τη γέννεσή της
μέχρι το 1939 .

Από το 1945, τα αφεντικά πήγαν την έδρα στις ΗΠΑ και θέλουν να αφανίσουν τα χριστιανικά ευρωπαϊκά έθνη.

Κάτι Μρ. Μαλακες , είναι οι καλύτεροι βοηθοί τους και τσάτσοι τους.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.105
Πόντοι
9.297
ηταν και λιγο σκουρος ο θυτης, μπορει να τον περασε για ρομά ο αστυνομικος, σκοτωνεις ρομά εξω απο τμημα ? φαντασου τι θα γινοταν.
Έπρεπε να υπάρχουν καμμία πεντακοσαρια στην Αστυνομία σαν τον τύπο στο άβαταρ σου...θα ξεβρωμιζε η χώρα σε μια βδομάδα.

kostasgg87

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
81
Πόντοι
1
Ο άλλος ο βλάκας που θέλει να γίνει πρωθυπουργός άρχισε να πουλά μούρη στις φεμιναζι..

Ειδικές ποινές σε γυναικοκτονία λέει ο ρατσιστής..!

καλά ρε μαλακα, πρώτον σαν να μας λες ότι η ζωή της γυναίκας αξίζει περισσότερο, εγώ νιώθω αδικία αν με σκοτώσουν να έχουν διαφορετική ποινή παρά αν σκοτώσουν μια γυναίκα..

Και δεύτερον εγώ θα ένιωθα ντροπή αν ήμουν γυναίκα φεμιναζι διότι με το να βάζουν διαφορετική ποινή είναι σαν να παραδέχονται ότι οι γυναίκες είναι κρίμα και θέλουν άλλη μεταχείριση... Άρα που πάει η ισότητα των φύλων;;;;;
οποιος ψηφιζει τ α 3 κομματα ειναι υπευθυνος για οτι συμβει

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
Δεν είναι δεν τον έχει ανάγκη. ΤΟΝ ΦΟΒΑΤΑΙ.
Οι ημίαιμοι απόγονοι ιθαγενών αποικιών ... δεν βγάζουν επικίνδυνους ηγέτες !
Ο ευρωπαίος λευκός άνδρας κυριαρχούσε την ανθρωπότητα από τη γέννεσή της
μέχρι το 1939 .

Από το 1945, τα αφεντικά πήγαν την έδρα στις ΗΠΑ και θέλουν να αφανίσουν τα χριστιανικά ευρωπαϊκά έθνη.

Κάτι Μρ. Μαλακες , είναι οι καλύτεροι βοηθοί τους και τσάτσοι τους.
γιαυτο λυσσαξαν να ριξουν τον Μιλοσεβιτς Ζελικαρα μου

ξερεις εσυ ποιοι,οι αθεατοι:rockon::rockon::rockon:

αλλα ο Βαλοντια θα τους διαλυσει,δεν αστειευεται:rockon::rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αυτό δεν τους σταματά από το να σαπίζουν στο ξύλο άσχετους πολίτες στις πορείες όμως δεν τους ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος όταν ανοίγουν κεφάλια με τις ασπίδες.
Στην απαντηση σου συμπυκνωνεται ολη η συγχυση που εχει ο πολιτης για το πώς πρεπει να λειτουργει η αστυνομια. Η ελληνικη αστυνομια ειναι απο τις πιο επιεικείς και μαλακές της ευρωπης. Κι εσεις θεωρειτε οτι ειναι απο τις σκληρότερες. Ουδεμία απορία ομως, μιλαμε για μια χωρα που εγινε....διαδηλωση επειδη ενας τυπος εφαγε δυο ξυλιές στον κωλο με το γκλομπ την εποχη της καραντινας. Στην Ισπανια την ιδια εποχη, κυκλοφορησε βιντεο με αστυνομικους να συλλαμβανουν βιαιως κοπελα που εκανε τζοκινγκ την εποχη της καραντινας και απο τα μπαλκονια ο κοσμος χειροκροτούσε.
Εδω θα τους πεταγανε γλαστρες.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
εγινες και θεος τωρα που ξερι τι κανουν οι αλλοι

τι ενοεις δεχεσαι και νομομηοποιουσε συζητηση ειναι καθενας εχει αποψη
Ξέρω πολύ καλύτερα κάποιους από ότι αυτοί εμένα. Αλλά να το λες εσύ αυτό που σεναριογραφείς πάει πολύ. :2funny: Δεν αντέχεις μαζί μου σε συζήτηση. Δεν μπορείς να συγκεντρωθεις καν. Σε εξωθώ στα άκρα και μου αρέσει κιόλας. Έλα πάλι άλλη στιγμή. Τώρα σε έχυσα στο λαρύγγι. Ρέψου και άσε το κολαγόνο
να σε νανουρήσει. Τα λαικ είναι η επιβεβαίωση ότι συμφωνούν μέλη. Εσύ γιατί δεν ήρθες από κοντά να με διαψεύσεις μωρή κότα; αυτά!

:rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ο άλλος ο βλάκας που θέλει να γίνει πρωθυπουργός άρχισε να πουλά μούρη στις φεμιναζι..

Ειδικές ποινές σε γυναικοκτονία λέει ο ρατσιστής..!
Ποιες ειναι οι ειδικες ποινες, θα μας πει κανενας, καπου, καποτε?

kostasgg87

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
81
Πόντοι
1
Εσυ κουβαλιέσαι να μου την πεις. Εγώ σε σβερκώνω ανελέητα με επιχειρήματα ανορθόγραφε κεφτέ που παραποιείς και στρεψοδικείς για να αποκτήσεις οντότητα. :confused: Πήγαινε τώρα σε πουτάνες κλώνε του ορεος24 με την κοιλιά μέχρι το πάτωμα :2funny:(όπως έλεγε ο χοντρός) κι άσε με εμένα σε ποιοτικά γαμήσια με επτάρια. Βρες εσύ τριάρι πρώτα και κρατά το σφιχτά μην σου φύγει και το σφάξεις. Ξέρεις πολύ καλά τι λέω. Έτσι κι αλλιώς είσαι στην κατηγορία μια γκόμενα ανά ολόκληρη ζωή.

μια στις τοσες μπαινω εσυ εισαι ολη μερα εδω κανεις αυτο που ειπες οτι κανω

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506
Έχεις πάρει και στολή πατακού και κάθεσαι με τα όπλα σου μπροστά στον καθρέπτη και βγάζεις διάγγελμα στη χώρα για την διακυβέρνηση σου? :tooth:

θες και φώτο που όταν ήταν καινούρια η μερσεντές του παππού σου οι οθόνες ήταν ασπρόμαυρες :tooth::tooth:

σιτροέν δεν δίνουμε ούτε στους πωλητές να πάνε στους πελάτες τι μας πέρασες
Πως τον πετσόκοψες έτσι τον μπούστη;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.092
Πόντοι
3.656
Στην απαντηση σου συμπυκνωνεται ολη η συγχυση που εχει ο πολιτης για το πώς πρεπει να λειτουργει η αστυνομια. Η ελληνικη αστυνομια ειναι απο τις πιο επιεικείς και μαλακές της ευρωπης. Κι εσεις θεωρειτε οτι ειναι απο τις σκληρότερες. Ουδεμία απορία ομως, μιλαμε για μια χωρα που εγινε....διαδηλωση επειδη ενας τυπος εφαγε δυο ξυλιές στον κωλο με το γκλομπ την εποχη της καραντινας. Στην Ισπανια την ιδια εποχη, κυκλοφορησε βιντεο με αστυνομικους να συλλαμβανουν βιαιως κοπελα που εκανε τζοκινγκ την εποχη της καραντινας και απο τα μπαλκονια ο κοσμος χειροκροτούσε.
Εδω θα τους πεταγανε γλαστρες.
Μπα....απλά προσπαθείς λίγο να λαικίσεις....

Στην Ελλάδα έχουμε αστυνομία των άκρων...δηλαδή πολύ χαλαρή σε κάποια θέματα και με αλόγιστη χρήση βίας σε άλλα. Αυτό δεν την κάνει ούτε αυστηρή ούτε μαλθακή...την κάνει απλά δυσλειτουργική σε σχέση με τον πολίτη.

Και η αστυνομία δεν είναι ένα σώμα. Άλλο σώμα οι ειδικοί φρουροί, άλλο οι γραφιάδες...άλλο οι ζητάδες...άλλο οι ΔΙΑΣ άλλο οι εκαμίτες τα όπκε και τα σχετικά.

Η ίδια αστυνομία είχε στις τάξεις της αυτόν που πέθανε κατά την καταδίωξη ληστών στο Αιγάλεω πριν χρόνια....και η ίδια αστυνομία περνάει από τα Α. Λιόσια κάθε μέρα για είσπραξη. Δεν είναι όλα ένα τσουβάλι γιαυτό μην προσπαθείς να εξισώσεις το ένα με το άλλο για να βγάλεις συμπέρασμα.

• Like
Αντιδράσεις: digger

kostasgg87

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
81
Πόντοι
1
Ξέρω πολύ καλύτερα κάποιους από ότι αυτοί εμένα. Αλλά να το λες εσύ αυτό που σεναριογραφείς πάει πολύ. :2funny: Δεν αντέχεις μαζί μου σε συζήτηση. Δεν μπορείς να συγκεντρωθεις καν. Σε εξωθώ στα άκρα και μου αρέσει κιόλας. Έλα πάλι άλλη στιγμή. Τώρα σε έχυσα στο λαρύγγι. Ρέψου και άσε το κολαγόνο
να σε νανουρήσει. Τα λαικ είναι η επιβεβαίωση ότι συμφωνούν μέλη. Εσύ γιατί δεν ήρθες από κοντά να με διαψεύσεις μωρή κότα; αυτά!

σε ποιο ακρο με εξωθησες

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.407
Πόντοι
3.656
Στην Ελλάδα έχουμε αστυνομία των άκρων...δηλαδή πολύ χαλαρή σε κάποια θέματα και με αλόγιστη χρήση βίας σε άλλα.
Που είδες αλόγιστη χρήση βίας ρε κλόουν ;
Στα αναρχικά καθίκια ;
Τους χαϊδεύουν .

kostasgg87

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
81
Πόντοι
1

εσυ παραδεχτηκες οτι εισαι οσο αντρας ηταν αυτος εμενα λεσ να σφαξω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom