Νέα

Γνώμες για ΚΚΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adonis13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 238K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Σάλος από τη δήλωση του Κώστα Καζάκου: «Προδότες» οι νέοι που φεύγουν στο εξωτερικό

:vomit: :vomit: :vomit:
Θα κλεισουν τα συνορα αυτοι οι πουστηδες σε λίγο,θα γινουμε η μονη χωρα που επιστρέφει στο Μπλόκ χωρις να εχει υπάρξει ποτέ μέλος της :crazy:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
Θα κλεισουν τα συνορα αυτοι οι πουστηδες σε λίγο,θα γινουμε η μονη χωρα που επιστρέφει στο Μπλόκ χωρις να εχει υπάρξει ποτέ μέλος της :crazy:

δεν θα τα κλεισουν γιατι εκτος από τις παπαρολογιες τους αρεσουν και τα ευρω τυπε  :S

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
δεν θα τα κλεισουν γιατι εκτος από τις παπαρολογιες τους αρεσουν και τα ευρω τυπε  :S
η εξουσια και να τα ξυνουν τύπε,αυτα μπορουν να το εχουν και χωρις ευρώ

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Μιλαγα με κατι παιδια του ΚΚΕ σχετικα με εργασιακα ζητηματα και συμφωνω 100% μαζι τους.Για Κυριακες,μισθους ψιχουλα στους νεους,ευελικτα ωραρια,κλπ.Σε ολα.Οταν ομως το φερε η κουβεντα σε γενικοτερα θεματα,μου εκανε εντυπωση οτι λενε καθαρα,Εμεις αποσκοπουμε να μας ψηφισει ο λαος για να εφαρμοσουμε αμεσα σκληρο κομουνισμο.Οχι κομουνισμο λαιτ οπως στη Σοβιετικη Ενωση που διαλυθηκε γιατι ηταν πολυ ελαστικη στο να επιβαλει στον λαο τον σοσιαλισμο και να ελεγχει διαρκως για επιμορφωση της μαζας πανω στην εφαρμοφη του κομουνισμου..Κομουνισμο αυστηρο.Και αν δε γινει μεσω εκλογων,παντα υπαρχει ο τροπος του ενοπλου ταξικου αγωνα.Οπλα εναντιον της εθνικης κυβερνησης,της εθνικης αστυνομιας,του εθνικου στρατου αφου τα συμφεροντα που αυτοι υποστηριζουν δε μας λενε τιποτα.Υποστηριζουν το κεφαλαιο και τους επιχειρηματιες,τους εφοπλιστες,νομοθετουν χαριστικα υπερ τους εναντια στα εργατικα συμφεροντα.Αρα ανατροπη μεσω των οπλων.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Μιλαγα με κατι παιδια του ΚΚΕ σχετικα με εργασιακα ζητηματα και συμφωνω 100% μαζι τους.Για Κυριακες,μισθους ψιχουλα στους νεους,ευελικτα ωραρια,κλπ.Σε ολα.Οταν ομως το φερε η κουβεντα σε γενικοτερα θεματα,μου εκανε εντυπωση οτι λενε καθαρα,Εμεις αποσκοπουμε να μας ψηφισει ο λαος για να εφαρμοσουμε αμεσα σκληρο κομουνισμο.Οχι κομουνισμο λαιτ οπως στη Σοβιετικη Ενωση που διαλυθηκε γιατι ηταν πολυ ελαστικη στο να επιβαλει στον λαο τον σοσιαλισμο και να ελεγχει διαρκως για επιμορφωση της μαζας πανω στην εφαρμοφη του κομουνισμου..Κομουνισμο αυστηρο.Και αν δε γινει μεσω εκλογων,παντα υπαρχει ο τροπος του ενοπλου ταξικου αγωνα.Οπλα εναντιον της εθνικης κυβερνησης,της εθνικης αστυνομιας,του εθνικου στρατου αφου τα συμφεροντα που αυτοι υποστηριζουν δε μας λενε τιποτα.Υποστηριζουν το κεφαλαιο και τους επιχειρηματιες,τους εφοπλιστες,νομοθετουν χαριστικα υπερ τους εναντια στα εργατικα συμφεροντα.Αρα ανατροπη μεσω των οπλων.

Τέτοιες παπαριες λενε,γι'αυτό στις νεαρές ηλικίες το κκε πιανει 0,01%.
Οι κομμουνιστές είναι ότι πιο γραφικό υπάρχει στην πολιτική ζωη.
Μόνο κάτι μπαρμπάδια τους ψηφιζουν ακόμη.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
οι νεοι ειναι μικροι και απλά λένε κασετα χωρις να ξερουν τη τυφλα τους,στην ουσια και στη παρουσα το κκ ειναι οι πιο πιστοι προστατες του κοινοβουλιου και της δημοκρατιας και το απέδειξαν και στις προσφατες απόπειρες ντου.Ξερουν καλα οι παλιοι κουκουεδες αλλα και η ηγεσια οτι ξεσπασμα βιας σε οποιαδηποτε χωρα της Δυσης σημερα ουσιαστικα θα σημαινει εναν ακροδεξιο όλεθρο που δε θα αφησει αριστερο ρουθουνι ουτε για δειγμα στη χωρα που θα γινει

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
16
Γραμμένο σε τοίχο στο Πανεπιστήμιο Πάτρας¨:

Ο Κόκκινος Στρατός νίκησε τους Γερμανούς στο ΒΠΠ

Φυσικά αφού ο Στάλιν μοίρασε με τον Χίτλερ την Πολωνία και την κατέπνυξαν στο αίμα. Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για το ΚΚΕ.

Προβοκάτσια

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
Μιλαγα με κατι παιδια του ΚΚΕ σχετικα με εργασιακα ζητηματα και συμφωνω 100% μαζι τους.Για Κυριακες,μισθους ψιχουλα στους νεους,ευελικτα ωραρια,κλπ.Σε ολα.

για τα 4300 γιουρο του γηραιου Καζακου συν τις 2-3 συνταξεις του συμφωνήσατε με τα παιδια του κκε τυπε?  :think: :S :headbaning1:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Κουτσούμπας για Καζάκο: Δεν νομίζω ότι εννοούσε τα όσα είπε
Θέση υπέρ του ηθοποιού πήρε ο γ.γ. του ΚΚΕ

Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του Κώστα Καζάκου, ο οποίος είπε ότι είναι «"προδότες" οι νέοι που φεύγουν στο εξωτερικό», υποστήριξε «δεν νομίζω ότι το εννοούσε», αλλά αναφερόταν σε αυτούς που ωθούν τα παιδιά να φύγουν στο εξωτερικό. Ο κ. Κουτσούμπας συμπλήρωσε πως «το ΚΚΕ έχει εκφράσει την αμέριστη αλληλεγγύη του σε όλους αυτούς που έχουν μεταναστεύσει και θεωρεί ότι ο αγώνας μας είναι κοινός. Είναι και αγώνας δικός μας, ο αγώνας που κάνουν και στις χώρες που βρίσκονται, είτε είναι εδώ οι νέοι, είτε βρίσκονται σε άλλες χώρες της Ευρώπης και σε όλον τον κόσμο».

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
Ο κ. Κουτσούμπας συμπλήρωσε πως «το ΚΚΕ έχει εκφράσει την αμέριστη αλληλεγγύη του σε όλους αυτούς που έχουν μεταναστεύσει και θεωρεί ότι ο αγώνας μας είναι κοινός.

μονο που στις χωρες που δεχονται τους ελληνες μετανάστες κουτσουμπα, ακουει καποιος για κουμμουνισμο και καλει τις πρωτες βοήθειες του ψυχιατρείου
:heavymetalbig: 

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
για τα 4300 γιουρο του γηραιου Καζακου συν τις 2-3 συνταξεις του συμφωνήσατε με τα παιδια του κκε τυπε?  :think: :S :headbaning1:
συν οτι αγορασε γυναικα καμμια 30 χρονια νεοτερη του  ο κοντομηνας  της αριστερας  με τα λεφτά μας όμως

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Τι σχεση εχει ο βουλευτης τυπε;ο ηθοποιος;ο βολεμενος εισπρατων  απο 10 μεριες;Κι ο Καζακος κι οι ομοιοι του 40 χρονια τωρα;Εγω ειπα μιλησα για μενα και με εργαζομενους σαν και μενα.Ξερεις απο εργαζομενο υπαλληλο με αφεντικο;Για νεο υπαλληλο με 200 ευρω;Για εργαζομενο που ειναι πολυ καλος στη δουλεια του που ο εργοδοτης του,του λεει Θα σε πληρωσω σε 3 μηνες.Δεν εχω τωρα.Για παραγωγικοτητα-ξεζουμισμα πανω στη δουλεια.Και για πολλα ακομα,μια ωρα μιλαγα για τετοια θεματα και γι αυτα που ερχονται.Ειπαμε,για εργαζομενους,για υπαλληλους.Οχι για εισοδηματιες,πλουσιους,ευκαταστατους, κλπ ανετους ως προς τον βιοπορισμο.Μακαρι να ημουνα κι εγω,δε τους ψεγω,στην αστικη δημοκρατια ειμαι κι εγω.Απ τα λεγομενα μου θα το χεις καταλαβει.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
Τι σχεση εχει ο βουλευτης τυπε;ο ηθοποιος;ο βολεμενος εισπρατων  απο 10 μεριες;Κι ο Καζακος κι οι ομοιοι του 40 χρονια τωρα;Εγω ειπα μιλησα για μενα και με εργαζομενους σαν και μενα.Ξερεις απο εργαζομενο υπαλληλο με αφεντικο;Για νεο υπαλληλο με 200 ευρω;Για εργαζομενο που ειναι πολυ καλος στη δουλεια του που ο εργοδοτης του,του λεει Θα σε πληρωσω σε 3 μηνες.Δεν εχω τωρα.Για παραγωγικοτητα-ξεζουμισμα πανω στη δουλεια.Και για πολλα ακομα,μια ωρα μιλαγα για τετοια θεματα και γι αυτα που ερχονται.Ειπαμε,για εργαζομενους,για υπαλληλους.Οχι για εισοδηματιες,πλουσιους,ευκαταστατους, κλπ ανετους ως προς τον βιοπορισμο.Μακαρι να ημουνα κι εγω,δε τους ψεγω,στην αστικη δημοκρατια ειμαι κι εγω.Απ τα λεγομενα μου θα το χεις καταλαβει.

δεν διαφωνω μ' αυτά που λες τυπε, την υποκρισια τους θελω να δειξω

"Αυτό που το ΚΚΕ λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ "τα έδωσε όλα στους βιομηχάνους" αλλά δεν έχουμε βιομηχανίες τι φάση;" :undecided: :undecided: :undecided:

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
16
πόσο πούστικο κωλοτράγουδο. Βρίζει τον βιοπαλεστή τον Παντελή γιατί ο άνθρωπος δουλεύει.

Δεν είναι τυχαίο ότι είναι από τα αγαπημένα τραγούδια του μαλάκα του Καλαμούκη

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
πόσο πούστικο κωλοτράγουδο. Βρίζει τον βιοπαλεστή τον Παντελή γιατί ο άνθρωπος δουλεύει.

Δεν είναι τυχαίο ότι είναι από τα αγαπημένα τραγούδια του μαλάκα του Καλαμούκη

Τζαβέλας ... ακόμη ένα άχρηστο σκουπίδι... μηδέποτε εργασθείς ...

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.744
Πόντοι
6.255
προδοτες μια ζωη ΚΚΕ και αριστεροι

Συνημμένα