Νέα

GIORGOS33 ή Giorgos_32... εκφρασθείτε ελεύθερα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 484
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
γκομενα μπορεις να βρεις απο τα μπουρδελακια αλλα οχι με αυτον τον τροπο!!!και οχι Ελληνιδα!!!κατα τα αλλα κατα τα αλλα φυλε moi εχεις απολυτο δικαιο!

σε παρακαλω πες μου οτι οταν εχεις ερθει σε μπουρδελο στην ελλαδα εχεις πιασει γκομενα κ πες μας ποια........σε παρακαλω καν το για μενα...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
φιλε Γιωργο ειμαι σιγουρος οτι αν σου λεγανε να κατσεις να σε γαμισουνε για να παρεις το Μπαζο για ολη τη νυχτα θα καθοσουνα!!!!παω και στοιχημα!!!!!σκεψου τι ομορφα ολη τη νυχτα θα της κρατας το χερι θα της λες γλυκολογα και θα περασεις ομορφες στιγμες!!!!!χωρις να τη γαμισεις εννοειται!!!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
σε παρακαλω πες μου οτι οταν εχεις ερθει σε μπουρδελο στην ελλαδα εχεις πιασει γκομενα κ πες μας ποια........σε παρακαλω καν το για μενα...
δεν θελω να λεω ψεματα.οχι.αλλα δεν μενω και Ελλαδα.και οταν ερχομαι για 2 βδομαδες και παω φιλις 8-10 φορες περιπου σιγα μην πηγαινω μονο σε μια!!!δειχνουνε πολυ ενδιαφερον οταν τους λεω οτι μενω Αγια Πετρουπολη.γιατι αυτες ειναι ολες απο Ουκρανια.υπαρχουν πολλες κατηγοριες πουτανων.ειναι αρκετες που τους αρεσει η Ελλαδα και θελουνε να μηνουνε μονιμα.αυτες ουτε τις κοιταω.και ειναι και αυτες που σιχαινονται την Ελλαδα και θελουνε να φυγουνε το συντομοτερο.αυτες με βλεπουνε σαν λυση του προβληματος τους να ζησουν στη Ρωσσια και να εχουνε και αντρα(οχι Ρωσσο αλκολικο και αχρηστο)το θεμα ειναι οτι εδω ειναι γεματο Ουκρανεζες!που δεν τις θελει κανενας!

GIORGOS33

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
66
Like
2.938
ναι πολυ κριμα αρρωστε ανθρωπακο.την γαμανε οι αλβανοι νταβαδες της αφεντικιας της και εχει εσενα για να σκας τα 200ευρα και να της πιανεις το χερι χωρις να την πηδας.παλι καλα που δεν εχεις μαζεψει και τιποτα μαπες εκει στα σκατα που αραζεις και σε εχει δει ολος ο κοσμος γιατι επειδη εισαι καμενος δεν σημαινει οτι εισαι και κακος ανθρωπος.μακρια απο τα σκατα εκει γιωργακη και οι πουτανες και τα μπουρδελα ειναι να παμε να πληρωσουμε να γαμησουμε και να φυγουμε.πηγαινε να βρεις αλλου γκομενιτσα παληκαρι εκτος των χωρων των μπουρδελων που σε εκμεταλευεται η καθε κατερινα69 και το καθε τελειωμενο αρχιλαμαγιο της νυχτας.

Μέγα συναγωνιστή Moi, μπορείς να πεις ότι θέλεις για εμένα….αλλά ένα πράγμα ποτέ στην ζωή μου δεν είμαι, κότα και ένα πράγμα δεν έχω μάθει να κάνω, να βάζω την ουρά στα σκέλια, όπως έχουν κανί εδώ αρκετοί… Έχω έρθει σε αντιπαραθέσεις…αλλά είμαι ακόμη εδώ… και πολύ ξέρουν τι εννοώ και ας ανοιγοκλείνουν τα μάτια και σκάνε περίεργα χαμογελά. Όλοι έχετε την θεωρία ότι η γκόμενα δεν πρέπει να είναι από τα μπουρδέλα και όλοι κυνηγάτε πουτάνες για γκόμενες…που τα πουλάτε αυτά…δεν είμαι κανένα άσχετος… Απλός πολύ είστε κοτούλες…και βάζετε την ουρά στα σκέλια…και το παίζετε ανώτερα φυλή…μόλις δείτε τα δύσκολα…άσεμνε να ξέρω μερικά πράγματα παραπάνω από εσένα…μεγάλε Moi.

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
ναι πολυ κριμα αρρωστε ανθρωπακο.την γαμανε οι αλβανοι νταβαδες της αφεντικιας της και εχει εσενα για να σκας τα 200ευρα και να της πιανεις το χερι χωρις να την πηδας.
Συγγνωμη Γιωργο γιατι δεν καταλαβα. Οταν της εδωσες τα 200 δεν την πηδηξες ;  :o :o :o :o :o
Δεν παμε καλαααα  :idiot:

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Μέγα συναγωνιστή Moi, μπορείς να πεις ότι θέλεις για εμένα….αλλά ένα πράγμα ποτέ στην ζωή μου δεν είμαι, κότα και ένα πράγμα δεν έχω μάθει να κάνω, να βάζω την ουρά στα σκέλια, όπως έχουν κανί εδώ αρκετοί… Έχω έρθει σε αντιπαραθέσεις…αλλά είμαι ακόμη εδώ… και πολύ ξέρουν τι εννοώ και ας ανοιγοκλείνουν τα μάτια και σκάνε περίεργα χαμογελά. Όλοι έχετε την θεωρία ότι η γκόμενα δεν πρέπει να είναι από τα μπουρδέλα και όλοι κυνηγάτε πουτάνες για γκόμενες…που τα πουλάτε αυτά…δεν είμαι κανένα άσχετος… Απλός πολύ είστε κοτούλες…και βάζετε την ουρά στα σκέλια…και το παίζετε ανώτερα φυλή…μόλις δείτε τα δύσκολα…άσεμνε να ξέρω μερικά πράγματα παραπάνω από εσένα…μεγάλε Moi.
γιωργη αδερφε μου δεν θα σου μιλησω ασχημα γιατι καταλαβα οτι το προβλημα σου ειναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ.θελεις ιατρικη βοηθεια δυστυχως.σου εγραψα πιο πανω οτι αν συνεχιζεις να αραζεις σε αυτα τα βρωμοστεκια ενδεχεται να μαζεψεις και τιποτα ξυλιες απο νταβαδες.ο δεσποτας και ο αναλ hunter αφησαν απο τα ποστ τους να εννοηθει οτι εφαγες και ξυλο απο νταβατζηδες της χριστινας69.ειναι πολυ κριμα αυτο που σου συνεβη και το πιο τραγικο ειναι οτι δεν εβαλες μυαλο καθολου.μαλιστα κοκορευεσαι οτι δεν εκανες και 'πισω' σαν αλλους απο δω μεσα που βρηκανε γκομενες πουτανες και καναν 'πισω'.εγω πιστευω αυτους που λες οτι καναν 'πισω' δεν καναν πισω αλλα απλως διαγραψανε απο την μνημη τους τις πουτανες για να μην εχουν την τραγικη καταληξη την δικη σου.και φυσικα τις γραψανε και στ'αρχιδια τους οπως εχουμε δει.ηταν πολυ πιο ωριμοι,εξυπνοι και λογικοι ανθρωποι που ξεχωριζουν τον χαβαλε απο την επικινδυνοτητα.βλεπω ομως γιωργο αν συνεχιζεις ετσι θα χασεις και τη ζωη σου.ειναι πολυ κριμα και πολυ τραγικο ενας νεος ανθρωπος σαν εσενα να παθαινει τετοια πραγματα.βεβαια ηταν δικη σου επιλογη αυτο μην ξεχνιομαστε.

Dieftharmenos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Γιωργο ο λαος λεει "το δις εξ αμαρτειν ουκ ανδρος σοφου"!!!Αλλα εσυ το εκανες και τρις και τετρακις και πεντακις....αρα οχι μονο δεν εχεις σωας τα φρενας αλλα χρειαζεσαι αμεσα ψυχιατρικη παρακολουθηση

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Καλά ρε δε ντρεπεστε κοτζαμ αντρες να βγαζετε τα κομπλεξ σας όλοι εναντιων ενος; 30 σελιδες το γαμησατε το θεμα. Σας σκοτωσε καμια μανα; Το θεωρειτε νορμαλ ολο αυτο;

Υ.Γ Ουτε κλωνος του εν λογω ειμαι, ουτε τον ξερω ουτε θελω να τον μαθω, δεν ειμαι για γνωριμιες εδω.

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Καλά ρε δε ντρεπεστε κοτζαμ αντρες να βγαζετε τα κομπλεξ σας όλοι εναντιων ενος; 30 σελιδες το γαμησατε το θεμα. Σας σκοτωσε καμια μανα; Το θεωρειτε νορμαλ ολο αυτο;

Υ.Γ Ουτε κλωνος του εν λογω ειμαι, ουτε τον ξερω ουτε θελω να τον μαθω, δεν ειμαι για γνωριμιες εδω.
φιλε eskya δεν το ξερεις ολο το ιστορικο και καλυτερα να μην γραφεις την αποψη σου για πραγματα που δεν γνωριζεις.εγω τουλαχιστον αυτο κανω.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
φιλε eskya δεν το ξερεις ολο το ιστορικο και καλυτερα να μην γραφεις την αποψη σου για πραγματα που δεν γνωριζεις.εγω τουλαχιστον αυτο κανω.
Εκφραζω τη γνωμη μου για αυτο που βλεπω και ξερω. Πάντα αυτο κανω. Αν υπαρχει κατι παρασκηνιακο είτε πρεπει να ειπωθει είτε δεν πρεπει να γινεται θεμα 30 σελίδων. Εγω βλεπω 20 ατομα να βριζουν σε ενα θρεντ εναν.

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Εκφραζω τη γνωμη μου για αυτο που βλεπω και ξερω. Πάντα αυτο κανω. Αν υπαρχει κατι παρασκηνιακο είτε πρεπει να ειπωθει είτε δεν πρεπει να γινεται θεμα 30 σελίδων. Εγω βλεπω 20 ατομα να βριζουν σε ενα θρεντ εναν.
για αυτο σου λεω δεν το ξερεις το ολο ιστορικο με τον συγκεκριμενο.ιδιαιτερα καποιοι που ειναι παλιοτεροι εδω μεσα κατι παραπανω ξερουν.δεν ειναι δυνατον ολοι να τα χωνουνε σε εναν στα καλα καθουμενα.οσο για βρισιδια δεν τιθεται τετοιο θεμα γιατι οι μοντς τα σβηνουν και βαζουν ποινες σε αυτους που χρησιμοποιουνε υβριολογιο.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Προσωπικά δεν βρίσκω και πολύ αρσενικό το να τα χώνουν είκοσι σε έναν, έχουν δεν έχουν δίκιο.
Ιδίως όταν λένε τα ίδια και τα ίδια.
Οκ, το εμπεδώσαμε οτι δεν πρέπει να είαστε πουτανοκαψούρηδες.
Τίποτα άλλο έχετε να πείτε παιδιά;

Dieftharmenos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
fethry αν διαβαζες πιο προσεκτικα και αν δεν ησουν φελος θα καταλαβαινες οτι δε λεμε τα ιδια πραγματα!!!Και εν παση περιπτωση αν δε σου αρεσει μην το διαβαζεις!!!Απλα προσπερνα το

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
περα απο το πουτανοκαψουρηδες μαθαμε οτι ο γιωργος εφαγε και ξυλο απο νταβατζηδες απο μπουρδελο συγκεκριμενης πουτανας που ειναι και μελος στο σαιτ και μιλαει για 'ντομπροσυνη' και για 'φιλους'.
γι'αυτο δεν ειπατε τιποτα βλεπω 'κοινωνικα ευαισθητοποιημενοι' κυριοι?
εγω στο παιδι μιλησα με ευγενεια στα ποστ μου αρκει να ριξετε μια ματια.μην βγαζετε καποια συμπερασματα χωρις να γνωριζεται καποια πραγματα επαναλαμβανω.Τα παιδια που μιλαγανε λιγο αγαρμπα ειναι λογικα νεαρης ηλικιας και του τα ειπανε πιο λαϊκα.εγω του τα εγραψα οπως ειναι γιατι τον κοσμο των μπουρδελων και τον 'ερωτα' των πουτανων τον γνωρισα και τα εμαθα πιο νωρις απο τον γιωργο και τον καθε γιωργο.ειναι κριμα να την πατανε παιδακια με εγκληματικα στοιχεια δε νομιζετε? η εκτος αν εθελοτυφλειτε και εκει.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Εγω μαλλον ως φελος παλι δεν καταλαβα τι ζορι τραβατε. Δε μου αρεσει αισθητικα ενα θρεντ με τετοιο τιτλο. Ουτε για τον Λακη να ταν.

Dieftharmenos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αφου δεν σου αρεσει μην το διαβαζεις!!!Δε σου ειπαν να το διαβασεις με το ζορι!!!Και εμενα δε μου αρεσε το thread για "τις αιμορροιδες των πισωγλεντηδων" και δεν το διαβασα!!!Απλα ειναι τα πραγματα

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Αφου δεν σου αρεσει μην το διαβαζεις!!!Δε σου ειπαν να το διαβασεις με το ζορι!!!Και εμενα δε μου αρεσε το thread για "τις αιμορροιδες των πισωγλεντηδων" και δεν το διαβασα!!!Απλα ειναι τα πραγματα
Δε θα πα΄ρω την άδεια σου Μαικλ Τζορνταν ουτε για το τι θα διαβαζω ουτε για το για ποια απο αυτα που θα διαβαζω θα εκφερω γνωμη.

Dieftharmenos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μην εισαι ημιμαθης....στο αβαταρ δεν ειναι ο Μichael Jordan o Shaquille O'Neal ειναι!!!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom