Νέα

Άρης Πορτοσάλτε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dinamitisc5
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.793
Πόντοι
26.141

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.749
Πόντοι
456
Κ πάλι με όλο το δίκιο τους ο σύλλογος πουστηδων Ελλάδος μπορεί να σου κάνει μήνυση :confused:
δεν ειναι να μπλεκεις με τουτους....Υπαρχει λοιπον νημα για αυτον τον ΚΩΛΟΓΛΕΙΦΤΗ;

lelosbi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
1.025
Πόντοι
201
Σωστος..Ανασκευαζω λοιπον:Υπαρχει νημα για αυτον τον ΠΟΥΣΤΗ;
Τυπε πρεπει παλι να ανασκευασεις. Τι σου φταινε οι πουστηδες ? Αν δεν υπηρχαν τι θα γαμουσαμε εμεις οι κωλομπαραδες ? Μηπως να ελεγες "υπαρχει νημα για αυτον τον εμετο" ?

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.749
Πόντοι
456
Τυπε πρεπει παλι να ανασκευασεις. Τι σου φταινε οι πουστηδες ? Αν δεν υπηρχαν τι θα γαμουσαμε εμεις οι κωλομπαραδες ? Μηπως να ελεγες "υπαρχει νημα για αυτον τον εμετο" ?
να γαμησετε γυναικειο κωλοτρυπιδι,ειναι αναγκη να εχει και παπαρια εκει τριγυρω;

lelosbi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
1.025
Πόντοι
201
να γαμησετε γυναικειο κωλοτρυπιδι,ειναι αναγκη να εχει και παπαρια εκει τριγυρω;
Θα σκεφτουμε την προταση σου..
Στο θεμα μας τωρα. Ενιωσες κι εσυ μια συμπαθεια οταν δηλωσε οτι οι αριστεροι δεν αφηνουν την κορη του να πει τα καλαντα ή μονο εγω ειμαι ανωμαλος ?

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.749
Πόντοι
456
Στο θεμα μας τωρα. Ενιωσες κι εσυ μια συμπαθεια οταν δηλωσε οτι οι αριστεροι δεν αφηνουν την κορη του να πει τα καλαντα ή μονο εγω ειμαι α
Στο θεμα μας τωρα. Ενιωσες κι εσυ μια συμπαθεια οταν δηλωσε οτι οι αριστεροι δεν αφηνουν την κορη του να πει τα καλαντα ή μονο εγω ειμαι ανωμαλος ?
Αυριο συνεχιζουμε την κουβεντα μας για αυτον τον Πουστη,τωρα υπνος και αυριο εγερτηριο για δουλεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom