Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Ρε μου βγήκε η ψυχή να σβήνω μπινελίκια.Άντε ύπνο τώρα όλοιΠάνο αυτό με το σωφέρ δεν έπρεπε να το σβήσεις όμως...
Αφού μας έχει καταστρέψει ψέμματα είναι;
Ρε μου βγήκε η ψυχή να σβήνω μπινελίκια.Άντε ύπνο τώρα όλοιΠάνο αυτό με το σωφέρ δεν έπρεπε να το σβήσεις όμως...
Αφού μας έχει καταστρέψει ψέμματα είναι;
Nefelaki, τι είναι αυτά που γράφεις και ξεσηκώνεις το κόσμο.
Ειμαι η μονη που το βλεπει λιγο παραξενο αυτο ?
Γιωργο, συνομιλεις και με τον εαυτο σου με διαφορετικα accounts τωρα?
Ρε μου βγήκε η ψυχή να σβήνω μπινελίκια.Άντε ύπνο τώρα όλοι
οκ ηρεμώ αλλά να δω και με τους άλλους πως θα είσαιΣβήνονται τα βρισίδια και αρχίζουν τα warn απο δω και πέρα.
Με όλους καλός προσπαθώ να είμαι.Ηρέμησε και εσύ και θα ηρεμήσουν και οι άλλοι.Όλοι αγαπημένοι χωρίς να μας χωρίζει τίποτα.οκ ηρεμώ αλλά να δω και με τους άλλους πως θα είσαι
οκ ηρεμώ αφεντικό παρόλο που μου φερθήκανε άδικα και δεν το είδες.Με όλους καλός προσπαθώ να είμαι.Ηρέμησε και εσύ και θα ηρεμήσουν και οι άλλοι.Όλοι αγαπημένοι χωρίς να μας χωρίζει τίποτα.
Να τα βαζεις με καποιον στα μετρα σου...κι οχι με γυναικες..οκ ηρεμώ αφεντικό παρόλο που μου φερθήκανε άδικα και δεν το είδες.
Μπα βύζο χλωμό τώρα για τσάτ Βασικά ήθελα να την έπεφτα μέχρι που είδα ότι έγινε της πουτάνας απο το μπινελίκι.Τώρα κάτσε να δείς σόου που θα λέει ο ένας με τον άλλον ότι σβήστηκαν επιλεκτικά τα εμπρηστικά τους postΠάνο και πουτανολέων μπείτε τσατ να γελάσουμε!
Ας πέσει εκεί λίγο βρισίδι για χαβαλέ!
γιατί εμένα δεν με λογοκρίνανε? δέκα ποστ μου διαγράψανε στα καλά καθούμεναΕγώ δεν έβρισα….γιατί έφαγα λογοκρισία…..
γιατί εμένα δεν με λογοκρίνανε? δέκα ποστ μου διαγράψανε στα καλά καθούμενα
Να τα βαζεις με καποιον στα μετρα σου...κι οχι με γυναικες..
Αναλακο...εσυ δεν πρεπει να μιλας για μενα ετσι..ντροπη..Και εσεις οταν ειναι ετσι να τα βαζετε μονο με γυναικες καθως μονη σου ( ολες βασικα ετσι λετε ) υπονοεις οτι ειστε κατωτερες.
Οχι τιποτα αλλο, να μη μας σπατε και τα αρχιδια κιολας ;)
γιατί εμένα δεν με λογοκρίνανε? δέκα ποστ μου διαγράψανε στα καλά καθούμενα
ρε ξεφτιλισμένε άντρα καρπαζοεισπράκτορα των μπουρδέλων τολμάς να γράψεις τέτοιους χαρακτηρισμούς για μένα ρε γίδι? έχω κάνει ανταποκρίσεις απο διαφορετικές πουτάνες και διαφορετικά μπουρδέλα ρε αρχιπρομότερ ξοφλημένε.και γράφω μάλιστα και τα φτηνά στούντιο για να γαμάμε όσο δυνατόν όλοι μας πιο οικονομικά φτηνά τα πορνίδια.βρωμοσπόνσορα σκουλίκι ελεεινό κάτι ξεφτίλες σαν εσένα χαλάσανε τις πουτάνες.ου να μου χαθείς βλάκα και πρόσεξε όταν πηγαίνεις στο μεταξουργίο μη μαζέψεις μπουνιές απο τους νταβάδες των πουτάνων που ρίχνεσαι και το παίζεις αγαπητικός.Εσύ poutanoleo ή όπως αλλιώς σε λένε, δεν χρειάζεσαι λογοκρισία…καραντίνα πρέπει να σε βάλουν με τόσες αιδιολιχιες που έχεις κάνει. Είναι πράγματα αυτά να πηγαίνετε να τα απλήρωτε την κάθε δευτεράτζα, που το πεζή γκόμενα, και δεν ξέρεις από ποτέ έχει να την δει γιατρός, (δεν μιλάω για να την εξετάσει…) και κάνετε 69 και την γλύφετε. Και το παίζετε και μάγκες….Έλεος (όπως θα έλεγε και Γεωργίου). Αν ότι κενά είναι μαλακία…η περίπτωση σας ξεπερνάει κάθε φαντασία της έννοιας του όρου μαλακία… είναι αυτό που λέμε , είστε εκτός κατηγόριας…δεν παλεύεστε.