Antigoni367
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2011
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Κατσε να ρωτησουμε την Αντιγονη αμα αντεχει...
δεν θυμάμαι!
ποτε τον ειχα παρει αυτον???
Κοιτα γενικα περπαταω αρκετα,οπως και οταν καπνιζα.Τωρα βγαζω το ιδιο περπατημα πιο ευκολα.Αλλα τη διαφορα την ειδα στο 5 επι 5 επειδη εκανα αθλητισμο παλιοτερα και δεν πιστευα οτι ημουν τοσο χαλια απο φυσικη κατασταση.αυτα τα ξεχνας οταν εισαι καπνιστης. Γενικα το καπνισμα σε ωθει
σε αλλον τροπο ζωης ειτε το θες ειτε οχι.... καθιστικο.... μπαρακια συνεχεια
... εξω... παμε να κανουμε κανα τσιγαρακι και ετσι...ποτα κτλπ
απο τοτε που το εκοψα... αρχισα να παιζω μπαλα παλι και για μπασκετ πηγαινα το καλοκαιρι
ειναι αλλη φαση ρε να μην καπνιζεις... μια φορα ειχα περπατησει απο την Καραισκακη πανω στο Γαλατσι
ως την ΦΥλης με τα ποδια... ΑΥτα οταν ημουν καπνιστης ειδικα στα τελευταια δεν μπορουσα ουτε κατα διανοια.
οι γυναικες δε χρειαζονται καρντιο στοΚατσε να ρωτησουμε την Αντιγονη αμα αντεχει...
Στο γαμησι δεν ειχα ποτε θεμα,σοβαραρε τυπε σορυ κιολας...αλλα στο γαμησι πως την παλευες?
τωρα εισαι μπουλης ομωςΣτο γαμησι δεν ειχα ποτε θεμα,σοβαρα
Δεν λαχανιαζα,απο κιλα ημουν ενταξει.
δεν θυμάμαι!
ποτε τον ειχα παρει αυτον???
ενω για τα κανονικα τσιγαρα που κυκλοφορουν στο περιπτερο και εχουν νικοτινη και πισσα υπαρχει αδεια του ΕΟΦ... α ρε ελλαδα ατελειωτη με τις μαλακιες σου«Για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα που περιέχουν νικοτίνη απαιτείται άδεια κυκλοφορίας - ό,τι δηλαδή ισχύει και για τα φαρμακευτικά σκευάσματα. Ομως, σχετική άδεια δεν έχει εκδοθεί στη χώρα μας», λέει στα «ΝΕΑ» ο πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ) Γιάννης Τούντας.
Το ξεκίνησα από προχθές.Πήρα εταιρίας που είναι από τις πλέον γνωστές στην Ελλάδα,μετά από ψάξιμο και διασταύρωση απόψεων πολλών χρηστών από το περιβάλλον μου κι από δω μέσα,αν και παίζουν και φθηνότερες.Η αίσθηση τζούρας είναι εξαιρετική,η γεύση συνηθίζεται,αν και νομίζω ότι κακώς άκουσα τον πωλητή και πήρα υγρό με γεύση καπνού.Νομίζω ότι θα μου άρεσε κάτι περισσότερο αρωματικό,όπως η βανίλια κ.απαιδια απο αυτους που εχετε δοκιμασει ηλεκτρονικο τσιγαρο,εχετε δει βελτιωση?και γενικα επειδη ειδα οτι υπαρχουν ενα σωρο διαφορετικα ηλεκτρονικα τσιγαρα στο ιντερνετ...γραφτε κανα αξιοπιστο αν εχει πεσει στην αντιληψη σας 'η το εχετε δοκιμασει...
Καλη τυχη τύπε.Το ξεκίνησα από προχθές.Πήρα εταιρίας που είναι από τις πλέον γνωστές στην Ελλάδα,μετά από ψάξιμο και διασταύρωση απόψεων πολλών χρηστών από το περιβάλλον μου κι από δω μέσα,αν και παίζουν και φθηνότερες.Η αίσθηση τζούρας είναι εξαιρετική,η γεύση συνηθίζεται,αν και νομίζω ότι κακώς άκουσα τον πωλητή και πήρα υγρό με γεύση καπνού.Νομίζω ότι θα μου άρεσε κάτι περισσότερο αρωματικό,όπως η βανίλια κ.α
Από προχθές δεν έχω κάνει τσιγάρο,κάτι που το αποδίδω και στην υψηλή περιεκτικότητα νικοτίνης που έχουν τα υγρά που ξεκίνησα(16 mg) αλλά και στην καλή αίσθηση που έχει το ε.τ
Να το πάρεις,έχοντας στο μυαλό σου ,όπως λέω ότι έχω κι εγώ,ότι αυτό είναι ένας τρόπος για να κόψεις το κ.τ κι όχι για να το αντικαταστήσεις
τουλαχιστον δεν καπνιζεις φυτοφαρμακα και πισσα ρε φιλε τη συνηθεια την εχεις που την εχειςΑκριβως ετσι ειναι αορατε......
Κοβεις μια συνηθεια για να πεσεις σε αλλη.... απλα
Ειναι κι αυτο μια αποψη.....τουλαχιστον δεν καπνιζεις φυτοφαρμακα και πισσα ρε φιλε τη συνηθεια την εχεις που την εχεις