str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
str81977,στον πρωτο τομο(στην εκδοση που εχω τουλαχιστον)δεν αναφερεται ημερομηνια,στον δευτερο αναγραφεται 1995,ομολογω οτι γκουγκλαρισα και μου βγηκε το 1988.
Οσο για το αν προλογιζει ο ιδιος ο Παναγιωτης Κανελλοπουλος η απαντηση ειναι ΝΑΙ,και τα στοιχεια(και οχι αποψη)για τον Ζερβα και τα κονε με την Γερμανικη Διοικηση στα Γιανεννα ειναι στον δευτερο τομο οντως.
Για να προλαβω,ουτε στον πρωτο τομο παντως αναγραφονται τιποτε υμνοι για τον Ζερβα οποτε ο Κανελλοπουλος-που εκφραζεται θετικοτατα για την δουλεια του Φλαισερ-δεν πιαστηκε μαλακας.
Συνήθως όταν κάποιος προλογίζει βιβλίο, δεν αρχίζει τα μπινελικώματα...
Αν το κάνει, απλά δεν δημοσιεύεται ο πρόλογός του...
Και είναι συνήθης πρακτική να προλογίζουν βιβλία άτομα από άλλο ιδεολογικό στρατόπεδο ή να συμμετέχουν στην παρουσίασή τους...
Λένε μερικές μαλακίες του τύπου "θαυμάζω τη δουλειά", "έχει γίνει αξιόλογη προσπάθεια" κτλ.
Ανώδυνες δημόσιες σχέσεις είναι...
Και τέλος εκτός του ότι ο κανελόπουλος δεν είδε το βιβλίο στην τελική του μορφή, υπάρχει σημαντική διαφορά μεταξύ του να αντιπαθείς κάποιον και να τον αποκαλείς συνεργάτη των γερμανών...
Και εγώ όταν ακού άρης βγάζω σπυράκια αλλά δεν διενοήθην ποτέ να τον πω συνεργάτη των γερμανών..
Str8 ακομα με τον Ζερβα ασχολεισαι? Ουτε ο Ναπολεων να ηταν.
Αφου τα παμε, δεν τα παμε?
Και αγγλοφιλος ηταν και γερμανοφιλος και βασιλοφρων και βενιζελικος και οτι κατσει αρκει να φοραει στολη.
Τι το συνεχιζεις?
Εσύ έχεις πάθει αμοκ και εμπάθεια με την πάρτη του...
Μόνο για συνεργασία με εξωγηίνους για το ξεπούλημα του πλανήτη δεν τον έχεις κατηγορήσει..
Και φορούσε στολή, όχι κυλότες...
Δεν μπορώ να καταλάβω το μένος κατά του ζέρβα βασισμένο σε έωλες αποδείξεις (και το ότι ο φλάισερ είναι καθηγητής- μάλλον επίκουρος, δεν τον καθιστά αυθεντία, γνωρίζω αρκετούς φελλούς με βαρύγδουπους τίτλους σε όλα τα επαγγέλματα)....
Ή μάλλον μπορώ αλλά βαριέμαι να εξηγώ...