Νέα

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Αυτη ειναι η τελευταια εκτελεση στην Αλβανια, το 1992.

Η τελευταία θανατική ποινή δια απαγχονισμού στην Αλβανία, σημειώθηκε το 1992 σε δημόσια θέα, στην κεντρική πλατεία της πόλης Φίερ.
Δεν είχαν περάσει 8 μήνες από την αλλαγή του δικτατορικού καθεστώτος του Χότζα στην Αλβανία, τότε που η δημοκρατία και η νομοθεσία δεν είχαν ακόμη αναθεωρηθεί. Οι δύο άνθρωποι στην εικόνα είναι οι αδελφοί Iosif και Dritebardh Cuko, από το χωριό Λιμπόφς στην πόλη Φίερ, οι οποίοι καταδικάστηκαν για τις πολλαπλές δολοφονίες που διέπραξαν στο έγγλημα που ονομάστηκε, ”Η σφαγή της Λιμπόφς".
Η ανατριχιαστική εικόνα, απεικονίζει τα δυο αδέρφια δολοφόνους στην αγχόνη, απόφαση που επέβαλε τότε το αλβανικό δικαστήριο επηρεαζόμενο από το κοινό λαϊκό αίσθημα. Το γεγονός αυτό είχε συγκλονίσει την τότε αλβανική κοινωνία η οποία εξοργισμένη ζητούσε τη θανατική ποινή των δυο κακοποιών για την στυγνή δολοφονία πενταμελούς οικογένειας που διέπραξαν οι κακοποιοί όταν είχαν εισβάλει στο σπίτι τους, προκειμένου να τους ληστέψουν.
Στις 29 Μάιου του 1992 τα δύο αδέλφια μπήκαν τα μεσάνυχτα στο σπίτι της οικογένειάς Πούτο, σκοτώνοντας δύο ηλικιωμένους, ένα νέο ζευγάρι και την μόλις λίγων μηνών κόρη τους. Μετά από 24 – ημέρες δίκης, τα δύο αδέλφια κρίθηκαν ένοχοι και καταδικάστηκαν σε θάνατο, με εκτέλεση δια απαγχονισμού στο κέντρο της πόλης.
Κρεμάστηκαν στις 25 Ιουνίου 1992 (όπως φαίνεται στη φωτογραφία) στην πλατεία της πόλης Φίερ και έμειναν να κρέμονται σε δημόσια θέα μέχρι το επόμενο βράδυ προκειμένου να τους δουν τα πλήθη που ερχόταν από άλλες πόλεις .
Το γεγονός αυτό σηματοδότησε και την τελευταία εκτέλεση των θανατικών ποινών στην Αλβανία που είχε εξοργίσει τους διεθνείς οργανισμούς αλλά είχε βρει υποστήριξη στην εγχώρια κοινή γνώμη. Ήταν η εποχή κατά την αλλαγή του κομουνιστικού καθεστώτος και σε όλη τη χώρα είχαν δημιουργηθεί δεκάδες εγκληματικές συμμορίες, που ασχολούνταν με ληστείες και συχνά σκότωναν τα θύματα. Οι μέθοδοι εκτέλεσης του κομμουνιστικού καθεστώτος, στο κέντρο της πόλης και το βίντεο από την ανατριχιαστική σκηνή απαγχονισμού που μεταδόθηκε από την αλβανική κρατική τηλεόραση, ήταν χωρίς αμφιβολία το πιο σοκαριστικό θέαμα που το αλβανικό κοινό είχε δει.
Θεωρήθηκε τότε ότι, εάν για το γεγονός αυτό δεν θα υπήρχε μια γρήγορη σκληρή απόφαση, οι εγκληματικότητα σε ολόκληρη τη χώρα θα κάλπαζε με τραγικές συνέπειες. Για το λόγο αυτό, οι αρχές απαίτησαν από την δικαιοσύνη, που ακόμα εξαρτώταν από την κεντρική εξουσία, να βρουν και να συλλάβουν γρήγορα τους κακοποιούς και να τους τιμωρήσουν το συντομότερο και παραδειγματικά σε κοινή θέα, όπως και έγινε.

Alex με ολον τον σεβασμο, εχεις σκεφτει να επεκταθεις εκτος συνορων;

Γνωριζεις καλα την Αγγλικη η αλλη γλωσσα;

Πιστευω πως χαραμιζεσαι στην Ελλαδα

151000 ποστ απο το 2010 με τιμες αγορας, πχ 0.60 ευρω/ανα κομεντ οπως ακουγεται στην πιατσα, σου αναλογει μια αμοιβη 90000 EUR για τα τελευταια 14 χρονια

Αμα ησουν στο Αμερικα, θα μπορουσες να χτυπησεις ταριφες της ταξης των 20USD-30USD την ωρα, που σημαινει πως για 14 χρονια, πες 10 ωρες τη μερα = 51100 ωρες * 25 USD/hour = 1277500 USD

Θα ειχες πληρωθει δηλαδη με 1.27Μ μεχρι τωρα, δηλαδη 1270/90 = 14 φορες περισσοτερο

Εχεις σκεφτει να στειλεις βιογραφικο σε Μπαιντεν, Μπορις Τζονσον, ακομα και Πουτιν; Δεν ειναι μονο η καθαρη αμοιβη ανα ποστ, εκει θα ειχες και αλλα τυχερα, μιλαμε για πραγματικη καριερα.

Δεν το λεω καθολου ειρωνικα, στα πολλα χρονια συμμετοχης μου σε φορουμ, δεν εχω δει ποτε πιο αποτελεσματικο υπερασπιστη οποιουδηποτε κομματικου σχηματισμου/κυβερνησης

Ακομα και για Νομπελ θα μπορουσες να καταθεσεις αιτηση

Φιλικα, χωρις καμια διαθεση ειρωνιας

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.959
Πόντοι
6.056
ναι ξέρω εδώ όλοι οι ολιγάρχες ανταλλάσσετε pm με τις θαλαμηγούς σας....

απλά κανένας άλλος δεν έχει δει ποτέ τα αμύθητα πλούτη σας

αφού τα ξέρετε μεταξύ σας γιατί διαφημίζεις μανικετόκουμπα 1000 ευρώ τότε? :confused:

ή ανέβασε κάτι να τους αποστομώσεις όλους ή μην διαφημίζεις ρε μπρο ....μέχρι τώρα η μόνη διαφήμιση που μετράει είναι ότι θα πληρώσεις τέλος επιτηδεύματος :coffee:
Μαλάκα ... έχεις μεγάλο κόλλημα και βαριέμαι ... σπας αρχίδια ... πας πάλι λίστα .......

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
ΗΠΑ , Κίνα, Ιαπωνία .... δεν έχει καταργηθεί .
Και δεν είμαστε ούτε μια τρίχα από τα @@ τους.

Αλλα θα μου πεις ... αν εκτελούν 1, για να καλύψουν 3 χλίδες, όπως με τον Παγκρατίδη ....
ή εκτελούν τους πολιτικούς αντιπάλους ... για να κατέβουν χωρίς αντίπαλο εκλογές ...

Καλύτερα να μας λείπει ....
Τι σχεση εχει η δικη μας κουλτουρα και ο νομικος μας πολιτισμος με τις ΗΠΑ, την Κινα και την Ιαπωνια?
Μην λες ό,τι να' ναι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Πρώτον,εν βρασμώ ψυχής είναι το σωστό.

Δεύτερον,από τη στιγμή που είναι δολοφόνος οφείλει να χωθεί στη μπουζού.

Τρίτον,ξέρεις εσύ.
Άλλαξε μυαλά για να μη γίνεις νέο στο δελτίο των 8.
"Βρασμός ψυχικής ορμής" ειναι το σωστο

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
μα δε σε ρωτησα τιποτα
ποια σεναρια
Τι να ρωτήσεις; σεναριογραφείς κατευθείαν. Για αυτό σου έγραψα το νόημα. Όταν θα μάθεις να παραθέτεις ακριβώς σε ότι σου λένε (δηλαδή ποτέ) τότε θα μπορείς να ορθώνεις ανάστημα. Προς το παρόν θα τρως συνέχεια φάπες. Ξαναέλα πάλι. :2funny:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.959
Πόντοι
6.056
Τι σχεση εχει η δικη μας κουλτουρα και ο νομικος μας πολιτισμος με τις ΗΠΑ, την Κινα και την Ιαπωνια?
Μην λες ό,τι να' ναι
Λέω , ότι θανατική ποινή , δεν υπάρχει μόνο σε χώρες που σνομπάρεις ... όπως η αλβανία του 1992 ....

Στην τελική και να υπάρχει ως θεσμός, για ακραία εγκλήματα, αν δεν τα διαπράξει κανείς,
κανείς δεν θα εκτελεστεί !

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Alex με ολον τον σεβασμο, εχεις σκεφτει να επεκταθεις εκτος συνορων;

Γνωριζεις καλα την Αγγλικη η αλλη γλωσσα;

Πιστευω πως χαραμιζεσαι στην Ελλαδα

151000 ποστ απο το 2010 με τιμες αγορας, πχ 0.60 ευρω/ανα κομεντ οπως ακουγεται στην πιατσα, σου αναλογει μια αμοιβη 90000 EUR για τα τελευταια 14 χρονια

Αμα ησουν στο Αμερικα, θα μπορουσες να χτυπησεις ταριφες της ταξης των 20USD-30USD την ωρα, που σημαινει πως για 14 χρονια, πες 10 ωρες τη μερα = 51100 ωρες * 25 USD/hour = 1277500 USD

Θα ειχες πληρωθει δηλαδη με 1.27Μ μεχρι τωρα, δηλαδη 1270/90 = 14 φορες περισσοτερο

Εχεις σκεφτει να στειλεις βιογραφικο σε Μπαιντεν, Μπορις Τζονσον, ακομα και Πουτιν; Δεν ειναι μονο η καθαρη αμοιβη ανα ποστ, εκει θα ειχες και αλλα τυχερα, μιλαμε για πραγματικη καριερα.

Δεν το λεω καθολου ειρωνικα, στα πολλα χρονια συμμετοχης μου σε φορουμ, δεν εχω δει ποτε πιο αποτελεσματικο υπερασπιστη οποιουδηποτε κομματικου σχηματισμου/κυβερνησης

Ακομα και για Νομπελ θα μπορουσες να καταθεσεις αιτηση

Φιλικα, χωρις καμια διαθεση ειρωνιας
Ξερω Αγγλικα, Γαλλικα, λίγα Ιταλικά και πλεον μαθαινω και Ισπανικα, αφου ρωτας.

Σοβαρα τωρα, χωρις διαθεση ειρωνίας, αφιερωσες τοσο χρονο για μενα για να κανεις αυτο το ποστ?

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Αύριο έχω ρεπό. Δεν προφταίνω όλους. :2funny:Όταν δεν μπαίνω, μου λένε ότι δεν γαμάω. Όταν μπαίνω μου λένε ποτέ γάμησα. Όταν λέω ότι δεν κάνω σχέσεις μου λένε ότι δεν με θέλει καμία. Όταν λέω ότι θέλω μόνο να γαμάω μου λένε ότι είμαι μισογύνης. Όταν λέω ότι γαμάω όταν τύχει μου λένε ότι δεν γίνεται. Όταν λεω ότι γάμησα μου λένε ότι λέω ψέματα. Όλα αυτά από οθόνη. Ααα...για γκόμενες μιλάμε πάντα. Όχι για στημένα γαμήσια που πάνε πήγαιναν κάποιοι σαν εσένα κι άλλους πετυχημένους. Πάω να γράψω τίποτα για την αριστερά. Σε αυτό τα βρίσκουμε.

:2funny:

Παπιε, με ολο το συμπαθιο, το προβλημα σου ειναι πως εισαι φτωχος, κατα τ αλλα μια χαρα εισαι.

Επισης, η τακτικη σου ειναι καλη, αλλα πασχει στον παρονομαστη. Ναι μεν ο αριθμητης που κοτσαρει η τακτικη, δηλαδη το ΜΙΑ ΣΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ειναι καλυτερος απο το ΜΗΔΕΝ ΣΤΙΣ ΜΗΔΕΝ, αλλα το προβλημα ειναι στον παρονομαστη. Αν ειναι να τρως 1/300, 1/500, 1/600, 1/2000, 1/5000, 1/15000 απο λαιβ καμακι, ο οποιος παρονομαστης μετα αο καποια ηλικια θα αυξανει εκθετικα, τοτε κανενας δε θα δεχτει να ακολουθησει τη μεθοδο σου

Ειναι σα να λες, ΖΗΤΙΑΝΕΨΤΕ-ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ και να κοτσαρεις οτι εβγαλες πχ 5 ευρω σε 2 ωρες ζητιανιας. Κανενας δε θα δεχτει να το κανει. Αμα εβγαζες 300 ευρω σε μιση ωρα ζητιανιας, θα εβρισκες καλοθελητες ακομα και για αυτην την ευτελη δραστηριοτητα. Η αν ελεγες οτι τρως 1 στις 12 γκομενες, δηλαδη καθε 20 λεπτα

Αμα ειναι ομως να στηθει ο αλλος 1.5 μερα για να φαει μια γκομενα 5ρι, αστα να πανε...

Τελευταία τροποποίηση:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
135 επισκεπτες, τι κάνετε εδω μεσα?

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.959
Πόντοι
6.056
Σοβαρα τωρα, χωρις διαθεση ειρωνίας, αφιερωσες τοσο χρονο για μενα για να κανεις αυτο το ποστ?
Μαλάκες ... αν κλείσει το φόρουμ ... και δεν διαβάζω τις παπαριές σας ... θα έχω σοβαρά στερητικά !

bc8b1b0b-81e7-4d1c-8e09-e6da3dce5b28_text.gif

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.562
Πόντοι
6.056
Μην λες ό,τι να' ναι
Eνω Ηπα εχει εξαλειφθει καθε μορφη εγκληματικοτητας:confused::confused::confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.960
Πόντοι
3.656
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η θανατική ποινή είναι χειρότερη τιμωρία από αυτούς που περνούν όλη τους την ζωή στην απομόνωση.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Ξερω Αγγλικα, Γαλλικα, λίγα Ιταλικά και πλεον μαθαινω και Ισπανικα, αφου ρωτας.

Σιγα ρε μαν, ενα μετριας εκτασης ποστ ειναι

Με καποιους χρησιμους υπολογισμους ωστοσο

Παντως με τετοιο CV θα ειχες κανει 250 μυρια στο Αμερικα απο το 2010 μεχρι σημερα, να εισαι σιγουρος

Μιλαμε για αλλα μεγεθη και αλλο παιγνιο, οχι να μαλωνεις με oreos24 και picker σε ενα νημα με πουτανες απ το πρωι μεχρι το βραδυ

Χαραμιζεσαι...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η θανατική ποινή είναι χειρότερη τιμωρία από αυτούς που περνούν όλη τους την ζωή στην απομόνωση.
Δεν ειναι.
Η θανατική ποινή δεν ειναι καν "ποινή" με την στενη εννοια.
Γιατι δεν επιτελεί καμία ειδική πρόληψη.
Η θανατικη ποινη υπαρχει μονο για την ικανοποιηση του όχλου, και αποσκοπεί στο να περναει το κρατος την εικονα του "στιβαρού".

• Like
Αντιδράσεις: foobar

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.959
Πόντοι
6.056
Μιλαμε για αλλα μεγεθη και αλλο παιγνιο, οχι να μαλωνεις με oreos24 και picker σε ενα νημα με πουτανες απ το πρωι μεχρι το βραδυ
Κάποια σκουπίδια ... τη λέγαν στον πίκερ !

Katikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
1.098
Πόντοι
206
Μήπως μπαίνεις σε επικίνδυνα ανελεύθερα μονοπάτια ;
Προληπτικός εγκλισμός σε ψυχιατρείο ;;;
Χωρίς να έχει εκδηλώσει βίαια συμπεριφορά ;

Πόσες χιλιάδες θα κλείσεις τσάμπα, για να προλάβεις έναν φόνο ;
Και σε τι ψυχιατρεία ; Σαν τα ελληνικά, που αν έβαζαν μέσα γάτες, θα είχε γίνει της πουτάνας
ότι είναι απάνθρωπες οι συνθήκες ;
Θα τα λύσει όλα ο Κυριάκος με τον Πιερακακη όταν τους αφήσουν να κυβερνήσουν.Με τον αλγόριθμο και την βοήθεια ΑΙ θα μπορούν να ανιχνεύουν τα εν δυνάμει εγκληματικα στοιχεία αλά minority report.Προς το παρόν be calm and stay in Greece 2.0.
Έχουν λύσει τα μεγάλα προβλήματα πάνε και για χρυσό βατόμουρο.

Συνημμένα

• Screenshot_2024-04-04-00-30-42-867_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-04-04-00-30-42-867_com.android.chrome.jpg
    729,7 KB · Εμφανίσεις: 15
Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom