Νέα

Γνώμες για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 668
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Σκατά πιό φθηνό είναι. Με κάτι πειραματισμούς από εδώ και από εκεί πιό ακριβά σου βγαίνει. Εγώ είμαι της γνώμης ή καπνίζεις το τσιγάρο που γουστάρεις χωρίς ενοχές ή το κόβεις μία και έξω. Τέλος.
γιατι να το καψει καποιος τυπε
δεν βλεπω τον λογο :sunglasses:

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
kαι εγώ ειχα πάρει ηλεκτρικό τσιγάρο αλλά δε μου άρεσε και πλέον καπνό

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Αναμένουμε τα ηλεκτρονικά τσιμπούκια  :pipa1:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
kαι εγώ ειχα πάρει ηλεκτρικό τσιγάρο αλλά δε μου άρεσε και πλέον καπνό
τι καπνο τυπε?
τετοιον? :grin:

weed_victor.gif

Markosno

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
3
Like
82
Πόντοι
0
λογω του οτι ειμαι ευπαθης ομαδα,+ οτι εχω χρονιο βρογχικο κ αλεργικο ασθμα και οι προσωπικοι μ ιατροι ακομα κ για το ηλεκτρονικο τσιγαρο , την ιδια αποψη εχουν κ ρητο!!
παν μετρο αριστο εκτος του τσιγαρου!!! δλδ ενα ποτηρακι κρασι κανει , ενα ποτακι κανει, ενα γλυκακι κανει, ενα μπαφακι(ναι κ αυτο μου το λενε διοτι ειναι φυσικο και ανοιγει τους πνευμονες)κανει και λιγο ατμισμαηλρκτ.τσιγαρο κανει. ποτε ομως ουτε λιγο δεν κανει τσιγαρο διοτι το προβλημα μου εξηγουν δεν ειναι ο καπνος αλλα ολα τα υπολοιπα που βαζουν συν το χαρτακι κτλ κτλ και μαζευονται 2000 χιλαδες ουσιες!!! ΝΑΙ κ το τονιζω μου λενε πως αν παρεις χυμα καπνο και κανεις βεβαια μονο ενα δυο τσιγαρα την ημερα ουτε τοτε υπαρχει προβλημα!
ειναι λογια καθαρα ιατρων παιδια και προσωπικα κ λογω υγειας τους εμπιστευομαι. ετσι εκοψα τα 5-6 τσιγαρα που εκανα και ξεκινησα το ατμισμα, αλλα κι εκει με απλους ρυθμους , οχι επηδει ειναι κατα 99% καλυτερο απο το τσιγαρο σημαινει πως θα πεσω με τα μουτρα!!

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Αυτό τσιγάρο τύπε σου ταιροάζει. Είναι και για τους καχεκτικούς. Αλλά το εργοστάσιο έκλεισε προ πολού!

:birdman:

Συνημμένα

• 22.gr.jpg
    22.gr.jpg
    39,1 KB · Εμφανίσεις: 24

koloky8okeftes

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
ειχα κοψει το τσιγαρο κανα μηνα χρησιμοποιοντας ηλεκτρονικο... Μονη μαλακια οτι μου εκαιγε την γλωσσα αμα το χρησιμοποιουσα πολυ ωρα... Μετα εγινε μαλακια και απο την στεναχωρια την ξαναπεσα στα κανονικα....

Markosno

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
3
Like
82
Πόντοι
0
ειχα κοψει το τσιγαρο κανα μηνα χρησιμοποιοντας ηλεκτρονικο... Μονη μαλακια οτι μου εκαιγε την γλωσσα αμα το χρησιμοποιουσα πολυ ωρα... Μετα εγινε μαλακια και απο την στεναχωρια την ξαναπεσα στα κανονικα....

πιθανοτατα να ατμιζες χαμηλη νικοτινη που δεν σε καλυπτε και αναγκαζοσουν να τραβας παραπανω η κ συνεχομενες τζουρες με αποτελεσμα να σε καιει. αν συμβουλευτεις σωστα για το ηλεκτρ. τσιγαρο τοτε δεν θα εχεις προβλημα ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τι εγινε αν επιτρεπεται τυπε? :think:

Markosno

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
3
Like
82
Πόντοι
0
ε τι να εγινε.. μη του τα θυμιζεις κι εσυ τωρα!! :)

Markosno

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
3
Like
82
Πόντοι
0
:2funny: :2funny: :2funny:

δεν υπαρχεις λεμε!!!  :dancing:

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16

2rna6v4.jpg

Δήμος Αθηναίων.
316ki2u.jpg

:S

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
εμενα με εχει σωσει δεν μπορω να κανω κανονικο

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
αν βρεις χρονο πες, ποσο καιρο πριν και με ποιο τροπο το ξεκινησες? (το ηλρκτρ.τα.)

μου το ειχε κανει δωρο μια πωλονεζα γκομενα αλλα σε μια εβδομαδα το πεταξα και τωρα 2 χρονια ψωνιζω καπνο 500 γρ το μηνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom