Νέα

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.091
Πόντοι
3.656
Όπου ριμπαι βάλε μισό πιάτο φακές. Και ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ με αυτό το άνανδρο σκουπίδι.
χοντρό :confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Noρμαλ μου ακουγεται:coffee::confused::confused::confused:
Νορμάλ πίνω 2 μετά αρχίζω να χλιμιντρίζω :coffee:

kostasgg87

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
81
Πόντοι
1
Στο είπα σε άλλο ποστ.
Σε κρατάω σε συζήτηση επειδή καταβάλλεις προσπάθεια να είσαι μαλάκας. :2funny: Δεν είσαι εκ φύσεως και μου αρέσει που βασανίζεσαι. Είσαι ιδανικός σάκος του μποξ.
Στα έχω απαντήσει όλα. Εσύ κάτσε στα σενάρια. Γκόμενα δεν θα βρεις ποτέ και εγώ θα έρχομαι να στο τρίβω στην μούρη για για πονάς. Πήγαινε τώρα για ύπνο. Τέλος η συζήτηση επειδή θέλω εγώ.

:2funny:
μα δε σε ρωτησα τιποτα
ποια σεναρια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ειναι και γνωστοι δημοκρατες οι Ισπανοι, μονο μισο αιωνα περασανε με τον Franco….
Eμ, αυτα λεω.
Στο μυαλο σου ειναι φασισμος το να επικροτησουν οι πολιτες την εφαρμογή του νομου και να αποδοκιμαζεται ο παραβατης. Κριμα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.091
Πόντοι
3.656
Πώς τα βγάζεις πέρα μόνο με ένα καφέ;
(Φρέντο Φρέντι και γκοφρετες δεν είναι καφέδες)
μέχρι μάρτιο πίνω εσσπρέσο από μάρτιο και μετά πίνω φρέντο αλλά συνήθως όχι απέξω τον φτιάχνω με τη μηχανή δυνατό

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αυτοί που έχουν ψηφίσει ΠΑΣΟΚ, ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ , ΚΗΔΙΣΟ , τι είναι ;
Εκτός από Μρ. Μαλακας εννοώ !
Δεν το παιζω αρχιπατριώτης και μετα να πηγαινω να ψηφιζω κατσαπλιαδες για να τραγουδανε το βραδυ των εκλογων ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-Μελιγαλας.
Ας ειμαι εγω μαλακας και οσοι το κανουν αυτο που περιεγραψα, συνετοί.

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.405
Πόντοι
3.656
Μόμολο ... ενημέρωσε τον κατουρημένο στραπονιάρη ... ότι τα αυθεντικά πανεράϊ ... έχουν κάτι κάρτες ....

box29-4-2-e1592897671892.jpg

s490097580971589483_p348_i14_w2560.jpeg

το δικό του ... που πήρε από το τσαμπικο πανηγύρι ... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ... ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ....
d284d9c8efcf18d8759ca606be9ad553.gif

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.091
Πόντοι
3.656
Μόμολο ... ενημέρωσε τον κατουρημένο στραπονιάρη ... ότι τα αυθεντικά πανεράϊ ... έχουν κάτι κάρτες ....

box29-4-2-e1592897671892.jpg

s490097580971589483_p348_i14_w2560.jpeg

το δικό του ... που πήρε από το τσαμπικο πανηγύρι ... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ... ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ....
d284d9c8efcf18d8759ca606be9ad553.gif
ε βάλε και εσύ με κάρτα να γίνει μαδομούνι :coffee:

Feet Lover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2022
Like
1.306
Πόντοι
201
Ποιούς να κλείσουν μέσα ρε ;
Πόσους ;
Δεν ξέρετε τι λέτε.
Τα γκούλαγκ του Στάλιν ζητάτε.
Μια χαρά ξέρω τι λέω.. εσύ δεν το πιάνεις..

Δεν είπα να τους κλείσουν ή ότι πρέπει να τους κλείσουν..

Λέω ότι όσο δε τους κλείνουν μέσα πάντα ένας θα ξεφύγει και μετά λένε όλοι "είχε βεβαρημένο παρελθόν και ήταν έξω.." εμένα αυτό μου τη σπάει..

Τι θέλουν δηλαδή; Ξέρουν πόσοι ψυχακιες είναι έξω; Απλά τυχαίνει κάθε τόσο ένας να ξεφύγει.. δεν υπάρχει λύση πέραν από το να τους βάλουν όλους μέσα πράγμα ανέφικτο..

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.405
Πόντοι
3.656
ε βάλε και εσύ με κάρτα να γίνει μαδομούνι :coffee:
Χάνεις τα πιο ενδιαφέροντα μόμολο ....
Κάποιος ζήτησε κάρτες ... συγκεκριμένης μάρκας ...και εγώ έβαλα σε 10 λεπτά ...
Εκεί πετάχτηκε ο κατουρημένος και έβαλε το ψώνιο του από το πανηγύρι ........
Και ο άλλος που ζήτησε κάρτες έβαλε κι εκείνος.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.405
Πόντοι
3.656
Τι θέλουν δηλαδή; Ξέρουν πόσοι ψυχακιες είναι έξω; Απλά τυχαίνει κάθε τόσο ένας να ξεφύγει.. δεν υπάρχει λύση πέραν από το να τους βάλουν όλους μέσα πράγμα ανέφικτο..
Η κατανάλωση φαρμάκων ... κάτι δείχνει . Με τα χάπια, οι περισσότεροι είναι ακίνδυνοι .
Κι εδώ που τα λέμε , ελάχιστοι ψυχοπαθείς είναι επικίνδυνοι .
Για το συγκεκριμένο , δεν νομίζω να πουν ότι δενε ήξερε τι έκανε.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.091
Πόντοι
3.656
Χάνεις τα πιο ενδιαφέροντα μόμολο ....
Κάποιος ζήτησε κάρτες ... συγκεκριμένης μάρκας ...και εγώ έβαλα σε 10 λεπτά ...
Εκεί πετάχτηκε ο κατουρημένος και έβαλε το ψώνιο του από το πανηγύρι ........
Και ο άλλος που ζήτησε κάρτες έβαλε κι εκείνος.
ναι το θυμάμαι....τότε που και καλά ανέβασες τις φωτογραφίες για 10 δευτερόλεπτα και μετά τις έσβησες αλλά δεν το είδε κανένας εκτός από εσένα και τον άλλον που και καλά ανέβασε :rockon:

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.944
Πόντοι
3.656
Αυτη ειναι η τελευταια εκτελεση στην Αλβανια, το 1992.

Η τελευταία θανατική ποινή δια απαγχονισμού στην Αλβανία, σημειώθηκε το 1992 σε δημόσια θέα, στην κεντρική πλατεία της πόλης Φίερ.
Δεν είχαν περάσει 8 μήνες από την αλλαγή του δικτατορικού καθεστώτος του Χότζα στην Αλβανία, τότε που η δημοκρατία και η νομοθεσία δεν είχαν ακόμη αναθεωρηθεί. Οι δύο άνθρωποι στην εικόνα είναι οι αδελφοί Iosif και Dritebardh Cuko, από το χωριό Λιμπόφς στην πόλη Φίερ, οι οποίοι καταδικάστηκαν για τις πολλαπλές δολοφονίες που διέπραξαν στο έγγλημα που ονομάστηκε, ”Η σφαγή της Λιμπόφς".
Η ανατριχιαστική εικόνα, απεικονίζει τα δυο αδέρφια δολοφόνους στην αγχόνη, απόφαση που επέβαλε τότε το αλβανικό δικαστήριο επηρεαζόμενο από το κοινό λαϊκό αίσθημα. Το γεγονός αυτό είχε συγκλονίσει την τότε αλβανική κοινωνία η οποία εξοργισμένη ζητούσε τη θανατική ποινή των δυο κακοποιών για την στυγνή δολοφονία πενταμελούς οικογένειας που διέπραξαν οι κακοποιοί όταν είχαν εισβάλει στο σπίτι τους, προκειμένου να τους ληστέψουν.
Στις 29 Μάιου του 1992 τα δύο αδέλφια μπήκαν τα μεσάνυχτα στο σπίτι της οικογένειάς Πούτο, σκοτώνοντας δύο ηλικιωμένους, ένα νέο ζευγάρι και την μόλις λίγων μηνών κόρη τους. Μετά από 24 – ημέρες δίκης, τα δύο αδέλφια κρίθηκαν ένοχοι και καταδικάστηκαν σε θάνατο, με εκτέλεση δια απαγχονισμού στο κέντρο της πόλης.
Κρεμάστηκαν στις 25 Ιουνίου 1992 (όπως φαίνεται στη φωτογραφία) στην πλατεία της πόλης Φίερ και έμειναν να κρέμονται σε δημόσια θέα μέχρι το επόμενο βράδυ προκειμένου να τους δουν τα πλήθη που ερχόταν από άλλες πόλεις .
Το γεγονός αυτό σηματοδότησε και την τελευταία εκτέλεση των θανατικών ποινών στην Αλβανία που είχε εξοργίσει τους διεθνείς οργανισμούς αλλά είχε βρει υποστήριξη στην εγχώρια κοινή γνώμη. Ήταν η εποχή κατά την αλλαγή του κομουνιστικού καθεστώτος και σε όλη τη χώρα είχαν δημιουργηθεί δεκάδες εγκληματικές συμμορίες, που ασχολούνταν με ληστείες και συχνά σκότωναν τα θύματα. Οι μέθοδοι εκτέλεσης του κομμουνιστικού καθεστώτος, στο κέντρο της πόλης και το βίντεο από την ανατριχιαστική σκηνή απαγχονισμού που μεταδόθηκε από την αλβανική κρατική τηλεόραση, ήταν χωρίς αμφιβολία το πιο σοκαριστικό θέαμα που το αλβανικό κοινό είχε δει.
Θεωρήθηκε τότε ότι, εάν για το γεγονός αυτό δεν θα υπήρχε μια γρήγορη σκληρή απόφαση, οι εγκληματικότητα σε ολόκληρη τη χώρα θα κάλπαζε με τραγικές συνέπειες. Για το λόγο αυτό, οι αρχές απαίτησαν από την δικαιοσύνη, που ακόμα εξαρτώταν από την κεντρική εξουσία, να βρουν και να συλλάβουν γρήγορα τους κακοποιούς και να τους τιμωρήσουν το συντομότερο και παραδειγματικά σε κοινή θέα, όπως και έγινε.

Αυτά είναι

Μακάρι να ισχυε κι εδώ

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τυπάρα, πας για κουπί στις 06.00 ;
Έχει κι άλλους εδώ.
Αύριο έχω ρεπό. Δεν προφταίνω όλους. :2funny:Όταν δεν μπαίνω, μου λένε ότι δεν γαμάω. Όταν μπαίνω μου λένε ποτέ γάμησα. Όταν λέω ότι δεν κάνω σχέσεις μου λένε ότι δεν με θέλει καμία. Όταν λέω ότι θέλω μόνο να γαμάω μου λένε ότι είμαι μισογύνης. Όταν λέω ότι γαμάω όταν τύχει μου λένε ότι δεν γίνεται. Όταν λεω ότι γάμησα μου λένε ότι λέω ψέματα. Όλα αυτά από οθόνη. Ααα...για γκόμενες μιλάμε πάντα. Όχι για στημένα γαμήσια που πάνε πήγαιναν κάποιοι σαν εσένα κι άλλους πετυχημένους. Πάω να γράψω τίποτα για την αριστερά. Σε αυτό τα βρίσκουμε.

:2funny:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.405
Πόντοι
3.656
ναι το θυμάμαι....τότε που και καλά ανέβασες τις φωτογραφίες για 10 δευτερόλεπτα και μετά τις έσβησες αλλά δεν το είδε κανένας εκτός από εσένα και τον άλλον που και καλά ανέβασε :rockon:
Ο άλλος τις είδε πολύ καλά σε pm .......
Σε pm , έχουν δει πολλοί πολλά ... από πολλούς .......

Εδώ μέσα, πολλοί γνωρίζονται μεταξύ τους.
Μόνο εσύ είσαι άγνωστο βλαμμένο .

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αυτά είναι

Μακάρι να ισχυε κι εδώ
Σωστα.
Καταργηθηκε στην Αλβανια, και θα την επαναφερουμε εμεις.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πολύ εύκολα μπορεί να το αποδείξει..μπορεί να πει..ότι πριν τη σκότωσει.τον έβρισε πολύ άσχημα..ότι τον είπε..σεξουαλικά ανίκανο ανώμαλο και μικροτσουτσουνο..και ότι αυτά του τα έλεγε κάθε μέρα..και αυτός απέκτησε ψυχολογικά προβληματα πολύ μεγάλα..και ότι πριν τη σκότωσει του τα έλεγε πάλι και τον απειλούσε ότι θα βάλει ένα φίλο της να τον δειρει..και το κερασάκι στη τούρτα..να πει ότι τον είχε κάνει τάρανδο..να τος ο βρασμός ψυχής..δικηγόρε..μηπως έπρεπε να γίνω δικηγόρος εγώ?
Γινε
Θα ψοφησεις της πεινας σε δυο μηνες

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.405
Πόντοι
3.656
Σωστα.
Καταργηθηκε στην Αλβανια, και θα την επαναφερουμε εμεις.
ΗΠΑ , Κίνα, Ιαπωνία .... δεν έχει καταργηθεί .
Και δεν είμαστε ούτε μια τρίχα από τα @@ τους.

Αλλα θα μου πεις ... αν εκτελούν 1, για να καλύψουν 3 χλίδες, όπως με τον Παγκρατίδη ....
ή εκτελούν τους πολιτικούς αντιπάλους ... για να κατέβουν χωρίς αντίπαλο εκλογές ...

Καλύτερα να μας λείπει ....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.091
Πόντοι
3.656
Ο άλλος τις είδε πολύ καλά σε pm .......
Σε pm , έχουν δει πολλοί πολλά ... από πολλούς .......

Εδώ μέσα, πολλοί γνωρίζονται μεταξύ τους.
Μόνο εσύ είσαι άγνωστο βλαμμένο .
ναι ξέρω εδώ όλοι οι ολιγάρχες ανταλλάσσετε pm με τις θαλαμηγούς σας....

απλά κανένας άλλος δεν έχει δει ποτέ τα αμύθητα πλούτη σας

αφού τα ξέρετε μεταξύ σας γιατί διαφημίζεις μανικετόκουμπα 1000 ευρώ τότε? :confused:

ή ανέβασε κάτι να τους αποστομώσεις όλους ή μην διαφημίζεις ρε μπρο ....μέχρι τώρα η μόνη διαφήμιση που μετράει είναι ότι θα πληρώσεις τέλος επιτηδεύματος :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom