giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
δεν www.freesmileys.org] [/url]Ναι και εγώ το επιβεβαιώνω ότι ένας δημητράκης είκοσι εννέα, τελείως ανορθόγραφος και ασύντακτος ρίχνει τα καλύτερα γκομενάκια επειδή γαμάει καλά, και του τα χώνουμε κιόλας γιατί έχει τρομερή - με όλη τη σημασία της λέξεως - προσωπικότητα. Να μην ξεχάσω ότι είναι μετριόφρων, και βαθιά σκεπτόμενος, όπως επίσης ότι δε΄ν είναι προλογίστας και πουλών μούρη.
Μεγάλη προσωπικότητα κάτι σαν τον Τόκο.
να τώρα δα πριν λίγο βγήκα έξω και ρωτούσα τον κόσμο και όλοι τον γνώριζαν, ενώ μου έκαναν και το τραπέζι με αχινούς και καλαμαρομπάρμουνα επειδή τον ανέφερα.
τραβα ρε πρακτορα της ευπ να κομισεις κανα dvd που πηρες την www.freesmileys.org] [/url] & οποιον παρει ο www.freesmileys.org] [/url]αποκαλυπτω το κρυφο ζευγος pleasure και erinal, για να καταλαβετε γιατι βαλουν εναντιον μου..
www.freesmileys.org] [/url]αποκαλυπτω το κρυφο ζευγος pleasure και erinal, για να καταλαβετε γιατι βαλουν εναντιον μου..
μονο???εγω προτεινω & μετα www.freesmileys.org] [/url]
Δεν σε βρησκο αρκετα αυστηρο.www.freesmileys.org] [/url]μονο???εγω προτεινω & μετα www.freesmileys.org] [/url]
παντος ο φιλος του Φοιβου απο το σα'ι'τ ειναι εδω τον ειδα θα παμε σημερα και ντισκο.θα δει οτι εχω παντου V.I.P καρτες και μπαινω τσαμπα και παντου με ξερουνε.και αν δεν τον πιστεψετε θα ερθει και ο Νεαρχος και θα σας τα πει!!!τωρα αν μετα νομισετε οτι και αυτοι λενε ψεματα τι να πω!!!
τα μυαλα των Ελληνων ΤΗς ΑΡΙΑς ΦΥΛΗς!!!ειναι ωκεανοι απο φαντασιωση.αυτο και ημαστε οι πρωτοι γαμιαδες σε ολη τη γη!αυτο το ερωτημα το εψαξα πολυ?γιατι οι Ελληνες ειμαστε ανωτεροι απο τους Ιταλους και τους Ισπανους?ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ που αυτοι δεν την εχουνε!!!!αν ο Γιωργος ηθελε πραγματικα να κανει την πουτανα να τον σεβετε επρεπε να της κανει κατι ανωμαλο κατι διαφορετικο που δεν της κανουν οι αλλοι 30 η 40 που τη γαμανε καθε μερα!!!!με αυτη τη μαλακια με τα 200 ευρω!!!τον πηρε για μαλακα!!!!
Συνονόματε...
Πότε έχεις γενέθλια για να ξέρουμε πότε θα γίνει Giorgos34 το nickname....
Δεν το κάνεις Giorgos32+ν καλύτερα?
Αλλά να μου πεις, έτσι δεν θα αυξάνεται και ο αριθμός των μελών, οπότε, άκυρο.
Keep Waliking φίλε, μην μασάς, μπενάκης βγαινάκης λέμεεεε.
Άστον τον Assfiller να νομίζει ότι έχει μουράτο thread Εμείς Ryu έχουμε γίγαντες σαν τον dimitrakis29 που τσακίζουν κόκαλαΤο thread κυριολεκτικα γαμαει.
Το αντιστοιχο (Εκ του μηδενος ΨΠΣ) του assfiller δεν εχει καμια τυχη πλεον.
Αγαπητε αναγνωστη.... βρισκεσαι στην αληθινη φωλια του κουκου.
το παρων θρεντ κλειδωνεται..Άστον τον Assfiller να νομίζει ότι έχει μουράτο thread Εμείς Ryu έχουμε γίγαντες σαν τον dimitrakis29 που τσακίζουν κόκαλα
Δεν θα διαφωνήσω ότι στο παρόν θέμα υπάρχουν δυνατές περιπτώσεις… εν δυνάμει επισκέπτες του ΨΠΣ www.freesmileys.org] τους[/URL] περιμένουμε και από εκεί .. www.freesmileys.org] [/url]Άστον τον Assfiller να νομίζει ότι έχει μουράτο thread Εμείς Ryu έχουμε γίγαντες σαν τον dimitrakis29 που τσακίζουν κόκαλα
Άστον τον Assfiller να νομίζει ότι έχει μουράτο thread Εμείς Ryu έχουμε γίγαντες σαν τον dimitrakis29 που τσακίζουν κόκαλα
παντος ο φιλος του Φοιβου απο το σα'ι'τ ειναι εδω τον ειδα θα παμε σημερα και ντισκο.θα δει οτι εχω παντου V.I.P καρτες και μπαινω τσαμπα και παντου με ξερουνε.και αν δεν τον πιστεψετε θα ερθει και ο Νεαρχος και θα σας τα πει!!!τωρα αν μετα νομισετε οτι και αυτοι λενε ψεματα τι να πω!!!