Νέα

Γυναίκες με πολλούς άντρες φίλους (δίχως σεξ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.561
Πόντοι
216
Να κάνει κάποιος παρέα με γκόμενα που δεν παίζει να την γαμησει αλλά επειδή έχει καλές φίλες και θέλει να χωθεί εκεί, το σκεφτήκατε;

Τυπε αυτο δε πιανει, η εστω δε πιανει συχνα. Συνηθως η φιλη (ειδικα αν ειναι πατσαβουρα) θελει να της την πεσεις και δε θα σου γνωρισει καμια.

Το ειχα προσπαθησει οσο ακομα ημουν Ελλαδα δεν επιασε ποτε.

Απο τοτε μοναχικος λυκος παντα, επιθεση χωρις να εχω μεσολαβητριες,

Εν τω μεταξυ και απο φιλους/γνωστους ειναι δυσκολο να γνωρισεις γιατι αν ειναι μπακουρια το βλεπουν με ανταγωνισμο

Οντως. Πρεπει να ειναι πολυ καλοψυχη η αλλη, για να σου γνωρισει φιλη.
Και τετοιες σπανιζουν.

Φιλες του μου γνωριζουν, μονο γυναικες φιλων μου, δηλαδη παντρεμενες.
Ανυπαντρη, οτιδηποτε κι αν ειναι, σχεδον δεν παιζει ποτε να σου γνωρισει αλλες φιλες.
Ειναι σκατοψυχες.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.561
Πόντοι
216
Ξεκαθαρίζω κάποια πράγματα.

Έχω γυναίκες φίλες. Τις γνωρίζω όμως 30+ χρόνια. Κάποιες 40+ . Παίζαμε μαζί στην πλατεία όταν ήμασταν 3 ή πηγαίναμε μαζί σχολείο ... πολύ πριν το γυμνάσιο.
Κάποιες τις πήδηξα κάποια στιγμή παλιότερα . Παραμένουμε φίλοι.
Τελευταίες φίλες έγιναν από πανεπιστήμια ή στο ξεκίνημα δουλειάς.

Το να γνωρίζεις όμως μεγαλύτερος κάποια στο άσχετο .... και να γίνεστε φίλοι ... και να βγαίνετε τα δυο σας .... ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΚΑΤΑΝΤΙΑ. ΞΕΦΤΙΛΑ. ΠΑΤΟ . ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ.

ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ , ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΦΊΛΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Τα καριολίδια του fb κτλ έχουν χιλιάδες τέτοιους .... σαν τους .... followers .... τύποι που δεν αξίζουν να ζουν .... ρεζίλια .... ξεφτίλες ..... μουνοζητιάνοι .....

Χαλάνε την πιάτσα, κάνουν καριόλες τις γυναίκες.
ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΤΟΣ , ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ....

Που είναι ο Μήτσος από τη Ρωσία να μας πει !!!!!!!!!

ΘΑ ΒΓΕΙ ΡΩΣΟΣ ΜΕ ΡΩΣΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ... ΦΑΓΗΤΟ , ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΑΞΙΤΖΗ , ΝΑ ΤΗΝ ΚΕΡΑΣΕΙ
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΗ ΓΑΜΗΣΕΙ ;;;;;;;;;;

Αν είναι δυνατόν !!!!!!!!!!

Σωστα τα λες.
Παντως ομως, με οσους φιλους που το εχω συζητησει κι εχουν αυτο το στυλακι,
η μονιμη δικαιολογια τους ειναι, 'ε αφου αυτη την περιοδο δεν εχω κατι αλλο, δεν εχω κατι καλυτερο....'.

Και εκει δικαιωνεται σε αυτο που ειπε ο sadman παραπανω,
οτι πολλοι, εχοντας συμβιβαστει οτι δυσκολα βγαινει γκομενα οπως θελουν (οχι τριμπαζο, καποιο επιπεδο κλπ),
συμβιβαζονται οτι απο το να ειναι 'ψωλαρία', εστω να βγαινουν με καποια γυναικα...ας ειναι και ξαδερφη!!!!

Υπαρχει βεβαια και επιχειρηματολογια, διορθωστε με αν κανω λαθος,
που λεει οτι οταν οι γυναικες σε βλεπουν με γυναικες, ανεβαινεις στα ματια τους...

Οποτε δικαιωνονται οσοι βρισκουν μια, και πανε εστω και για ξεκαρφωτους καφεδες, χωρις ποτε να εχουν σεξ μαζι;

Περιεργα τα πραγματα στην Ελλαδα....

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Επισης,παιζει και αυτο το σεναριο......να ειναι κρυφολεσβια ή bi αλλα με προτιμηση κυριως σε γυναικες ,που για ευνοητους λογους,κοινωνικους,επαγγελματικους,οικογενειακους κλπ δεν το αποκαλυπτει.Βγαινει με αντρες,μπορει να παιρνει πιπες αβερτα,αντε να τον τρωει και καμια φορα,αλλα ολα αυτα για να καλυψει τις πραγματικες της επιλογες. Πολλες φορες,το χρησιμοποιει αυτο για να προσεγγισει και bisexual γκομενες.Δηλαδη ριχνει τους φιλους σαν δολωμα και οργανωνει κατι ωραιες παρτουζιτσες.....και στις παρτουζιτσες ολα επιτρεπονται.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 143452

Επισκέπτης
Στη δικη μου περιπτωση που ανεφερα κ πιο προν η μπνη παρτουζα ηταν με δυο αντρες κ αυτην οποτε μετα μου εκμυστηρευτηκε η ιδια οτι εχει παει με ολους!

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Βλαροκ μια χαρα τα λεει ο φυλοβιος,εσυ που ξερεις απο γυναικες ρε,εσυ το μονο που ξερεις ειναι ποιοι μαντραχαλαδες γαμανε καλυτερα στα τσοντοσινεμα

Σε παρακαλώ. Μην τον μειώνεις. Έχει σαφές ενδιαφέρον για γυναίκες πορνοστάρ.
Αρκεί να .... γαμάνε με στράπον Φ30 και να προσφέρουν .... golden showers !!!!!!!!!!

Τα τάλισκερ του σαβ, κοστίζουν πολύ φθηνότερα από τα.... golden showers που πίνει ο αστέρας μας, των τσοντοσινεμά !!!!!!

Απλά τα κρατάει για τον εαυτό του και δεν γράφει έναν οδηγό γευσιγνωσίας κάτουρου για τους μύστες !

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Για να μη λέμε μαλακίες ....

Αυτός που είναι ... μεταξύ ψωλαρίας και αεροσυνοδείας .... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΔΕΝ ΓΑΜΑΕΙ ΣΕ ΚΑΦΕ
ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ. ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΙΝΑΙ .

Είναι τύπος σαν το σαντμαν , που δεν θα γάμαζε ούτε αν κλεινόταν από παρασκευή μεσημέρι μέχρι δευτέρα πρωί , κλεισμένος σε βιομηχανικό ασανσέρ 32 ατόμων ,
κλεισμένος μόνος του με 31 νυμφομανείς .

Ο παίκτης που μπορεί να χτυπήσει σε καφετέρια, χτυπάει χωρίς κολλητές και ξαδέρφες και την .... αδελφή του !

Οι γκόμενες που κάνει τον αεροσυνοδό το ναυάγιο του θέματος, σύμφωνα με την ορολογία των παλιών δεν είναι πίβοτς .... είναι κοκ μπλόκερς !!!!!!!
Χαλάστρα ΘΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ, αν επρόκειτο να χτυπήσει ένα μουνέτο . Που δεν πρόκειται βέβαια.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Για να μη λέμε μαλακίες ....

Ο παίκτης που μπορεί να χτυπήσει σε καφετέρια, χτυπάει χωρίς κολλητές και ξαδέρφες και την .... αδελφή του !

Δεν ξέρω κανέναν 'παίκτη' που να'βγαλε ελλεεινίδα γκόμενα σε ελλεεινική καφετέρια :P

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Δεν ξέρω κανέναν 'παίκτη' που να'βγαλε ελλεεινίδα γκόμενα σε ελλεεινική καφετέρια :P

Εδώ δεν ξέρεις κανέναν που να έχει γαμήσει έστω και μια φορά στη ζωή του ...
έστω και σε μπουρδέλο ... θα ξέρεις παίκτες και καμάκια ;;;;

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εδώ δεν ξέρεις κανέναν που να έχει γαμήσει έστω και μια φορά στη ζωή του ...
έστω και σε μπουρδέλο ... θα ξέρεις παίκτες και καμάκια ;;;;

Κι εσύ ρε Λάκη που γάμησες τελευταία φορά επι Τσαουσέσκου,σαν να μην έχεις γαμήσει είναι :P

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Σπάνια περίπτωση τιτάνα της μαλακίας !
Κρίμα να μην υπάρχει πανεπιστήμιο να τον χρήσουν ισόβιο πρύτανη !.

Του λένε ότι δεν έχει γαμήσει ποτέ ...
και αυτός λέει ότι είναι και άλλοι έτσι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τιτάνας.
Θεσμός της μαλακίας.
Η προσωποποιημένη μαλακία η ίδια.

Κάποτε δεν θα λέμε ότι ο σαντ μαν είναι μαλάκας,
αλλά ότι οι μαλάκες είναι σαντ μαν !!!!!!!!!!!!!!

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.651
Πόντοι
506
πριν καποια χρονια "γνωρισα" καποια, γνωστος μου, που την ψιλογουσταρε, γεννηθηκε το ιδιο ερωτημα, σε μιρομεσαια κοινωνια, δεν ειχε ακουστει κατι. Το ενστικτο ελεγε οτι γαμιεται. Μια κρυα μερα του χειμωνα σε ενα ερημικο μπαρακι την ειδε αγκαλια με ενα μαυρο...
Εξαιρεσεις ισως να υπαρχουν αλλα, σπανιες

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Γαμιολες και Πυρφοροι η καταστροφη της Ελλαδας.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.561
Πόντοι
216
Μαλλον την εν λογω κατηγορια γυναικων,
την τρωει η αγαμία.

Βασικα, αν οντως ισχυει αυτο,
δεν ξερω αν εχει νοημα να τις βαλει καποιος αντρας στο στοχαστρο του.
Απο γυναικες, εν τελει κρυες, ανεραστες, μαλλον δε και ξινές,
που εχουν τσακωθει με το σεξ,
τι καλο μπορει να περιμενει κανεις;

Καλυτερα ισως να κοιταζεις προς καποιες αλλες,
και ας 'μην μας γεμιζουν το ματι',
αλλα να ειναι προσιτες,
και οχι τσακωμενες με το σεξ και 'μονο φιλοι'.

Ελεος με το τοσο friendzone....
Αλλα θα συμφωνησω, οτι φταινε κι οι αντρες.
Ξεκαθαρα πρεπει να θετουν τα ζητηματα απο νωρις.

Οπως διαβαζα αλλου, οτι ο Ουκρανος, την 1η ή 2η φορα που θα βγει με γυναικα,
αμα δει οτι κανει υπεκφυγες ή του τα ζαλιζει,
της λεει φορα παρτιδα, 'γιατι μου τρως τον χρονο, αφου δεν εχεις σκοπο να κανεις κατι μαζι μου';
respect στους Ουκρανους.
Μαθηματα για εμας.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Είναι ο Έλληνας Σλάβος;Οι Πολωνοί σώσανε την Ευρώπη από τους Τούρκους ενώ οι Έλληνες ήταν και είναι γιουσουφάκια

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.931
Πόντοι
9.297
Οι Ελληνες εκαναν πολλες επαναστατικες προσπαθειες πριν το 1821.
Δυστυχως γιουσουφακια υπαρχουν αλλα ξεκινανε απο τα υψηλα κλιμακια της πολιτικης ζωης και φυσικα φτανουν και αναμεσα μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom