Νέα

Γνώμες για ΚΚΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adonis13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 240K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
αν εννοείς του πόντιους στα νότια παράλια της μαύρης θάλασσας οι εκτοπίσεις ξεκίνησαν από το 1920 πολύ πριν το 1917
επίσης στο πόλεμο εναντίων των μπολσεβίκων είχε σταλεί στρατός των ελλήνων της τότε κυβέρνησης όπου σαν φερέφωνο των άγγλων που είμαστε τότε για να υπερασπιστούν τα υπερκέρδη των κεφαλαιοκρατών και των αστών στη Ουκρανία

καναμε χοντρη μαλακια τοτε νικολακη
ακουσαμε τους αγγλους και πηγαμε να πολεμησουμε τους μπολσεβικους
εαν δεν ειχαμε αναμειχθει τωρα θα ειχαμε κερδη οπως ειχαν οι τουρκοι τοτε απο τον λενιν που τους παραχωρησε τα βορεια παραλια της τουρκιας ως "δωρο" για την ουδετεροτητα τους

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
951
Πόντοι
3.925
Γιορτάζει ο Κουτσούμπας πάσχα
και μιλάει για ανάσταση :helpplea:

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.865
Πόντοι
216
.....'γνωμες για κκε'...αν είναι ποτε δυνατον, να καλειται νοημων ανθρωπος τη σημερων ημερα, να συζητησει σοβαρα κατι τετοιο...

Λοιπον, ενημερωνω πως η σοβιετικη ενωση κατερρευσε εδώ και 20 χρονια, πως οι μονοι δηλωθέντες εναπομείναντες 'κομμουνιστες' ηγετες είναι κατι κιμ γιονγκ ουν, καστρο, κανταφι, μαδουρο, των οποιων τα χρηματα ξεχειλιζουν στις ελβετικες τράπεζες, και οι πολιτες τους πεινανε!

τι δεν καταλαβαίνετε?

επισης, παρ ολο που περασαν μεγαλες προσωπικότητες από το (εμετικο και σκοτεινο) χωρο του κομμουνισμου, (λενιν, σταλιν, μαο, καστρο-ασχετως εάν ηταν μεγιστα μουνοπανα, ηταν προσωπικότητες), ο κομμουνισμος δεν ευδοκιμησε κατω από οποιαδήποτε συνθηκη!

Στο κκε θα επρεπε να απαγορευτεί η χρηση του σφυροδρέπανου, ως υβριστικο πλεον συμβολο (σκεφτείτε μονο τα νεα κοριτσακια στην φυλης που γαματε με 20 ευρω για χαρη του, 2 γενιες μετα από την πτωση της σοβιετιας), και καλο θα ηταν να εξοστρακιστεί από την πολιτικη ζωη της χωρας, καθως είναι παντελως αχρηστο.

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
.....'γνωμες για κκε'...αν είναι ποτε δυνατον, να καλειται νοημων ανθρωπος τη σημερων ημερα, να συζητησει σοβαρα κατι τετοιο...

Λοιπον, ενημερωνω πως η σοβιετικη ενωση κατερρευσε εδώ και 20 χρονια, πως οι μονοι δηλωθέντες εναπομείναντες 'κομμουνιστες' ηγετες είναι κατι κιμ γιονγκ ουν, καστρο, κανταφι, μαδουρο, των οποιων τα χρηματα ξεχειλιζουν στις ελβετικες τράπεζες, και οι πολιτες τους πεινανε!

τι δεν καταλαβαίνετε?

επισης, παρ ολο που περασαν μεγαλες προσωπικότητες από το (εμετικο και σκοτεινο) χωρο του κομμουνισμου, (λενιν, σταλιν, μαο, καστρο-ασχετως εάν ηταν μεγιστα μουνοπανα, ηταν προσωπικότητες), ο κομμουνισμος δεν ευδοκιμησε κατω από οποιαδήποτε συνθηκη!

Στο κκε θα επρεπε να απαγορευτεί η χρηση του σφυροδρέπανου, ως υβριστικο πλεον συμβολο (σκεφτείτε μονο τα νεα κοριτσακια στην φυλης που γαματε με 20 ευρω για χαρη του, 2 γενιες μετα από την πτωση της σοβιετιας), και καλο θα ηταν να εξοστρακιστεί από την πολιτικη ζωη της χωρας, καθως είναι παντελως αχρηστο.
καταρχας θα επρεπε να ξερεις τι συμβολιζει το σφυροδρεπανο και αν μπορεσεις εστω και με ενα και μονο επιχειρημα να μου αποδειξης οτι ειναι υβριστικο συμβολο τοτε μαζι σου.Αν ομως δεν βρεις ουτε ενα,καλο ειναι να ανοιξεις κανα βιβλιο για να μαθεις κατι.
οσο για τα κοριτσακια της φυλης μαλλον δεν γνωριζεις οτι κατεφθασαν στην χωρα μας μετα την διαλυση της σοβιετικης ενωσης και το ανοιγμα της προς τον δρομο του καπιταλισμου.
τελος για τα υπολοιπα δεν θα ασχοληθω αφου οπως φαινεται οι γνωσεις σου ειναι μαλλον λιγες και επιφανιακες.απλα θα σου συνιστουσα πρωτα να διαβαζεις και να μαθαινεις για πραγματα που μπορει να μην σε ενδιαφερουν λογω ιδεολογιας και να μην παπαγαλιζεις οτι εχεις ακουσει δεξια,δεξια απεναντι.(αριστερα δεν σου γραφω μην σε πιασει καμια ταραχη)

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.865
Πόντοι
216
καταρχας θα επρεπε να ξερεις τι συμβολιζει το σφυροδρεπανο και αν μπορεσεις εστω και με ενα και μονο επιχειρημα να μου αποδειξης οτι ειναι υβριστικο συμβολο τοτε μαζι σου.Αν ομως δεν βρεις ουτε ενα,καλο ειναι να ανοιξεις κανα βιβλιο για να μαθεις κατι.
οσο για τα κοριτσακια της φυλης μαλλον δεν γνωριζεις οτι κατεφθασαν στην χωρα μας μετα την διαλυση της σοβιετικης ενωσης και το ανοιγμα της προς τον δρομο του καπιταλισμου.
τελος για τα υπολοιπα δεν θα ασχοληθω αφου οπως φαινεται οι γνωσεις σου ειναι μαλλον λιγες και επιφανιακες.απλα θα σου συνιστουσα πρωτα να διαβαζεις και να μαθαινεις για πραγματα που μπορει να μην σε ενδιαφερουν λογω ιδεολογιας και να μην παπαγαλιζεις οτι εχεις ακουσει δεξια,δεξια απεναντι.(αριστερα δεν σου γραφω μην σε πιασει καμια ταραχη)

φιλε, αυτό το 'πιασε να διαβασεις το ταδε' δεν είναι πολύ επικαιρο πλεον.
Λεω απλα, ΕΝΑ πραγμα...γιατι δεν μπορειτε να απαντησετε?
Η σοβιετικη ενωση επεσε! παει-πως το λενε?-καπουτ, τερμα, νιετ!
δεν δουλεψε η φαση-κι οσο κρατησε, ένα ξερασμα ηταν!

ναι, εχω λιγες γνωσεις, αλλα γνωρίζω αυτά, τα βασικα! διαφωτισε με, αφου ξερεις! υπαρχει βιλιο δλδ που θα μου πει ότι υπαρχει ο κομμουνισμος?
την θεωρια την εχουμε χεσμενη!

υβριστικο συμβολο βεβαια και είναι το σφυροδρεπανο, καθως, όπως και η σβαστικα, μετραει καποια εκατομυρρια νεκρων, υπο ένα αυταρχικο καθεστώς!
τωρα, εάν εσυ ακομα πιστευεις την παπατζα ότι ο σταλιν ειχε τρομερα μεγαλες διαφορες απτον χιτλερ, καπου χαθηκες στην μεταφραση!
θεωρητικα ισως, ναι...
τα ιδια πραγματα είναι!

σε πειραζει που σου θιξαμε ένα φαντασμα που δεν εχει ουσια και λογο υπαρξης δηλαδή? μονο στην ελλαδα τετοια κουταμαρα, ελεος!

USSR-καπουτ=κομμουνισμος-τερμα!

Απλα....
Αν σ αρεσει και το στηρίζεις αυτό, μην μου καρπωνεσαι τα καλα της δυσης και του καπιταλισμου (το ιντερνετ και το κομπιουτερ απ οπου γραφεις για αρχη) απλα απαρνησου τα και τραβα δες την γλυκα σε καμμια κουβα η β. κορεα!

δεν είναι καιροι για παπατζες πλεον, τυπε!

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.865
Πόντοι
216
επισης, θα θελα να πω το εξης...
εχω ταξιδεψει αρκετα (λογω δουλειας αλλα και χομπυ δλδ), και τολμω να πω ότι πλεον, εχω γνωρισει αρκετους αμθρωπους, διαφορων ηλικιων, και από διαφορες φασεις της ζωης!

Καποιοι απ αυτους εξαιρετικοι, ικανοι και να χουν καταφερει/φτιαξει ωραια πραγματα στην ζωη τους, να χουν ένα εργο δλδ να προσφερουν! (και δεν μιλαω για λεφτα και μπιζνοπαπαριες)...

Ε, δεν είναι τυχαιο που ποτε δεν ειδα κανεναν προκομμενο ανθρωπο να λεει για κομμουνισμο πουθενα! ΠΟΤΕ όμως! οσο πιο πολιτισμένος είναι ενας ελαος, τοσο πιο απελευθερωμένος από το συνδρομο 'αριστερα/δεξια' είναι-οσοι προκοβουν, τ αφηνουν πισω τους αυτά!

ΜΟΝΟ στην ελλαδα βλέπεις κκεδες (που πανε και στην εκκλησια κιολας-μιλαμε για υβριδικα μοντελα μαλακιας), που συνηθως είναι κατι λινατσες/κακομοίρηδες/αμόρφωτοι αχρηστοι, που εάν νιωσουν επιθεση κρυβονται πισω από κιτρινισμένες σελιδιτσες καποιου προπαγανδιστικου βιβλιου, για να νιωθουν οι ιδιοι μορφωμένοι....Ουτε να σου πλυνουν τ αμαξι δεν κανουν, δλδ!
Ευτυχως δεν βλέπεις πολλους νεους-ευτυχως η κριση τους ωθησε να μεταναστευσουν, δινοντας τους μια ευκαιρια να αφησουν αυτά τα υπανάπτυκτα πιστευω!

ενταξει, ηξερα και μια βλαχα κκεδου που της δωσανε δουλεια στην αμερικη, και πηγε τρεχοντας...κλασσικη ελληνιδα βλαχα, με το απλα της, αι φον, σταρμπακς κτλπ, και σου λεει για το 'κκε'...αστεια πραγματα, αυτό είναι η ελλαδα και τα παιδια της!

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
φιλε, αυτό το 'πιασε να διαβασεις το ταδε' δεν είναι πολύ επικαιρο πλεον.
Λεω απλα, ΕΝΑ πραγμα...γιατι δεν μπορειτε να απαντησετε?
Η σοβιετικη ενωση επεσε! παει-πως το λενε?-καπουτ, τερμα, νιετ!
δεν δουλεψε η φαση-κι οσο κρατησε, ένα ξερασμα ηταν!

ναι, εχω λιγες γνωσεις, αλλα γνωρίζω αυτά, τα βασικα! διαφωτισε με, αφου ξερεις! υπαρχει βιλιο δλδ που θα μου πει ότι υπαρχει ο κομμουνισμος?
την θεωρια την εχουμε χεσμενη!

υβριστικο συμβολο βεβαια και είναι το σφυροδρεπανο, καθως, όπως και η σβαστικα, μετραει καποια εκατομυρρια νεκρων, υπο ένα αυταρχικο καθεστώς!
τωρα, εάν εσυ ακομα πιστευεις την παπατζα ότι ο σταλιν ειχε τρομερα μεγαλες διαφορες απτον χιτλερ, καπου χαθηκες στην μεταφραση!
θεωρητικα ισως, ναι...
τα ιδια πραγματα είναι!

σε πειραζει που σου θιξαμε ένα φαντασμα που δεν εχει ουσια και λογο υπαρξης δηλαδή? μονο στην ελλαδα τετοια κουταμαρα, ελεος!

USSR-καπουτ=κομμουνισμος-τερμα!

Απλα....
Αν σ αρεσει και το στηρίζεις αυτό, μην μου καρπωνεσαι τα καλα της δυσης και του καπιταλισμου (το ιντερνετ και το κομπιουτερ απ οπου γραφεις για αρχη) απλα απαρνησου τα και τραβα δες την γλυκα σε καμμια κουβα η β. κορεα!

δεν είναι καιροι για παπατζες πλεον, τυπε!
επειδη ειναι αργα και μαλλον εισαι σε πληρη συγχυση και οπως παραδεχεσαι συγκατοικεις με την αμαθεια(δεν σε προσβαλλω και εγω σε πολλα παργματα ειμαι αμαθης) δεν θα μπω στην διαδικασια να σου απαντησω ετσι και αλλιως γραφεις οπως σου ειπα απο οτι εχεις ακουσει και απο πασαλειμματα και ουτε μπορω να σε διαφωτισω.απλα θα σου πω οτι δεν μπορεις να εξισωνεις τα συμβολα κατα το δοκουν το σφυροδρεπανο ηταν στην κοκκινη σημαια της σοβιετικης ενωσης μαθε τι συμβολιζουν και τα δυο και συζηταμε.επισης θα σου φερω μονο ενα παραδειγμα απλα για τροφη και τιποτα αλλο το 40 πεθαναν στα βουνα της πινδου οι προγονοι μας κατω απο την ελληνικη σημαια για να προστατεψουν την χωρα τους πρεπει να καταργηθει απαντω οχι φυσικα
το παραδειγμα ειναι πολυ απλο μεταξας=δικτατορας=θανατος ελληνων στρατιωτων κατω απο την ελληνικη σημαια.
σταλιν=κομμουνιστης(δικτατορας-δολοφονος για εσενα)=θανατος ρωσων στρατιωτων και λοιπων κατα την περιοδο του πολεμου και των εκκαθαρισεων που εκανε μετα κατω απο την ρωσικη σημαια με σημα το σφυροδρεπανο.
μπορεις να μου εξηγησεις γιατι το ενα ειναι υβριστιο και χρηζει καταργησης και το αλλο οχι

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
επισης, θα θελα να πω το εξης...
εχω ταξιδεψει αρκετα (λογω δουλειας αλλα και χομπυ δλδ), και τολμω να πω ότι πλεον, εχω γνωρισει αρκετους αμθρωπους, διαφορων ηλικιων, και από διαφορες φασεις της ζωης!

Καποιοι απ αυτους εξαιρετικοι, ικανοι και να χουν καταφερει/φτιαξει ωραια πραγματα στην ζωη τους, να χουν ένα εργο δλδ να προσφερουν! (και δεν μιλαω για λεφτα και μπιζνοπαπαριες)...

Ε, δεν είναι τυχαιο που ποτε δεν ειδα κανεναν προκομμενο ανθρωπο να λεει για κομμουνισμο πουθενα! ΠΟΤΕ όμως! οσο πιο πολιτισμένος είναι ενας ελαος, τοσο πιο απελευθερωμένος από το συνδρομο 'αριστερα/δεξια' είναι-οσοι προκοβουν, τ αφηνουν πισω τους αυτά!

ΜΟΝΟ στην ελλαδα βλέπεις κκεδες (που πανε και στην εκκλησια κιολας-μιλαμε για υβριδικα μοντελα μαλακιας), που συνηθως είναι κατι λινατσες/κακομοίρηδες/αμόρφωτοι αχρηστοι, που εάν νιωσουν επιθεση κρυβονται πισω από κιτρινισμένες σελιδιτσες καποιου προπαγανδιστικου βιβλιου, για να νιωθουν οι ιδιοι μορφωμένοι....Ουτε να σου πλυνουν τ αμαξι δεν κανουν, δλδ!
Ευτυχως δεν βλέπεις πολλους νεους-ευτυχως η κριση τους ωθησε να μεταναστευσουν, δινοντας τους μια ευκαιρια να αφησουν αυτά τα υπανάπτυκτα πιστευω!

ενταξει, ηξερα και μια βλαχα κκεδου που της δωσανε δουλεια στην αμερικη, και πηγε τρεχοντας...κλασσικη ελληνιδα βλαχα, με το απλα της, αι φον, σταρμπακς κτλπ, και σου λεει για το 'κκε'...αστεια πραγματα, αυτό είναι η ελλαδα και τα παιδια της!
φιλε ειναι απλο πες δεν γουσταρω τους κκεδες για τον χψ λογο και οτι μεσα στο μυαλο μου θεωρω οτι κομμουνισμος και φασισμος ειναι το ιδιο καθως και σφυροδρεπανο με σβαστιγα και εισαι ενταξει μην ψαχνεις κατι παραπερα...καλημερα 

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.865
Πόντοι
216
φιλε ειναι απλο πες δεν γουσταρω τους κκεδες για τον χψ λογο και οτι μεσα στο μυαλο μου θεωρω οτι κομμουνισμος και φασισμος ειναι το ιδιο καθως και σφυροδρεπανο με σβαστιγα και εισαι ενταξει μην ψαχνεις κατι παραπερα...καλημερα 

τυπε, προφανως και δεν γουστάρω τους ερυθροφασιστες, όπως και κάθε μορφη φτηνιαρικου δογματισμου που στηρίζεται από την πλεμπα....
Και σου παραθετω λογους κι επιχειρηματα όμως!

Δεν σε βλεπω να επιχειρηματολογεις σ αυτά που σου λεω! Περαν απτο κλασσικο ανοητο 'πηγαινε διαβασε' (συγνωμη φιλε μου, εν ετει 2017 ΔΕΝ στελνεις καποιον σπιτι του μ αυτό) απλα δεν εχεις να πεις τιποτα!

Σου λεω ΕΠΕΣΕ η σοβ. ενωση...τι πιο απλο?

ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ>?

.....ΤΙΠΟΤΑ.....

δεν εχω πολλες γνωσεις, καθως δεν ενδιαφέρομαι να εμβαθύνω στο εκτρωμα που λεγεται κομμουνισμος! Ανη κει στους γυφτους, τους αμόρφωτους και τους υπανάπτυκτους.

Αν θες να στηρίξεις κατι, επιχειρηματολογησε...

Ο καπιταλισμος σου εδωσε ιντρνετ, υπολογιστη, ελευθερια λογου να γραφεις μαλακιες και να πουλας τρελα, παντως! χωρις αυτόν θα εισουν ένα εργατακι πεταμενο σαν σκουλικι...

apostatiss

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2017
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
1
Στην Ελλαδα του 2017 μιλαμε ακομα για κομμουνισμο
Αυτη η χώρα πρεπει να γινει θεματικο πάρκο για 
τουριστες που θα βλεπουν σφυροδρεπανα στις πλατειες
της πρωτευουσας

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.865
Πόντοι
216
είναι ηδη, τυπε.....

εδώ και καιρο η γραφικοτητα του απαιδευτου κουτοπονηρου ελληνα χαριζει στιγμες γελιου σε ολη την υφηλιο! αν κόβαμε εισητηρια για την μαλακεια μας, αστο-μονακο θα είμασταν!

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
951
Πόντοι
3.925
της πρωτευουσας
Ετοιμάσου
να ακούσεις
όσα θα πουν
για τον ένα αιώνα ΚΚΕ

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
951
Πόντοι
3.925
................................................................................................
Ο καπιταλισμος σου εδωσε ιντρνετ, υπολογιστη, ελευθερια λογου να γραφεις μαλακιες και να πουλας τρελα, παντως! χωρις αυτόν θα εισουν ένα εργατακι πεταμενο σαν σκουλικι...
ΕΤΣΙ ...

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.297
της πρωτευουσας

Θεματικό πάρκο; Χαχαχα...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.415
Πόντοι
6.515
Σάλος από τη δήλωση του Κώστα Καζάκου: «Προδότες» οι νέοι που φεύγουν στο εξωτερικό

:vomit: :vomit: :vomit:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.415
Πόντοι
6.515
με 4.300 το μηνα αμοιβεται ο Κ.Καζακος από το ΔΗΠΕΘΕ ΠΑΤΡΑΣ