Νέα

Γνώμες για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 668
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
παντως συμφωνω με τον αορατο, αν θες να το κοψεις απλα δεν καπνιζεις
κι εγω συμφωνω που συμφωνεις και ετσι ειμαστε συμφωνημενοι ολοι....

ελα ρε πλακα κανω ....

εγω ουτε που το εχω δοκιμασει ποτε μου.....

ασε που με ενοχλει ο καπνος και με εκνευριζει μην σου πω κιολας......

Επισκέπτης
[size=10pt][size=10pt]Απαγορευμένο το ηλεκτρονικό τσιγάρο[/size][/size]
Επιβλαβείς ουσίες εμπεριέχει το ηλεκτρονικό τσιγάρο, σύμφωνα με τον ΕΟΦ. Με πρόστιμα κινδυνεύουν καταστήματα που το πωλούν. Αναμένεται νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές των πακέτων
Και τι ηλεκτρονικό τσιγάρο μπαίνει στο στόχαστρο των ελεγκτικών μηχανισμών του αρμόδιου υπουργείου Υγείας, καθώς, όπως τονίζεται σε ανακοίνωσή του ΕΟΦ, το συγκεκριμένο προϊόν εμπεριέχει επιβλαβείς ουσίες για τον οργανισμό.
Έτσι, αναμένεται να ξεκινήσουν από το υπουργείο σύντομα έλεγχοι για τους τρόπους πώλησης του ηλεκτρονικού τσιγάρου, ενώ όσο αφορά στους καταστηματάρχες οι οποίοι και το πωλούν στα μαγαζιά τους, αυτοί πλέον κινδυνεύουν με βαριά χρηματικά πρόστιμα.
Όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Υγείας, Αντώνης Δημόπουλος, η απαγόρευση προκύπτει έπειτα από σχετική γνωμοδότηση του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ), ενώ υπάρχουν και εισηγήσεις για αύξηση κατά 20% στην τιμή των τσιγάρων, που θα αφορά και την πώληση των στριφτών τσιγάρων, των οποίων η κατανάλωση έχει αυξηθεί καθώς είναι φθηνότερα.
Επίσης, το υπουργείο Υγείας προχωρά και στην απαγόρευση της χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου και σε κλειστούς δημόσιους χώρους, αφού θεωρεί ότι αυτό είναι επικίνδυνο για τη δημόσια Υγεία.

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Ναι, μόνο στην Ελλάδα το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι πιο επιβλαβές από το κανονικό! Α ρε καφρίλα και διαφθορά παντού...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
[size=10pt][size=10pt]Απαγορευμένο το ηλεκτρονικό τσιγάρο[/size][/size]
Επιβλαβείς ουσίες εμπεριέχει το ηλεκτρονικό τσιγάρο, σύμφωνα με τον ΕΟΦ. Με πρόστιμα κινδυνεύουν καταστήματα που το πωλούν. Αναμένεται νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές των πακέτων
Και τι ηλεκτρονικό τσιγάρο μπαίνει στο στόχαστρο των ελεγκτικών μηχανισμών του αρμόδιου υπουργείου Υγείας, καθώς, όπως τονίζεται σε ανακοίνωσή του ΕΟΦ, το συγκεκριμένο προϊόν εμπεριέχει επιβλαβείς ουσίες για τον οργανισμό.
Έτσι, αναμένεται να ξεκινήσουν από το υπουργείο σύντομα έλεγχοι για τους τρόπους πώλησης του ηλεκτρονικού τσιγάρου, ενώ όσο αφορά στους καταστηματάρχες οι οποίοι και το πωλούν στα μαγαζιά τους, αυτοί πλέον κινδυνεύουν με βαριά χρηματικά πρόστιμα.
Όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Υγείας, Αντώνης Δημόπουλος, η απαγόρευση προκύπτει έπειτα από σχετική γνωμοδότηση του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ), ενώ υπάρχουν και εισηγήσεις για αύξηση κατά 20% στην τιμή των τσιγάρων, που θα αφορά και την πώληση των στριφτών τσιγάρων, των οποίων η κατανάλωση έχει αυξηθεί καθώς είναι φθηνότερα.
Επίσης, το υπουργείο Υγείας προχωρά και στην απαγόρευση της χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου και σε κλειστούς δημόσιους χώρους, αφού θεωρεί ότι αυτό είναι επικίνδυνο για τη δημόσια Υγεία.
η αλήθεια είναι πως το ηλεκτρονικό τσιγάρο περιέχει νικοτίνη (κάτι που το κανονικό τσιγάρο δεν περιέχει καθόλου φυσικα, έτσι;)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Mια μαλακία και μισή είναι το ηλεκτρονικό τσιγάρο μάγκες. Ή κόψτε το μαχαίρι (το κάναν φίλοι/φίλες μου που καπνίζαν 20 και έτη) ή συνεχίστε το κανονικό κάπνισμα. Το ε.τ. είναι μια απάτη αφού παρατείνει μια συγκεκριμένη συνήθεια και μια διαδικασία για τον καπνιστή.
το ηλεκτρονικό τσιγάρο θεωρητικά έχει ένα μόνο πλεονέκτημα
δεν φλομώνεις τους γύρω σου
και δεν αλλάζεις διαρκώς τασάκια

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Αυτα τα τσιγαρα ειναι ολα ιδια μεταξθ τους οι εχουν διαφορες εκτος απο την τιμη που οπως βλεπω εχουν διαφορες?
Αν μπορει να μου πει καποιος ποια ειναι η καλυτερη μαρκα και σε τι τιμες βρισκονται αυτη την περιοδο αν μπορει να ενημερωσει γιατι ενδιαφερομαι να αγορασω.

duracel45athens

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2012
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
0
Δοκίμασα πριν καμια βδομάδα ενα νέο ηλεκτρονικό τσιγάρο και μου άρεσε. Πήγα και το αγόρασα και ειναι δυο μέρες τώρα  φουμάρο μόνο αυτό (εχω κάνει μόνο 3 τσιγάρα κανονικά)

Δεν το έχω πολυψαξει για τις ουσίες που περιέχει, αλλά πολύ θα ήθελα να μάθω την γνώμη σας.
αν θες να κοψεις το τσιγάρο κοψτο μαχαιρι

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
αν θες να κοψεις το τσιγάρο κοψτο μαχαιρι
εχεις απολυτο δικιο συμφωνω,
αλλα εχω προσπαθησει και δε τα εχω καταφερει ουτε μαχαιρι ουτε με τσιχλες κτλ.
με τα λεφτα δινω το μηνα για τσιγαρα μπορω να αποκτησω το ηλεκτρονικο και να ξεκιησω νεα προσπαθεια.
Υπαρχουν πολλες μαρκες με διαφορες τιμων και δε ξερω που να καταληξω.

duracel45athens

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2012
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
0
απλά συνεχίζεις μια συνήθεια που θες να κόψεις δηλαδή να ρουφάς και μετά να βλέπεις καπνό κατά την άποψη μου αυτό δεν βοηθάει όσους ξέρω που άρχισαν με το ηλεκτρονικό ψανα κάπνισαν 

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
απλά συνεχίζεις μια συνήθεια που θες να κόψεις δηλαδή να ρουφάς και μετά να βλέπεις καπνό κατά την άποψη μου αυτό δεν βοηθάει όσους ξέρω που άρχισαν με το ηλεκτρονικό ψανα κάπνισαν 
μπορει να αποτελεσω την εξαιρεση

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
εχεις απολυτο δικιο συμφωνω,
αλλα εχω προσπαθησει και δε τα εχω καταφερει ουτε μαχαιρι ουτε με τσιχλες κτλ.
με τα λεφτα δινω το μηνα για τσιγαρα μπορω να αποκτησω το ηλεκτρονικο και να ξεκιησω νεα προσπαθεια.
Υπαρχουν πολλες μαρκες με διαφορες τιμων και δε ξερω που να καταληξω.
απο ενα σημειο και μετα ειναι θεμα μυαλου!
εγω για παραδειγμα αν με βαλεις να κανω μια δουλεια και τρεχω σαν πουστης :cheesy: 5 ωρες! και δεν θα καπνισω και δεν θα το σκεφτω γιατι αν ηταν αναγκη οπως η πεινα...και ειχες το συναισθημα που χεις στην πεινα/διψα θα βρισκα 3 λεπτα να κανω 10 τζουρες στο 5ωρο!!

το ηλεκτρονικο τσιγαρο ειναι απλα για να σου καλυψει την συνηθεια ! τιποτε αλλο! δεν εχει καμια ευχαριστηση.....ειναι να σου δινει την ψευδεσθηση οτι κρατας κατι και ρουφας-φυσας!

Εγω εχω φτασει σ'ενα σημειο που πλεον κανω καπνο! καπνισα 2 τσιγαρα με τον καφε 1 μετα το φαγητο και κανενα το βραδυ πριν τον υπνο!! αν βγω εξω θα κανω 7-10 τσιγαρα στον καφε-ποτο (που δεν ειναι και λιγα)! Αλλα δεν ειμαι και καθε μερα για ποτο! ενας καπνος με παει και 4 μερες πλεον,που καποτε εκανα 1-1,5 πακετο την μερα!!

Υ.Γ. Πλεον το κανω απο Ευχαριστηση! (καπνιστης 10 χρονων) !

stax

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Like
11
Πόντοι
0
καλο μεσημερι σε ολους!!! διαβαζοντας αυτα που εχουν γραφτει εως τωρα θα ηθελα κι εγω με την σειρα μου να σας πω την γνωμη μου
ειμαι 48 και ειχα την ατυχια (η και την μαλακια αν θελετε) να καπνιζω απο τα 14 (σχεδον πακετο την μερα μεχρι που απο τα  25 κι επειτα εφτασα στα δυο με δυομιση πακετα την μερα )
τα τελευταια 4 με 5 χρονια ,αρχισα το στριφτο ,οπου κι αυτο το εφτασα να θελω ενα καπνο καθε μιαμιση μερα...φυσικα σφυριγμα στην αναπνοη υπηρχε κι οσον αφορα τις  αντοχες και το λαχανιασμα ,δεν ειχα ιδιαιτερο προβλημα ,μεχρι που κατα το τελος του οκτωβρη που μας περασε,βρεθηκα χωρις καλα καλα να το καταλαβω ,στην εντατικη εμφραγματων γνωστου νοσοκομειου της αθηνας...την συνεχεια την φανταζεστε νομιζω....
ελα μου ομως που η μαλακια μου συνεχιζεται και δεν μπορουσα να το κοψω....σκεφτητε  (ο πρεζακιας) ημουν στο κρεβατι καλωδιωμενος και σκεφτομουν πως θα μπορουσα να την κανω εξω για κανα τσιγαρο.. ...
τελος παντων μην σας κουραζω ,μολις ηλθα σπιτι το αρχισα ,αλλα και καλα εκανα ενα δυο τσιγαρα την μερα (αρχιδια μαντολες)
μεχρι που τελικα αποφασισα ν αρχισω το ηλεκτρονικο...
απο κει κι επειτα ,δεν θελω ουτε να το βλεπω το κανονικο τσιγαρο,ΔΕΝ μου λειπει σε καμια περιπτωση κι ολα καλα!!!!
οσο για το εαν τελικα ειναι βλαβερο η οχι,πρωτα πρωτα ,ρωτησα κανα δυο φιλαρακια γιατρους και μου ειπαν οτι σε περιπτωση που δεν παιρνεις ζουμι με μεγαλη ποσοτητα νικοτινης ,τουλαχιστον απο καρδιοαγγειακης πλευρας ΔΕΝ κανει προβλημα ,το μονο προβλημα που μου ειπαν οτι φοβουνται ,ειναι οτι αρκετοι που αρχισαν το ηλεκτρονικο ,πολυ γρηγορα το ξαναγυρισαν σε κανονικο ..
το θεμα ομως ειναι  οτι αν καποιος ειναι τοσο μαλακας οπως εγω με το καπνισμα ,και δεν μπορει να το κοψει ,μαλλον το ηλεκτρονικο ειναι η μοναδικη του λυση
ευχαριστω για τον χρονο σας!!!!

Τακης

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Που μπορω να αγορασω κατι ποιοτικό και οικονομικο σε ηλεκτρονικο τσιγαρο?
Ειμαι ασχετος με την συγκεκριμένη αγορα και δε θελω να πεταξω χρηματα..οι τιμες που βρήκα ειναι απο 30-120 ευρω,μεγαλη διαφορα νομιζω αλλα δε βρισκω διαφορά στην ποιοτητα.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Που μπορω να αγορασω κατι ποιοτικό και οικονομικο σε ηλεκτρονικο τσιγαρο?
Ειμαι ασχετος με την συγκεκριμένη αγορα και δε θελω να πεταξω χρηματα..οι τιμες που βρήκα ειναι απο 30-120 ευρω,μεγαλη διαφορα νομιζω αλλα δε βρισκω διαφορά στην ποιοτητα.

μπες στο e-shop του μάκη (του τριανταφυλλοπουλου!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:)
είχα πάρει από εκεί και μου βγήκαν μια χαρούλα και οικονομικότατα.
αλλα δεν ξέρω αν στο ζούγκλα τα έχει ακόμα προσφορα...

μετά δυστυχώς αγόρασα 1 κιλό καπνό από ένα φίλο και το παράτησα το ηλεκτρονικό... :2funny:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
καλο μεσημερι σε ολους!!! διαβαζοντας αυτα που εχουν γραφτει εως τωρα θα ηθελα κι εγω με την σειρα μου να σας πω την γνωμη μου
ειμαι 48 και ειχα την ατυχια (η και την μαλακια αν θελετε) να καπνιζω απο τα 14 (σχεδον πακετο την μερα μεχρι που απο τα  25 κι επειτα εφτασα στα δυο με δυομιση πακετα την μερα )
τα τελευταια 4 με 5 χρονια ,αρχισα το στριφτο ,οπου κι αυτο το εφτασα να θελω ενα καπνο καθε μιαμιση μερα...φυσικα σφυριγμα στην αναπνοη υπηρχε κι οσον αφορα τις  αντοχες και το λαχανιασμα ,δεν ειχα ιδιαιτερο προβλημα ,μεχρι που κατα το τελος του οκτωβρη που μας περασε,βρεθηκα χωρις καλα καλα να το καταλαβω ,στην εντατικη εμφραγματων γνωστου νοσοκομειου της αθηνας...την συνεχεια την φανταζεστε νομιζω....
ελα μου ομως που η μαλακια μου συνεχιζεται και δεν μπορουσα να το κοψω....σκεφτητε  (ο πρεζακιας) ημουν στο κρεβατι καλωδιωμενος και σκεφτομουν πως θα μπορουσα να την κανω εξω για κανα τσιγαρο.. ...
τελος παντων μην σας κουραζω ,μολις ηλθα σπιτι το αρχισα ,αλλα και καλα εκανα ενα δυο τσιγαρα την μερα (αρχιδια μαντολες)
μεχρι που τελικα αποφασισα ν αρχισω το ηλεκτρονικο...
απο κει κι επειτα ,δεν θελω ουτε να το βλεπω το κανονικο τσιγαρο,ΔΕΝ μου λειπει σε καμια περιπτωση κι ολα καλα!!!!
οσο για το εαν τελικα ειναι βλαβερο η οχι,πρωτα πρωτα ,ρωτησα κανα δυο φιλαρακια γιατρους και μου ειπαν οτι σε περιπτωση που δεν παιρνεις ζουμι με μεγαλη ποσοτητα νικοτινης ,τουλαχιστον απο καρδιοαγγειακης πλευρας ΔΕΝ κανει προβλημα ,το μονο προβλημα που μου ειπαν οτι φοβουνται ,ειναι οτι αρκετοι που αρχισαν το ηλεκτρονικο ,πολυ γρηγορα το ξαναγυρισαν σε κανονικο ..
το θεμα ομως ειναι  οτι αν καποιος ειναι τοσο μαλακας οπως εγω με το καπνισμα ,και δεν μπορει να το κοψει ,μαλλον το ηλεκτρονικο ειναι η μοναδικη του λυση
ευχαριστω για τον χρονο σας!!!!

Τακης
Εσυ φιλε ησουν <αρωστος καπνιστης> ! χωρις παρεξηγηση!
Οταν καπνιζα 1 πακετο την μερα για να φτασω το 2ο επρεπε να βαρεσω ολονυχτια στα μπουζουκια! και παλι μια στο τοσο! ΠΟΤΕ μου δεν καταλαβα αυτους που καναν 2,5 πακετα την μερα ή και 3!!!!
Δλδ πραγματικα αλλη δουλεια δεν ειχατε απ το να σβηνετε και να αναβετε τσιγαρο?
Λες οτι σε πηγαινε ο καπνος 1,5 μερα !! που ο καπνος σε μπουχτιζει κιολας!!
για εσας ναι το μετρο δεν ισχυει!
Εισαι πραγματικα σαν 1 φιλο μου που δεν ξερει τι θα πει η λεξη μετρο και ειναι του σκεπτικου η ολλα ή τπτ! η το κοβω μαχαιρι ή καπνιζω σαν μαυρος!!
Για εσας ΝΑΙ!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
μπες στο e-shop του μάκη (του τριανταφυλλοπουλου!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:)

μετά δυστυχώς αγόρασα 1 κιλό καπνό από ένα φίλο και το παράτησα το ηλεκτρονικό... :2funny:
γεια σου Ελληναρα!
οτι και να γινει θα βρει λυση!  :2funny: :2funny: :2funny:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
γεια σου Ελληναρα!
οτι και να γινει θα βρει λυση!  :2funny: :2funny: :2funny:

ποιος εγώ είμαι ελληνάρας..? :2funny:
εγώ type βλέπω τι σημαία και βγάζω σπυράκια. :2funny:

(και σιγά μη dino 4 εύρα το πακέτο για na goustaroun τα λαμόγια)
καθαρός και "αφοροloγιτος" καπνός!!!!!
τους χρωστάω κάνα φπα δεν κατάλαβα ?

(ase pou i malboro den exei kai xorto.... :2funny: :2funny: :2funny:)

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16

δεν εισαι υποδειγμα για καπνιστες εσυ εφοσον το πηρες το παρατησες και πηγες στον φτηνοτερο καπνο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom