Νέα

Γιατί οι γυναίκες μας τα ζαλίζουν?1+1 δεν κάνει πάντα 2?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nutcase13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 248
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μίλησα από προσωπική πείρα σχέσης με γυναίκα με διπολική διαταραχή.
Μη επιθυμία για σεξ(οκ δεν έγινε και τίποτα).Ευσυγκινησία και κλάμματα με το παραμικρό. Αίσθηση άγχους και πίεσης από το πουθενά. Είμαι η καλύτερη κι όλοι μου "χρωστάνε" και πρέπει να μου κάνουν όλα τα χατήρια. Δεν είμαι ευχαριστημένη με τίποτα κλπ κλπ.
Αυτά "είδα" εγώ σ όσα έγραψε ο νηματοθέτης. Αν φυσικά μιλάει ειλικρινά το ξαναλέω.
Το ότι έχει θέμα συμπεριφοράς ο ίδιος, το οποίο είναι είτε απειρία, είτε ανωριμότητα, είτε λόγω χαρακτήρα(γραψαρχίδης παρτάκιας) το έγραψα επίσης.
Δεν κρίνω παίρνοντας το μέρος του άντρα.

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Μη επιθυμία για σεξ(οκ δεν έγινε και τίποτα).Ευσυγκινησία και κλάμματα με το παραμικρό. Αίσθηση άγχους και πίεσης από το πουθενά. Είμαι η καλύτερη κι όλοι μου "χρωστάνε" και πρέπει να μου κάνουν όλα τα χατήρια. Δεν είμαι ευχαριστημένη με τίποτα κλπ κλπ.
Αυτά "είδα" εγώ σ όσα έγραψε ο νηματοθέτης. Αν φυσικά μιλάει ειλικρινά το ξαναλέω.
Το ότι έχει θέμα συμπεριφοράς ο ίδιος, το οποίο είναι είτε απειρία, είτε ανωριμότητα, είτε λόγω χαρακτήρα(γραψαρχίδης παρτάκιας) το έγραψα επίσης.

:hi:

Επισκέπτης
Στο μπου. παντα παιζει σε αυτες της ιστοριες να κρυβεται απο πισω ενας ανωμαλος που το παιζει γραφοντας φανταστικες ιστοριες και συνεχιζει να τον παιζει με αυτα που του απαντουν στις ιστοριες του.  :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Απ την άλλη ελπίζω απλά να τρολάρει  :grin:

nostre999

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
6
Στο μπου. παντα παιζει σε αυτες της ιστοριες να κρυβεται απο πισω ενας ανωμαλος που το παιζει γραφοντας φανταστικες ιστοριες και συνεχιζει να τον παιζει με αυτα που του απαντουν στις ιστοριες του.  :grin:
Θες να πεις οτι τον παιζει με την erinal ?

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
ρε της τα πριζειαυτος στανταρ. αν σου κανει θεμα ο αλλος γιατι μια μερα κοιμηθηκες κουρασμενη ενω αυτος ηθελε να γαμησει ειναι πολυ μεγαλος παπαρας. και αλλα της κανει στανταρ τετοια και η κοπελα δεν νοιωθει καλα στην σχεση και αυτος την εχει πεισει οτι εχει αυτη τοθεμα και οτι την ανεχεται. ειναι αυτα τα τυπακια που θελουν να σε κανουν να νοιωθεις κατωτερη επειδη δεν ανεχονται οτι εισαι καλυτερη απο αυτους . δεν μπορουν να διαχειριστουν τον εαυτο τους και χε χειραγωγουν ωστε να νοιωθεις ασχημα. εγω γνωρισει ενα δυο τετοιους και φαγαν σουτ τρελο..

αυτο ακριβως

nostre999

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
6
Μηπως εχει μπερδεψει τις ιστοριες ? Μπορει να πηγε σε κανα μπουρδελο να πληρωσε και μετα να μπηκε μεσα η κοπελλα και να του ειπε κανε στην ακρη να ριξω εναν υπνακο γιατι ειμαι κουρασμενη και εφυγε χωρις σεξ και λεφτα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
δεν βλεπω συσχετισμούς. Η κοπελα εκλαψε με λογο. Η κοπελα δεν ηθελε μια φορα σεξ, η κοπελα δεν ειναι ευσυγκινητη δεν περιγραφεται κατιτετοιο γενικα ισα ισα που λεει δεν του γκρινιαζει. Πιεση απο το πουθενα παλι δεν το λες οταν πνιγεσαι στην δουλεια και ο αλλος σου κανει σκηνες γιατι δεν του εκατσες. Τι να πω περιμενω ολοκληρο το στορι του αγαπημενου μας φιλου - τρολ χαχαχαχαχαχα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Δε μίλησα ποτέ για το βράδυ του μη σεξ.
Μιλησα για τα υπολοιπα οπως τα είδα.
Συμφωνώ να περιμένουμε ως την Κυριακή  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Δε μίλησα ποτέ για το βράδυ του μη σεξ.
Μιλησα για τα υπολοιπα οπως τα είδα.
Συμφωνώ να περιμένουμε ως την Κυριακή  :grin:
να ενημερωσω επισης οσους δεν ξερουν απο γυναικες οτι οι γυναικες κλαίμε και ειδικα αν περιμενουμε περίοδο ακόμα και με το οτι ο καφες δεν ειναι ζεστος...  :2funny: :2funny:

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.190
Πόντοι
5.595
Μπηκαν κ οι χαζογκομενες στο bourdela... να υποστηριξουν το 'καημενο το κοριτσι' :headbang: :jerking: :idiot:

Θελουν να μας πουν δηλαδι..οτι οι περισσοτερες εκει εξω..'δεν' εχουν ψυχολογικα θεματα..ετσι???!! :think: :jerking:

nostre999

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
6
Μπηκαν κ οι χαζογκομενες στο bourdela... να υποστηριξουν το 'καημενο το κοριτσι' :headbang: :jerking: :idiot:

Θελουν να μας πουν δηλαδι..οτι οι περισσοτερες εκει εξω..'δεν' εχουν ψυχολογικα θεματα..ετσι???!! :think: :jerking:
Ανθρωπε δεν γραφουν μονο γκομενες εδω. Το θεμα δεν ειναι αντρες εναντιων γυναικων. Διαβασε εσυ το αρθρο του τυπου και πες μας που βρισκεις οτι του εκανε κατι η γκομενα ? Αντιθετα η δικη του συμπεριφορα ειναι απαραδεκτη

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.190
Πόντοι
5.595
.
.
Anyway ,περάσαμε ένα τσακωμό πριν καμιά βδομάδα!Εχουμε βγεί σε μασκέ πάρτυ και θα κοιμόμασταν μαζί...έχω πιεί τζινάρες και έχω οργή για σεξ.Μου λέει Γιώργο νυστάζω και μα μου ...σε 1λεπτό κοιμάται!Εμένα το εργαλείο εχει φτάσει στο σαγόνι...με είχε πλάκωσει και με το πόδι και της το τράβηξα.Πρωί ξυπνάμε και έχω νεύρα...φαίνεται και μου λέει ξενέρωσες με το σεξ κτλ.Και δεν σέβεσαι οτι νύσταζα κτλ....εν τω μεταξύ ,έλειπα σε επαγγελματικό ταξίδι και δεν είχαμε πηδηχτεί 15 μέρες...της λέω ,οτι οκ μαζί σου,αλλά δεν έγινε και κάτι αν το κάναμε...

@nostre999 ...|
Ανθρωπε..διαβασε λιγο τα υπογραμμισμενα... 
Μασκε παρτι= χαβαλε.. ποτακια...καλη διαθεση= σεξ!!!
15μερες= εξτρα επιθυμια..ελειψη συντροφου..=σεξ
Αυτα λεει η λογικη...
ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΗ ΣΤΙΣ -ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ- ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!!

nostre999

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
6
@nostre999 ...|
Αυτα λεει η λογικη...
Σιγουρα κανεις πλακα

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
@nostre999 ...|
Αυτα λεει η λογικη...

Υπαρχει λογικη

Θελουν να υποκρινεσαι οτι εισαι μαζι τους γιατι εχουν προσωπικοτητα

Αν το καταφερεις αυτο γαμας καθε μερα :rockon:

Βεβαια ειναι λιγο περιεργο γιατι ενω θελουν να γουσταρεις προσωπικοτητα το πρωτο που μοστραρουν ειναι κωλος και βυζια :think:

Τεσπα γυρω στα 40-45 αρχιζεις και καταλαβαινεις καποια πραγματα για τις γυναικες. Ολα δεν τα μαθαινεις ποτε  :-

nostre999

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
6
Δεν μπορώ να καταλάβω τις γυναίκες με τίποτα...πραγματικά!Είμαι 35 και εχω βγεί με αρκετές...και σχέσεις κτλ.Αλλά κάθε φορά με εκπλήσσουν

Anyway ,περάσαμε ένα τσακωμό πριν καμιά βδομάδα!Εχουμε βγεί σε μασκέ πάρτυ και θα κοιμόμασταν μαζί...έχω πιεί τζινάρες και έχω οργή για σεξ.Μου λέει Γιώργο νυστάζω και μα μου ...σε 1λεπτό κοιμάται!Εμένα το εργαλείο εχει φτάσει στο σαγόνι...με είχε πλάκωσει και με το πόδι και της το τράβηξα.Πρωί ξυπνάμε και έχω νεύρα...φαίνεται και μου λέει ξενέρωσες με το σεξ κτλ.Και δεν σέβεσαι οτι νύσταζα κτλ....εν τω μεταξύ ,έλειπα σε επαγγελματικό ταξίδι και δεν είχαμε πηδηχτεί 15 μέρες...της λέω ,οτι οκ μαζί σου,αλλά δεν έγινε και κάτι αν το κάναμε.Και της ανέφερα οτι και εγω μερικές φορές νυστάζω,αλλά παίζω για την φανέλα και για να ικανοποιήσεις τον άλλο κτλ...Ρίχνουμε ένα τσακώμο αλλά καταλήγει σε σεξάρα
Βλεπει κανεις λογικη σε αυτο ? Του ειπε νυσταζω την επριξε και ακομα και την αλλη μερα ειχε μουτρα και της την ελεγε και απο πανω.
Το κανει και θεμα εδω απο πανω.Τι να πει κανεις για την φανελλα του αλλουνου

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Υπαρχει λογικη

Θελουν να υποκρινεσαι οτι εισαι μαζι τους γιατι εχουν προσωπικοτητα

Αν το καταφερεις αυτο γαμας καθε μερα :rockon:

Βεβαια ειναι λιγο περιεργο γιατι ενω θελουν να γουσταρεις προσωπικοτητα το πρωτο που μοστραρουν ειναι κωλος και βυζια :think:

Τεσπα γυρω στα 40-45 αρχιζεις και καταλαβαινεις καποια πραγματα για τις γυναικες. Ολα δεν τα μαθαινεις ποτε  :-

χαχαχαχαχα φιλε με τις γυναικες εχει δικιο οποιος λεει αυτα που θελουν να ακουνε ρε παιζει τρελη υποκρισια στο κοσμο πραγματικα ειναι τρομακτικο το μεγεθος

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.136
Πόντοι
506
χαχαχαχαχα φιλε με τις γυναικες εχει δικιο οποιος λεει αυτα που θελουν να ακουνε ρε παιζει τρελη υποκρισια στο κοσμο πραγματικα ειναι τρομακτικο το μεγεθος
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom