Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
Γνώμη για ΚΚΕ εδώ... [URL unfurl="true"]https://taairetika.blogspot.gr/2017/07/blog-post_22.html[/url]
Το ΚΚΕ μάχεται για τα δικαιώματα των εργαζομενων (το ΠΑΜΕ είναι πολύ ισχυρο και οργανωμενο) και εχει πια θεσμικη θεση στα πολιτικα πραγματα της χωρας.Συν ότι οι θεσεις τους στην εξωτερικη πολιτικη είναι αρκούντως εθνικιστικες,συντασομενο στη κοινη γραμμη εναντι των εξωτερικων εχθρων και υπερασπισης των εθνικων δικαιων.Και είναι και φιλορωσικο,ενα συν επιπλέον.Αρα το ΚΚΕ είναι προτιμότερος εκφραστης της Αριστερας εναντι αλλων ανθελληνικών περιθωριακων σχημάτων όπως το ΟΑΚΚΕ για παράδειγμα.
Το ΚΚΕ μάχεται για τα δικαιώματα των εργαζομενων (το ΠΑΜΕ είναι πολύ ισχυρο και οργανωμενο) και εχει πια θεσμικη θεση στα πολιτικα πραγματα της χωρας.Συν ότι οι θεσεις τους στην εξωτερικη πολιτικη είναι αρκούντως εθνικιστικες,συντασομενο στη κοινη γραμμη εναντι των εξωτερικων εχθρων και υπερασπισης των εθνικων δικαιων.Και είναι και φιλορωσικο,ενα συν επιπλέον.Αρα το ΚΚΕ είναι προτιμότερος εκφραστης της Αριστερας εναντι αλλων ανθελληνικών περιθωριακων σχημάτων όπως το ΟΑΚΚΕ για παράδειγμα.
Ως προς τον τιτλο του νηματος , θα επρεπε να ειχε καταργηθει και απαγορευθει η λειτουργια του, διοτι εκπροσωπει μια ιδεολογια, βαθια αντιδημοκρατικη, απολυταρχικη , φασιστικη, αποκρουστικη στην εφαρμογη του.
Ιδιατερα μετα τις αποκαλυψεις των διωγμων , βασανισμων και εκτελεσεων εκατομμυριων ανθρωπων απο τετοιου ειδους καθεστωτα , θα περιμενε κανεις να περιοριζονταν οι δρασεις του στην Ελλαδα.
Στη χωρα βεβαια εχει και αιματοβαμμενη ιστορια, και συνεχιζει να εμφυτευει μισος και να διοχετεύει δηλητηριο στα νεα παιδια.
μαθε ιστορια στο λαο στεφανε
γνωμες για κκε λεει το θρεαντ! Τι γνωμες να παιζουν σε ενα σαιτ που βασιλευουν τα ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ?
Πώς έβγαλες το συμπέρασμα ότι όλοι οι αντικουμμουνιστές (εγώ είμαι ένας από αυτούς και το έχω δηλώσει πολλές φορές) ψηφίζουν Χρυσή Αυγή;γνωμες για κκε λεει το θρεαντ! Τι γνωμες να παιζουν σε ενα σαιτ που βασιλευουν τα ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ?
Το γνωστό σας σύνθημα. Ενώ ο @@ρης αθανάσιος κλάρας (που καρφώσατε οι ίδιοι), μαζί με τον πράχτορα ζαχαριάδη (που τον ψόφησε ο μπαμπάς του στάλιν) πολέμησαν για το καλό της Πατρίδας.[move]ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ[/move]