sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 47.793
- Πόντοι
- 26.141
Κ πάλι με όλο το δίκιο τους ο σύλλογος πουστηδων Ελλάδος μπορεί να σου κάνει μήνυσηΣωστος..Ανασκευαζω λοιπον:Υπαρχει νημα για αυτον τον ΠΟΥΣΤΗ;
Κ πάλι με όλο το δίκιο τους ο σύλλογος πουστηδων Ελλάδος μπορεί να σου κάνει μήνυσηΣωστος..Ανασκευαζω λοιπον:Υπαρχει νημα για αυτον τον ΠΟΥΣΤΗ;
δεν ειναι να μπλεκεις με τουτους....Υπαρχει λοιπον νημα για αυτον τον ΚΩΛΟΓΛΕΙΦΤΗ;Κ πάλι με όλο το δίκιο τους ο σύλλογος πουστηδων Ελλάδος μπορεί να σου κάνει μήνυση
Τυπε πρεπει παλι να ανασκευασεις. Τι σου φταινε οι πουστηδες ? Αν δεν υπηρχαν τι θα γαμουσαμε εμεις οι κωλομπαραδες ? Μηπως να ελεγες "υπαρχει νημα για αυτον τον εμετο" ?Σωστος..Ανασκευαζω λοιπον:Υπαρχει νημα για αυτον τον ΠΟΥΣΤΗ;
Nai υπάρχειδεν ειναι να μπλεκεις με τουτους....Υπαρχει λοιπον νημα για αυτον τον ΚΩΛΟΓΛΕΙΦΤΗ;
να γαμησετε γυναικειο κωλοτρυπιδι,ειναι αναγκη να εχει και παπαρια εκει τριγυρω;Τυπε πρεπει παλι να ανασκευασεις. Τι σου φταινε οι πουστηδες ? Αν δεν υπηρχαν τι θα γαμουσαμε εμεις οι κωλομπαραδες ? Μηπως να ελεγες "υπαρχει νημα για αυτον τον εμετο" ?
Μου εδωσες μια ιδεα...Αν ετρωγε ενα γερο χεσιμο στα μουτρα,λετε να γινοταν εστω και ελαχιστα καλυτερο διποδο;Nai υπάρχει
Θα σκεφτουμε την προταση σου..να γαμησετε γυναικειο κωλοτρυπιδι,ειναι αναγκη να εχει και παπαρια εκει τριγυρω;
Θα σκεφτουμε την προταση σου..
Στο θεμα μας τωρα. Ενιωσες κι εσυ μια συμπαθεια οταν δηλωσε οτι οι αριστεροι δεν αφηνουν την κορη του να πει τα καλαντα ή μονο εγω ειμαι α
Αυριο συνεχιζουμε την κουβεντα μας για αυτον τον Πουστη,τωρα υπνος και αυριο εγερτηριο για δουλειαΘα σκεφτουμε την προταση σου..
Στο θεμα μας τωρα. Ενιωσες κι εσυ μια συμπαθεια οταν δηλωσε οτι οι αριστεροι δεν αφηνουν την κορη του να πει τα καλαντα ή μονο εγω ειμαι ανωμαλος ?