OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
και όποιος δεν είναι κνίτης, ΔΕΝ είναι σκεπτόμενος, ούτε συνειδητοποιημένος?????κανεις λαθος. οποιος ειναι Κνιτης ειναι σκεπτομενος και συνειδητοποιημένος ανθρωπος
και όποιος δεν είναι κνίτης, ΔΕΝ είναι σκεπτόμενος, ούτε συνειδητοποιημένος?????κανεις λαθος. οποιος ειναι Κνιτης ειναι σκεπτομενος και συνειδητοποιημένος ανθρωπος
όποιος είναι κάπου ενταγμένος κι απ τη στιγμή που ακολουθεί κάποια γραμμή δύσκολο μου φαίνεται να είναι σκεπτόμενος
δεν φωναζω για την λευτερια του γιατι ειναι γαυρος ,φωναζω γιατι ειναι μαγκας και κιμπαρης και οχι ρουφιανολαμογιο σαν εσενα !!!!!Τιμή μου να μη συμφωνεί μαζί μου ένα ανθρωπάκι σαν και σένα.
Αν όμως ο υβριστής δεν ήταν γάβρος σαν και σένα, θα φώναζες για τη "λευτεριά" του;
Άντε, λευτεριά και στους δολοφόνους της Λεωφόρου Λαυρίου τότε.
Γειά σου Χρηστίδη, ανένταχτο πνεύμα!
(δύο λέξεις, δύο καρικατούρες εν προκειμένω)
δεν φωναζω για την λευτερια του γιατι ειναι γαυρος ,φωναζω γιατι ειναι μαγκας και κιμπαρης και οχι ρουφιανολαμογιο σαν εσενα !!!!!
οπως θα φωναζα για τον περσονα που ειναι βαζελα η για τον ταλο που επισης ειναι βαζελα...
αλλα ΠΟΤΕ για σενα και ας ησουνα ο πιο φανατικος γαυρος.....
δεν εχω δει ποτε στη ζωη μου ανθρωπο σαν και εσενα τοσο κολλημενο,προκλητικο και ξερολα....
αν ξηγιεσαι ετσι και στην ''εξω'' ζωη σου να εισαι σιγουρος οτι ολο και σε καποιο ''χρηστιδη'' θα πεσεις και τοτε δεν θα μπορεις να κρυφτεις πισω απο πληκτρα και οθονες για να γλιτωσεις.....
για αυτο πιστευω οτι ΜΟΝΟ ΕΔΩ κανεις μαγκιες και εξω περιφερεσαι απο κλωτσιες σε ....σφαλιαρες.....
τελειο ποστδεν φωναζω για την λευτερια του γιατι ειναι γαυρος ,φωναζω γιατι ειναι μαγκας και κιμπαρης και οχι ρουφιανολαμογιο σαν εσενα !!!!!
οπως θα φωναζα για τον περσονα που ειναι βαζελα η για τον ταλο που επισης ειναι βαζελα...
αλλα ΠΟΤΕ για σενα και ας ησουνα ο πιο φανατικος γαυρος.....
δεν εχω δει ποτε στη ζωη μου ανθρωπο σαν και εσενα τοσο κολλημενο,προκλητικο και ξερολα....
αν ξηγιεσαι ετσι και στην ''εξω'' ζωη σου να εισαι σιγουρος οτι ολο και σε καποιο ''χρηστιδη'' θα πεσεις και τοτε δεν θα μπορεις να κρυφτεις πισω απο πληκτρα και οθονες για να γλιτωσεις.....
για αυτο πιστευω οτι ΜΟΝΟ ΕΔΩ κανεις μαγκιες και εξω περιφερεσαι απο κλωτσιες σε ....σφαλιαρες.....
κανεις λαθος. οποιος ειναι Κνιτης ειναι σκεπτομενος και συνειδητοποιημένος ανθρωπος
αμα δεν ήταν και φιλελεύθερος θα συμφωνούσα πλήρως μαζί του.όποιος είναι κάπου ενταγμένος κι απ τη στιγμή που ακολουθεί κάποια γραμμή δύσκολο μου φαίνεται να είναι σκεπτόμενος
αμα δεν ήταν και φιλελεύθερος θα συμφωνούσα πλήρως μαζί του.
ο εαυτός του απλά.Και τι να ήταν;
pfff βρωμαει γεροντιλα και κοντοσουβλι εδω μεσα....Εδω γυρω μηπως ειναι ο Παπαριωνας?
εγώ είμαι.Το κοντοσούβλι τι σε πείραξε;
Είσαι βετζετέριαν μήπως;
Το κοντοσούβλι τι σε πείραξε;
Είσαι βετζετέριαν μήπως;
εγώ είμαι.
με το βόθρο και συ παρέα...
Το εχω συνδεσει αμεσα με τον Αριωνα
Μπα βετζετεριαν δεν ειμαι αλλα η διατροφη μου περιοριζεται σε τονο και κοτοπουλο απο κρεατικα μονο
ο εαυτός του απλά.