midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.384
- Πόντοι
- 3.656
Περαστικάαντε να πω και εγω τα δικα μου μια και εχω κεφι.....
Ζεμπεκικο σπανια χορευω τωρα πια αλλα οταν χορευα επερνα αρκετα χειροκροτηματα...anyway...παντρευεται ο Μεσαιος και βρηκε μια στριτζο...γαμησε με και αφησε με....μετα την τελετη παμε στο σπιτι της Νυφης να τα πιουμε.....αφηστε τα...σε κηδεια πιο χαρα....αφου φαγαμε ...ηπιαμε...φυγαμε....και παμε προς στο σπιτι....η οικογενεια του γαμπρου....
Στο σπιτι η φουκαριαρα η Μανα μου δεν ηταν και στα καλυτερα της και βαλαμε κανενα τραγουδι....εβαλα μια Ζεμπεκια και σηκωθηκε η Μανα μου να ριξει μια στροφη.....αυλη τωρα....οπως χορευει ενα του Νοτη μπαινω μεσα στην κουζινα και οπως ηταν οι δισκοι με τα ποτηροσερβιτσια παιρνω 2 δισκους με ποτηρια και τα πεταω στα ποδια της ολα.....χαχαχαχαχχαχχαα.......κρακγ-γκρουκ.....χαχαχχαχααχαχα......
Τελειωσε ο χορος της...αντε σηκωθηκε και ο μεγαλος αδελφος ξεκινησε να χορευει καποιο αλλο τραγουδι...οχι τοσο επιτυχημενα αλλα δεν τρεχει και τιποτα...μπαινω παλι στην κουζινα.....αλλοι δισκοι με πιατα...και τα γαμημενα οταν σπανε κανουν θορυβο...δεν ειναι γυψινα......να ο θορυβος....χαχαχαχαχαχχα.....θορυβο στο θορυβο εχουν βγει στα μπαλκονια οι γειτονες και ψιλοχαζευουνε...το διασκεδαζανε......
Την επομενη μερα μου λεει η Μανα μου οτι το κουβεντιαζανε......"Να μωρε....παντρευτικε ο αλλος και τα εσπαγε ο Μικρος...."χαχχαχαχαχα...οταν πονας χορευεις.....
Καλα να περνατε......
Δαφνι εισαι στα μπροστά δεξια η πισω βαθος με τις λουρίδες που τους δένουνε???