House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Ακριβώςναι σωστα, πιανει ολο το "φασμα"
κατι σαν γενικος κανονας!!!
Ακριβώςναι σωστα, πιανει ολο το "φασμα"
κατι σαν γενικος κανονας!!!
Ενα και ενα κανουν δυο.
χαχαχαχχα εγραψες φιλε Ετσι ειναι. Η παρανοια ειναι που το κανει και θεμα εδω και νομιζει οτι εχει και δικιοΡε τυπε νορμαλ η ιστορια σου, αυτα συμβαινουν σε ζευγαρια δεν μπορει να ειναι ολα τελεια σε μια σχεση. Αλλου ειναι η ενσταση μου, πες σπαει ο διαολος το ποδαρι και η κοπελα σου βρισκει οτι γραφεις τα προσωπικα σας σε σελιδα που εχει να κανει με πουτανες πιστευω οι πιο λογικη αντιδραση της ειναι να πει με τι τρελο εχω μπλεξει και δεν το ειχα καταλαβει τοσο καιρο.
σοθ χει δωσει πισω ντριπα?πεζει ρολο!
Μαλλον παιζει γιατι θα κραταγε μυστικο μετα, μην ξεχνας στην δουλεια τους απογορευονται οι σχεσειςΚαι να την έχει χύσει στο στόμα και να τα χει καταπιει. Παίζει και αυτό ρόλο τύπε!
εχω λιωσει απο τα γελιαΤύπε δεν έκανες σεξ επειδή η γκομενα σου ηταν κουρασμένη και μας τα εκανες τσουρεκια. Αν γλυτωσει απο εσενα το κοριτσι θα ειναι τυχερη. Δεν μπορεις να διαχειριστείς στην ηλικια σου τιποτα, και παιζεις με την ψυχολογια της κρατωντας μουτρα και μαλακιες λες και εισαι κανα νιανιαρο. Να πας σε ψυχολογο η να βρεις κανα τσουλακι να σε στρωσει.
Μα τον μαλακα η κοπελα τρεχει σαν τον μουρλο στην δουλεια της και την πριζει ποιος ξερει τι αλλα τις κανει ο παπαρας με νευρα και μουτρα και ιστοριες και η γκομενα που μαλλον τον γουσταρει δεν ξερει λογω απειριας να τον χειριστεί και τις σπαει τα νευρα. και αντι να του δωσει ενα σουτ καθεται να ασχοληθεί με τον ανεκδιήγητο τυπο ο οποίος βγαζει τα προσωπικα τους στο μπουρδελα 35 χρονων γαιδουρι. και βγαινουν και οι αλλοι να πουν οτι η κοπελα εχει διαταραχη. ενω ο τυπος ειναι καλα που της ειπε "πινεις απο αλλο μπουκαλι ", το μαγκακι το αλανι ο αλητης μη χεσω. σαν απαντηση στις γκρινιες του επειδη δεν γαμησε μια μερα.εχω λιωσει απο τα γελια
Για πες γιατι εχει δοπολικη διαταραχη να καταλαβω επειδη κλαιει στην βια που της ασκει ο @@ της; γιατι εγω αυτον βλέπω διαταραγμενο και πειραγμένο ασχημα μαλιστα..Η κοπέλα πιθανότατα έχει διαταραχή Έρι κι αυτό δεν έχει να κάνει με το ότι αρνηθηκε απλά το σεξ το συγκεκριμένο βράδυ. Απ τα υπόλοιπα "κρίναμε", αν βέβαια ο φίλος μας , μας τα λέει όπως είναι τα πράγματα.
Τα δικά του θέματα προσωπικότητας και συμπεριφοράς τα γράψαμε επίσης οι πιο πολλοί.
Cool it.
Συμφωνα με τον νηματοθετη το προβλημα ηταν γιατι αυτη νυσταζε ( και το τραβηξε σαν θεμα αυτος και την επομενη )
Μα τον μαλακα η κοπελα τρεχει σαν τον μουρλο στην δουλεια της και την πριζει ποιος ξερει τι αλλα τις κανει ο παπαρας με νευρα και μουτρα και ιστοριες και η γκομενα που μαλλον τον γουσταρει δεν ξερει λογω απειριας να τον χειριστεί και τις σπαει τα νευρα. και αντι να του δωσει ενα σουτ καθεται να ασχοληθεί με τον ανεκδιήγητο τυπο ο οποίος βγαζει τα προσωπικα τους στο μπουρδελα 35 χρονων γαιδουρι. και βγαινουν και οι αλλοι να πουν οτι η κοπελα εχει διαταραχη. ενω ο τυπος ειναι καλα που της ειπε "πινεις απο αλλο μπουκαλι ", το μαγκακι το αλανι ο αλητης μη χεσω. σαν απαντηση στις γκρινιες του επειδη δεν γαμησε μια μερα.
Ανθρωπε αν δεν τα καταπιει δεν γινετε δουλεια. Εχει προβλημα αυτηΚαι δεν την γαμουσε την ωρα που κοιμοταν; Και εγω το εχω κανει αλλα πρωι. Ξυπνησε η κοπελα μου την ωρα που εκτονωνα την πρωινη μου στυση μεσα της.
Μα τον μαλακα η κοπελα τρεχει σαν τον μουρλο στην δουλεια της και την πριζει ποιος ξερει τι αλλα τις κανει ο παπαρας με νευρα και μουτρα και ιστοριες και η γκομενα που μαλλον τον γουσταρει δεν ξερει λογω απειριας να τον χειριστεί και τις σπαει τα νευρα. και αντι να του δωσει ενα σουτ καθεται να ασχοληθεί με τον ανεκδιήγητο τυπο ο οποίος βγαζει τα προσωπικα τους στο μπουρδελα 35 χρονων γαιδουρι. και βγαινουν και οι αλλοι να πουν οτι η κοπελα εχει διαταραχη. ενω ο τυπος ειναι καλα που της ειπε "πινεις απο αλλο μπουκαλι ", το μαγκακι το αλανι ο αλητης μη χεσω. σαν απαντηση στις γκρινιες του επειδη δεν γαμησε μια μερα.
ρε της τα πριζειαυτος στανταρ. αν σου κανει θεμα ο αλλος γιατι μια μερα κοιμηθηκες κουρασμενη ενω αυτος ηθελε να γαμησει ειναι πολυ μεγαλος παπαρας. και αλλα της κανει στανταρ τετοια και η κοπελα δεν νοιωθει καλα στην σχεση και αυτος την εχει πεισει οτι εχει αυτη τοθεμα και οτι την ανεχεται. ειναι αυτα τα τυπακια που θελουν να σε κανουν να νοιωθεις κατωτερη επειδη δεν ανεχονται οτι εισαι καλυτερη απο αυτους . δεν μπορουν να διαχειριστουν τον εαυτο τους και χε χειραγωγουν ωστε να νοιωθεις ασχημα. εγω γνωρισει ενα δυο τετοιους και φαγαν σουτ τρελο..ε μα! Βρηκε τωρα ο καθε μαλακας καυλοχτυπημενος να βουταει στα θεματα ψυχολογιας γυναικων, λες και τα δικα του εχει ολα λυμενα!
κα αυτο παιζει τωρα που το λες. αλλα ας το χαρουμε πριν αποκαλυφθει χαχαχααχαχχαχααχαχΤρολ είναι ρε κάνει μπαμ η ιστοριούλα. Καταρχήν ένα ρεμάλι όπως λέει με κάποια που είναι της αφρόκρεμας που αρίστευε πάντα είναι δύσκολο να καταλήξουν συνάδελφοι στην ίδια πολυεθνική!
Νομιζα οτι τρολοιστοριες υπαρχουν εδω μονο κυριακη. Αν υποψιαστω οτι υπαρχουν και αλλα θεματα τρολ εδω θα ξεγραφτωκα αυτο παιζει τωρα που το λες. αλλα ας το χαρουμε πριν αποκαλυφθει χαχαχααχαχχαχααχαχ