Νέα

Γυναίκες με πολλούς άντρες φίλους (δίχως σεξ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.830
Πόντοι
9.297
Κι εμενα μια φιλη μου εχει μονο αντρες φιλους αλλα ειναι παντρεμενη με παιδι εδω και χρονια και ισως να μην προλαβαινει να κανει σεξ ουτε μαζι του αφου και το παιδι της τρωει πολυ απο τον χρονο της .Παντως ο αντρας της δεν εχει προβλημα με το οτι εχει αντρες φιλους γιατι δεν ειναι κανενας οπισθοδρομικος καφρος.Ειναι ωραια να κυκλοφορεις σε κυριλε μερη στην Θεσσαλονικη και να σκεφτονται ολοι οτι κανεις και αλλα με την συνοδο σου...ακομα και αν ΔΕΝ κανεις!:sunglasses:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Αν πάρουμε την παράμετρο πως ΔΕΝ κάνει το παραμικρό σε ερωτικό επίπεδο με κάποιον απ'όλους αυτούς (πράγμα που προσωπικά αμφιβάλλω) αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις βέβαια.. υπάρχει το ενδεχόμενο να ανήκει σε μια "σπάνια" κατηγορία ανθρώπων ανδρών & γυναικών που ΔΕΝ τους αρέσει η σεξουαλική επαφή.
Ναι και όμως υπάρχουν και ζούν ανάμεσά μας...!
Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να είναι λεσβία.
Αν πάλι δεν ανήκει σε κάποια από τις συγκεκριμένες κατηγορίες πάει να πει πως ανήκει στην κατηγορία "γνήσια Ελλεινίδα" με ψυχολογικά %.

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Χάσιμο χρόνου.Πας στην επόμενη.....Μακριά

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.077
Πόντοι
3.556
αλλο ενα χρησιμο νήμα που ανοιξε ο τυπος νηματοθετης. :confused:

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.409
Πόντοι
6.955
Attention whores και οι orbiters αυτων.
Να γνωριζετε πως ολες οι γκομενες εχουν μουνοδουλους δορυφορους που προσδοκουν να τις πηδηξουν και πολλες εχουν friends with benefits για τις στιγμες που τους ανεβαινουν οι ορμες.
Η συμβουλη μου ως 42ρης στους νεωτερους ειναι "μονο σεξ οχι φιλοι".

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Attention whores και οι orbiters αυτων.
Να γνωριζετε πως ολες οι γκομενες εχουν μουνοδουλους δορυφορους που προσδοκουν να τις πηδηξουν και πολλες εχουν friends with benefits για τις στιγμες που τους ανεβαινουν οι ορμες.
Η συμβουλη μου ως 42ρης στους νεωτερους ειναι "μονο σεξ οχι φιλοι".

Ντάξει υπάρχει και το ρητό που λέει φίλοι φίλοι καριοφίλι, δηλαδή αν κάνεις το φίλο αρκετό καιρό στο τέλος θα πηδήξεις.
Αρκεί να μην είσαι τελείως loser δηλαδή...

Είναι κι αυτό μια τέχνη πιστεύω αλλά δεν την εξασκώ.
Χάσιμο χρόνου κατ' εμέ.
Συνήθως τα ξενέρωτα μπαζάκια θέλουν τέτοια που γαμιούνται σαν αγγούρια.

Παρακαλετό μουνί ξυνό γαμήσι λένε.
Δηλαδή όσο πιο λίγα δώσεις τόσα περισσότερα θα πάρεις.
Γιαυτό τα καλύτερα γαμήσια είναι στο Μεταξουργείο.
Πάρε ένα τάληρο να πιεις καφέ και πολλά σου είναι :2funny:

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Είναι η ακριβώς αντίστοιχη περίπτωση με τους άντρες που έχουν πολλές φίλες αλλά δε γαμάνε καθόλου.:confused: .

οχι.....αυτοι ειναι πουσταρες,καμια σχεση το ενα με το αλλο. Οι συγκεκριμενες περιπτωσεις γυναικων εχουν θεματα,που ποτε δεν καταφερνουν να λυσουν. Συνηθως δημιουργουν τον "στρατο" απο ακολουθους-καληνυχτακηδες,για να περασουν το στυλ της περιζητητης γκομενας,ψαχνοντας για εναν τυπο με χοντρο πορτοφολι. Τις περισσοτερες φορες τον βρισκουν,αλλα μετα απο καποια χρονια,μενουν με μια καλη διατροφη για τα παιδια.

• Like
Αντιδράσεις: cool11
Δ

Διαγραμμένο μέλος 143452

Επισκέπτης
Εγω παντως ειχα μια τετοια που επειδη το ζητουσε τον ειχε φαει απο ολους!

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
[quote author=cool11 link= ]Γνωρίζετε τέτοιες;
Ξέρω μία, 40- φεύγα, που έχει πραγματικά δεκάδες φίλους άντρες.
Συμφωνα με όσα μπορώ να ξέρω, δεν έχει σχέση,
Πανε πολλά χρονια που είχε μια σχέση...
Γυναίκες φίλοι ελάχιστες. Αλλα από άντρες ll
Πως ψυχολογείτε αυτές τις γυναίκες, με βάση αυτό το γνώρισμα;
Εσείς πως βλέπετε αυτές τις καταστάσεις; [/quote] του κρυφο- βατεματος θα γινεται..

Συνημμένα

• ResizedP_16063739995895798522943861863970_30831696383870.gif
    ResizedP_16063739995895798522943861863970_30831696383870.gif
    263 KB · Εμφανίσεις: 48

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.306
Πόντοι
2.036
Ρε σεις, όπως κάποιοι άντρες δεν τολμούν να κάνουν κάτι με γυναίκα επειδή έχουν μικρή πούτσα, έτσι υπάρχουν και γυναίκες, όχι με μικρή πούτσα αλλά με διάφορα άλλα σεξουαλικά θέματα. Οπότε μακρυά από τέτοιες...

radiohead72

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Like
155
Πόντοι
1
Η παρένθεση στον τίτλο τα χαλάει όλα :P

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Να κάνει κάποιος παρέα με γκόμενα που δεν παίζει να την γαμησει αλλά επειδή έχει καλές φίλες και θέλει να χωθεί εκεί, το σκεφτήκατε;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 201246

Επισκέπτης
Αυτή γυναίκα όταν βγαίνει για καφέ με φίλους της άντρες ,ποιός πληρώνει τον καφέ της;

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Αυτή γυναίκα όταν βγαίνει για καφέ με φίλους της άντρες ,ποιός πληρώνει τον καφέ της;
ο μαλακας λογικα,τετοια καταντια.
Και ειναι και μαστ στην ελλαδα να πληρωνει ο μαλακας τα παντα,οταν ημουν στην φιλαδελφεια και ειχα παει για ποτο και μιλουσα με δυο φοιτητριες και εκανα ψηστηρι οταν φυγαμε ελληναρας εγω πηγα να κερασω γιατί η μια μου αρεσε πολυ και μου λεει γιατι πας να πληρώσεις το δικο μου της λεω ετσι κανουμε στη πατριδα μου και μου λεει για ποιο λογο,της λεω για να ειμαι τζεντλεμαν και γελαγε η Grace και μου ειπε για να με πηδηξεις οχι για να πηδηχτω δεν πληρωνομαι τοτε εγω εκανα πισω και δεν πληρωσα,ωραία κοπελα αλλα ηθελε ουαν ναιτ σταντ και μου το ξεκαθαρισε.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 201246

Επισκέπτης
Και ειναι και μαστ στην ελλαδα να πληρωνει ο μαλακας τα παντα,οταν ημουν στην φιλαδελφεια και ειχα παει για ποτο και μιλουσα με δυο φοιτητριες και εκανα ψηστηρι οταν φυγαμε ελληναρας εγω πηγα να κερασω γιατί η μια μου αρεσε πολυ και μου λεει γιατι πας να πληρώσεις το δικο μου της λεω ετσι κανουμε στη πατριδα μου και μου λεει για ποιο λογο,της λεω για να ειμαι τζεντλεμαν και γελαγε η Grace και μου ειπε για να με πηδηξεις οχι για να πηδηχτω δεν πληρωνομαι τοτε εγω εκανα πισω και δεν πληρωσα,ωραία κοπελα αλλα ηθελε ουαν ναιτ σταντ και μου το ξεκαθαρισε.
Αν πας για καφέ με φίλο/φίλη πληρώνει ο καθένας το δικό του εκτός αν κατά εξαίρεση ( π.χ. γιορτάζει ) θέλει να σε κεράσει. Αν η κυρία περιμένει κάτι άλλο μην την βλέπεις σαν φίλη γιατί σε χρησιμοποιεί.

Στη δική σου περίπτωση να σου ομολογήσω δέχομαι καμια φορά να πληρώσουν για μένα. Όταν πιστεύω οτι το κάνει από ευχαρίστηση και με την καρδιά του και όχι για να σχηματισω καλύτερη άποψη και να του κάτσω μετά.

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.409
Πόντοι
6.955
Να κάνει κάποιος παρέα με γκόμενα που δεν παίζει να την γαμησει αλλά επειδή έχει καλές φίλες και θέλει να χωθεί εκεί, το σκεφτήκατε;

Σωστή η σκέψη σου. Παίζει και το έχω κάνει κι εγώ στο παρελθόν. Εάν δεν καρποφωρεί η προσπάθεια τότε πρέπει να σταματάει η παρέα μαζί της.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.311
Πόντοι
4.546
Εν τέλει γάμησες?

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456

Τυπε αυτο δε πιανει, η εστω δε πιανει συχνα. Συνηθως η φιλη (ειδικα αν ειναι πατσαβουρα) θελει να της την πεσεις και δε θα σου γνωρισει καμια.

Το ειχα προσπαθησει οσο ακομα ημουν Ελλαδα δεν επιασε ποτε.

Απο τοτε μοναχικος λυκος παντα, επιθεση χωρις να εχω μεσολαβητριες,

Εν τω μεταξυ και απο φιλους/γνωστους ειναι δυσκολο να γνωρισεις γιατι αν ειναι μπακουρια το βλεπουν με ανταγωνισμο

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456

Τυπε αυτο δε πιανει, η εστω δε πιανει συχνα. Συνηθως η φιλη (ειδικα αν ειναι πατσαβουρα) θελει να της την πεσεις και δε θα σου γνωρισει καμια.

Το ειχα προσπαθησει οσο ακομα ημουν Ελλαδα δεν επιασε ποτε.

Απο τοτε μοναχικος λυκος παντα, επιθεση χωρις να εχω μεσολαβητριες,

Εν τω μεταξυ και απο Ελληνες φιλους/γνωστους ειναι δυσκολο να γνωρισεις γιατι αν ειναι μπακουρια το βλεπουν με ανταγωνισμο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom