memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
nai typeΕσυ ουτε ηλεκτρονικο κανεις τωρα;
Μαχαιρι ολα;
nai typeΕσυ ουτε ηλεκτρονικο κανεις τωρα;
Μαχαιρι ολα;
επρεπε να βαλει αγγελια στο σαϊτ τυπε για να πουλησει σε καλη τιμηΠρόσφατα ένας φίλος μου έκοψε το τσιγάρο και ξεκίνησε ηλεκτρονικό τσιγάρο και μέτα από κανά 20άρη μέρες τον είδα με πακέτο δεν άντεξε και μετά έψαχνε να πουλήσει κανα 80άρι
Πρόσφατα ένας φίλος μου έκοψε το τσιγάρο και ξεκίνησε ηλεκτρονικό τσιγάρο και μέτα από κανά 20άρη μέρες τον είδα με πακέτο δεν άντεξε και μετά έψαχνε να πουλήσει κανα 80άρι
Lucky Strike κάπνιζες τύπε;Εγώ 8 μήνες είμαι με ηλεκτρονικό τσιγάρο...δεν μου λείπει καθόλου το κανονικό αλλά πλέον με ενοχλεί το κανονικό τσιγάρο.
Περνάει δίπλα μου κάποιος που καπνίζει και μου έρχεται ανακατωσούρα απο την μυρωδιά!
Lucky Strike κάπνιζες τύπε;
Μακάρι να το κόψεις εντελώς γιατί και την υγεία σου χαλάς και τα λεφτά σου..Υπολόγισε πόσα λεφτά θα εξοικονομήσεις..Η αληθεια ειναι οτι το 90% δε τα καταφερνουν και ξαναγυρνανε στα κανονικα τσιγαρα.
Αλλα δε φταιει το ηλεκτρονικο τσιγαρο γι αυτο.
φταινε οι ιδιοι διοτι δεν ηθελαν πραγματικα να το κοψουν
Αν καποιος ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να το κοψει και δεν τα καταφερει με το ηλεκτρονικο, τοτε αυτος ο ανθρωπος δεν ειναι ικανος να κανει απολυτως τιποτα
πριν πως ηταν οι εξετασεις σου τυπε?Τωρα το ειδα το θρεντακι...
Λοιπόν 27/10/2011 εκοψα το τσιγαρο-BF μπλε- και αρχισα το ηλεκτρονικό της Nobacco.Από τότε δεν εχω ξαναδοκιμασει κανονικο τσιγαρο,με χαλαει η μυρωδια του και δεν ενοχλω και τους αλλους..Ενα μπουκαλακι φραουλα-μπανανα 11 νικοτινη καθε 20-25 μερες..Κοστος 6,5 ευρω..
Ιατρικές εξετασεις,ανεβασμενη η καλή χοληστερινη και ο αιματοκριτης..
Συκωτι καθαρό,πνευμονια το ιδιο,καρδια τζαμι..
Συνεχιζω ετσι...
Πριν ειχα καλη χοληστερινη κατω απο το οριο μονο..Πιστευω πως βοηθησε κι αυτο.Εδω στο Βελγιο που ζω τωρα,εχουν στα μαγαζια ηλ.τσιγαρα προς πωληση,αλλά σπανια βλέπω εξω να "ατμιζουν".πριν πως ηταν οι εξετασεις σου τυπε?
NOBACCO σταθερα απο την αρχη..Κυκλοφορούν και κατι ΘΗΡΙΑ με κατι boiler τερατα,αλλα ειναι πολύ ογκωδη ρε φιλε..Μια απ τα ιδια Ναυαρχε
ΥΓ Ακομα το Νομπακο εχεις, η αγορασες πιο μερακληδικα μηχανιματα;
Εγω φιλε δεν ξερω σχεδον ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΝΙΩΔΗ ΚΑΠΝΙΣΤΗ που να το εκοψε μαχαιρι απο μονος του.
Τους περισσοτερους τους το κοβει ο γιατρος
Τυπε μου την ιδια εποχη εκοψα εγω τα ξυδια....εως και σημερα ....Το τσιγαρο ομως οχι......μπεμπάκο,εγώ το έκοψα το 2003...μαζί με τα ξύδια...χωρίς να μου πει κανένας...και από τότε τέλος...όπως ξέρεις...
Τυπε μου την ιδια εποχη εκοψα εγω τα ξυδια....εως και σημερα ....Το τσιγαρο ομως οχι...
Εγω τυπε 11 χρονια κανω 3 πακετα τσιγαρα την μερα....και εργαζομε και γυμναζομε,και κανω σεχ αρκετο και ποιοτικο...Δηλαδη αν το σταματησο τι θα γινει θα ειμαι για το τρελαδικο μεταΗ διαφορα ειναι τεραστια οταν το κοβεις.
Το εκοψα εδω και 3 μηνες και ειμαι αλλος ανθρωπος. Ειχα φτασει να κανω 1 καπνο DRUM την μερα. Καλα δεν συζηταω για στυσεις,γευσεις,μυρωδιες και τετοια.
Η αντοχη ειναι αυτο που μου εκανε πιο μεγαλη εντυπωση. Επισης τρομακτικη αλλαγη οσον αφορα την διαθεση και τον υπνο.
Εκανα ηλεκτρονικο για 1 μηνα και μετα τερμα και αυτο γιατι απλα καταλαβα οτι θα εθιστω στο ηλεκτρονικο αντι για κανονικο. Παντως βοηθαει αν το παρεις σοβαρα αποφαση κατα την γνωμη μου, αρκει να μην εθιστεις σε αυτο.
Η διαφορα ειναι τεραστια οταν το κοβεις.
Το εκοψα εδω και 3 μηνες και ειμαι αλλος ανθρωπος. Ειχα φτασει να κανω 1 καπνο DRUM την μερα. Καλα δεν συζηταω για στυσεις,γευσεις,μυρωδιες και τετοια.
Η αντοχη ειναι αυτο που μου εκανε πιο μεγαλη εντυπωση. Επισης τρομακτικη αλλαγη οσον αφορα την διαθεση και τον υπνο.
Εκανα ηλεκτρονικο για 1 μηνα και μετα τερμα και αυτο γιατι απλα καταλαβα οτι θα εθιστω στο ηλεκτρονικο αντι για κανονικο. Παντως βοηθαει αν το παρεις σοβαρα αποφαση κατα την γνωμη μου, αρκει να μην εθιστεις σε αυτο.
Εγω τυπε 11 χρονια κανω 3 πακετα τσιγαρα την μερα....και εργαζομε και γυμναζομε,και κανω σεχ αρκετο και ποιοτικο...Δηλαδη αν το σταματησο τι θα γινει θα ειμαι για το τρελαδικο μετα