Νέα

Γνώμες για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 668
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Ρε μαγκες οποιος εχει σκοπο να το κοψει,το κοβει μαχαιρι και τελειωνει..6 μηνες και δεν μου λειπει,απλα ανοιξε η ορεξη και εβαλα κιλα.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Ρε μαγκες οποιος εχει σκοπο να το κοψει,το κοβει μαχαιρι και τελειωνει..6 μηνες και δεν μου λειπει,απλα ανοιξε η ορεξη και εβαλα κιλα.
Τυπε, ενας καρδιολογος με ειχε πει "Προτιμοτερο ειναι να κοψεις το τσιγαρο και να παχυνεις".

Τελοσπα, το ηλ. τσιγαρο θα πρεπει να το χαρακτηρισουμε ως μεσο για την απεξαρτηση απο το τσιγαρο, παρα ως υποκοταστατο.

Επισκέπτης
Τυπε, ενας καρδιολογος με ειχε πει "Προτιμοτερο ειναι να κοψεις το τσιγαρο και να παχυνεις".

Τελοσπα, το ηλ. τσιγαρο θα πρεπει να το χαρακτηρισουμε ως μεσο για την απεξαρτηση απο το τσιγαρο, παρα ως υποκοταστατο.
Σωστός ο νταής :grin:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396

Απ οτι καταλαβαινω,οι περισσοτεροι το παιρνουν για υποκαταστατο αλλα και λογο φτηνοτερου κοστους...

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
Το κολπάκι της κυβέρνησης είναι γνωστό και προσπαθεί να πείσει είτε ηλίθιους είτε πιθήκους...κανείς δεν είπε ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι υγεία αλλά τουλάχιστον είναι πιο υγιεινό από το κανονικό τσιγάρο...Πλεονεκτήματα ?
1. Δεν έχει πίσσα.
2. Δεν έχει στάχτες.
3. Δεν μυρίζει (ούτε τα ρούχα, ούτε τα μαλλιά, ούτε τον χώρο σου)
4. Δεν κιτρινίζει τα δόντια (δεν χαλάει το σμάλτο)
5  Στοιχίζει έως και 200% φθηνότερα από τα κανονικά τσιγάρα.
6. Στην υπόλοιπη Ευρώπη μπορείς να το καπνίσεις παντού.

Τώρα το παραμυθάκι στην Ελλάδα έχει ως εξής...Οι καπνοβιομηχανίες έχουν χάσει μια σεβαστή μερίδα της πίτας και βλέπουν ότι μέρα με την μέρα θα χάνουν κι όλους πελάτες...οπότε τι κάνουν?? Απαγορεύουν το ηλεκτρονικό τσιγάρο και ταυτόχρονα αυξάνουν 20% τα κανονικά τσιγάρα έτσι ώστε τα αφεντικούλια τους να βγάλουν τα χαμένα !!!

Εδώ και 3 μήνες καπνίζω μόνο ηλεκτρονικό τσιγάρο...το έχω μειώσει σε απίστευτο βαθμό και πιστεύω ότι σε 2 μήνες θα το έχω κόψει τελείως !!
Για αυτούς που θέλουν να το κόψουν σιγά-σιγά προτιμήστε αυτή την εταιρία www.southbeachsmoke.com/smokefun]www.southbeachsmoke.com/smokefun[/url]
Είναι 30%-70% φθηνότερη από τις υπόλοιπες του χώρου και έχει τις καλύτερες κριτικές από τους πελάτες της.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι δεν απαγορεύουν το κάπνισμα γενικά αλλά επιτίθενται στο ηλεκτρονικό τσιγάρο...

Συμφωνω στα περισσοτερα που λες αλλα εχω να κανω και τις εξης παρατηρήσεις:
εκτος απο τα παραπανω πλεονεκτήματα ξεχασες να αναφερεις οτι ΔΕΝ εχει 3500-4000 ουσιες βλεβερες που εχουνε τα κανονικά τσιγαρα και κυριως Διοξιδιο του ανθρακα.

τωρα αναφορικα με την μαρκα που προτεινεις θα διαφωνησω για πολλους λογους:

Η τιμη ΔΕΝ ειναι το παν. ναι ειναι φτηνα τσιγαρα αλλα ειναι 1) παλιας τεχνολογιας με φιλτρο απο κατι σαν αφρολεξ οπως τα κανονικα τσιγαρα κατι το οποιο ΔΕΝ ειναι καλο ουτε στην γευση ουτε στην υγεια γιατι μαζευει βακτηρια. Ασε που αυτου του τυπου τα φιλτρα θελουν πολυ συχνο αλλαγμα (αλλα καθε 50 αλλα καθε 300 τζουρες)
2) η μπαταρια τους δεν κραταει πολυ και θελει φορτιση πολυ συχνα.
3) Η νεα τεχνολογια εχει περασει απο τα cartomizer (με φιλτρο) στα tankomizer (με αμπουλα που γεμιζει πολλες φορες) ειναι πιο καθαρη και εχεις καλυτερη γευση.

τα καλα που προτεινεις και εσυ εχουν πανω απο 70 δολαρια ( το starter kit).
Δεν θα πω εταιρεια αλλα το δικο μου δεν ειναι των 30-40 αλλα πανω απο 75 ευρω αλλα ειμαι full ικανοποιημενος εδω και 15 ημερες και δεν εχω κανει ουτε 1 τζουρα απο τα κανονικα. και τα εχω επανω στο γραφειο μου και τα βλεπω. Απλα δεν εχω την αισθηση να το κανω.

Επισκέπτης
Συμφωνω στα περισσοτερα που λες αλλα εχω να κανω και τις εξης παρατηρήσεις:
εκτος απο τα παραπανω πλεονεκτήματα ξεχασες να αναφερεις οτι ΔΕΝ εχει 3500-4000 ουσιες βλεβερες που εχουνε τα κανονικά τσιγαρα και κυριως Διοξιδιο του ανθρακα.

τωρα αναφορικα με την μαρκα που προτεινεις θα διαφωνησω για πολλους λογους:

Η τιμη ΔΕΝ ειναι το παν. ναι ειναι φτηνα τσιγαρα αλλα ειναι 1) παλιας τεχνολογιας με φιλτρο απο κατι σαν αφρολεξ οπως τα κανονικα τσιγαρα κατι το οποιο ΔΕΝ ειναι καλο ουτε στην γευση ουτε στην υγεια γιατι μαζευει βακτηρια. Ασε που αυτου του τυπου τα φιλτρα θελουν πολυ συχνο αλλαγμα (αλλα καθε 50 αλλα καθε 300 τζουρες)
2) η μπαταρια τους δεν κραταει πολυ και θελει φορτιση πολυ συχνα.
3) Η νεα τεχνολογια εχει περασει απο τα cartomizer (με φιλτρο) στα tankomizer (με αμπουλα που γεμιζει πολλες φορες) ειναι πιο καθαρη και εχεις καλυτερη γευση.

τα καλα που προτεινεις και εσυ εχουν πανω απο 70 δολαρια ( το starter kit).
Δεν θα πω εταιρεια αλλα το δικο μου δεν ειναι των 30-40 ευρω αλλα ειμναι full ικανοποιημενος εδω και 15 ημερες και δεν εχω κανει ουτε 1 τζουρα απο τα κανονικα. και τα εχω επανω στο γραφειο μου και τα βλεπω. Απλα δεν εχω την αισθηση να το κανω.
Τύπε σε ευχαριστώ εκ των προτέρων για το πμ που θα μου στείλεις με την εταιρεία :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

:o :o :o

τα καταφερες τελικα ρε θηριο?????

απο ποτε το κοψες????

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
:o :o :o

τα καταφερες τελικα ρε θηριο?????

απο ποτε το κοψες????
Ναι  :grin:
Απο αρχες ιουνιου,ξυπνησα ενα πρωι και ειπα φτανει.Απο 1 μιση πακετο που εκανα,γλιτωσα απο τις μαυριλες που εβγαζα,καθαρισε η αναπνοη μου,τα δοντια μου ασπρισαν,αρχισε να φευγει το λαχανιασμα,γλιτωσα και  600-700 ευρο  :grin:
Απλα δεν σταματαω το φαει με τιποτα,οταν καπνιζα εκανα ενα τσιγαρο μετα το γευμα και εκοβα την ορεξη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Απο αρχες ιουνιου,ξυπνησα ενα πρωι και ειπα φτανει.Απο 1 μιση πακετο που εκανα,γλιτωσα απο τις μαυριλες που εβγαζα,καθαρισε η αναπνοη μου,τα δοντια μου ασπρισαν,αρχισε να φευγει το λαχανιασμα,γλιτωσα και  600-700 ευρο  :grin:
Απλα δεν σταματαω το φαει με τιποτα,οταν καπνιζα εκανα ενα τσιγαρο μετα το γευμα και εκοβα την ορεξη.

τυπε εγω μετα που το εκοψα με επιασε το στομαχι μου
και ετσι δεν μπορουσα ουτε να φαω  :2funny: :2funny: :2funny:
αλλα και παλι εχω πολυ περιθωρειο να βαλω μεχρι και 10 κιλα...
οποτε δεν αγχωθηκα.

Τυπε εχει καμια σχεση με πριν? πες τα στον απολυτο  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
και παλι ομως δεν πιστευω πως το φαγητο
ειναι παρηγορια στο τσιγαρο.... ισα ισα οσο πιο πολυ ετρωγα
για να ξεχασω το τσιγαρο (πιο παλια που ειχα κανει και αλλες αποπειρες)
τοσο πιο μαλακας ενιωθα  :-

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Τα κιλα τυπε χανοντε σ'εναν χρονο.
Τα πνευμονια θελουν τουλαχιστον 10 χρονια για να καθαρισουν.

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
Τα κιλα τυπε χανοντε σ'εναν χρονο.
Τα πνευμονια θελουν τουλαχιστον 10 χρονια για να καθαρισουν.

διαφορα ομως βλεπεις απο το πρωτο 48ωρο.
εμενα μου εφυγε ο συριγμος στην αναπνοη, το λαχανιασμα, μου επανηλθε η γευση και η αισθηση της οσφρησης.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εμενα μου εφυγε ο συριγμος στην αναπνοη, το λαχανιασμα, μου επανηλθε η γευση και η αισθηση της οσφρησης.

συριγμος στην αναπνοη?  :2funny: :2funny: :2funny:
δεν ειχα φτασει ποτε σε τετοιο σημειο...
μονο την ανοιξη που με επιανε το αλλεργικο
εκει ενιωθα ενα ελαχιστο βρασιμο... γατακια
δεν εκανα ποτε.

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Ενταξει τα μεγαλυτερα κακα απο το τσιγαρο τα βλεπεις μετα τα 30(ηλικια) και αν εισαι χρονια καπνιστης.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Τυπε, κυνηγοσκυλο εισαι;
Να εχεις το νου σου για τον lagoudakis...
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=SDTy716dKmg[/video] [/video]

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
συριγμος στην αναπνοη?  :2funny: :2funny: :2funny:
δεν ειχα φτασει ποτε σε τετοιο σημειο...
μονο την ανοιξη που με επιανε το αλλεργικο
εκει ενιωθα ενα ελαχιστο βρασιμο... γατακια
δεν εκανα ποτε.
Μια φορα πηγα να παιξω 5 επι 5 και στα 4 λεπτα,δεν κυνηγαγα τη μπαλα,κυνηγαγα να βρω την αναπνοη  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μια φορα πηγα να παιξω 5 επι 5 και στα 4 λεπτα,δεν κυνηγαγα τη μπαλα,κυνηγαγα να βρω την αναπνοη  :2funny:

αυτα τα ξεχνας οταν εισαι καπνιστης. Γενικα το καπνισμα σε ωθει
σε αλλον τροπο ζωης ειτε το θες ειτε οχι.... καθιστικο.... μπαρακια συνεχεια
... εξω... παμε να κανουμε κανα τσιγαρακι και ετσι...ποτα κτλπ

απο τοτε που το εκοψα... αρχισα να παιζω μπαλα παλι και για μπασκετ πηγαινα το καλοκαιρι
ειναι αλλη φαση ρε να μην καπνιζεις... μια φορα ειχα περπατησει απο την Καραισκακη  πανω στο Γαλατσι
ως την ΦΥλης με τα ποδια... ΑΥτα οταν ημουν καπνιστης ειδικα στα τελευταια δεν μπορουσα ουτε κατα διανοια. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom