amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
εγω εκανα κανενα χαρακτηρισμο για το ατομο σου? παρακαλω να ζητησεις συγνωμη
εγω εκανα κανενα χαρακτηρισμο για το ατομο σου? παρακαλω να ζητησεις συγνωμη
Εισαι λιγο υπερβολικος?Α, ρε Ζέρβα...
Για να υπερασπιστώ την ιστορική σου μνήμη, ο stabit τώρα μου κάνει μαθήματα διαδικτυακής συμπεριφοράς..
Βαρύ τίμημα για να το αντέξω..
Έχεις 2 επιλογές...
Ή άρχισε τα πμ στους μοντς να σβήσουν ΟΛΑ τα off topic από το παρόν νήμα ή κάνε υπομονή να γίνεις εσύ μοντ να κάνεις ότι θέλεις...Με μερικές ακόμη φωτό της πληθωρικής πολωνέζας σου, ίσως τα καταφέρεις (πραγματικά εντυπωσιακή)..
Έως τότε, μην κάνεις επιλεκτικά τον τροχονόμο...Δείχνει εμπάθεια και σε αδικεί.
Ο Μπεζος που κολαει?ειστε πολυ δεξιοι και στενομυαλοι παντως. τους κομμουνιστες λενε στενομυαλους ααλα συμβαινει το αντιθετο
Ντραπηκα να ρωτησω,μην φαω κραξιμο...σ'ευχαριστω!Ο Μπεζος που κολαει?
Φιλικα ρωταω.
Δεν καταλαβα
είχε παππου χιτη και πατερα εσατζηΝτραπηκα να ρωτησω,μην φαω κραξιμο...σ'ευχαριστω!
ρε πουστη...για παρτη σου οτι γουσταρεις!!!Για σενα και τον βοθρο...και τα ρεστα μου!!!απλως βλεπω το ευτυχισμενοι μαζι και εχω πεθανει στο γελιο
Διακρινω ενδοφλεβιο παθος με τις μηχανες;
Αν ,λεω αν,σου ερθει με HONDA CB 600 HORNET-NAKED τι θα κανεις;
Θα του το απαλλοτριωσεις και θα την κανεις για κοντρες;
καλα...αν δεν καταλαβαινεις απο χιουμορ,αστο,χεστο!ΣΥΓΓΝΩΜΗ(δια τους τυπους)σε λιγο θα εχεις πι-μι,χωρις δραχμη!μονο που ο vothros δεν ειναι κομμουνιστης.εισαι πολυ ειρωνας παντως.εννοειται οτι δεν θα μπορουσες να ησουν ποτε κομμουνιστης
οταν ειχε κομμουνισμο η αλβανια και η πολωνια και γενικα ολες οι χωρες του ανατολικου μπλοκ μια χαρα περνουσαν . μη σας παραμυθιαζουν με αυτα που σας λενε οι πολωνοι και οι αλβανοι που ειναι στην ελλαδα
...Ρε συντροφακο...Γαμω την τρελλα μου δηλαδη...Το 1982 με διεγραψαν απο την Κ.Ν.Ε. Μη με βαζεις στην πριζα!Ασ'το να πα να γαμηθει, σου λεω!!!Και ΔΕΝ με διεγραψαν για ΔΕΞΙΩΤΕΡΕΣ αποκλισεις!!!Αν ΔΕΝ καταλαβαινεις,εστω την προθεση του ΚΑΚΟΥ χιουμορ,γαματο!φυσικα και καταλαβαινω απο χιουμορ απο το εξυπνο και καλο ομως
ε?Στα @@ μου ρε φιλε ποτε σε διαγραψανε και για ποιο λογο αυτα ειναι θεματα των συντροφων σου εδω ρε φιλε 35 ατομα απο την Κ.Ε πηγανε να διαλυσουνε το Κομμα να μας κανουν ταση στο ΣΥΝ και μετα οπως πηγαινε η ιστορια φραξια στο Πασοκ ,εδω ο Τσιμας ηταν διευθυντης του Ριζοσπαστη και την εκανε και ο Κυρτσος σπουδασε στη Μοσχα με υποτροφια Λενιν και μετα εγινε το μεγαλυτερο λαμογιο και καθηκι.Οσο για την ΚΝΕ των 80'ς εμεις εχουμε κανει σαν πολιτικος χωρος την αυτοκριτικη μας οποτε μην χαλιεσαι δεν εχασες και τπτ απλα επρεπε να επιστρεψεις το '91 αφου δεν διαγραφηκες για δεξιες θεσεις.Στις 19 βγαινει η εκτιμηση μας για τα '80ς κυριως απο το πρισμα της αυτοκριτικης οσον αφορα ποσο ακριτα δεχομασταν τις στρεβλωσεις που μας ερχοντουσαν απο την ΕΣΣΔ απο το '56 και μετα.Ριξε μια ματια...
Προς τι ο πληθυντικός; Ποιοί είστε "εσείς" αν επιτρέπεται;Οσο για την ΚΝΕ των 80'ς εμεις ...
Στα @@ μου ρε φιλε ποτε σε διαγραψανε και για ποιο λογο αυτα ειναι θεματα των συντροφων σου εδω ρε φιλε 35 ατομα απο την Κ.Ε πηγανε να διαλυσουνε το Κομμα να μας κανουν ταση στο ΣΥΝ και μετα οπως πηγαινε η ιστορια φραξια στο Πασοκ ,εδω ο Τσιμας ηταν διευθυντης του Ριζοσπαστη και την εκανε και ο Κυρτσος σπουδασε στη Μοσχα με υποτροφια Λενιν και μετα εγινε το μεγαλυτερο λαμογιο και καθηκι.Οσο για την ΚΝΕ των 80'ς εμεις εχουμε κανει σαν πολιτικος χωρος την αυτοκριτικη μας οποτε μην χαλιεσαι δεν εχασες και τπτ απλα επρεπε να επιστρεψεις το '91 αφου δεν διαγραφηκες για δεξιες θεσεις.Στις 19 βγαινει η εκτιμηση μας για τα '80ς κυριως απο το πρισμα της αυτοκριτικης οσον αφορα ποσο ακριτα δεχομασταν τις στρεβλωσεις που μας ερχοντουσαν απο την ΕΣΣΔ απο το '56 και μετα.Ριξε μια ματια...
εσύ δε μας έχεις πει τι πουλί είσαι.......Α, να μην πιστέψουμε αυτους που ταζησαν, αλλά εσένα το παπαγαλάκι του "Οδηγητή" και του "Ριζοσπάστη". Για ηλίθιους μας περνάς...