Νέα

Γνώμες για ΚΚΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adonis13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 238K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μη με δουλεύεις τώρα ρε Γκάμπα.
Όχι και ποιος εθνοκεντρισμός του Καργάκου!
Άλλο αν εσύ συμφωνείς μαζί του, όπως έχεις κάθε δικαίωμα.
Θα τον έβαζες όμως σε μια επιτροπή π.χ. που θα συζητούσε τη διένεξή μας με τους γείτονες της ΦΥΡΟΜ;
Και αυτοί αντιστοίχως, να έβαζαν έναν δικό τους Καργάκο;

Η γνωστή μεταμοντέρνα θεώρηση της ιστορίας...
Το καινούργιο φρούτο όπου όλες οι πηγές εμφανίζονται ισότιμες και ισόκυρες...

Ο σκοπιανός καργάκος που θα υποστήριζε το γνωστό παραλήρημα είναι το ίδιο και το αυτό με έναν έγκριτο επιστήμονα που τεκμηριώνει την άποψή του με τους κανόνες της ιστορικής επιστήμης, της εθνολογίας και του διεθνούς δικαίου...

Φέθρυ, εκτός από τις όποιες ιδεοληψίες που όλοι έχουμε, υπάρχει και η αντικειμενική πραγματικότητα- αυτή που αποδεικνύεται με τους κανόνες της επιστήμης..
Με το σκεπτικό σου, ένας φανατικός υποστηριτής του ότι η γη είναι στρογγυλή είναι το αυτό έγκυρος με κάποιον που πιστευει ότι η γη είναι επίπεδη...

Σε λίγο θα μας πεις ότι η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση, για να φανείς αντικειμενικός...

Εσύ τώρα τι είσαι;
Ο επικεφαλής στο αμφιθέατρο μιας παράταξης για την οποία βγήκε το σύνθημα "έσπασε η καπότα του καπιταλισμού / και βγήκανε τα μπάσταρδα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ";

Δεν ήμουν ποτέ μέλος της δαπ ή άλλης φοιτητικής οργάνωσης...
Ομολογώ ότι ψήφιζα δαπ στις φοιτητικές εκλογές, κυρίως για να μην γίνονται καταλήψεις από τους γνωστούς τεμπέληδες που για όλα τους φταίνε οι άλλο...
Και στα 4 χρόνια που ήμουν φοιτητής δεν χάσαμε ούτε μια μέρα από τα  τρολ...

Γιατί το λέω αυτό;
Διότι όταν σε μια κοινωνία με ανεργία, εκμετάλλευση, g700, αναξιοκρατία κτλ, η ανανεωτική αριστερά έχει μονοψήφια ποσοστά στην κοινωνία και στα πανεπιστήμια είναι αισχρή μειοψηφία, ακόμη και με βάση αυτούς που ψηφίζουν (διότι αν βάλουμε και αυτούς που ψηφίζουν, τεχνικά δεν υφίσταται) αυτό κάτι σημαίνει...
Όσο πιο γρήγορα το αντιληφθεί η παράταξή σου, τόσο το καλύτερο για την ίδια και για τη χώρα...

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Αριστερα στη Ελλαδα. Σα να λεμε Αλβανος τουριστας

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Για να αναβουμε και τα αιματα στους΅Ελληναρες του φορουμ
Ναι κε εγω διαβαζω τους Αρβανιτες εν Ελλαδι.
Καραισκακης Μποτσαρης Τζαβελας Μπουμπουλινα και αλλοι πολλοι ακομη και ο Κολοκοτρωνης mpesa e noku mpesa ore.
Ελληναρες !!!!!!!!!
Αρβανιτης
Ναι αλλα Χριστιανοι  :cheesy:
Για το Γερο δεν εχεις δικιο.Ο Κολοκοτρωνης ηξερε τη νοοτροπια τους, χρονια σε αψημαχιες με κατι Λαλαιους και λοιπους Τουρκαλβανους.
Τωρα αυτο που λενε οτι εχει μια μακρυνη καταγωγη απο Σουλι.....καλα

Pireotis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ο Χριστιανισμός έγινε βασική ιδεολογία με τη βία, ανιστόρητε. ΜΕ ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ σαν το Θεοδόσιο και τον Ιουστινιανό και αργότερα με βασανιστήρια, ιερές εξετάσεις και σταυροφορίες. Αν έτσι ονειρεύεσαι να πετύχει και ο κομμουνισμοσοσιαλισμός, έπεσες μέσα. Ηδη το επιχείρησε. Μέτρα τους νεκρούς στα γκουλάνγκ, και τους άλλους αντικαθεστωτικούς που τους έφαγε η μαρμάγκα στην Κίνα. Και άσε τις ψευτομαρξιστικές, θεωρητικές ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ. Ο κομμουνισμός έχει μόνο ΠΑΡΕΛΘΟΝ. Και μάλιστα θλιβερο. Και ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟ. Καληνύχτα.
Η εκφραση χωρης γνωση ειναι αρεστη. Χωρις ναναιρεσω τα ιστορικα σου στοιχεια παραμενεις ασχετος.
Η σχεση εκφραζει γνωση δεν ειναι απαραιτητη η συναινεση εσυ αρκεισαι στην αρνηση και μηνγνωση.
Δικαιωμα σου ειναι αυτο δικαιωμα σου να την βρεις, μην μας βριζεις ομως.....  :birdman: :birdman: :birdman:

Επισκέπτης
ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΟΜΜΑ,μονο που ο Θανασης Κλαρας , μαλλον θα ειχε καποιες μικρες διαφωνιες μαζι του,αλλα,καλα , αυτος σκοτωθηκε νωρις,και το αφησε στα αξια χερια του Μητσου του Κωστοπουλου που κι'αυτος την κοπανησε νωρις και μετα ηρθαν οι μελισσες και η λιανα και ο ορεστης και ο σκυλακος με το σιγμα κεφαλαιο(τον τονο βαλτε τον κατα βουληση και να βαλλετε κατα βουληση)και χαλβα-τζη εχω και την ΚΡΟΝΣΤΑΝΔΗ αγνοοω και με τον πατερουλη αρχηγο,ψαχνω να'βρω τον οχτρο και μαζι του πορευομαι και συν-πορευομαι και κουκουακι δυνατουλι στη βουλιτσα του λαουλη φωναζω,και ιματια διαρριγνυω και στις φυλακες διαιρουμαι και αυτοαναιρουμαι και τους νεκρους μου προδοτες βγαζω , γιατι την βγαζω-δεν την βγαζω και σαν βγω απ'αυτη την φυλακη τρεχω να εισπραξω την δοξα με δοσεις και με τραγουδια για την φτωχεια και την ξενητεια ρετιρε παιρνω στην κηφισσια και πρωτα απ'ολα θελω να ψωφησει η κατσικα του γειτονα γιατι ειμαι κομμουνιστης μα πανω απ'ολα ελλην και του φασιστα το κεφαλι βαρα το με ενα κνιτη μια και ειναι φτιαγμενοι και οι δυο απο ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΚΑΤΑ!!!Υ.Γ. Οι δεξιοι και να μου την πεσουν χεστηκα,αλλα πριν μου την πεσουν τα (πρωην)συντροφια ας μου στειλουν κανα  πι-μι χωρις δραχμη.δεχομεθα τα παντα , εκτος μηνυσεων!!!Τα συντροφικα μου σεβη!!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΟΜΜΑ,μονο που ο Θανασης Κλαρας , μαλλον θα ειχε καποιες μικρες διαφωνιες μαζι του,αλλα,καλα , αυτος σκοτωθηκε νωρις,και το αφησε στα αξια χερια του Μητσου του Κωστοπουλου που κι'αυτος την κοπανησε νωρις και μετα ηρθαν οι μελισσες και η λιανα και ο ορεστης και ο σκυλακος με το σιγμα κεφαλαιο(τον τονο βαλτε τον κατα βουληση και να βαλλετε κατα βουληση)και χαλβα-τζη εχω και την ΚΡΟΝΣΤΑΝΔΗ αγνοοω και με τον πατερουλη αρχηγο,ψαχνω να'βρω τον οχτρο και μαζι του πορευομαι και συν-πορευομαι και κουκουακι δυνατουλι στη βουλιτσα του λαουλη φωναζω,και ιματια διαρριγνυω και στις φυλακες διαιρουμαι και αυτοαναιρουμαι και τους νεκρους μου προδοτες βγαζω , γιατι την βγαζω-δεν την βγαζω και σαν βγω απ'αυτη την φυλακη τρεχω να εισπραξω την δοξα με δοσεις και με τραγουδια για την φτωχεια και την ξενητεια ρετιρε παιρνω στην κηφισσια και πρωτα απ'ολα θελω να ψωφησει η κατσικα του γειτονα γιατι ειμαι κομμουνιστης μα πανω απ'ολα ελλην και του φασιστα το κεφαλι βαρα το με ενα κνιτη μια και ειναι φτιαγμενοι και οι δυο απο ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΚΑΤΑ!!!Υ.Γ. Οι δεξιοι και να μου την πεσουν χεστηκα,αλλα πριν μου την πεσουν τα (πρωην)συντροφια ας μου στειλουν κανα  πι-μι χωρις δραχμη.δεχομεθα τα παντα , εκτος μηνυσεων!!!Τα συντροφικα μου σεβη!!

Σύντροφε, κατέθεσες την άποψή σου στο προεδρείο ή το αμέλησες;    :)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΟΜΜΑ,μονο που ο Θανασης Κλαρας , μαλλον θα ειχε καποιες μικρες διαφωνιες μαζι του,αλλα,καλα , αυτος σκοτωθηκε νωρις,και το αφησε στα αξια χερια του Μητσου του Κωστοπουλου που κι'αυτος την κοπανησε νωρις και μετα ηρθαν οι μελισσες και η λιανα και ο ορεστης και ο σκυλακος με το σιγμα κεφαλαιο(τον τονο βαλτε τον κατα βουληση και να βαλλετε κατα βουληση)και χαλβα-τζη εχω και την ΚΡΟΝΣΤΑΝΔΗ αγνοοω και με τον πατερουλη αρχηγο,ψαχνω να'βρω τον οχτρο και μαζι του πορευομαι και συν-πορευομαι και κουκουακι δυνατουλι στη βουλιτσα του λαουλη φωναζω,και ιματια διαρριγνυω και στις φυλακες διαιρουμαι και αυτοαναιρουμαι και τους νεκρους μου προδοτες βγαζω , γιατι την βγαζω-δεν την βγαζω και σαν βγω απ'αυτη την φυλακη τρεχω να εισπραξω την δοξα με δοσεις και με τραγουδια για την φτωχεια και την ξενητεια ρετιρε παιρνω στην κηφισσια και πρωτα απ'ολα θελω να ψωφησει η κατσικα του γειτονα γιατι ειμαι κομμουνιστης μα πανω απ'ολα ελλην και του φασιστα το κεφαλι βαρα το με ενα κνιτη μια και ειναι φτιαγμενοι και οι δυο απο ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΚΑΤΑ!!!Υ.Γ. Οι δεξιοι και να μου την πεσουν χεστηκα,αλλα πριν μου την πεσουν τα (πρωην)συντροφια ας μου στειλουν κανα  πι-μι χωρις δραχμη.δεχομεθα τα παντα , εκτος μηνυσεων!!!Τα συντροφικα μου σεβη!!

Ειμαι στηλσ αλατος....
 Ειμαι περηφανος που το BBC απαρτιζεται με τετοια χειμαρωδη μελη
 Αμα λεω πως τα καλυτερα παιδια ειναι οι μηχανοβιοι,με λετε γραφικο..

Ηδη αυτο αλλα και το αλλο για τον Τσε...τα αποθηκευσα.
 Φιλε μου...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
1.  Ομολογώ ότι ψήφιζα δαπ στις φοιτητικές εκλογές, κυρίως για να μην γίνονται καταλήψεις από τους γνωστούς τεμπέληδες που για όλα τους φταίνε οι άλλο...
Και στα 4 χρόνια που ήμουν φοιτητής δεν χάσαμε ούτε μια μέρα από τα  τρολ...

2. Διότι όταν σε μια κοινωνία με ανεργία, εκμετάλλευση, g700, αναξιοκρατία κτλ, η ανανεωτική αριστερά έχει μονοψήφια ποσοστά στην κοινωνία και στα πανεπιστήμια είναι αισχρή μειοψηφία, ακόμη και με βάση αυτούς που ψηφίζουν (διότι αν βάλουμε και αυτούς που ψηφίζουν, τεχνικά δεν υφίσταται) αυτό κάτι σημαίνει...
Όσο πιο γρήγορα το αντιληφθεί η παράταξή σου, τόσο το καλύτερο για την ίδια και για τη χώρα...

1. Ε και τι θες τώρα; Να κηρυχτεί στρατιωτικός νόμος για τους καταληψίες; Δεν θα με εξέπληττες αν το έλεγες ΚΑΙ αυτό.
Άσε που τώρα στ' αρχίδια σου μάλλον για τα τρόλεϋ, τελευταία όλο απεργίες κάνουν.

2. Χαιρετώ την αδέκαστη γαλάζια παράταξη που σε γαλούχησε, αν και τώρα θα της την σκάσεις, ψηφίζοντας ...τους απέναντι.
Μιλάω φυσικά για την παράταξη του αδάμαντα Βουλγαράκη.

Pireotis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1

Δεν βρισκω ακρη για να απαντησω.
Τουρλουμπουκι ταρνανα η αντιθεση ειναι μητρικη εως και ολωκληρωμενη δεν μου αρεσει η ζωη και εας την κανεις μελι.

Pireotis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
[quote)

Δεν βρισκω ακρη για να απαντησω.
Τουρλουμπουκι ταρνανα η αντιθεση ειναι μητρικη εως και ολωκληρωμενη δεν μου αρεσει η ζωη και εας την κανεις μελι.
Σε διωριζω στον πονεμενο επαναστατη :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
1. Ε και τι θες τώρα; Να κηρυχτεί στρατιωτικός νόμος για τους καταληψίες; Δεν θα με εξέπληττες αν το έλεγες ΚΑΙ αυτό.
Άσε που τώρα στ' αρχίδια σου μάλλον για τα τρόλεϋ, τελευταία όλο απεργίες κάνουν.

Επέλεξα πολιτικό τρόπο για να αποφύγω τις καταλήψεις...
Νομίζω είχα αυτό το δικαίωμα...
Σε αντίθεση με αυτούς που τις έκαναν (ευτυχώς όχι στη δική μου σχολή) οι οποίοι τις επέβαλαν με πραξικοπηματικό...
Ενιότε και χωρίς το πρόσχημα στημένης γενικής συνέλευσης...

Χαιρετώ την αδέκαστη γαλάζια παράταξη που σε γαλούχησε, αν και τώρα θα της την σκάσεις, ψηφίζοντας ...τους απέναντι.
Μιλάω φυσικά για την παράταξη του αδάμαντα Βουλγαράκη.

Όταν οι απέναντι έχουν παλικάρια σαν το Σιγκμουντ, ε, ναι, μπαίνω σε πειρασμό (αν και δεν θα υποκύψω...)
Και στην τελική, συμβόλαιο δεν έχω υπογράψει με κανέναν, διορισμό δεν περιμένω από κανέναν, όποτε στ' @@ μου...

Αλήθεια, θα μας γράψεις καμια αντικειμενική πηγή για το σκοπιανό;

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
οι γκομενίτσες της ΚΝΕ κάνουν κομμουνιστικά τσιμπούκια με φουλάρι.

Πέραν τούτου μου αρέσει το σφυροδρέπανο σαν σύμβολο, είναι δυναμικό, αφού στα κόψει, σου δίνει και μια με το σφυρί να φτιάκσεις καρακτήρα.

Όσο για την Παπαρήγα, μοιάζει με την πεθερά μου ή μάλλον η πεθερά μου της μοιάζει.

Καλό κόμμα ίσως μοναδική επιλογή αντί πρασινομπλέ παπαγάλου. Για Συνασπισμό δεν έχω να προσθέσω, γκει παρέιντ, για ΛΑΟΣ...μάλλον η ναζιστική εκδοχή της Ελληνοχριστιανικοδογματικής αφασίας.

Αν κάνω ρεζουμέ για μερικά θέματα προτιμώ τους κόκκινους, για άλλα τους Πράσινους, που όμως είναι διασπαρμένοι ενώ θα έπρεπε να είναι μια γροθιά  και πιο σοβαροί.

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
Οικολόγους εννοώ πράσινους να μην παρεξηγηθούμε...ο Γιωργάκης όπως κι ο Κωστάκης θα θέλανε να είναι στην Αστόρια στο απάρτμεντ τους να τρώνε χαμπεργκερς και να πίνουν κοκακόλα βλέποντας ΝτιΒιΝτι

Επισκέπτης
Δε βαριεσαι ρε πειραιωτη,και να μη μου απαντησεις,την βρεις δεν την βρεις την ακρη, εγω θα την πιω την αντιβιωση!Καλη πατριδα,συντοφοι!!!

Pireotis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δυναμη και του σοσιαλισμου
Η ενταξεις του λαου σε μια κοινη προοπτικη.
Περα απο το ελιτιστικο ενος κομματος η κατανοησει της μοναδικης λυσης.
Εκ του παρωντος ουτοπισμος μηπως σημερα βλεπουμε και την καταρευσει του καπιταλιστικου συστηματος.
Σημερα οι λαοι του κοσμου με ενα υπερτιμημενο δολλαριο καλουμεθα να πληρωσουμε τις φουσκες της ΗΠΑ.
Σημερα το δολαριο που τυπωνεται οπως οι κατοχηκες δραχμες αναγκαστηκα εχουν αξια.
Σημερα ελληνακο δεξιε θα πληρωσεις τα φιλαρακια.
Κρατικη παρεμβαση προδοτη τοθ νεοφιλεφτευρισμου.
Ειναι κανενας που εχει γνωσεις οικονομιας και ανερει??
Γαμαμωτο ποναει και θα πονεσει ο ποπος και λογω αρχης "Mama me aga mou nagiaso"Ole  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom