Νέα

Γνώμες για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 668
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.411
Πόντοι
2.356
Ετσι ειναι.Υπαρχουν συμφεροντα δις δολλαριων απο τις καπνοβιομηχανίες,ετσι ευκολα θα τα παρατήσουν???
27/10 κλεινω τρια χρόνια αποκλειστικα με NOBACCO..Τωρα δε θελω ούτε καν τη μυρωδιά του κανονικού..
Βαζω νικοτινη 10-11 mg,γευσεις φρούτων-τωρα εχω μπανανα/φραουλα- φρεσκια μεντα και ολα καλα..

Σωστός. Πάντως το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν απευθύνεται σε καταναλωτές όπως οι Έλληνες. Εκεί θέλει σύστημα, να φορτίζεις κλπ. Οι περισσότεροι το άφησαν. Έναν ξέρω που κάνεις από τους 20 που το ξεκίνησαν. Το έχουν γυρίσει όλοι στο κανονικό πλέον ή καπνό.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Ετσι ειναι.Υπαρχουν συμφεροντα δις δολλαριων απο τις καπνοβιομηχανίες,ετσι ευκολα θα τα παρατήσουν???
27/10 κλεινω τρια χρόνια αποκλειστικα με NOBACCO..Τωρα δε θελω ούτε καν τη μυρωδιά του κανονικού..
Βαζω νικοτινη 10-11 mg,γευσεις φρούτων-τωρα εχω μπανανα/φραουλα- φρεσκια μεντα και ολα καλα..

Ομοιως, με Nobacco, την αλλη εβδομαδα μπαινω στον 4ο μηνα χωρις βηχα, βρωμα, τασακια, σταχτες κτλ αλλα με γευση, οσφρηση και διαφορα αλλα. Ποιο μοντελο εχεις μαν; Τα υγρα τα φτιαχνεις μονος σου;

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ομοιως, με Nobacco, την αλλη εβδομαδα μπαινω στον 4ο μηνα χωρις βηχα, βρωμα, τασακια, σταχτες κτλ αλλα με γευση, οσφρηση και διαφορα αλλα. Ποιο μοντελο εχεις μαν; Τα υγρα τα φτιαχνεις μονος σου;
Φιλε παιρνω το 6 της NOBACCO από Ελλάδα,με μπανάνα/φραουλα στα 12mg νικοτινης..Εδω στο Βελγιο παιρνω fresh ment με 11mg νικοτινης.Επίσης το καλοκαιρι δοκιμασα στην Ελλάδα το 3αρι (?),λαιμ/βοτκα...Εκπληκτικό..
Μοντελο με κουμπι,απλό,οχι κανενα κτηνος για μποιλερ..

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.566
Πόντοι
3.506
Σχετικα με τα διαφορα αρωματα και διαφορες γευσεις,θελει προσοχη..Και εγω ξεκινησα με γευση κονιακ, σοκολατας κλπ.Στην αρχη κανενα προβλημα αλλα σιγα-σιγα μου παρουσιαζονταν ενας εντονος πονολαιμος.Αλλαξα μαρκα αλλα το ιδιο.Και αλλοι γνωστοι μου μου ειπαν οτι ειχαν το ιδιο προβλημα.
Ισως οι εταιρειες που παρασκευαζουν αυτα τα υγρα με τις διαφορες γευσεις και για να εχουν καλυτερο αποτελεσμα, προσθετουν διαφορα ενισχυτικα γευσης με αποτελεσμα να υπαρχει αυτο το προβλημα
Κατεληξα στο κλασικό υγρο με βασικη γευση καπνου χωρις κανενα προσθετο αρωμα φρουτου η αλλο.
Εχω ενα βασικο υγρο με 0 mg νικοτινη και μετα προσθετω απο ενα δευτερο με 6 mg νικοτινη (παντα χωρις καμια προσθετη γευση) και εκανα ενα χαρμανι περιπου 70% απο το πρωτο και 30% απο το δευτερο.
Σταδιακα κατεβαζω το πσοστο απο το δευτερο.Τωρα ειμαι περιπου στο 15%-20% με στοχο να φθασω το 10%. και βεβαια τον απωτερο σκοπο καποια στιγμη να κοπουν ολα αυτα.
Ειναι πανω απο δυο χρονια που "ατμιζω" και εχω τρομερη διαφορα στα παντα.! Αντοχη,γευση, υπνο κλπ.Πρωτα εκανα 100 μετρα και λαχανιαζα,τωρα κανω χιλιομετρα χωρις κανενα προβλημα..
Πριν μερικες μερες μου προσφεραν ενα τσιγαρο μια "Μαλμποριά" (για να θυμηθουμε τα παλιά..!)
Δεν θα το πιστέψετε αλλα ενιωσα μια φοβερη ζαλαδα και εκανα περιπου δεκα λεπτα για να συνελθω..!(Αυτο με μονο ΕΝΑ τσιγαρο..!)
Και βεβαια καταλαβα τι ανοησια που εκανα τοσα χρονια που καπνιζα σαν φουγάρο..

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Βρήκα αυτό, για όσους έχουν μπει ή σκέφτονται να μπουν σε διαδικασία Do It Yourself (DIY):

Το DIY έχει πολύ μεγάλη διαφορά τιμής σε σχέση με τα έτοιμα υγρά και επιπλέον μπορείς να παίξεις φτιάχνοντας αυτό που πραγματικά θέλεις.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Τωρα το ειδα το θρεντακι...
Λοιπόν 27/10/2011 εκοψα το τσιγαρο-BF μπλε- και αρχισα το ηλεκτρονικό της Nobacco.Από τότε δεν εχω ξαναδοκιμασει κανονικο τσιγαρο,με χαλαει η μυρωδια του και δεν ενοχλω και τους αλλους..Ενα μπουκαλακι φραουλα-μπανανα 11 νικοτινη καθε 20-25 μερες..Κοστος 6,5 ευρω..
Ιατρικές εξετασεις,ανεβασμενη η καλή χοληστερινη και ο αιματοκριτης..
Συκωτι καθαρό,πνευμονια το ιδιο,καρδια τζαμι..
Συνεχιζω ετσι...
Tρία χρόνια και συνεχίζω!!!ΝOBACCO συνεχώς... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Tρία χρόνια και συνεχίζω!!!ΝOBACCO συνεχώς... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Πλησιάζω τους 5 μήνες με Nobacco απλά είπα να πειραματιστώ με υγρά της AtmosLab, που χρησιμοποιεί και πουλάει η Nobacco. Και το πείραμα πέτυχε φίλε! Έφτιαξα υγρά μόνος μου σε γεύσεις που δεν μπορούσα να τα βρω ως έτοιμα. Και το κάνεις και όπως θέλεις και ξεφεύγεις απ' το 0-6-12-18 mg.

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
καπνιζα 15 χρονια

αρχισα το ηλεκτρονικο απο πειραματισμο (πριν απο 4 χρονια) ειμουν απο τους πρωτους. Αποτελεσμα μεσα σε 3 εβδομαδες το το εκοψα και δεν καπνισα για 2,5 χρονια,

Ξανα ξεκινησα το καπνισμα λογω καποιας προσωπικης μαλακιας και καπνιζα 1,5χρονο.

ξανα πειρα ηλεκτρονικο και τωρα ειμαι ετοιμος  να το ξανακοψω, το κραταω πιο πολυ για ψυχολογικους λογους  :jerking: :jerking: :jerking:

Χτες βραδυ μου εμεινε απο μπαταρια στην μεση εξοδου με ποτα κλπ κλπ. παιδια δεν με ενοχλησε καθολου... μια χαρα ουτε φρικες ουτε υστεριες.

Επισεις δεν βρωμαει το σπιτι το στομα μου τα ρουχα μου

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Πλησιάζω τους 5 μήνες με Nobacco απλά είπα να πειραματιστώ με υγρά της AtmosLab, που χρησιμοποιεί και πουλάει η Nobacco. Και το πείραμα πέτυχε φίλε! Έφτιαξα υγρά μόνος μου σε γεύσεις που δεν μπορούσα να τα βρω ως έτοιμα. Και το κάνεις και όπως θέλεις και ξεφεύγεις απ' το 0-6-12-18 mg.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

όσες συσκευές (άλλες μάρκες) που έχω πάρει μου βγάζουν πρόβλημα οι ατμοποιητές... χαλάνε γρήγορα  :P
πρότεινε αν θέλεις καμιά συγκεκριμένη συσκευή (ΝOBACCO είπαμε τις λένε ? )

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
καπνιζα 15 χρονια

αρχισα το ηλεκτρονικο απο πειραματισμο (πριν απο 4 χρονια) ειμουν απο τους πρωτους. Αποτελεσμα μεσα σε 3 εβδομαδες το το εκοψα και δεν καπνισα για 2,5 χρονια,

Ξανα ξεκινησα το καπνισμα λογω καποιας προσωπικης μαλακιας και καπνιζα 1,5χρονο.

ξανα πειρα ηλεκτρονικο και τωρα ειμαι ετοιμος  να το ξανακοψω, το κραταω πιο πολυ για ψυχολογικους λογους  :jerking: :jerking: :jerking:

Χτες βραδυ μου εμεινε απο μπαταρια στην μεση εξοδου με ποτα κλπ κλπ. παιδια δεν με ενοχλησε καθολου... μια χαρα ουτε φρικες ουτε υστεριες.

Επισεις δεν βρωμαει το σπιτι το στομα μου τα ρουχα μου

Ούτε βήχας, ούτε γάτες στην αναπνοή, ούτε τασάκια, ούτε στάχτες.  :rockon: :rockon:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
όσες συσκευές (άλλες μάρκες) που έχω πάρει μου βγάζουν πρόβλημα οι ατμοποιητές... χαλάνε γρήγορα  :P

Εξαρτάται απ' το πόσο κάπνιζες. Εγώ κάπνιζα 2 πακέτα την ημέρα (40 τσιγάρα) και πήρα τον Epsilon BDC650 (νομίζω αυτόν έχει κι ο Ναύαρχος). Έχει 2 τσιγάρα μέσα, στις αρχές χρησιμοποιούσα το ένα και δεν ξέμεινα ποτέ, μου έβγαζε μία ημέρα απλά είχα και την δεύτερη μπαταρία για να είμαι σίγουρος. Τον δε δεύτερο ατμοποιητή τον είχα για backup στο κουτί του.

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Εξαρτάται απ' το πόσο κάπνιζες. Εγώ κάπνιζα 2 πακέτα την ημέρα (40 τσιγάρα) και πήρα τον Epsilon BDC650 (νομίζω αυτόν έχει κι ο Ναύαρχος). Έχει 2 τσιγάρα μέσα, στις αρχές χρησιμοποιούσα το ένα και δεν ξέμεινα ποτέ, μου έβγαζε μία ημέρα απλά είχα και την δεύτερη μπαταρία για να είμαι σίγουρος. Τον δε δεύτερο ατμοποιητή τον είχα για backup στο κουτί του.

βασικα χρειαζσε 2-3 μπαταριες

ολο το θεμα ειναι την πρωτη εβδομαδα

Μετα πεφτει και ο ρυθμος καπνισματος (τουλαχιστον σε εμενα) και απλα δεν θελεις να μεινεις απο μπαταρια

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

10 τσιγάρα τη μέρα περίπου..τίποτα δλδ
και ούτε τρεις μέρες δεν κρατούσαν οι ατμοποιητές που αγόραζα από ένα σημείο και μετά (μάλλον η μπαταρία η κάτι άλλο τους χαλούσε δεν ξέρω)

θα κοιτάξω για αυτό το Epsilon BDC650 που λέτε..

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
10 τσιγάρα τη μέρα περίπου..τίποτα δλδ
και ούτε τρεις μέρες δεν κρατούσαν οι ατμοποιητές που αγόραζα από ένα σημείο και μετά (μάλλον η μπαταρία η κάτι άλλο τους χαλούσε δεν ξέρω)

θα κοιτάξω για αυτό το Epsilon BDC650 που λέτε..

Νομίζω ότι οι 2 που περιέχει το αρχικό πακέτο είναι αρκετές (το 650 στο όνομα δείχνει τα mAh). Αν αμφιβάλλεις ή θέλεις να είσαι σίγουρος, είτε παίρνεις άλλη μία μπαταρία ή παίρνεις μία 1100 mAh. Εγώ ατμίζω περίπου 1,5 ml την ημέρα και βγάζω άνετα την ημέρα με μία μπαταρία. Γνώμη μου, μην μπεις σε επιπλέον έξοδα απ' την αρχή. Αν δεις ότι δεν σε καλύπτουν οι 2 μπαταρίες ή οι 2 ατμοποιητές, τότε μπορείς άνετα να αγοράσεις.

ΥΓ: Τι πρόβλημα σου έβγαλε ο ατμοποιητής;  :think:

papartouas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2013
Like
2
Πόντοι
1

Ο ατμοποιητής φίλε μου δεν χαλάει.Οι νέοι ατμοποιητές έχουν ανταλλακτικές κεφαλές-αντιστάσεις και αλλάζεις μόνο αυτές με πολύ μικρό κόστος

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Ο ατμοποιητής φίλε μου δεν χαλάει.Οι νέοι ατμοποιητές έχουν ανταλλακτικές κεφαλές-αντιστάσεις και αλλάζεις μόνο αυτές με πολύ μικρό κόστος

Έχεις δίκιο, γι' αυτό τον ρώτησα τι πρόβλημα του έβγαλε. Δύσκολο πάντως να έχει θέμα με αντίσταση ή φυτίλι σε 3 ημέρες.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
ΥΓ: Τι πρόβλημα σου έβγαλε ο ατμοποιητής;   :think:

γεύση πλαστικού..  :P

ναι αυτά τα κερατάκια άλλαζα και εγώ αλλά σε 3 μέρες το αργότερο (με ελάχιστη χρήση) χαλούσαν..
ενώ ο πρώτος ίδια μάρκα μου κράτησε σχεδόν 10 μέρες, κάτι στο τσιγάρο τους χαλάει μάλλον

papartouas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Φίλε μου πάρε έναν απλό ατμοποιητή της aspire που να είναι με διπλή κάτω αντίσταση bdc και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.Εγώ που είμαι ατμιστής των 6 περίπου ml την ημέρα και αλλάζω κεφαλή κάθε 2 βδομάδες περίπου

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
γεύση πλαστικού..  :P

ναι αυτά τα κερατάκια άλλαζα και εγώ αλλά σε 3 μέρες το αργότερο (με ελάχιστη χρήση) χαλούσαν..
ενώ ο πρώτος ίδια μάρκα μου κράτησε σχεδόν 10 μέρες, κάτι στο τσιγάρο τους χαλάει μάλλον

Δεν έχω μεγάλη πείρα αλλά μάλλον έφταιγε το υγρό αναπλήρωσης, δύσκολο να βγάλει "πλαστικήλα" ο ατμοποιητής. Μήπως να δοκιμάσεις με άλλο υγρό πριν κάνει οτιδήποτε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom