You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
GIORGOS33 ή Giorgos_32... εκφρασθείτε ελεύθερα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 484
- Εμφανίσεις 24K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Επισκέπτης
www.freesmileys.org] [/url]βρε τι παθαμε αυριο..
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
καταρχην ειμαι λιγο ανωρθογραφος γιατι εχω να γραψω Ελληνικα απο το 1992.μονο σε αυτο το σα'ι'τ γραφω.για σενα Γιωργο και τον αλλον που με τη μουνιλα!και οποιον αλλων με κατακρινει ας πανε να δουνε τις φοτογραφιες μου. ειμαι στο .ας πατησουν ειμαι γυναικα ψαχνω αντρα Греция Athens (Ελλαδα,Αθηνα) ετων απο 30 μεχρι 30.ειναι μονο 3 ατομα.εγω ειμαι ο Dimitrakis με τα καουμπο'ι'κα.σημερα θα βαλω το μαυρο καομπο'ι'κο πουκαμισο και της ασπρες μποτες φιδι.αν δεν τα καταλαβενεται γιατι ειναι Ρωσσικο σα'ι'τ ρωτηστε κανα Ρωσσοποντιο.να δειτε οτι τιμαω την Ελλαδα.επρεπε να με βλεπατε κανα χρονο πριν οταν εκανα στριπτιζ πολυ ανωμαλα οι γκομενες τραιλενοντουσαν μαζι μου!!!!ποτε θα γινεται Ελληνες?μας εχετε καταξευτηλισει!εγω ανεβαζω την Ελλαδα και κατι τετοιοι σαν και σας την ξευτηλιζεται.τουλαχιστον να λετε οτι ειστε Τουρκοι να ξευτηλιζεται την Τουρκια!!!!ΕΛΕΟς!!!!Συναγωνιστή για πολύ τελειωμένος μου φαίνεσαι και τελευταίος…για να παρακαλάς να σε πιστέψουμε….Η μαγκιά είναι να σε ξέρουν χωρίς να προσπαθήσεις… Πάντως να σε χέζουν για 200 ευρο γάματα… πολύ φτηνός μου φαίνεσαι…και άσε αυτές τις πεοκρουσίες….ότι σε καλύπτει σε αλλά θέματα η κόρη του εισαγγελέα…δεν μου φαίνεσαι για τέτοιο άτομο και ούτε μοιάζεις για τύπος που τα τρώει από τρεις γυναίκες… είμαι σίγουρος ότι τα ακουμπάς και τους λες και ευχαριστώ , και η κόρη του εισαγγελέα σε έχει χεσμένο στο τσαμπέ…
Ρε εχετε να πειτε ακομα πολλες μαλακιες για να φτασετε το Εκ του μηδενος.
Mα εχω αδικο βρε Πανο???
Το ακατανομαστο αλλο thread ειναι τελειως μουφα. Εδω η τρελα ειναι αυθεντικη
Ο αλλος αλλαζει την ηλικια του στο νικ του καθε χρονο που περνα, τον αλλο τον χεζει η εισαγγελεας και εχει σπειρει παιδια σε ολο το ανατολικο μπλοκ....
Εδω ειναι η Ψυχιατρικη Πτερυγα Υψιστης Ασφαλειας του side.
Ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη.Άστον τον Assfiller να νομίζει ότι έχει μουράτο thread Εμείς Ryu έχουμε γίγαντες σαν τον dimitrakis29 που τσακίζουν κόκαλα
Επισκέπτης
ενας γουκος μηπως???www.freesmileys.org] [/url]Ρε εχετε να πειτε ακομα πολλες μαλακιες για να φτασετε το Εκ του μηδενος.
Ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη.
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Ένας dimitrakis 29 όμως φέρνει όλες τις εποχέςΕνας κουκος δεν φερνει την ανοιξη.
Επισκέπτης
www.freesmileys.org] [/url]Ένας dimitrakis 29 όμως φέρνει όλες τις εποχές
Να σου πω εσενα δεν θα σε κυνηγαω απο πισω να γυρισεις στο ιδρυμα εδω ειναι αντιπαλοι.ενας γουκος μηπως???www.freesmileys.org] [/url]
Δεν πιστευω να σου εκαναν καμια προταση για να σε παρουν με μεταγραφη?
Κοιτα στα ψυχιατρεια εχουμε τρελους οι ψευτες ειναι στην βουλη.Ένας dimitrakis 29 όμως φέρνει όλες τις εποχές
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
και οι 'καρυδοσπάστες' στο bourdela.comΚοιτα στα ψυχιατρεια εχουμε τρελους οι ψευτες ειναι στην βουλη.
Επισκέπτης
αγαπητε mod αυτο ειναι παρεξηγησιμο..τι εννοειτε???σε ποιον απευθυνεστε???και οι 'καρυδοσπάστες' στο bourdela.com
Καντου ενα mute αυτουνου γιατι μου εχει σπασει τα νευρα.αγαπητε mod αυτο ειναι παρεξηγησιμο..τι εννοειτε???σε ποιον απευθυνεστε???
Επισκέπτης
μπα..λεω να τον www.freesmileys.org] [/url]Καντου ενα mute αυτουνου γιατι μου εχει σπασει τα νευρα.
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Δεν με τουμπάρετε Ούτε και θα αφήσω να φύγουν από αυτό το thread παίχτες δυνατοί σαν τον dimitrakis 29 και να πάνε στο thread του AssFiller
Επισκέπτης
εισαι banαρισμενος..μην μιλας..τωρα μιλανε τα ματια..Δεν με τουμπάρετε Ούτε και θα αφήσω να φύγουν από αυτό το thread παίχτες δυνατοί σαν τον dimitrakis 29 και να πάνε στο thread του AssFiller
Επισκέπτης
και ποιος εφτιαξε τις καρυδοπαστες & εμεις δεν εχουμε φαει ακομη???γιατι???Δεν με τουμπάρετε Ούτε και θα αφήσω να φύγουν από αυτό το thread παίχτες δυνατοί σαν τον dimitrakis 29 και να πάνε στο thread του AssFiller
ναι πολυ κριμα αρρωστε ανθρωπακο.την γαμανε οι αλβανοι νταβαδες της αφεντικιας της και εχει εσενα για να σκας τα 200ευρα και να της πιανεις το χερι χωρις να την πηδας.παλι καλα που δεν εχεις μαζεψει και τιποτα μαπες εκει στα σκατα που αραζεις και σε εχει δει ολος ο κοσμος γιατι επειδη εισαι καμενος δεν σημαινει οτι εισαι και κακος ανθρωπος.μακρια απο τα σκατα εκει γιωργακη και οι πουτανες και τα μπουρδελα ειναι να παμε να πληρωσουμε να γαμησουμε και να φυγουμε.πηγαινε να βρεις αλλου γκομενιτσα παληκαρι εκτος των χωρων των μπουρδελων που σε εκμεταλευεται η καθε κατερινα69 και το καθε τελειωμενο αρχιλαμαγιο της νυχτας.Κρίμα που δεν υπάρχει και η Χριστίνα να γίνει της πουτάνας το κάγκελο....όπως πάντα!!!!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
....παλι καλα που δεν εχεις μαζεψει και τιποτα μαπες εκει στα σκατα που αραζεις..
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
γκομενα μπορεις να βρεις απο τα μπουρδελακια αλλα οχι με αυτον τον τροπο!!!και οχι Ελληνιδα!!!κατα τα αλλα κατα τα αλλα φυλε moi εχεις απολυτο δικαιο!ναι πολυ κριμα αρρωστε ανθρωπακο.την γαμανε οι αλβανοι νταβαδες της αφεντικιας της και εχει εσενα για να σκας τα 200ευρα και να της πιανεις το χερι χωρις να την πηδας.παλι καλα που δεν εχεις μαζεψει και τιποτα μαπες εκει στα σκατα που αραζεις και σε εχει δει ολος ο κοσμος γιατι επειδη εισαι καμενος δεν σημαινει οτι εισαι και κακος ανθρωπος.μακρια απο τα σκατα εκει γιωργακη και οι πουτανες και τα μπουρδελα ειναι να παμε να πληρωσουμε να γαμησουμε και να φυγουμε.πηγαινε να βρεις αλλου γκομενιτσα παληκαρι εκτος των χωρων των μπουρδελων που σε εκμεταλευεται η καθε κατερινα69 και το καθε τελειωμενο αρχιλαμαγιο της νυχτας.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K