Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Μα εσύ ο κουμούνας θα την είχες δώσει ήδη στα Σκόπια εάν κέρδιζες τον συμμοριτοπόλεμο. Οπότε... τι θες να μου πεις με αυτό?
Μασόνοι είναι. Σέχτα. Περνάει η εγκεφαλική μαλάκυνση σαν ιός από γονιό σε παιδί, με αποτέλεσμα το ποσοστό να παραμένει σταθερό μετά από 50 χρόνια. :SΓια αυτούς του λόγους βάζω το ΚΚΕ στην ίδια κατηγορία με τους φανατικούς θρησκόληπτους και δεν τους παίρνω στα σοβαρά.
Μόνο ΚΚΕ
σταθερό ετήσιο εισόδημα στο σπιτι του λαού
Κοιταχτε οι αριστεροί ειναι γεγονός οτι ειναι πιο εξυπνοι κ φραγκατοι , δέστε τα ποθεν εσχες των ΑΡΙ , στη βουλη ... επιςης οι μεγαλύτεροι επιχειρηματίες στην ελλαδα θεωρω οτι ιδεολογικά ανήκουν στην ΕΥΡΥΤΕΡΗ αριστερά (ΚΚΕ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ )
Η ιδεολογική υπέροχή της αριστεράς ειναι αυταπόδεικτη σε πολλούς τομεις οπως στις τέχνες στα γράμματα στη μουςικη , στην επιστήμη και άλλου .
Στην ελλαδα μεχρι πριν μερικά χρονια , οι δεξιοί ήταν κυριως
Οι καραβανάδες
Οι παππαδες
Οι δικαστικοί λειτουργοί
Οι τροχονόμοι
Οι μπατιρηδες , πχ ταρίφες
Οι ρουφιάνοι
Οι αμόρφωτοι με την ευρεία έννοια
Η δεξιά επι κατοχής ενώ συνεργάστηκε με τους ΝΑΖΙ , κυβέρνησε την χώρα μεταπολεμικά , μαζι με ολους τους δωσίλογους , οι γιοί των οποίων σημερα συνηθως πολιτεύονται με την ΝΔ
Εγω σας λεω αλήθειες κ σε όποιον δεν αρέσουν ΞΥΔΙ
Μόνο ΚΚΕ
σταθερό ετήσιο εισόδημα στο σπιτι του λαού
Κοιταχτε οι αριστεροί ειναι γεγονός οτι ειναι πιο εξυπνοι κ φραγκατοι , δέστε τα ποθεν εσχες των ΑΡΙ , στη βουλη ... επιςης οι μεγαλύτεροι επιχειρηματίες στην ελλαδα θεωρω οτι ιδεολογικά ανήκουν στην ΕΥΡΥΤΕΡΗ αριστερά (ΚΚΕ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ )
Η ιδεολογική υπέροχή της αριστεράς ειναι αυταπόδεικτη σε πολλούς τομεις οπως στις τέχνες στα γράμματα στη μουςικη , στην επιστήμη και άλλου .
Στην ελλαδα μεχρι πριν μερικά χρονια , οι δεξιοί ήταν κυριως
Οι καραβανάδες
Οι παππαδες
Οι δικαστικοί λειτουργοί
Οι τροχονόμοι
Οι μπατιρηδες , πχ ταρίφες
Οι ρουφιάνοι
Οι αμόρφωτοι με την ευρεία έννοια
Η δεξιά επι κατοχής ενώ συνεργάστηκε με τους ΝΑΖΙ , κυβέρνησε την χώρα μεταπολεμικά , μαζι με ολους τους δωσίλογους , οι γιοί των οποίων σημερα συνηθως πολιτεύονται με την ΝΔ
Εγω σας λεω αλήθειες κ σε όποιον δεν αρέσουν ΞΥΔΙ
Long Island ?Το μόνο που αξίζει στα κουμμούνια είναι η παρακάτω φωτό. Τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο.
Εννοείται!!Long Island ?