Νέα

Γνώμες για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 668
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Καπνιζες σαν αραπης(οπως εγω), η ησουνα light καπνιστης;;
Εχει διαφορα ο καπνιστης με τον ΜΑΝΙΩΔΗ καπνιστη
Επισης παιζουν και πολλα αλλα ρολο, δεν ειναι καθε περιπτωση ιδια μυστη...

Μύστη...κάπνιζα 1 πακέτο Prince Medium...και έκανα και έναν Old Holborn κίτρινο/μικρό σε 2 μέρες... Κάπνιζα από το 1996-2003... :)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Δε γινεται αυτο που λες ρε φιλε... Εκτος και αν καπνιζες 2-3 τσιγαρα τη μερα... Η αν ειχες πληρη ανοσια στις 4000 βλαβερες ουσιες του τσιγαρου, οπως εχει και ο Μαρης στα ΣΜΝ..
:2funny: :2funny: :2funny: Οχι καπνιζα σιγουρα μισο καπνο τη μερα,η σε πακετα οταν εκανα πακετα...2/3 με ενα πακετο τη μερα στα σιγουρα.Και απο τα βαρια οχι τιποτα λαιτς.Στο μονο που ειδα πραγματικη διαφοερα ειναι οτι απο τη μερα που το εκοψα  δε το ξανασκευτικα ποτε,ενω ακουω αλους να τρεμουν να εχουν πονοκεφαλους και τετεια.Εγω κλαιν τιποτα.Εκτος απο αυτο τιποτα διαφορετικο δενε χω παρατηρησει..

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Ε εισαι απο τους τυχερους που δε σε πειραζε το τσιγαρο και δεν ειχες εξαρτηθει

Οπως ειπα δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις ιδιες
Μπορει ναι. Επομενος στοχος ειναι να κοψω τα ξυδια αλλα αυτα θελουν πολλα κιλα @@ δεν ειναι ευκολακι...αλοστε το τσιγαρο ειναι ευκολο να το κοψεις γιατι ειναι συνηθεια του μυαλου.Δε συγγρινετε ομως με τα τσιπουρα τα μπυρωνια και τις ουσικαρες... :rockon: :rockon: :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Μπορει ναι. Επομενος στοχος ειναι να κοψω τα ξυδια αλλα αυτα θελουν πολλα κιλα @@ δεν ειναι ευκολακι...αλοστε το τσιγαρο ειναι ευκολο να το κοψεις γιατι ειναι συνηθεια του μυαλου.Δε συγγρινετε ομως με τα τσιπουρα τα μπυρωνια και τις ουσικαρες... :rockon: :rockon: :rockon:
Τα συνοδεύεις και με κοψίδια τύπε :think:

1374731_476344139139373_384620582_n.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.tavernoxoros.gr/img/l/2HYS85w9eBgj[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.dpgr.gr/usergalleries/albums/userpics/26338/DSCN6323.JPG[/img[/URL]]

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Τα συνοδεύεις και με κοψίδια τύπε :think:

1374731_476344139139373_384620582_n.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.tavernoxoros.gr/img/l/2HYS85w9eBgj[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.dpgr.gr/usergalleries/albums/userpics/26338/DSCN6323.JPG[/img[/URL]]
[/quote]
Εξαρτατε την περισταση  ;D

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Α τωρα που ειπες για ποτο, ξεχασα να αναφερω αλλο 1 καλο που παρατηρησα τωρα που σταματισα να καπνιζω.

Ανεκαθεν το ποτο με χαλαγε. Μετα απο 3-4 ποτηρια ενιωθα να ανακατευομαι
Και συνηδιτοποιησα οτι εφταιγε το τσιγαρο και γι αυτο γιατι οταν επινα καπνιζα ασταματητα και γι αυτο χαλιομουνα!

Μετα απο πολλα χρονια, προσφατα εκανα 2 πολυ ωραια μεθυσια  :grin:  :rockon:
Εγω να πω την αμαρτια μου η μονη περισταση που μου λυπει το τσιγαρο ειναι οταν εχω πιει μερικα ποτακια και θα γουσταρα να κανω ενα τσιγαρο εκεινη την ωρα.Αλλα δεν το εχω κανει ποτε.Και γενικα τα οφελη ειναι χιλιες φορες μεγαλυτερα για να χαλασω το σερι απλα για ενα τσιγαρο στο κεφαλι επανω.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Εγω να πω την αμαρτια μου η μονη περισταση που μου λυπει το τσιγαρο ειναι οταν εχω πιει μερικα ποτακια και θα γουσταρα να κανω ενα τσιγαρο εκεινη την ωρα.Αλλα δεν το εχω κανει ποτε.Και γενικα τα οφελη ειναι χιλιες φορες μεγαλυτερα για να χαλασω το σερι απλα για ενα τσιγαρο στο κεφαλι επανω.
Τσιγάρο και καφές το πρωί για να ενεργηθείς είναι must  ;)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Tώρα το καλοκαίρι που έχει και πολλά πανηγύρια τύπε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Δε ξερω απο αυτα τυπε...μπορει να μην εχω παει και ποτε σε πανυγιρια..ομως γουσταρω πολυ να μαζευτω με την παρεα μου και να κανουμε ενα σωστο μπαρμπεκιου.(σωστο=απαγορευετε να φυγεις αν δεν κανεις 8ρια... :rockon:) Αν και τα καλυτερα μεθυσια και κρεπαλιασματα τα εχω κανει σε μαγαζια και μπαρακια και οχι σε τετειες φασεις.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Γνωμη μου για το αλκοολ ειναι οτι δε λεει να το κοψεις, εκτος και αν δεν μπορεις να το ελεγξεις (οπως εγω με το τσιγαρο π.χ.)
Βλαπτεις μεν την υγεια σου οταν ξεφευγεις, αλλα τουλαχιστον το χαιρεσαι(σε αντιθεση με το τσιγαρο που μπουχτιζεις)
Σωστα τα λες.Και το αλκοολ βλαπτει βεβαια αλλα οχι οσο το τσιγαρο και σιγουρα σου ανταποδιδει καλυτερα τα πραγματα.Το τσιγαρο σταληθεια ειναι μια βρομερη μαλακια που σε βαζει σε ενα τρυπακι και οταν βγεις καταλαβαινεςι και λες τι εκανα ρε πουστη. Το αλκοολ ρε φιλε νταξυ...αν πινεις μια δυο φορες την εβδομαδα και απο 5-6 ποτακια και κανεις ενα κεφαλακι η αν μεθας και λιγο 1 φορα την εβδομαδα κλαιν μαιν ειναι. Ξερω βεβαια και κατι τυπαδες που του εχουν γαμησει τα παντα,καθε δυο μερες δε μπορουν να βρουν που μενουν...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Οσον αφορα τις παρενεργειες δε διαπιστωσα καμια με εξαιρεση καποιες σπανιες σχεδον ανεπαισθητες μικροενοχλησεις στα πνευμονια οταν ατμιζω υπερβολικα.
οταν καπνιζες κανονικο τσιγαρο αυτες οι ενοχλησεις ηταν μεγαλυτερες τυπε? :think:

Markosno

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
3
Like
82
Πόντοι
0
προσωπικα εμεινα τοσο ευχαριστημενος με το ηλεκτρονικο (εχω διαβασει τα παντα α, ρωτησει ιατρους κτλ) που το τελευταιο μηνα ξεκινησα να κανω κατι δικο μ. οποιος φιλος ενιαφερεται για μιση τιμη υγρα-αντιστασεις κτλ χαρα μου να με βοηθησει στο ξεκινημα.. (π.μ.)

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Έχω ακούσει ότι προκαλούν καρκίνο του φάρυγγα

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
[size=20pt]Σε αναμονή του ηλεκτρονικού Marlboro.
Rise of the E-Cigarette: The Marlboro Man is Going Electronic.
[/size]

mbh47q.jpg

Marlboro-maker Altria Group MO -0.71% is diving fully into electronic cigarettes, which pose a small but growing competitive threat to traditional smokes.

The U.S. tobacco giant said Wednesday it plans to launch its MarkTen e-cigarette nationally starting in the second quarter, after testing the product in Indiana and Arizona in recent months.

Altria controls roughly half of the $100 billion U.S. tobacco industry but is playing catch-up in the estimated $1 billion market for e-cigarettes, battery-powered devices that turn nicotine-laced liquid into vapor.

Some smokers are switching to e-cigarettes amid growing scientific consensus that they’re less harmful than regular cigarettes, which release toxins through combustion. But many public-health groups warn not enough is known about the health effects of e-cigarettes and authorities are debating how to regulate them. Annual U.S. consumption of regular cigarettes, the leading cause of preventable death, has been dropping 3% to 4% in recent years.

Newport cigarette maker Lorillard, the third-largest U.S. tobacco company, is the market leader after acquiring the maker of Blu e-cigarettes in 2012. Camel cigarette maker Reynolds American Inc.RAI -0.75%, the No. 2 tobacco company, announced last year it would take its Vuse e-cigarette national by mid-2014 after testing it in Colorado and Utah.

Blu and the namesake brands of Njoy Inc. and Logic Technology Development LLC boast a combined market share of about 75% in U.S. stores for e-cigarettes, although there is broader competition in online sales.

Altria estimates 90% of adult smokers are aware of e-cigarettes and about two-thirds have tried them, but that only a small number use them daily.

“Many adult smokers and vapers are still looking for a product that meets their requirements and desires,” Marty Barrington, Altria’s chief executive, told an analyst conference Wednesday in Florida, where he announced the broader launch.

Mr. Barrington said MarkTen built up a 48% e-cigarette market share in Arizona stores in just seven weeks after leveraging its considerable distribution clout.

Altria also announced earlier this month that it would pay $110 million to acquire Green Smoke Inc., which sells its namesake e-cigarettes mostly over the Internet. That deal is expected to close during the second quarter, widening its e-cigarette portfolio.

Πηγή: :think:

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Πιο φιλικό προς τον κόσμο ώστε να μην εισπνέει ένα σύννεφο καπνού όταν ο καπνιστής κάνει τη δουλειά του..

Επίσης φίλος που χρησιμοποιεί ηλεκτρονικό τσιγάρο μου λέει ότι του ρχεται πιο φθηνά σε σχέση με τα τσιγάρα.Όμως δεν ξέρω γιατί δεν έχουν γίνει πολλές έρευνες κατά πόσο είναι ασφαλές για την υγεία του καπνιστή..

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Σκατά πιό φθηνό είναι. Με κάτι πειραματισμούς από εδώ και από εκεί πιό ακριβά σου βγαίνει. Εγώ είμαι της γνώμης ή καπνίζεις το τσιγάρο που γουστάρεις χωρίς ενοχές ή το κόβεις μία και έξω. Τέλος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom