Νέα

Γνώμες για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 668
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Markosno

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
3
Like
82
Πόντοι
0
σωστα το φανταστηκα. το ηλ.τσ. δε δουλευει ετσι.. πρεπει να μην το παρεις στην τυχη.. να δοκιμασεις τι σου ταιριαζει οχι μονο σε γευση αλλα και σε αλλα πραγματα που δεν ειναι της παρουσης. αλλα μπραβο που συνεχιζεις καπνο χυμα.. λιγο προσεχτικος να εισαι κ ειναι οτι καλυτερο σε σχεση με τον καπνο εμποριου και εννοειτε τα τσιγαρα! σου μιλαει ενας πρωην καπνιστης με ασθμα χρονιο ;)
βεβαια παν μετρο αριστο.. μη τον λιωνεις τον καπνο :grin:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Αυτό τσιγάρο τύπε σου ταιροάζει. Είναι και για τους καχεκτικούς. Αλλά το εργοστάσιο έκλεισε προ πολού!

:birdman:

Αυτό κάπνιζε ο πατέρας μου και πέθανε από καρκίνο στους πνεύμονες το '86, σχεδόν στην ηλικία μου.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Παρόμοια εμπειρία με του BMWPOWER.

Ηλεκτρονικό "τσιγάρο" της ίδιας εταιρείας, εγώ είμαι άκαπνος για λίγο περισσότερο από 2 μήνες. Κάπνιζα για περίπου 22 χρόνια, έφτασα τα δύο 20άρια την ημέρα και κάθε 5-6 ημέρες έτρεχα για κούτα για να μην ξεμείνω.  Τα τελευταία χρόνια είχα δοκιμάσει τα αυτοκόλλητα (μεγάλη μαλακία!), τις τσίχλες και τα πιπάκια της Νικορέτ, χωρίς αποτέλεσμα.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Kαπνιζα 1-2 πακετα τσιγαρα την ημερα απο 14 χρονων.
Χωρις να εχω βαλει στοχο να το κοψω, ενα πρωι ξυπνησα και δεν ηθελα να καπνισω.
Στην αρχη μου εκανε εντυπωση αλλα λεω αφου δεν εχω ορεξη... δεν το βαζω στο στομα μου.

Απο τοτε το εκοψα μαχαιρι γιατι απλα μου εφυγε η επιθυμια να αναψω τσιγαρο.
Στην πορεια αρχισα να παιρνω κιλα ευκολα γιατι το εριξα στην μασα, αλλα και να με ενοχλει υπερβολικα πολυ ο καπνος των γυρω !!!

Πιστευω οτι κατι παιζει με τις ορμονες, ειναι θεμα οργανικο δηλαδη για το αν θα το κοψεις ευκολα και οχι επιθυμιας !!!!

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Στην αρχη μου εκανε εντυπωση αλλα λεω αφου δεν εχω ορεξη... δεν το βαζω στο στομα μου.

Στην πορεια αρχισα να παιρνω κιλα ευκολα γιατι το εριξα στην μασα, αλλα και να με ενοχλει υπερβολικα πολυ ο καπνος των γυρω !!!

Πιστευω οτι κατι παιζει με τις ορμονες, ειναι θεμα οργανικο δηλαδη για το αν θα το κοψεις ευκολα και οχι επιθυμιας !!!!

Ναι, ε; Πόσα χρόνια κάπνιζες; Και δεν σου έλειψε καθόλου από εκείνο το πρωί που δεν ήθελες;

Markosno

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
3
Like
82
Πόντοι
0
μη ξεχναμε βεβαια πως καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος!
δυστυχως για τους 'λιγους΄΄ αλλα το εμποριο βασιζεται στους 'πολλους'
κι εγω π.χ. καπνιζω 20 χρονια κ ομως κ τα 20 αυτα χρονια κανω 2-3 την ημερα.. ειναι θεμα οργανισμου σιγουρα! βεβαια με το ηλεκτρονικο πλεον κανω ενα η κανενα αναλογα.. βασικα εχω κοψει τα χαζα..π.χ. στο προ το ενα γαρο που γουσταρεις , τα αλλα τα κανεις απο την αποβλακωση!

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
εγω τα τελευται 2 χρονια αυτα κανω 
URL]]

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.413
Πόντοι
2.356

Ωραίος!

Vilabong

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
το τσιγαρο κοβετε μαχαιρι!
ολα τα αλλα ειναι παπαριες...εισαι αρκετα δυνατος να το κοψεις το κοβεις...ολοι οι φιλοι μ ετσι το κοψαν.οι αλλοι ολοι το κοβαν το ξαναρχιζαν...εβρισκαν παντα μια διαιολογια..θα παχυνον.θα θα

assasertzis

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
157
Πόντοι
1
Εγω εχω 3 χρόνια με το ηλεκτρονικό.  Δεν ήθελα να το κόψω.  Απλα είπα να το δοκιμάσω και μου έκανε. 
Να τονίσω πως  κάπνιζα δυο πακέτα περίπου lucky strike και συνολικα 15 χρόνια καπνίσματος. Δεν υπάρχει περίπτωση να αγγιξω τσιγάρο ξανά.

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Πως θα πουλήσει ο ζούγκλας τα ηλεκτρονικά τσιγάρα που πουλάει;

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Γιατί γράφει μόνο αυτά που τον συμφέρει.
Και όχι για τα αυστηρότερα μέτρα που αναφέρονται πχ απαγόρευση του ηλεκτρονικού τσιγάρου στους κλειστούς χώρους.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Γιατί γράφει μόνο αυτά που τον συμφέρει.
Και όχι για τα αυστηρότερα μέτρα που αναφέρονται πχ απαγόρευση του ηλεκτρονικού τσιγάρου στους κλειστούς χώρους.

Ποια απαγόρευση τύπε; Μιλάμε για ένα απλό κείμενο - ατζέντα.

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Δεν με ενδιαφέρουν οι λεπτομέριες τύπε. Έχω απαλαχθεί και από το πραγματικό τσιγάρο και από το ηλεκτρονικό οπότε όσοι γουστάρουν συνεχίζουν να καπνίζουν ή να ατμίζουν ή και τα δύο. Όσοι γουστάρουν το κόβουν.
Πίστεψε με τελικά το ηλεκτρονικό κοστίζει περισσότερο με τους διάφορους πειραματισμούς που κάνει ο χρήστης.

:grin:

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.566
Πόντοι
3.506

Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα μπορούν να σώσουν τις ζωές χιλιάδων καπνιστών, και οι πρόσφατες συστάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) για την επιβολή περιορισμών στη χρήση τους είναι «γελοίες» και «πουριτανικές», διατείνεται μεγάλη ερευνητική ομάδα με ελληνική συμμετοχή.

Η νέα μελέτη, η οποία δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Addiction, ουσιαστικά απαντά σε έκθεση που δημοσίευσε την περασμένη εβδομάδα ο ΠΟΥ, με την οποία προειδοποιούσε ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο μπορεί να ενθαρρύνει τους νέους να αρχίσουν το κάπνισμα κανονικών τσιγάρων. Ζητούσε επίσης την απαγόρευση της χρήσης των συσκευών σε κλειστούς χώρους λόγω της εκπομπής νικοτίνης και άλλων τοξινών...

Κορυφαίοι ειδικοί σε Αγγλία, Γαλλία, Ελβετία και Ελλάδα αναφέρουν τώρα ότι οι συστάσεις του ΠΟΥ είναι παραπλανητικές. Διαβεβαιώνουν ότι οι συγκεντρώσεις τοξινών στον ατμό του ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι τουλάχιστον 20 φορές μικρότερες από ό,τι στον καπνό του τσιγάρου...

«Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα αποτελούν μια ιστορική ευκαιρία να ελαττώσουμε σημαντικά τις επιπτώσεις του καπνίσματος στη δημόσια υγεία παγκοσμίως» δήλωσε ο δρ Κωνσταντίνος Φαρσαλινός του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου, μέλος της ερευνητικής ομάδας...

«Οι συστάσεις του ΠΟΥ είναι στην πραγματικότητα επιζήμιες για τη δημόσια υγεία» είπε ο Πίτερ Χάγιεκ του Queen Mary.

«Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα θα έφερναν επανάσταση στη δημόσια υγεία αν οι καπνιστές αντικαθιστούσαν τα συμβατικά τσιγάρα με ηλεκτρονικά» εκτίμησε...

Υποστήριξε μάλιστα ότι οι κίνδυνοι που επικαλείται ο ΠΟΥ είναι τόσο μικροί ώστε το να συνιστά κανείς την αποφυγή του ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι σαν να ζητά από τον κόσμο να σταματήσει να χρησιμοποιεί κινητά επειδή υπάρχει μία πιθανότητα στα δέκα εκατομμύρια να πάρουν φωτιά από υπερθέρμανση της μπαταρίας.

«Πρέπει κανείς να είναι τρελός για να συνεχίσει να καπνίζει συμβατικά τσιγάρα όταν υπάρχουν διαθέσιμα ηλεκτρονικά τσιγάρα»

Πηγη: www.tovima.gr/science/medicine-biology/article/?aid=628640] ]

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ετσι ειναι.Υπαρχουν συμφεροντα δις δολλαριων απο τις καπνοβιομηχανίες,ετσι ευκολα θα τα παρατήσουν???
27/10 κλεινω τρια χρόνια αποκλειστικα με NOBACCO..Τωρα δε θελω ούτε καν τη μυρωδιά του κανονικού..
Βαζω νικοτινη 10-11 mg,γευσεις φρούτων-τωρα εχω μπανανα/φραουλα- φρεσκια μεντα και ολα καλα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom