Νέα

GIORGOS33 ή Giorgos_32... εκφρασθείτε ελεύθερα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 484
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

GIORGOS33

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
66
Like
2.929
Γιατί αύριο...και όχι σήμερα...πάτερ;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Συναγωνιστή για πολύ τελειωμένος μου φαίνεσαι και τελευταίος…για να παρακαλάς να σε πιστέψουμε….Η μαγκιά είναι να σε ξέρουν χωρίς να προσπαθήσεις… Πάντως να σε χέζουν για 200 ευρο γάματα… πολύ φτηνός μου φαίνεσαι…και άσε αυτές τις πεοκρουσίες….ότι σε καλύπτει σε αλλά θέματα η κόρη του εισαγγελέα…δεν μου φαίνεσαι για τέτοιο άτομο και ούτε μοιάζεις για τύπος που τα τρώει από τρεις γυναίκες… είμαι σίγουρος ότι τα ακουμπάς και τους λες και ευχαριστώ , και η κόρη του εισαγγελέα σε έχει χεσμένο στο τσαμπέ…
καταρχην ειμαι λιγο ανωρθογραφος γιατι εχω να γραψω Ελληνικα απο το 1992.μονο σε αυτο το σα'ι'τ γραφω.για σενα Γιωργο και τον αλλον που με τη μουνιλα!και οποιον αλλων με κατακρινει ας πανε να δουνε τις φοτογραφιες μου. ειμαι στο .ας πατησουν ειμαι γυναικα ψαχνω αντρα Греция Athens (Ελλαδα,Αθηνα) ετων απο 30 μεχρι 30.ειναι μονο 3 ατομα.εγω ειμαι ο Dimitrakis με τα καουμπο'ι'κα.σημερα θα βαλω το μαυρο καομπο'ι'κο πουκαμισο και της ασπρες μποτες φιδι.αν δεν τα καταλαβενεται γιατι ειναι Ρωσσικο σα'ι'τ ρωτηστε κανα Ρωσσοποντιο.να δειτε οτι τιμαω την Ελλαδα.επρεπε να με βλεπατε κανα χρονο πριν οταν εκανα στριπτιζ πολυ ανωμαλα οι γκομενες τραιλενοντουσαν μαζι μου!!!!ποτε θα γινεται Ελληνες?μας εχετε καταξευτηλισει!εγω ανεβαζω την Ελλαδα και κατι τετοιοι σαν και σας την ξευτηλιζεται.τουλαχιστον να λετε οτι ειστε Τουρκοι να ξευτηλιζεται την Τουρκια!!!!ΕΛΕΟς!!!!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny:
Mα εχω αδικο βρε Πανο???
Το ακατανομαστο αλλο thread ειναι τελειως μουφα. Εδω η τρελα ειναι αυθεντικη  :rockon:

Ο αλλος αλλαζει την ηλικια του στο νικ του καθε χρονο που περνα, τον αλλο τον χεζει η εισαγγελεας και εχει σπειρει παιδια σε ολο το ανατολικο μπλοκ....

Εδω ειναι η Ψυχιατρικη Πτερυγα Υψιστης Ασφαλειας του side.  :uglystupid:
Ρε εχετε να πειτε ακομα πολλες μαλακιες για να φτασετε το Εκ του μηδενος. :grin:

Άστον τον Assfiller να νομίζει ότι έχει μουράτο thread  :2funny: :2funny: Εμείς Ryu έχουμε γίγαντες σαν τον  dimitrakis29 που τσακίζουν κόκαλα  :rockon: :rockon:
Ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη. :2funny:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
:2funny: Δεν με τουμπάρετε  :rolleyes: Ούτε και θα αφήσω να φύγουν από αυτό το thread παίχτες δυνατοί σαν τον dimitrakis 29 και να πάνε στο thread του AssFiller  :rockon:

GIORGOS33

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
66
Like
2.929
Δεν ξέρω πόσοι κούκοι φέρνουν την Άνοιξη...αλλά σε αυτό το thread υπάρχει η απόλυτη τρελά... Κρίμα που δεν υπάρχει και η Χριστίνα να γίνει της πουτάνας το κάγκελο....όπως πάντα!!!!

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Κρίμα που δεν υπάρχει και η Χριστίνα να γίνει της πουτάνας το κάγκελο....όπως πάντα!!!!
ναι πολυ κριμα αρρωστε ανθρωπακο.την γαμανε οι αλβανοι νταβαδες της αφεντικιας της και εχει εσενα για να σκας τα 200ευρα και να της πιανεις το χερι χωρις να την πηδας.παλι καλα που δεν εχεις μαζεψει και τιποτα μαπες εκει στα σκατα που αραζεις και σε εχει δει ολος ο κοσμος γιατι επειδη εισαι καμενος δεν σημαινει οτι εισαι και κακος ανθρωπος.μακρια απο τα σκατα εκει γιωργακη και οι πουτανες και τα μπουρδελα ειναι να παμε να πληρωσουμε να γαμησουμε και να φυγουμε.πηγαινε να βρεις αλλου γκομενιτσα παληκαρι εκτος των χωρων των μπουρδελων που σε εκμεταλευεται η καθε κατερινα69 και το καθε τελειωμενο αρχιλαμαγιο της νυχτας.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ναι πολυ κριμα αρρωστε ανθρωπακο.την γαμανε οι αλβανοι νταβαδες της αφεντικιας της και εχει εσενα για να σκας τα 200ευρα και να της πιανεις το χερι χωρις να την πηδας.παλι καλα που δεν εχεις μαζεψει και τιποτα μαπες εκει στα σκατα που αραζεις και σε εχει δει ολος ο κοσμος γιατι επειδη εισαι καμενος δεν σημαινει οτι εισαι και κακος ανθρωπος.μακρια απο τα σκατα εκει γιωργακη και οι πουτανες και τα μπουρδελα ειναι να παμε να πληρωσουμε να γαμησουμε και να φυγουμε.πηγαινε να βρεις αλλου γκομενιτσα παληκαρι εκτος των χωρων των μπουρδελων που σε εκμεταλευεται η καθε κατερινα69 και το καθε τελειωμενο αρχιλαμαγιο της νυχτας.
γκομενα μπορεις να βρεις απο τα μπουρδελακια αλλα οχι με αυτον τον τροπο!!!και οχι Ελληνιδα!!!κατα τα αλλα κατα τα αλλα φυλε moi εχεις απολυτο δικαιο!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom