You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γνώμες για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 668
- Εμφανίσεις 42K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Τυπε, ενας καρδιολογος με ειχε πει "Προτιμοτερο ειναι να κοψεις το τσιγαρο και να παχυνεις".Ρε μαγκες οποιος εχει σκοπο να το κοψει,το κοβει μαχαιρι και τελειωνει..6 μηνες και δεν μου λειπει,απλα ανοιξε η ορεξη και εβαλα κιλα.
Τελοσπα, το ηλ. τσιγαρο θα πρεπει να το χαρακτηρισουμε ως μεσο για την απεξαρτηση απο το τσιγαρο, παρα ως υποκοταστατο.
Επισκέπτης
Σωστός ο νταήςΤυπε, ενας καρδιολογος με ειχε πει "Προτιμοτερο ειναι να κοψεις το τσιγαρο και να παχυνεις".
Τελοσπα, το ηλ. τσιγαρο θα πρεπει να το χαρακτηρισουμε ως μεσο για την απεξαρτηση απο το τσιγαρο, παρα ως υποκοταστατο.
pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Απ οτι καταλαβαινω,οι περισσοτεροι το παιρνουν για υποκαταστατο αλλα και λογο φτηνοτερου κοστους...Τυπε, ενας καρδιολογος με ειχε πει "Προτιμοτερο ειναι να κοψεις το τσιγαρο και να παχυνεις".
SOUTZ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2006
- Κριτικές
- 16
- Like
- 21
- Πόντοι
- 5.775
Το κολπάκι της κυβέρνησης είναι γνωστό και προσπαθεί να πείσει είτε ηλίθιους είτε πιθήκους...κανείς δεν είπε ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι υγεία αλλά τουλάχιστον είναι πιο υγιεινό από το κανονικό τσιγάρο...Πλεονεκτήματα ?
1. Δεν έχει πίσσα.
2. Δεν έχει στάχτες.
3. Δεν μυρίζει (ούτε τα ρούχα, ούτε τα μαλλιά, ούτε τον χώρο σου)
4. Δεν κιτρινίζει τα δόντια (δεν χαλάει το σμάλτο)
5 Στοιχίζει έως και 200% φθηνότερα από τα κανονικά τσιγάρα.
6. Στην υπόλοιπη Ευρώπη μπορείς να το καπνίσεις παντού.
Τώρα το παραμυθάκι στην Ελλάδα έχει ως εξής...Οι καπνοβιομηχανίες έχουν χάσει μια σεβαστή μερίδα της πίτας και βλέπουν ότι μέρα με την μέρα θα χάνουν κι όλους πελάτες...οπότε τι κάνουν?? Απαγορεύουν το ηλεκτρονικό τσιγάρο και ταυτόχρονα αυξάνουν 20% τα κανονικά τσιγάρα έτσι ώστε τα αφεντικούλια τους να βγάλουν τα χαμένα !!!
Εδώ και 3 μήνες καπνίζω μόνο ηλεκτρονικό τσιγάρο...το έχω μειώσει σε απίστευτο βαθμό και πιστεύω ότι σε 2 μήνες θα το έχω κόψει τελείως !!
Για αυτούς που θέλουν να το κόψουν σιγά-σιγά προτιμήστε αυτή την εταιρία www.southbeachsmoke.com/smokefun]www.southbeachsmoke.com/smokefun[/url]
Είναι 30%-70% φθηνότερη από τις υπόλοιπες του χώρου και έχει τις καλύτερες κριτικές από τους πελάτες της.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι δεν απαγορεύουν το κάπνισμα γενικά αλλά επιτίθενται στο ηλεκτρονικό τσιγάρο...
Συμφωνω στα περισσοτερα που λες αλλα εχω να κανω και τις εξης παρατηρήσεις:
εκτος απο τα παραπανω πλεονεκτήματα ξεχασες να αναφερεις οτι ΔΕΝ εχει 3500-4000 ουσιες βλεβερες που εχουνε τα κανονικά τσιγαρα και κυριως Διοξιδιο του ανθρακα.
τωρα αναφορικα με την μαρκα που προτεινεις θα διαφωνησω για πολλους λογους:
Η τιμη ΔΕΝ ειναι το παν. ναι ειναι φτηνα τσιγαρα αλλα ειναι 1) παλιας τεχνολογιας με φιλτρο απο κατι σαν αφρολεξ οπως τα κανονικα τσιγαρα κατι το οποιο ΔΕΝ ειναι καλο ουτε στην γευση ουτε στην υγεια γιατι μαζευει βακτηρια. Ασε που αυτου του τυπου τα φιλτρα θελουν πολυ συχνο αλλαγμα (αλλα καθε 50 αλλα καθε 300 τζουρες)
2) η μπαταρια τους δεν κραταει πολυ και θελει φορτιση πολυ συχνα.
3) Η νεα τεχνολογια εχει περασει απο τα cartomizer (με φιλτρο) στα tankomizer (με αμπουλα που γεμιζει πολλες φορες) ειναι πιο καθαρη και εχεις καλυτερη γευση.
τα καλα που προτεινεις και εσυ εχουν πανω απο 70 δολαρια ( το starter kit).
Δεν θα πω εταιρεια αλλα το δικο μου δεν ειναι των 30-40 αλλα πανω απο 75 ευρω αλλα ειμαι full ικανοποιημενος εδω και 15 ημερες και δεν εχω κανει ουτε 1 τζουρα απο τα κανονικα. και τα εχω επανω στο γραφειο μου και τα βλεπω. Απλα δεν εχω την αισθηση να το κανω.
Επισκέπτης
Τύπε σε ευχαριστώ εκ των προτέρων για το πμ που θα μου στείλεις με την εταιρείαΣυμφωνω στα περισσοτερα που λες αλλα εχω να κανω και τις εξης παρατηρήσεις:
εκτος απο τα παραπανω πλεονεκτήματα ξεχασες να αναφερεις οτι ΔΕΝ εχει 3500-4000 ουσιες βλεβερες που εχουνε τα κανονικά τσιγαρα και κυριως Διοξιδιο του ανθρακα.
τωρα αναφορικα με την μαρκα που προτεινεις θα διαφωνησω για πολλους λογους:
Η τιμη ΔΕΝ ειναι το παν. ναι ειναι φτηνα τσιγαρα αλλα ειναι 1) παλιας τεχνολογιας με φιλτρο απο κατι σαν αφρολεξ οπως τα κανονικα τσιγαρα κατι το οποιο ΔΕΝ ειναι καλο ουτε στην γευση ουτε στην υγεια γιατι μαζευει βακτηρια. Ασε που αυτου του τυπου τα φιλτρα θελουν πολυ συχνο αλλαγμα (αλλα καθε 50 αλλα καθε 300 τζουρες)
2) η μπαταρια τους δεν κραταει πολυ και θελει φορτιση πολυ συχνα.
3) Η νεα τεχνολογια εχει περασει απο τα cartomizer (με φιλτρο) στα tankomizer (με αμπουλα που γεμιζει πολλες φορες) ειναι πιο καθαρη και εχεις καλυτερη γευση.
τα καλα που προτεινεις και εσυ εχουν πανω απο 70 δολαρια ( το starter kit).
Δεν θα πω εταιρεια αλλα το δικο μου δεν ειναι των 30-40 ευρω αλλα ειμναι full ικανοποιημενος εδω και 15 ημερες και δεν εχω κανει ουτε 1 τζουρα απο τα κανονικα. και τα εχω επανω στο γραφειο μου και τα βλεπω. Απλα δεν εχω την αισθηση να το κανω.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Ρε μαγκες οποιος εχει σκοπο να το κοψει,το κοβει μαχαιρι και τελειωνει..6 μηνες και δεν μου λειπει,απλα ανοιξε η ορεξη και εβαλα κιλα.
:o :o :o
τα καταφερες τελικα ρε θηριο?????
απο ποτε το κοψες????
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Λεγε με μπρουκλη .Σωστός ο νταής
Μαλακια τους. Μην κανετε το ιδιο λαθος.Απ οτι καταλαβαινω,οι περισσοτεροι το παιρνουν για υποκαταστατο αλλα και λογο φτηνοτερου κοστους...
pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Ναι:o :o :o
τα καταφερες τελικα ρε θηριο?????
απο ποτε το κοψες????
Απο αρχες ιουνιου,ξυπνησα ενα πρωι και ειπα φτανει.Απο 1 μιση πακετο που εκανα,γλιτωσα απο τις μαυριλες που εβγαζα,καθαρισε η αναπνοη μου,τα δοντια μου ασπρισαν,αρχισε να φευγει το λαχανιασμα,γλιτωσα και 600-700 ευρο
Απλα δεν σταματαω το φαει με τιποτα,οταν καπνιζα εκανα ενα τσιγαρο μετα το γευμα και εκοβα την ορεξη.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Ναι
Απο αρχες ιουνιου,ξυπνησα ενα πρωι και ειπα φτανει.Απο 1 μιση πακετο που εκανα,γλιτωσα απο τις μαυριλες που εβγαζα,καθαρισε η αναπνοη μου,τα δοντια μου ασπρισαν,αρχισε να φευγει το λαχανιασμα,γλιτωσα και 600-700 ευρο
Απλα δεν σταματαω το φαει με τιποτα,οταν καπνιζα εκανα ενα τσιγαρο μετα το γευμα και εκοβα την ορεξη.
τυπε εγω μετα που το εκοψα με επιασε το στομαχι μου
και ετσι δεν μπορουσα ουτε να φαω
αλλα και παλι εχω πολυ περιθωρειο να βαλω μεχρι και 10 κιλα...
οποτε δεν αγχωθηκα.
Τυπε εχει καμια σχεση με πριν? πες τα στον απολυτο
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Τα κιλα τυπε χανοντε σ'εναν χρονο.Ναι
Τα πνευμονια θελουν τουλαχιστον 10 χρονια για να καθαρισουν.
SOUTZ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2006
- Κριτικές
- 16
- Like
- 21
- Πόντοι
- 5.775
Τα κιλα τυπε χανοντε σ'εναν χρονο.
Τα πνευμονια θελουν τουλαχιστον 10 χρονια για να καθαρισουν.
διαφορα ομως βλεπεις απο το πρωτο 48ωρο.
εμενα μου εφυγε ο συριγμος στην αναπνοη, το λαχανιασμα, μου επανηλθε η γευση και η αισθηση της οσφρησης.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
διαφορα ομως βλεπεις απο το πρωτο 48ωρο.
εμενα μου εφυγε ο συριγμος στην αναπνοη, το λαχανιασμα, μου επανηλθε η γευση και η αισθηση της οσφρησης.
συριγμος στην αναπνοη?
δεν ειχα φτασει ποτε σε τετοιο σημειο...
μονο την ανοιξη που με επιανε το αλλεργικο
εκει ενιωθα ενα ελαχιστο βρασιμο... γατακια
δεν εκανα ποτε.
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Τυπε, κυνηγοσκυλο εισαι;διαφορα ομως βλεπεις απο το πρωτο 48ωρο.
Να εχεις το νου σου για τον lagoudakis...
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=SDTy716dKmg[/video] [/video]
pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Μια φορα πηγα να παιξω 5 επι 5 και στα 4 λεπτα,δεν κυνηγαγα τη μπαλα,κυνηγαγα να βρω την αναπνοησυριγμος στην αναπνοη?
δεν ειχα φτασει ποτε σε τετοιο σημειο...
μονο την ανοιξη που με επιανε το αλλεργικο
εκει ενιωθα ενα ελαχιστο βρασιμο... γατακια
δεν εκανα ποτε.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Μια φορα πηγα να παιξω 5 επι 5 και στα 4 λεπτα,δεν κυνηγαγα τη μπαλα,κυνηγαγα να βρω την αναπνοη
αυτα τα ξεχνας οταν εισαι καπνιστης. Γενικα το καπνισμα σε ωθει
σε αλλον τροπο ζωης ειτε το θες ειτε οχι.... καθιστικο.... μπαρακια συνεχεια
... εξω... παμε να κανουμε κανα τσιγαρακι και ετσι...ποτα κτλπ
απο τοτε που το εκοψα... αρχισα να παιζω μπαλα παλι και για μπασκετ πηγαινα το καλοκαιρι
ειναι αλλη φαση ρε να μην καπνιζεις... μια φορα ειχα περπατησει απο την Καραισκακη πανω στο Γαλατσι
ως την ΦΥλης με τα ποδια... ΑΥτα οταν ημουν καπνιστης ειδικα στα τελευταια δεν μπορουσα ουτε κατα διανοια.
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
ρε τυπε σορυ κιολας...αλλα στο γαμησι πως την παλευες?Μια φορα πηγα να παιξω 5 επι 5 και στα 4 λεπτα,δεν κυνηγαγα τη μπαλα,κυνηγαγα να βρω την αναπνοη
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Κατσε να ρωτησουμε την Αντιγονη αμα αντεχει...ρε τυπε σορυ κιολας...αλλα στο γαμησι πως την παλευες?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 84
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις